Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maailman ankeimmat bileet

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 20. marraskuuta 2009

Maailman ankeimmat bileet


Nyt on luvassa pientä tarinointia eilisillasta ja sen kulusta. :) Aloitetaan nyt vaikka siitä paljettirusetista, kun se nyt oli tietysti illan PÄÄasia. Minua ihan oikeasti jännitti astua ovesta ulos ihmisten ilmoille se jättimäinen härpäke päässäni. "Entä jos ne töllää? Tai vielä pahempaa, entä jos ne nauraa?!" Päätin, kantaisin rusettini pää pystyssä ja ylpeänä välittämättä muiden katseista - tosin huomasin kyllä vältteleväni katsekontaktia kenenkään vastaantulijan kanssa. :D Ilta alkoi lupaavasti, kun bussiin astuessani bussikuski purskahti välittömästi nauruun. Hahaha. Hiippailin vähin äänin bussin takaosaan ja tuumasin, että ihan varmasti päähineeni on tuollaisen tavallisen keski-ikäisen miehen silmissä vain ja ainoastaan naurettava. Mutta uskoin edelleen vakaasti, että itse juhlapaikalla asustettani osattaisiin arvostaa!

Tässä vaiheessa iltaa vielä nauratti. ;)

Ennen varsinaisiin kekkereihin siirtymistä tiedossa oli kuitenkin hiukan lasien kilistelyä Star PR:n tyttöjen Fannyn ja Tiinan kanssa. Kaikki tytöt olivat niin tyylikkäinä, että oli oikein ilo katsella ympärilleen! Illan kuvasaldokin kertyi pääosin tuosta kilistelytuokiosta, koska en jaksanut kaivaa kameraa esille enää myöhemmin illalla. Ja kohta saatte kuulla, miksi ei ollut juuri tarvettakaan.

Ilmeisesti joku fantastinen otos tullut otettua. :D

Kuten olette mahdollisesti jo monesta muusta blogista lukeneetkin, NRJ Fashion Awards oli melkoinen pettymys. Olin viime vuonna samaisissa kekkereissä, enkä silloinkaan mitenkään erityisesti häkeltynyt juhlien tasosta, mutta nuorten suunnittelijoiden muotinäytös ja suunnittelukilpailun lopputulos kiinnostivat myös minua sen verran paljon, että halusin lähteä mukaan tänäkin vuonna. Ikäväkseni joudun kuitenkin kertomaan, etten ole kuuna päivänä ollut yhtä huonosti järjestetyssä tilaisuudessa. Sisäänpääsyä jouduimme odottamaan tunnin, josta suuren osan aikaa ulkona hyisessä säässä. Sisälle päästyämme jonotus ei päättynyt vielä siihenkään, vaan yli 1000 ihmiselle järjestettyjen kekkereiden narikkaa oli hoitamassa 3-4 ihmistä. Voitte kuvitella, mitä siitä seuraa: kaaos! Valtava määrä ihmisiä pyrki narikkaan joko viemään tai hakemaan takkejaan, tungoksessa etuiltiin minkä ehdittiin, eikä kaaos edennyt oikein mihinkään suuntaan. Kaiken huipuksi narikka tuli ilmeisesti täyteen, vaikka valtava määrä ihmisiä oli vielä takit päällään ja osa yhä jonossa päästäkseen koko tilaisuuteen sisälle.

Tiina ihanassa mekossaan ja höyhenbolerossaan.

Aina yhtä kaunis Aurora.

Fanny ranskalaishenkisessä lookissan.

Narikasta päästiin lopulta puolen tunnin jonottelun jälkeen ja suuntasimme toiveikkaina sisälle saliin. Ja koimme jälleen karvaan pettymyksen. Tarjolla ei ollut juotavaa, ei syötävää, ei yhtään mitään. Ilmiselvää oli, että tarjottavaa oli kyllä ollut, mutta se nyt vain oli täysin loppunut ennen kuin suuri osa väestä oli päässyt edes sisälle. Paikalla olisi ollut baaritiski, josta olisi omalla kustannuksella voinut ostaa ylihinnoiteltuja juomia, mutta siihen jonottaessa olisi mitä todennäköisimmin vierähtänyt tunti. Näytöslavalle olisi nähnyt väkijoukon takaa ehkä kiikareilla, mutta eivätpä tulleet mukaan. Tosin, jonossa seistessämme ohjelman mielenkiintoisin osa ehti mennä ohi, joten skannasimme tilanteen noin 5 minuutissa ja päätimme lähteä saman tien pois. Tästä syystä minua ei siis voinut bongata rusetteineni Kaapelitehtaalta. :P Moni muu oli ilmeisesti myös tyytymätön järjestelyihin, sillä narikassa oli aivan yhtä paha kaaos kuin hetkeä aiemmin, tällä kertaa tosin lähes kaikki pyrkivät tilaisuudesta ulos.

Bloggaaja leikkii ankkaa peilin edessä.

Jatkoimme NRJ:n pippaloista Dieselin liikkeeseen, jossa oli uuden Mums-lehden julkistamiskekkerit. Dieselillä tunnelma oli huomattavasti miellyttävämpi ja mieliala kohosi hiukan. Ainoa pieni pettymys oli, että tarjolla ei ollut mitään muuta kuin olutta ja vettä, ja nämä vaihtoehdot jättivät meikäläisen vesilinjalle. Mukavassa seurassa loppuilta sujui kuitenkin rattoisasti ja kekkereiden jatkuessa lopulta Siltasessa, pääsin vihdoin moikkaamaan tuttuja blogityttöjäkin. :)

Dieselillä törmäsimme Issuesin Inkeen ja Janiin. Huomatkaa mahtava piippu-koru!


Kuvat by minä ja Aurora

Tunnisteet: , ,

25 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt minäkin alan uskoa tuohon rusettiin. Näytät klassisen kauniilta - yksi parhaita esityksiäsi sen flunssassa kirjoitetun pyjamatarinan ohella! :)

20. marraskuuta 2009 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rusetti sopii sulle ihan mielettömän hyvin! ei ne bussikuskit mitää ymmärrä :o

20. marraskuuta 2009 klo 19.47  
Blogger Juli kirjoitti...

Ei vitsi, sä näytät IHAN Kate Hudsonilta!

20. marraskuuta 2009 klo 19.58  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ei juma, kyllä oli paskat bileet.:/ Turha reissu!

20. marraskuuta 2009 klo 19.59  
Blogger Sara kirjoitti...

Herranjumala sä oot upeen näkönen!! Ja toi rusetti on aivan mahtava :)

Kuulinkin jo aiemmin tänään Iinalta, Sallalta ja Johannalta kun näin ne, että oli paskat bileet. En siis menettänyt mitään:P

20. marraskuuta 2009 klo 20.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jenni, olet tosi herttaisen näköinen tuo rusetti päässä!
Sopii kuin nenä päähän! :-)

-Piepu

20. marraskuuta 2009 klo 20.48  
Blogger maisakaisa kirjoitti...

Rusetti on hieno ja hatunnosto rohkeudesta pitää sitä! (varsinkin se yksin liikkeelle lähtö tilanne on paha, kun kyseessä on enemmän normeista poikkeava asu/asuste :)

Todellakin useammasta blogista on saanut lukea, kuinka tilaisuus oli huonosti järjestetty, itse en siellä ollut. Harmittaa kun moni on käyttänyt paljon aikaa pohtiessaan illan asua ja todella valmistautunut.

Mättääköhän Kaapelitehtaalla jokin? Itse olin siellä Radio Cityn hautajaisissa jossa tilaisuus oli aivan yhtä "hienosti" järjestetty..jonoja-ryysistä-jonoja.

Hyvä ettei ilta mennyt kuitenkaan täysin pieleen Ü

20. marraskuuta 2009 klo 21.05  
Anonymous junja kirjoitti...

kannat rusetin tosi tyylikkäästi. oikeesti vaan upeen näkönen, toki se varmasti auttaa, että omaa noin suloiset kasvot! (:

20. marraskuuta 2009 klo 22.37  
Blogger Tiina kirjoitti...

Hyvät alkumainingit, Diesel ja Siltanen onneksi niin pelastivat illan! Kaapelin visiitti jäi vain pieneksi himmeäksi painajaiseksi kaiken kivan keskelle! =)

20. marraskuuta 2009 klo 22.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

20. marraskuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Hahaa, mahtavaa! Rusetti on saanut yhden kannattajan lisää. ;) Ja kiitos!

Anonyymi2: Kiitos. :) Juu, ei me bussikuskeista välitetä! ;)

Juli: Ää, enkä näytä. :D Mutta Kate on kyllä ihana!

MouMou: No vähän juu. Mutta onneksi ilta parani loppua kohden! :)

Sara: Voi kiitos. :) Ja et todellakaan menettänyt mitään! :D

Anonyymi3/Piepu: Kiiiiitos! :)

Maisakaisa: Kiitos. :) Kyllä se hiukan rohkeutta vaati, mutta alkukankeuden jälkeen olin ihan rauhallisin mieli rusetti päässäni. On aina vähän jännittävää pukea ensi kertaa jotakin noin näyttävää. Mitä tilaisuuteen tulee, niin sen järjestelyt todella epäonnistuivat pahemman kerran. Ikävää sekä tapahtuman järjestäjille että tilaisuuden vieraille. Omat odotukseni eivät olleet korkealla, mutta petyin silti, että ilta todella oli noin floppi. En kyllä usko, että vika olisi Kaapelitehtaassa. :D Eiköhän osaava järjestäjä pysty handlaamaan myös haastavamman tilan.

Junja: Voi kiitos. :) Kiva kuulla, että näin moni on tykännyt rusetista, vaikka se vähän erikoisempi asuste onkin!

Tiina: Totta! Unohtamatta loistavaa seuraa. ;)

20. marraskuuta 2009 klo 23.46  
Anonymous Thoth kirjoitti...

Tuo rusetti on kertakaikkiaan vallloittava! Voi kun ikävää, että juhlat olivat niin kurjat. Toisaalta, kuulostaa ihan normimeiningiltä, mikäli Suomessa järjestetyissä stadionkeikoilla on käynyt. On se jännä, miten lipuntarkistus/ihmisten sisään ja ulos ohjaus/narikan toimimattomuus/jne. aina onnistuu "yllättämään" tilaisuuden järjestäjät. Luulisi, että oppisivat vuosien saatossa yleisöltä saamastaan palautteesta, mutta kun ei. Tai ehkäpä suomalaiset eivät kehtaa antaa palautetta suoraan tilaisuuden järjestäjille.

Tarjoilusta vielä...On ihan ymmärrettävää, että sen puuttumiseen pettyy, jos on tottunut siihen, että kutsuvieraistilaisuuksissa on ilmaista syötävää ja juotavaa eri muodoissa. Minulle itselleni on joka kerta suuren suuri yllätys, jos jossain tilaisuudessa tarjoillaan jotain naposteltavaa ja moneen kertaa täytyy vielä varmistella onko tämä nyt varmasti ilmaista :D Eli en kyllä osaa yhtään sellaista kaivatakaan.

21. marraskuuta 2009 klo 2.58  
Blogger KitKat AKA Katz kirjoitti...

Tosi nayttava ja sopo tuo sun rusetti. Rohkeus palkittiin ja olit varmasti yksi illan tyylikkaimmista leideista. Job well done!

21. marraskuuta 2009 klo 5.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo illan meikkisi, olet todella kaunis! Voisitkohan kertoa, mitä eroa tuossa on arkimeikkiisi? Ehkä huuli- ja poskipunaa ja silmienrajaukset, mutta miten luomivärit?

21. marraskuuta 2009 klo 9.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Thoth: Kiitos. :) Olen varmaankin tottunut kaikenlaisissa blogikekkereissä liian hyvälle. :D Mutta minulle se on jotenkin itsestäänselvää, että kutsuvierastilaisuudessa vieraille tarjotaan edes joku alkumalja tervetuliaisiksi. En odota mitään koko illan jatkuvaa kestitystä, mutta jotenkin edes se alkumalja kuuluu mielestäni asiaan. Kiintoisaa on myös se, että tuollainen pieni ekstra kuten naposteltavat ja juomatarjoilu usein pelastavat järjestäjän nahkan, vaikka järjestelyt muuten hiukan ontuisivatkin - toisin sanoen, jos esimerkiksi joutuu odottamaan tunnin jonossa.

Mutta se on kyllä aivan käsittämätöntä, että ikinä noista järjestelyongelmista ei tunnuta oppivan. Onhan se ihan fakta, että kun tuhat ihmistä pyrkii yhtä aikaa samaan paikkaan, on mahdotonta välttää jonkinlaista ruuhkaa, mutta voisihan juhlien alkamista sitten vaikka porrastaa ja ohjelman alkamista myöhäistää niin, ettei suurella osalla ihmisistä mene koko ohjelma jonotuksen takia sivu suun. Sehän tässä taisi suurimmalle osalle jonoon jumiutuneista olla se suurin pettymys, että itse näytökset menivät täysin ohi. :( Mutta tosi hyviä pointteja tuossa kommentissasi siis kaiken kaikkiaan. :)

KitKat aka Katz: Kiitos. :) On tosi mukava kuulla näin positiivista palautetta, koska arvelin, että myös rusettia syvästi inhoavia mahtuisi kommentoijien joukkoon. :D

Anonyymi: Kiitos. :) Itse asiassa tuo meikki ei poikkea arkimeikistäni mitenkään muuten kuin että poskipunaa on ehkä ripaus enemmän ja olen lisännyt silmiin yläluomelle tussirajauksen. Laitoin myös aivan pikkuisen nude-sävyistä luomiväriä, mutta se ei varmaankaan paljoa näy. Huulissa on hailakan pinkkiä huulikiiltoa. Eli hyvin perusmeikillä mennään. :) Mutta nuo rajaukset muuttavat ilmeen aivan täysin! Sama oli viime juhlapostauksessa, kun olin siellä MTV-bileissä. En jaksanut edes meikata uudelleen, vaan iskin vain päivämeikkini päälle ne rajaukset ja voilà! Suosittelen. ;)

21. marraskuuta 2009 klo 10.17  
Blogger Christina kirjoitti...

Tuo paljettirusetti on kyllä hurmaava tapaus - niin kuin on sen kantajakin! Ihanaa, että sinulta löytyi rohkeutta suunnata ihmisten ilmoille sen kanssa. :)

21. marraskuuta 2009 klo 13.09  
Blogger Cloé kirjoitti...

vitsi sä jenni olet niin kaunis! (:

21. marraskuuta 2009 klo 14.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuhannen ihmisen juhlissa ei varmaan olekaan ylläri, että tarjoilut loppuvat kesken.. ja toisaalta ei se myöskään mielestäni ole itsetarkoitus (toivottavasti!) mennä tuollaisiin juhliin vaan siellä on jotakin muutakin kiinnostavaa :)

21. marraskuuta 2009 klo 15.58  
Blogger Suna kirjoitti...

Heh, mäkin just kommentoin Auroran blogiin, että olet AIVAN Kate Hudsonin näköinen! :) Olet ollut ihan uskomattoman upeana liikenteessä: hiukset, pääsomiste ja mekko, aivan kymppi.

21. marraskuuta 2009 klo 16.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Christina: Kiitos. :) Rohkeutta piti vähän keräillä, mutta löytyi kyllä lopulta. ;)

Cloé: Voi kiitos. <3

Anonyymi: Tottakai näin isojen kemujen järjestäminen on aina haaste sinänsä, mutta jos tarjottavat loppuvat ennen kuin suurin osa on ehtinyt edes sisälle, on minusta juhlien järjestämisessä parantamisen varaa. Kuten tuossa aiemmin jo totesin, niin ikävintä NRJ:n kekkereissä oli se, että jonotuksen ja huonojen järjestelyiden takia kekkereiden pääasia eli se ohjelma meni monilta täysin sivu suun.

Kuten myös tuossa yhdessä aiemmassa kommentissani totesin, niin tuollaiset pienet ja isommatkin asiat yhdessä muodostavat yleisen mielikuvan, joka tällä kertaa jäi kovin negatiiviseksi, valitettavasti. Jos esimerkiksi tarjoilupuoli olisi pelannut ja sisällä olisi päässyt näkemään kiinnostavaa ohjelmaa, jonotus ei olisi niin haitannut. Nyt tuntui siltä, että jonotimme 1,5 tuntia saadaksemme: ei mitään. Olet toki oikeassa siinä, ettei juhlien päätarkoitus ole tarjoilu, mutta yhdistettynä kaikkeen tähän muuhun kompurointiin, tarjoilun puuttuminen oli kuin jäävuoren huippu.

Suna: Kiitos! :) Kylläpäs nyt useat ovat näkevinään Katen ja minun välillä yhteyttä. :D

21. marraskuuta 2009 klo 16.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No miten ihmiset itse juhlassa suhtautuivat, saitko osaksesi tuijottelua?

21. marraskuuta 2009 klo 20.46  
Blogger annukka kirjoitti...

Olittepas ihanina liikenteessä! :) Ja toi rusetti, OIJOI!

Ihanaa lauantain jatkoa Jenni!

21. marraskuuta 2009 klo 20.52  
Blogger Velma kirjoitti...

Mä en kyllä itse olisi ikinä vastaavaa rusettia päähäni pistänyt... Mutta makunsa kullakin.

22. marraskuuta 2009 klo 13.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiiiii nyt taisi pettää arvostelukyky. Joo rusetit on ihan söpöjä mutta tuollainen iso lörppä päässä ei kyllä kaunista ketään. Olet sievä tyttö, mutta hukut tuon rusetin alle. Muuten on onnistunut asu kyllä:)

Anteeksi nolo anonyymi-avautuminen.

22. marraskuuta 2009 klo 14.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: No loppujen lopuksi tuijotusta tuli aika vähän. Sain juhlissa pelkkiä kehuja rusetistani, mutta matkalla juhlapaikalle kyllä jonkin verran tuijotettiin. :)

Annukka: Voi kiitos! :) Hyvää tulevaa lauantaita Annukalle! ;)

Velma: Näinhän se on. :) Makuasiat ovat aina makuasioita.

Anonyymi2: No kuten tuossa juuri edelliselle kommentoijalle totesin, makuasiahan tämäkin on. Itse tykkään valtavasti rusetista ja minusta se on ihastuttavalla tavalla hullunkurinen asuste, joka piristää hauskasti muuten aika basic-asua. :)

25. marraskuuta 2009 klo 9.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu