Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mission accomplished!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Mission accomplished!


Minulla oli tänään missio: löytää musta, kaunis vyötärövyö. Olen vähän ihmetellyt, että olen tähän asti pärjännyt ilman kunnollista mustaa vyötärövyötä, koska moni asu tuntuu kuin huutavan sitä seurakseen. Olen ostanut Belgiasta muutaman mustan joustovyön, jotka sopivat myös vyötärövöiksi mutta ovat himpun verran liian löysiä, jos tarvitaan oikeasti napakkaa ja paikallaan pysyvää vyötä.

Alun perin olin ajatellut metsästää vyötäni kirppareilta, mutta työpäivän venähtäessä pitkäksi suuntasin suoraan ihan tavallisiin kauppoihin. Haahuilin epämääräisesti H&M:llä, kun onnekseni ihana vyö osui kohdalle melkein heti! H&M Trendin vyö on takaa joustavaa materiaalia ja edestä mokkanahkaa, jossa on pieniä pyöreitä koristeniittejä. Tämän tulette näkemään huomenna in action! ;)

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger Auri kirjoitti...

Loisto-ostos, nimimerkillä omistan itse saman ja käytin sitä hankinnan jälkeen melkein joka päivä, kun se tuntui vain sopivan kaiken kanssa. Hauska nähdä minkä kanssa sinä yhdistät sen.

18. marraskuuta 2009 klo 23.05  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kiva!

18. marraskuuta 2009 klo 23.09  
Blogger dolce far niente kirjoitti...

Hei, kiitos vinkistä! Mäkin olen etsinyt tuollaista napakampaa vyötä, mutta tosi usein ne tuntuu jäävän vähän liian isoiksi. Pitää käydä Hm:ssä!

18. marraskuuta 2009 klo 23.24  
Anonymous Hanna kirjoitti...

Moikka! Missäs h&m:istä tota trendiä myydäänkään? Ja onko ne siellä keskitettynä kaikki yhteen kohtaan, vai vähän siellä sun täällä?

En oo ikinä onnistunut noita (ainakaan tietoisesti) hypistelemään kaupassa, ja kiinnostaisi kun niin paljon kivoja juttuja aina blogeissakin on h&m trendiä.

19. marraskuuta 2009 klo 0.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Auri: Kiitos. :) Ihana kuulla, toivottavasti tuo istuu hyvin meikäläisenkin vaatevaraston kanssa. :)

Christina: Kiitos! :)

Dolce Far Niente: Joo, itselleni nuo vyötärövyöt ovat harmillisen usein löysiä, mutta tuo koko XS oli kerrankin tarpeeksi napakka. Kokeilin myös S:ää, mutta se oli heti jo ihan liian löysä. On niin ärsyttävää aina, jos vyötä saa koko ajan olla asettelemassa paikalleen paremmin.

Hanna: Helsingissä H&M Trendiä myyvät Forum ja Kämp Galleria. Forumissa Trend-mallisto on keskitetty yhteen paikkaan, liikkeen takaosassa olevan kassan eteen. Kämp Galleriassa Trend-malliston vaatteet löytyivät aiemmin yhdestä nurkasta, mutta ne joskus viime talvena päätettiinkin yhtäkkiä levitellä ympäri liikettä kaiken muun vaatetuksen sekaan. Tämä aiheutti niin itsessäni kuin kuulemma monissa muissakin aikamoista tuohtumusta. :D Myyjä sanoi, että asiasta oli tullut lukuisia valituksia muiltakin, nimittäin. Mutta itselläni silmä on jotenkin jo niin harjaantunut, että bongailen helposti Trendin vaatteet muiden joukosta, jotenkin ne ovat vain tyyliltään ja materiaaleiltaan sen verran erilaisia perusjuttuihin nähden. Vinkiksi vielä, että kyseisen malliston vaatteet tunnistat vaaleanpunaisesta niskalapusta sekä joissakin on myös vaaleanpunainen lappu hintalapun yhteydessä (kuten tässä vyössä, jossa "niskalappua" ei luonnollisestikaan ole.

19. marraskuuta 2009 klo 8.20  
Blogger aleika kirjoitti...

oi, minäkin samanlaista katselin mutta ei kuitenkaan (ainakaan vielä) tarttunut mukaan. olen tässä viime aikoina hamstrannut itselleni vaikka minkälaisia vyötärövöitä ja mietin että missähän tilanteessa mä niitä kaikkia aion käyttää =D just wondering..

19. marraskuuta 2009 klo 8.23  
Blogger Minttu kirjoitti...

Blogissani on sulle haaste!! :)

19. marraskuuta 2009 klo 10.22  
Blogger Millis kirjoitti...

Joku tommonen vyö mullakin taitaa olla. Hameen kanssa ostin H&M:ltä :)

19. marraskuuta 2009 klo 15.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aleika: Haha, minulla tilanne on ollut juuri toisinpäin. :D Eli vyötärövöitä ei oikein ole ollut ja olen aina joutunut tuskailemaan sitä tarvitessani. Mutta nyt ei enää tarvitse. ;)

Minttu: Kiitos kivasta haasteesta! :)

Millis: Aijaa. :) Vyö on kyllä loistava!

20. marraskuuta 2009 klo 11.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu