Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lontoon shoppailut, vol 1

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 3. marraskuuta 2009

Lontoon shoppailut, vol 1

Nyt koittaa se kovasti odotettu hetki, kun esittelen vihdoin Lontoosta tekemäni ostokset. :) Vei muuten aivan tolkuttoman paljon aikaa ottaa kuvat kaikista löydöistä yhdellä kertaa! Ja kauhistuin katsellessani kuvia tietokoneen ruudulta, kun huomasin miten selvästi jo muutaman kilon laihtuminen näkyy päällepäin. Älkää siis huoliko, kroppani on vain kuumetaudin tilapäisesti riuduttama ja palautuu alati kasvavan ruokahalun myötä piakkoin normaaleihin mittoihinsa. :) Koska ostoksia kertyi varsin vino pino ja haluan välttää kilometripostauksia, päätin jakaa ne kahteen osaan. Toinenkin puolisko pääsee esittelyyn vielä myöhemmin tänään, joten ei hätää. ;) Tällä kertaa ostoksista pääsevät esittelyyn arkisemmat vaatteet ja seuraavassa postauksessa esittelyssä mekkoja ja bilejuttuja. Topshop oli tämän reissun shoppailuparatiisi, sillä melkein kaikki ostokseni ovat sieltä. Klikkaa kuvat isommiksi!


Topshopin Tall-mallistosta löytynyt farkkupaita vilahtikin blogissa jo pari päivää sitten. Myös rillit ovat tuliainen itselleni jostain halpis-turistikaupasta. Jostain syystä tuo paita ja nuo lasit tuntuvat melkein kuin "kuuluvan" yhteen, joten pääsivät esille yhdessä taas. :) Paita ei itse asiassa ole varsinaisesti denimiä, vaan paksua, pehmeää puuvillakangasta, joka on vain värjätty tuollaiseksi vaaleaksi farkkusiniseksi.



Viiksipaita sulatti sydämeni heti, kun näin sen ensimmäisen kerran. Jostain syystä viikset ovat jo kauan olleet sydäntäni lähellä! :D Topshopin pitkänmallinen paita sopii kivasti myös leggingsien kanssa, koska pituus riittää erinomaisesti peittämään pyllyn.



Musta, hauskoilla leikkauksilla varustettu hame on juuri tarvittava lisä hamekaappiini. En ole jostain syystä tullut käyttäneeksi hameita tosi pitkään aikaan, joten päätin, että hamevarasto kaipaa uusimista. Tämä hame istuu täydellisesti ja käy kivasti monenlaisiin tarpeisiin, niin siistimpiin bileisiin kuin töihinkin. :) Topshopin hameet istuvat selvästi meikäläiselle, jolla kroppa on tuosta vyötärö-lantio-akselilta mallia tiimalasi.


Tarttuipa matkaan reissusta vielä toinenkin hame. Topshopin printtihame valloitti minut hauskalla kuosillaan, ihanalla leikkauksellaan ja pallomaisella helmallaan aivan täysin. Pallohelma pääsi oikeuksiinsa kunnolla vasta, kun vedin hameen ylleni. Tämä on mustan hameen tapaan täydellinen monenlaisiin tilanteisiin.

Grafiitinharmaa nepparineule ei selvästikään pääse kuvissa oikeuksiinsa. Hiukan tulppaanihelmainen neule näyttää nimittäin päällä todella kivalta, mutta kuvassa jotenkin tavanomaiselta. Helman nepparit antavat muuten aika tavalliseen paitaan hauskaa särmää ja ne voi halutessaan napittaa myös kiinni. Yllätys, yllätys, Topshopista. ;)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger anni kirjoitti...

Ihania. Farkkupaita näyttää ihanan rennolta! Ja vitsit, toi printtihame on niiiiiin magee. :)

3. marraskuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Riikka kirjoitti...

Toi musta hame on just sellanen kun olen etsinyt! Musta tyylikäs perushame joka sopii monenlaiseen menoon! Oiskohan niitä vielä tammikuun alussa topshopissa... ;)

3. marraskuuta 2009 klo 14.41  
Anonymous S kirjoitti...

Ei mahda tulla piiitkään aikaan ollenkaan vaatekriisejä!! :) Tuolla farkkupaidalla tekisi varmaan mieli vedellä monta päivää putkeen vaihtamatta kertaakaan...

Printtihame on niin oh yes yes yes! Mäkin tahdon!

3. marraskuuta 2009 klo 14.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla vielä se Nikonin järkkäri käytössä? Käytätkö jotai jalustinta näissä kuvissa vai miten saat sen pysymään objektiivin kanssa pystyssä? :D

3. marraskuuta 2009 klo 15.00  
Blogger millas kirjoitti...

Siis et voi olla tosissasi: mä olen nimittäin lähdössä Ruotsiin parin viikon päästä kohteena yllätysyllätys topshop :) oon tota aivan samaa mustaa hamosta ihastellut nettisivulla ja tähtäimessä samanlainen omaan kaappiinkin :) Ainoat, jotka eivät niin mua sysyttäneet ovat farkkupaita ja pokat. Muuten ihania vaatteita ja en malta odottaa omaa topshop- reissuani enää laisinkaan !!

3. marraskuuta 2009 klo 15.05  
Anonymous Laurakaisa kirjoitti...

Sinä se vaan kaunistut postaus postaukselta! Viiksipaita on ihana :)

3. marraskuuta 2009 klo 15.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anni: Kiitos. :) Se ON ihana! Ja printtihame myös. :)

Riikka: Pelkään pahoin, että tammikuun alussa hameet ovat jo kauan sitten mennyttä. Mutta tsekkaapa Topshopin verkkokauppa, sieltä toimitetaan nykyään myös Suomeen! :)

S: No mietin ihan samaa, että tässä tuli ostettua kyllä monta sellaista katastrofi-aamun pelastajaa. <3 :) Printtihame on kyllä ehdottomasti yksi suosikkilöydöistäni, samoin kuin farkkupaitakin!

Anonyymi: Joo, Nikonilla on nämä kuvat räpsitty. Ja ei ole jalustaa! Voi kuule, kun tietäisit, miten haastavaa näiden kokovartalokuvien ottaminen onkaan. :D Minulla on juuri sopivan korkuinen pöytä ja siihen aina sitten olen viritellyt tavaroista sellaisen "telineen" kameralle. Hiukan vinoja kuvista helposti tulee, mutta nääh, ihan hyviä. :D

Porcelain Clouds: No sepäs sattui. :) Toivottavasti löydät hameen! :) Illalla tulossa vielä lisää Topshop-ihanuuksia. :D

Laurakaisa: Voi kiitos! :) Minusta kyllä tuntuu, että se kuumetauti paitsi riudutti, myös kaunisti jotenkin. :D

3. marraskuuta 2009 klo 15.08  
Blogger ella kirjoitti...

IHANIA !(: viiksipaita ihan tosi hieeno, ja farkkupaita ja printtihame ja ne kaikki muutkin :D innolla odotan muittenkin ostosten näkemistä(;!

3. marraskuuta 2009 klo 16.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Viiksipaita <3 sopii vielä tosi hyvin sulle. Itse en jotenkin tykkää valkoisista paidoista, näkyy rintsikat aina läpi :(

3. marraskuuta 2009 klo 16.15  
Blogger Vivi kirjoitti...

Toi nepparineule on aivan ihana ♥ Just tollasia vaatteita tarvitsee syksyllä & talvella, rennon yksinkertaisia mutta ei kuitenkaan tylsiä. Tuun ehkä varastamaan sen sulta..

3. marraskuuta 2009 klo 16.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä sanoinkuvaamattoman sulonen, mutta nyt alkaa näyttää vähän liian luurangolta :/ kunnon mätöt kehiin, että saadaan entisen näkönen Jenni kehiin :)

3. marraskuuta 2009 klo 16.58  
Blogger Teresa kirjoitti...

Ihan sun näkösiä vaatteita! :D Jotain tuon tapaista farkkupaitaa olen minäkin etsinyt, tuo sun oma näyttää todella kivalle! :)

3. marraskuuta 2009 klo 17.57  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Hihii sä ostit ton! Siis sen haunted house -hameen, itsekin ihastelin sitä mutta tällaiselle läskiperseelle ei ollut kokoja :/

Topshopin alerekeistä voi kyllä löytää vaikka mitä upeuksia pilkkahinnoin, vielä kun jaksaisi penkoa ne lattioilla lojuvat yksilöt.

3. marraskuuta 2009 klo 19.30  
Blogger -L- kirjoitti...

Voi mikä neule ihanuus!! Alimmaisen kuvan harmaa neule on aivan perfect!

4. marraskuuta 2009 klo 18.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ella: Kiitos. :) Mietin pitkään, raaskinko ostaa tuota viiksipaitaa, mutta nyt ei kyllä yhtään kaduta. :)

Anonyymi1: Viiksipaita ja viikset yleensäkin <3! :D Hihi. Käytän itse valkoisten t-paitojen kanssa simppeleitä valkoisia t-paitaliivejä, joissa on muotoon prässätyt kupit. Tai sitten laitan alle jonkun topin kuten tuossakin kuvassa. :)

Vivi: Iik, täytyy pitää siitä siis kiinni kynsin hampain. ;)

Teresa: Kiitos! On aina ihana kuulla, että on onnistunut löytämään itsensä näköisiä vaatteita. :)

Rva Herttainen: Joo, ihastuin tuohon hameeseen aivan täysin! Topshopin koot ovat selvästikin aika pieniä, koska koko 36 istuu minulle vyötäröltä tosi napakasti, vaikka olen tosi kapeavyötäröinen! Mutta minä en kyllä niitä lattialle pudonneita jaksa penkoa, mokomia tallottuja lumppuja. :D

-L-: Kiitos. :) Se pääsi ylle jo eilen ja oli ihanan lämmin!

4. marraskuuta 2009 klo 19.46  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Kyllä mulla ainakin ne koot täsmää siihen mitä normaalisti käytän, varmaan riippuu vähän mallista, mut kun suurin koko tossa hameessa oli 38, nettikaupassakin koot loppu siihen, en tiedä onko siitä alunperinkään ollut isompia, ite tarvisin n. 42. Vähän tyhmää! No, löysin onneks muutakin kivaa :) Ja alesta, se hame kun oli normaalihintainen ;)

4. marraskuuta 2009 klo 23.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Kyllä ne minullakin täsmäävät, en tarkoittanut sitä. :) Pointti vain oli, että useimmiten kaikki korkeavyötäröiset vaatteet ovat minulle juuri siitä vyötäröstä liian löysiä, koska olen niin kapoinen, mutta Topshopin hameet olivat liki ensimmäisiä, jotka oikeasti istuvat napakasti sekä lantiolta että vyötäröstä. :)

5. marraskuuta 2009 klo 18.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu