Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Wannabe nerd

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 31. lokakuuta 2009

Wannabe nerd


Taidan olla tervehtymään päin, kun sängyssä makaaminen tympäisee jo pahemman kerran. :P Aion nyt jakaa kanssanne tietoa, jota vaille varmaan ihan mieluusti jäisitte. :D Olen käynyt viimeksi suihkussa keskiviikkona ja hiukseni ovat tällä hetkellä keskiviikkoisen nutturakampauksen jäljiltä sellainen kiharatakkupesäke, että on suorastaan sääli, etten pääse hyödyntämään kammottavaa lookiani tämän illan Halloween-bileissä. Koska tämän hetkinen olemukseni ei ole siis kovinkaan mieltä ylentävää nähtävää, palatkaamme tuohon viime keskiviikkoon, kun olin vielä Lontoossa ja tolpillani.

Matkustuspäivän asussa ykkösprioriteettina oli mukavuus, joten liikkeelle lähdettiin leggingseistä. Kuvista saatte myös pientä esimakua Lontoon tuliaisista, sillä kuvissa näkyvät paita ja lasit tarttuivat matkalta mukaan. Olin toiveikkaana sovitellut kaikenlaisia farkkupaitoja vaikka missä, mutta jostain syystä ne eivät tuntuneet sopivan minulle ollenkaan. Topshopin paita oli ensimmäinen, joka oikeasti näytti päälläni hyvältä ja oli kunnolla tarpeeksi pitkä, ettei tarvitse pelätä takapuolen vilkkuvan helman alta joka välissä. Paita löytyikin pitkille tytöille tarkoitetusta Tall-mallistosta, mutta sopi oikein hyvin myös kaltaiselleni pätkälle. :) Rillit sen sijaan tarttuivat mukaan jostakin karmeasta turistiputiikista. Olen jo hyvän aikaa haaveillut rumista nörttilaseista, koska ne tuntuvat kummasti sopivan meikäläisen päähän. Vaikka monien mielestä nörtti-look on jo auttamattomasti menneen talven lumia, näyttävät nuo höpöhöpö-lasit mielestäni aika hauskoilta. Mikäs on teidän tuomionne? :)


Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

hyvin sopii!! korostaa sun jättisilmiä! ^____^

31. lokakuuta 2009 klo 16.51  
Blogger Saara kirjoitti...

Söpö olet niinkuin aina -laseilla tai ilman :)

Ps. Farkkupaita on ihana!

31. lokakuuta 2009 klo 17.39  
Blogger Minna L. kirjoitti...

Oi että, just tollasta farkkupaitaa oon etsiskellyt. Ihana! Ja oon aika katkera siitä että mulle ei sovi tollaset lasit :D

31. lokakuuta 2009 klo 19.24  
Blogger fudge kirjoitti...

Ihana tuo farkkupaita! Tänne kanssa olisi yksi samankaltainen tilauksessa :)

31. lokakuuta 2009 klo 20.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lasit just semmoset einiinvakavanhyvännäköset, kivat! Ja farkkkupaita myös jättekiva.

31. lokakuuta 2009 klo 20.16  
Anonymous Angela kirjoitti...

Hyvältä näyttää, sekä paita että lasit.

Kerrohan taas pian miten juoksuharrastus on kotiutunut elämääsi puolimaratonin jälkeen, miten usein lenkkipolku kutsuu?

1. marraskuuta 2009 klo 8.58  
Blogger LIISA kirjoitti...

oi mä rakastan tollasta nörd- lookia! ja sulle se sopii vielä ihan törky hyvin<3

1. marraskuuta 2009 klo 16.04  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Ihanat nörttirillit! Olen etsinyt just tuollaisia mustia rillejä vaikka kuinka ja kauan, sillä rakastan silmälaseja. Ne tekee ihmisestä heti älykömmän näköisen. ;) Miehet ja lasit <3

1. marraskuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpsät lasit! <3 ja farkkupaita. hyvältä näytät :)

-mansikka-

1. marraskuuta 2009 klo 19.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät ekassa kuvassa aivan Michelle Pfeifferilta, compliment!!

1. marraskuuta 2009 klo 21.16  
Blogger emmma kirjoitti...

Hei eikö sun blogia voi lukea mitenkää? :) Tai en ainakaan löytänyt mitään lue tai lukijat nappia :__) Tai sitten olen vain tyhmä :')

1. marraskuuta 2009 klo 22.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Johannes: Jeeee, kiitos. :D

Chic: Voi kiitos. :) Olen itsekin aivan ihastunut tuohon farkkupaitaan! Oikeastaan se ei edes ole farkkua, vaan ihan tavallista puuvillakangasta, joka on vain värjätty tuollaiseksi vaaleaksi farkkusiniseksi. :)

Superlatiivi: Minulle taas nimenomaan sopivat tuollaiset pöljän näköiset jättilasit. Olen järkeillyt tätä juttua niin, että koska silmäni ovat suuret, vaativat ne seurakseen myös suuret lasit. :D Ja tosiaan, farkkupaita on mahtava, vaikka ei oikeastaan ole edes oikeaa farkkua vaan paksua puuvillakangasta. Suomesta en minäkään sopivaa löytänyt millään. :/

Fudge: Kiitos. :) Paita on vielä ihanan pehmoista kangasta, eikä sellaista jäykkää farkkua niin kuin monet.

Hilla: Kiitos. :) En haluakaan näyttää liian vakavalta, miltään virastotädiltä. :D

Angela: Kiitos. :) Yllätyin ihan, että lasit ovat saaneet näinkin lämpimän vastaanoton, koska yleensä nuo nörttipokat jakavat mielipiteitä aika vahvasti. :) Juoksukuulumiset ovat nyt olleet vähän hyllyllä kiireiden ja sairastelun takia, ja ihan rehellisen laiskottelun, mutta lupaan tällä viikolla tehdä liikuntajuttua pitkästä aikaa. :)

Liisa: Kiitos! :) Tykkään itsekin nörteistä, hihi. :D

Anna-Maria: Joo, minullakin on heikkous laseihin. :D Kaunis mies ja nörttirillit on aivan lyömätön yhdistelmä. ;)

Anonyymi1/Mansikka: Kiitos! :)

Anonyymi2: Oi kiitos. :) Luulen, että nuo korkeat poskipäät herättävät Michelle Pfeiffer -mielleyhtymiä. :) Olen joskus aiemminkin tullut verratuksi häneen.

Em<3: No olipa hyvä, että sanoit. Minulla ei ole ollut sitä lukija-listausta tuossa blogin sivupalkissa, mutta ilmeisesti blogin lisääminen Blogger-suosikkeihin onnistuu ihan manuaalisestikin, koska blogillani on silti paljon lukijoita tuolla listattuna. Laitoin nyt kuitenkin sen tuonne sivupalkkiin, että lisäily onnistuu nyt helpommin. :)

2. marraskuuta 2009 klo 16.55  
Anonymous memme kirjoitti...

kuka silloin marisikaan ihmisistä, jotka pitävät silmälaseja ilman vahvuuksia.... nuo tuskin ovat lukulasit

3. marraskuuta 2009 klo 12.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Memme: No en kyllä ainakaan itse myönnä, saati muista marisseeni. :O Minulla on kyllä oikeatkin silmälasit, mutta nämä ovat pelkät höpöhöpö-rillit. Tarkoituksena on kyllä hankkia tämän tyyliset kunnon lasitkin jossain vaiheessa, mutta noin 400 euron hinta hiukan hidastaa vauhtia. :P En itse ole aiemmin halunnut käyttää feikkilaseja, koska se on minusta ollut vähän hassua, mutta nyt kun näin kivat löytyivät ja suunnitelmissa ovat oikeatkin rillit, niin päätin ottaa kokeiluun.

3. marraskuuta 2009 klo 16.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kävin oikein lukemassa vielä tuon postauksen, mihin arvelin sinun viittaavan. Ja peräänkuulutan sisälukutaitoa. ;)

3. marraskuuta 2009 klo 16.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu