Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Musiikin raivokulutusta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Musiikin raivokulutusta


Päätin, että on jälleen korkea aika jakaa musiikillista erinomaisuutta kanssanne, koska fiilistelen kiihkeästi muutamaa biisiä taas tällä hetkellä. Fiilistelen yleensä koko ajan suunnattomalla innolla jotakin ja kulutan intoni kohdetta aivan taukoamatta. Innostuksessa voi olla kyse musiikista, ruoasta tai oikeastaan melkein mistä vain. Kutsun tätä biisien ja levyjen osalta musiikin raivokuluttamiseksi. :D Musiikin raivokuluttamiseen kuuluu se, että samaa kappaletta kuunnellaan repeatilla päivästä toiseen, jopa viikkokausia. Samaan aikaan raivokulutuksessa saattaa olla useampi kappale, jolloin näitä keskenään vaihdellaan. Onnea vain, rakkaat naapurini! ;) Olen tosin viime päivinä huomannut, että yläkerran naapurissa asuu nykyään joku tyyppi, joka kuuntelee myös musiikkia aika innokkaasti, ja kovaa! Mutta koska tyypillä on selvästikin lähes identtinen musiikkimaku kanssani, ei soitanta ole toistaiseksi haitannut, vaan olen vain jännityksellä odottanut, minkä kappaleen soittolistaltani se seuraavaksi valitsee. :D

Tässä alla tämän hetken suosikkejani. :) Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan tuon Metronomyn A thing for you -musiikkivideon, koska se on yksi hauskimmista, mitä olen koskaan nähnyt!


PS. Paras uutinen Suomen musarintamalta pitkään aikaan, hahaha. :D Niilin hanhet -hitistä tuttu Mihemmed on tulossa esiintymään Suomeen tällä viikolla lauantaina! :D

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Joa kirjoitti...

Mitääää mun idoli on tulossa Suomeen?! :D Hahahahah. Toivottavasti tuo Leile Salamin mukanaan..

4. marraskuuta 2009 klo 18.58  
Blogger Hilja kirjoitti...

Mahtavaa, nyt sille asialle nimikin! Raivokuluttaminen:) Itsekin syyllistyn tähän jatkuvasti.:)))

4. marraskuuta 2009 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kipaleita. Mikä olisi tän hetken pop artisteiden kappaleista sun lemppari? Pmmp? tykkäätkö? Antti Tuisku?

:)))

4. marraskuuta 2009 klo 20.13  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Näiden perusteella suosittelen, että tutustut ranskalaiseen bändiin nimeltä Phoenix. :) Yksi mun ehdottomista lemppareista.

4. marraskuuta 2009 klo 20.17  
Anonymous nunnu kirjoitti...

Pensselisetä!!!!!! <3

4. marraskuuta 2009 klo 20.44  
Anonymous henna kirjoitti...

murrh! Voi Jenni minkä teit :D yleensä luotan sun musiikki-vinkkeihin, ja nyt kun kuuntelin tuon eka biisin niin voi luoja mikä ärsyttävä renkutus! nyt se ei lähde mun päästä kulumallakaan pois... ääää :D haha

4. marraskuuta 2009 klo 21.01  
Blogger alfie kirjoitti...

hahah eikä, ihan mahtava toi metronomyn eka video! :DD varsinki "you goat maya art uno"! ja kiitti muuten, taisin löytää tästä uuden hyvän bändin kuunneltavaks! =)

4. marraskuuta 2009 klo 23.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen samanlainen raivokuluttaja kuin sinäkin! Saatan kuunnella yhtä kappaletta viikkotolkulla kyllästymiseen asti.
Samoin syömisen kanssa, kesällä mieleni tehdessä jotain herkkua ostin aina kinderbuenon kuukauden ajan, sen jälkeen vuorossa oli twister mehujää ja nyt syön koko ajan ekströmsin vadelmakiisseliä.
Välillä tapani turhauttaa mutta toisaalta se on ihan hauskaakin. :--)
Kiitos termistä raivokuluttaja :-D!

p.s. Musiikkimakusi on loistava!

-piepu

4. marraskuuta 2009 klo 23.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joa: Hahaha. :D Muista siis katsoa Me Salmiset lauantaina! ;)

Hilja: Joo, teen monia asioita vähän raivolla eli toisin sanoen intohimoisesti. :D

Anonyymi1: Mainiota, että tykkäsit. :) En oikein kuuntele radiota, joten en osaa ottaa kantaa noihin pop-kappaleisiin. Tykkään kyllä pop-musiikistakin, mutta Antti Tuisku ei ole ylimpiä suosikkeja. :D

Anna-Maria: Phoenix on tuttu bändi ja tykkään! :) Mutta kiitos hyvästä vinkkauksesta silti. ;)

Nunnu: Meisselisetä! :D

Henna: Haahahaha. Ymmärrän, että joitakin tuo falsettilaulanta saattaa hiukan ärsyttää. :D Mutta kuuntelehan tuo MSTRKRFT:n Heartbreaker perään, niin saat toisenlaista tarttuvaa musaa mieleen!

Alfie: Eikö olekin! :D Ja se miten ne raukat välttelevät sitä pahamaineista karaoke-palloa. :D

Anonyymi2/Piepu: Joo, teen samaa myös syömisten kanssa. :D Tällä hetkellä suosikkejani ovat perunamuussi ja mandariinit. Syön molempia aivan järjettömiä määriä. :D Niin ja selvästi myös sinun musamakusi on loistava. ;)

4. marraskuuta 2009 klo 23.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin tohon maalaukseen :)

5. marraskuuta 2009 klo 4.13  
Blogger Lulu Pigeon kirjoitti...

Loistava musiikkimaku sulla! Jään myös itte roikkumaan samoihin kappaleihin (joitakin esimerkkejä löytyy omasta blogistani) ja luukutan niitä sitten repeatilla - asuinkumppanin ja naapureitten riemuksi. :D

5. marraskuuta 2009 klo 12.15  
Blogger annnim kirjoitti...

Metronomya parempaa EI OLE! Olen nähnyt bändin livenä viimeisen vuoden aikana neljä kertaa - Brysselissä kun asustin, niin oli Metronomya tarjolla aika usein!! Alun perin tutustuin bändiin, kun lämppäsivät peräkkäisinä päivinä Ladytronia ja CSS:ää, toista Brysselissä, toista Antwerpenissä, ja minähän kiersin molemmat keikat ja ihastuin lämppäribändiinkin pahemman kerran! :) Tänne Suomeen niitä ei taida kyllä kuulua eli pitänee suunnata taasen jonnekin päin maailmaa keikoille... Parhaimmuutta!

5. marraskuuta 2009 klo 13.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Uniqua: Se on kyllä tosi hieno. :)

Lulu Pigeon: Hihii, kiitos. :) Nähtävästi sinullakin on! ;)

Annnim: Oijoi, onnekas sinä. :) Metronomy voisi kyllä hyvin sopia esiintyjäksi esimerkiksi Flow-festareille. Täytyy pitää peukkuja. ;)

5. marraskuuta 2009 klo 19.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu