Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Punahuulet pelastavat jälleen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 15. lokakuuta 2009

Punahuulet pelastavat jälleen


Olen viime päivinä viihtynyt melko värittömissä asuissa pukeutuen pääosin mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. En tunnu pääsevän tästä mustavalkoisesta kaudestani nyt mihinkään, joten ei auta kuin yrittää tuoda väriä asuihin muilla keinoin. Tänään väriä antoi ripaus oranssipunaista huulipunaa sekä ruskeat ylipolvensaappaat. Hiukset sutaisin huolettomalle letille ja rento syysasu oli valmis.

Tuo valkoinen paita on muuten kesän alennuslöytöjä ja yksi aivan ehdottomista suosikeistani. Dieselin lörttöpaita on kulkenut ylläni uskollisesti monen monituiset kerrat, mutta ei jostain syystä ole päätynyt blogiin vielä kertaakaan. Ja jos saan suositella, unelmanpehmeä lyocell on materiaaleista yksi ihanimpia. :)


  • valkoinen toppi - H&M
  • valkoinen paita - Diesel
  • farkkuleggingsit - Pieces
  • huivi - H&M
  • saappaat - Zara

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger sansu kirjoitti...

kivanvärinen toi puna! minkä merkin puna on kyseessä, ja mikähän mahtaa olla sävy?:)oot varmaan jossain mainninutkin, mut nyt en nopealla silmäyksellä hoksannut...

15. lokakuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Noni kirjoitti...

Hieno asukokonaisuus :)

15. lokakuuta 2009 klo 16.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet tosi kaunis. Ja asukin on hieno! :)

15. lokakuuta 2009 klo 16.59  
Blogger Tuuli kirjoitti...

En ole ikinä oikein lämmennyt ylipolvensaappaille, kun niissä on musta aina vähän halpa-nainen-viboja. Mutta tuollaiset ruskeat ja mokkaisethan ovat oikein näpsäkät, tekee mieli sovittaa, jos jostain löydän.

15. lokakuuta 2009 klo 17.07  
Blogger Kuperkeikka kirjoitti...

Rakastan sun kasvoja! Oot älyttömän nätti, tollanen luonnollisen kaunis (: Ja varsinkin sun silmät, saanko lainaksi :<

15. lokakuuta 2009 klo 17.46  
Anonymous LL kirjoitti...

Oi, kirjoitat aivan hurjan ihanaa ja inspiroivaa blogia! Virkistävää lukea blogia, joka on selvästi tekijänsä näköinen, omaperäinen ja idearikas :) Pupulandian jutut tulee kyllä aina luettua heti kun se vaan on mahdollista.

Tämän merkinnän asukuvissa muuten pisti nyt silmään huimasti parantunut laatu! Onko luoksesi siis muuttanut uusi kamera? Jos näin, niin älä toki jätä käyttämättä sen suomia mahdollisuuksia :) Olisi mukava lukea vaikkapa jonkunlainen Päivä Jennin kanssa -postaus kuvilla höystettynä tietysti!

15. lokakuuta 2009 klo 18.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet uskomattoman kaunis! Nuo kasvonpiirteet ovat aivan täydelliset ja tekisin mitä vain, että saisin samanlaiset silmät kuin sinulla. Ei voi muuta kuin ihastella. Videopostaukset vain lisäävät suloisuuttasi, kun olet aina hymyssä suin. :)

-Amamba

15. lokakuuta 2009 klo 19.37  
Blogger Saara kirjoitti...

ihanan chic asu :)

15. lokakuuta 2009 klo 20.10  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Täällä on aina kiva käydä. Siispä blogissani on sinulle TUNNUSTUS :)

15. lokakuuta 2009 klo 21.10  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Kaunis asu. Tiesitkö että lyocel tehdään selluloosasta?

16. lokakuuta 2009 klo 7.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sansu: Kiitos. :) Tuo omani on Make Up Storen ja sävy on nimeltään Alarm. :D

Noni: Kiitos. :)

Anonyymi1: Voi kiitos. <3

Tuuli: No minulla oli vähän sama juttu, mutta näihin saappaisiin törmättyäni mieli muuttui. :)

Kuperkeikka: Voi vitsit, kiitos näistä ylitsevuotavan ihanista sanoista. :D Silmiäni en kyllä valitettavasti voi lainata. :D

LL: Kiitos kovasti. :) Ihana kuulla, että viihdyt! Ja olet tosiaan ollut tarkkasilmäinen! ;) Jätin ihan tarkoituksella tässä vaiheessa mainitsematta, mutta kyllä, kuvanlaadun parantumiseen on syynsä. Halusin vähän testata, että huomaako kukaan. :D Vielä en osaa uutta lainakameraani oikein käyttää, mutta osaamattomissakin käsissä jälki on huomattavasti tasokkaampaa kuin pienellä digipokkarilla räpsityissä kuvissa. :) Postaustoive on laitettu korvan taakse!

Anonyymi2/Amamba: Voi tässä kohta ihan liikuttuu näistä kauniista sanoista. :) Yritän muistella näitä sanoja aina, jos oma peilikuva tympäisee. :D

Saara: Kiitos! :)

Hanstu: Voi kiitos. :) Olen otettu!

Kaisa: Kiitos. :) Ja itse asiassa tiesin! :D Tätä paitaa ostaessani olin hyvin epäluuloinen tuon materiaalin suhteen ja lopulta Dieselin myyjä kävi printtaamassa netistä selostuksen, kun ei oikein itsekään tiennyt, mitä se lyocell on. Ilahduin huomatessani, että kyseessä olikin tekokuidun sijaan muuntokuitu ja ostin paidan iloisin mielin omakseni. :) Todella ihana materiaali!

16. lokakuuta 2009 klo 8.33  
Anonymous Ransu kirjoitti...

Miten paljon nää söpöttelyviestit ärsyttää sua?

W/e, toi eka kuva meni taustakuvaksi. Ei vaan pysty, oot niin kaunis että jopa Päivi Räsänen jää toiseksi.

16. lokakuuta 2009 klo 23.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ransu: No näiden kommenttien perusteellahan toisesta ihmisestä ei välttämättä tiedä oikeastaan yhtään mitään. Tajusin vasta tuon kommentin myötä, että oletkin ehkä mies. :D Mutta ihan iisisti siellä! ;) Toivottavasti Päivi ei pahastunut, että kiilasin rankingissa ohi. :D

17. lokakuuta 2009 klo 10.46  
Anonymous Ransu kirjoitti...

En ole mies, mutta menin niin pahaksi tuosta kommentista että taustakuvana on nyt Päivi Räsänen :)

17. lokakuuta 2009 klo 12.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ransu: Ehkä menin hiukan asioiden edelle päätelmissäni. :D Se on vain hullua, kun tajuaa, että oikeastaan sitä ei edes tiedä kommentoijien sukupuolta tai ylipäänsä yhtään mitään. Ei siis sillä, että tuolla mitään merkitystä olisi. :) Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi, ja saat siunauksen sille taustakuvalle, jos haluat tuota kuvaa käyttää. :D

18. lokakuuta 2009 klo 12.10  
Blogger Suvikki kirjoitti...

Toimii kyllä tosi hyvin tuo huulipuna tuollaisena haaleampana versiona! =)

18. lokakuuta 2009 klo 21.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Suvikki: Kiitos. :) Tykkään monesti laittaa sitä juuri tuolla tavoin ohuelti, niin huulten väri vain hiukan raikastuu. :)

20. lokakuuta 2009 klo 14.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu