Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hemmotteluiltapäivä Helsinki Day Spassa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 13. marraskuuta 2009

Hemmotteluiltapäivä Helsinki Day Spassa


Liekö jossain korkeammilla tahoilla kuunneltu ruikutustani, koska tänään aivan yllättäen sain sen kaipaamani hartiahieronnan. :) Muutamia bloggaajia oli kutsuttu Helsinki Day Spahan Perlanan järjestämään tilaisuuteen, jossa saimme opastusta vaatteiden oikeaoppiseen hoitamiseen ja huoltamiseen. En ollenkaan etukäteen tiennyt, että ohjelmassa olisi myös hemmotteluhoitoja, joten ilahduin suuresti kuullessani, että saisimme kaikki myös hartiahieronnan ja käsihoidon. En ole koskaan aiemmin käynytkään oikealla hierojalla, saati missään kauneushoidoissa, joten oli senkin takia erityisen kivaa päästä kokeilemaan.


Hemmotteluhetkeen kuului myös herkuttelua. :)

Huomaan hartioideni menevän aivan jumiin istuessani päivät pitkät tietokoneen ääressä. Hankin viime keväänä kunnon työtuolin, mutta sekään ei ole auttanut hartiapulmiin. Seuraavaksi pitäisi varmaankin kokeilla sellaista satulatuolia, joka ilmeisesti ohjaa selän luonnollisesti oikeaan asentoon istuessa. Onko kenelläkään kokemuksia siitä, toimiiko oikeasti? No jokatapauksessa, 15 minuutin pikahierontakin teki hartiaseudulle ihmeitä ja olo oli kuin uudestisyntynyt. Minua hieronut hoitaja myös vinkkasi, että alan kouluissa tarjotaan joskus edulliseen hintaan hierontoja ja fysioterapiaa opiskelijoiden toimesta. Kuulinpa vielä, että tuollainen oppilaitos on aivan kotini lähistöllä, joten tätä asiaa on selviteltävä lisää... :)


Käsiä hemmoteltiin parafiinihoidolla, jossa kädet upotettiin omituiseen nesteeseen, joka lopulta jähmettyi kumikäsinemäiseksi kalvoksi iholle. Mömmön peittämien käsien päälle laitettiin muovipussit ja tämän jälkeen kädet käärittiin pyyhkeeseen. Hoito tuntui käsissä mukavan kihelmöivältä, ikään kuin kylmältä ja kuumalta yhtä aikaa. Hemmottelutuokion kruunasi vielä käsihieronta. Kädet pehmoisina ja hartiat rentoutuneina oli mukava lähteä jatkamaan perjantaipäivää. :) Tällaista itsensä hemmottelua voisi kyllä harrastaa useamminkin - jotenkin en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi, että voisin vain mennä jonnekin spahan loikoilemaan iltapäiväksi ja nautiskelemaan olostani. Opiskelijabudjetille tällaiset jutut eivät useinkaan oikein sovi, mutta kyllä kai sitä muutaman euron voisi joskus oman hyvinvointinsakin eteen uhrata. Pitäisiköhän toivoa joulupukilta hemmottelulahjakorttia... ;)


More to Love -blogin Mimmi on vieläkin kadehdittavan ruskea Intian reissunsa jäljiltä!

Raivokasta valokuvausta. :D

Stella piiloutui kameransa taa.

Hemmotteluhetki sattui sopivasti Auroran synttäripäivälle. :)

Emmi yritti vältellä kameraa parhaansa mukaan. :D

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger Sugarshooting kirjoitti...

Meillä on koulussa Salli-satulatuolit (http://www.officemaker.fi/images/SalliTwinxx.jpg) ja vaikka niitä kuinka säätäisi oikeen levysiksi ja korkusiksi, ei meinaa 8h istumisen jälkeen pystyä kävelemään. Ainakin omat lonkat se vetää kadehdittavaan solmuun..

Toiset ei oo valittanu juurikaan (ainakaan yhtä paljoa kuin minä..), eli kannattaa varmasti kokeilla, mutta jos pitkiä aikoja koneella vietät niin kannattaa kyllä pidemmän aikaa testatakkin sitä!

13. marraskuuta 2009 klo 20.17  
Blogger Minttu kirjoitti...

Ai kun kuullostaa ihanalta tuo parafiinihoito! Pitäis kyllä kokeilla joskus... Muutenkin Helsinki Day Spa näyttää kyllä just oikealta paikalta rentoutumista varten...

13. marraskuuta 2009 klo 20.29  
Blogger Anna kirjoitti...

Mulla on Swopper Classic -tuoli, joka ei ole varsinaisesti satulatuoli, mutta hiukan samantyyppisestä ideasta kyse. En vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta! Selkä ei ole koskaan ollut niin hyvässä kunnossa kuin nyt. Pari viikkoa meni että tottui (ja olemattomat lihakset kehittyivät), mutta sen jälkeen istuminen on ollut yhtä juhlaa. Suosittelen!

13. marraskuuta 2009 klo 21.21  
Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Olen istunut kyseisellä tuolilla tehdessäni opettajan sijaisuuksia ja pakko sanoa, että oma selkä menee vain entistä enemmän jumiin, kun yritän pitää sillä ryhtiä kasassa.. Olen aina miettinyt, miten se muka tukee luonnollista asentoa, kun itse ainakin menen melko kasaan, jos en tietoisesti jännitä selkää. : P

13. marraskuuta 2009 klo 22.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hui ku näytät kauheen laihalta tuossa käsihoito kuvassa :o
Paljonko oot pitkä?

13. marraskuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sugarshooting: Hmmm, ei kyllä kuulosta hyvältä tuo. Pitää tutkailla vielä, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. :)

Minttu: Se oli kyllä aika kivan tuntuista. :) Ja todellakin, Helsinki Day Spa näytti oikeasti aivan pieneltä paratiisilta keskellä kaupunkia. Tahdon sinne uudelleen! :D

Anna: Hmm, tuo kuulostaa kiinnostavalta. :) Pitää tutustua tuohon tuoliin tarkemmin!

Saraseeeni: Satulatuoli ei nyt ole täällä siis saanut kannatusta. Näiden kommenttien perusteella ei kuulosta kovin houkuttelevalta, joten taidan vielä miettiä asiaa. :D

Anonyymi: No, minähän olen aika laiha. :) Säälittävä rimpula! :D Olen aina ollut hyvin hoikka ja olen rakenteeltani hento, joten kaipa sitten näytänkin luikulta. Pituutta on suunnilleen 165cm, mutta osittain varmaan juuri tämän "pienuuteni" takia minua luullaan usein lyhyemmäksi.

13. marraskuuta 2009 klo 23.43  
Blogger nanna kirjoitti...

Näin raskaana ollessa satulatuoli on ollut paras koska se pakottaa pitämään ryhdin eikä voi "nojata mahaan." Sulla vaan ei olisikaan massua mihin nojata :D Muuten en ookkaan satulatuolia käyttänyt että osaisin sanoa..

14. marraskuuta 2009 klo 0.33  
Blogger emmi kirjoitti...

Hahaha toi kuva on mahtava! :--D Taskusalama.

14. marraskuuta 2009 klo 9.58  
Blogger annukka kirjoitti...

Äh, nyt kyllä harmittaa ettei ehitty tulemaan tonne, käsihoito olis ollut ihana tän hektisen viikon jälkeen! :)

14. marraskuuta 2009 klo 11.05  
Blogger veea kirjoitti...

Mulla tulee myös aina siitä Salli-satulatuolista takamus kipeeksi vaikka sitä kuinka säätelis. Se on jotenkin aina liian leveä, että se avaa lonkkia ja lantiota liikaa. Kannattaa varmaan käydä jossain testailemassa..

14. marraskuuta 2009 klo 11.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nanna: Näemmä joku siis tykkääkin siitä tuolista, hyvähyvä. :) Mahaa minulla ei tosiaan ole, mutta voisihan sitä silti kokeilla - tuolia siis. :D

Emmi: Joo, siitä tuli tosi hauska. :D

Annukka: No voi harmi! Lupaan, että Vanhojen ja Tylsien jossakin kokoontumisessa tehdään hemmotteluhoitoja. :D

Veea: Joo, näiden kommenttien perusteella sitä on kyllä ensin testattava jossakin muualla, ennen kuin tekee ostopäätöksiä.

14. marraskuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous miimii kirjoitti...

meillä duunissa on noita jonkun verran ja en vaan pysty 5 minuuttia kaumpaa istumaa, kun ei oo minkään moista selkänojaa mihin tukeutua mun selkä vetää automaattisesti kauheelle kyyrylle ja lonkat paukkuu kanssa. ei hyvä. mutta suosittelen kyl silti testaamaan koska joillain duuni kavereilla on kuitenkin auttanu noihin selkävaivoihin. taitaa olla aika ääripää juttu.

19. marraskuuta 2009 klo 21.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu