Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Piristystä syysaamuun

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 12. marraskuuta 2009

Piristystä syysaamuun


Nyt on luvassa video, jossa ei tapahdu oikeastaan mitään kovin kiinnostavaa. :D Tässä videossa pieni koira syö nakkia. Mutta kummityttöni Kerttu on niin hurmaava tapaus, että eiköhän Kertun suloinen nassu piristä hiukan monen väsynyttä aamua. Yleensä Kerttu on paljon riehakkaampi, mutta pätkä kuvattiin illalla, jolloin alkoi olla jo pienen tytön nukkumaanmenoaika. :)



Tunnisteet:

24 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikein valloittava pikkuinen koira! Ja en tiedä miksi, mutta video tosiaan sai minut hyvälle tuulelle näin heti aamusta. Se oli tarpeeksi yksinkertaista ymmärrettävää. :D
Ps. Olen tykästynyt ihan hurjasti blogiisi. Mainittakoon tämä myös tässä kaikkien aikojen ensimmäisessä kommentissani. :D

12. marraskuuta 2009 klo 8.56  
Anonymous Sanna kirjoitti...

"Kun ei kertakaikkiaan Kerttu saa nakkia syötyä", hehe. Niin suloista! Sekä sinä että koira.

12. marraskuuta 2009 klo 9.00  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihana! Ja sitten pitää vielä nuuhkia siltä varalta että jos vähän nakkia ois vielä jäänyt jonnekin lojumaan :) Onneks meillä on tuolla noi kaks vilivilperttiä joiden touhuille eilenkin illalla naurettiin niin ettei maltettu mennä nukkumaan. Helpottaa vähän koirakuumeeseen.

12. marraskuuta 2009 klo 9.01  
Anonymous kultakala kirjoitti...

Ihana video, ihana Kerttu!

:D Repeilin myös ihan täysillä sille miten ilman kuvaa toi ääniraita olis tosi kaksimielinen. "Kerttuu... mulla on sulle jotain hyvää..." :D :D

12. marraskuuta 2009 klo 9.16  
Blogger Malla kirjoitti...

Oih, Kerttu on ihana! Mäkin haluan tuommosen pienen!

Töissä en viitsinyt katsoa tota äänien kanssa, mutta ehkä ääniraita täytyy vielä kuunnella kotona, kun sitä on kehuttu ;)

12. marraskuuta 2009 klo 9.34  
Blogger Satsu kirjoitti...

Hassu koira, eihän nakkia noin hitaasti voi syödä ;) Meillä ei edes ehdi nakkia sanoa, kun se on jo kadonnut!

12. marraskuuta 2009 klo 9.40  
Blogger Bemary kirjoitti...

Tää ny taas kauheesti auttoi mun koirakuumetta laskemaan.;) Meillä oli vuosia sitten lyhytkarvainen mäyrisversio, joka niin täysin valloitti sydämen, että on se varmaan tommonen vielä itelle saatava. Kutsuimme muuten kyseistä koiraa lempinimellä Nakki.:p

12. marraskuuta 2009 klo 9.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Kiva kuulla, että video sai sinut hyvälle tuulelle. :D Se oli vähän niin kuin tarkoituskin. :) Ja kiitos aivan ihanasta palautteesta! Kiva, että rohkaistuit kommentoimaan.

Sanna: Haha. Kiitos. :D Kerttu on kyllä aikamoinen sydäntenmurskaaja. ;)

Rva Herttainen: No tietty! :D Se on tarkkaa puuhaa tuo nakkien syöminen. ;) Kerttu onneksi riittää vielä toistaiseksi tyydyttämään minun koirakuumeeni. Hoidankin kummitädin velvollisuuksia aivan esimerkillisesti. :D

Kultakala: Kerttu on paras. Ja sinulla on likainen mieli, haha. :D

Ansku: Minusta tuntuu, että kaikki Kertun nähneet haluavat tuollaisen. :D

Satsu: No minäkin ihmettelin, että mitä se Kerttu oikein hidasteli. Raukalla ovat hampaat juuri vaihtumassa, joten ehkäpä se vaikutti asiaan. :)

Bemary: Kerttu on kyllä häikäilemätön koirakuumeilijoiden piinaaja. ;) Minusta muuten tuntuu, että aika montaakin mäyristä kutsutaan nakiksi. :D

12. marraskuuta 2009 klo 10.30  
Blogger Ida kirjoitti...

auuu, ihana kerttu! :3 Olin varmasti huvittavan näkönen kun hihittelin itsekseni kuulokkeet korvilla täällä koulun kirjastossa, haha. Piristi todellakin TALVIaamua :-------)

12. marraskuuta 2009 klo 10.40  
Blogger Tiina kirjoitti...

Ihhihihi :>

12. marraskuuta 2009 klo 11.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meidän koirat ei myöskään saa nakkia syötyä ! Vaikka kitojen koot on 10kertaiset Kerttuun verrattuna mutta jotenkin se nakki on niille niin suuri herkku ettei siitä malta ottaa sitä ekaa puraisua koska sitten se on menoa ! Siispä nakin arvoista kohtelua on inistä kuin mielipuoli huolestuneen näköisenä ja yrittää haudata sitä eri paikkoihin vain kaivaakseen sen uudestaan ylös

12. marraskuuta 2009 klo 12.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko tuo kääpiö tai kaniini kokoluokkaa? meilläkin on tommonen pitkäkarvanen makkara, ne todellakin on valloittavia, joten tiedän mistä puhut!

12. marraskuuta 2009 klo 12.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oletko eronnut poikakaveristasi?

12. marraskuuta 2009 klo 13.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ida: Niin joo, jossakin voi olla jo talvi. :D Täällä Helsingissä näyttää kyllä vielä syksyltä.

Ladyam: Haha. :D

Anonyymi1: En tiedä, mikä Kertulla tuossa oikein hidasti touhua, mutta nakki tuli lopulta syödyksi. :D Olisivatko kovin pieni kita ja vaihtumassa olevat hampaat vaikuttaneet asiaan.

Anonyymi2: Juu, juuri sitä kokoluokkaa. :) Toinen Kertun vanhemmista on kääpiö- ja toinen kaniini-kokoa, joten aika näyttää minkä kokoinen Kertusta tulee. Toistaiseksi on vielä kovin pikkuinen. :)

Anonyymi3: No mitenköhän tämä nyt liittyi mihinkään? Olen eronnut, kauan aikaa sitten.

12. marraskuuta 2009 klo 13.27  
Anonymous viiru kirjoitti...

Miks mä en näe näitä videoita ollenkaan? Siis tossa missä vissiin pitäis olla se video on vaan tyhjää... määh:(

12. marraskuuta 2009 klo 14.21  
Anonymous Silkkis kirjoitti...

Video piristi ja aiheutti hämmennystä. Minulla on nimittäin ihan samanlainen kääpiömäyräkoira, pitkäkarvainen ja nimeltänsä Kerttu. Ja aivan yhtä ihana ja söpöistä söpöin...Kuitenkin tuollaisessa nakkitilanteessa olisi luultavasti nielaissut koko nakin kerralla, kärsivällisyys ei ole siis hänen hyveensä :)
Mutta siis kiitos piristyksestä ja Kertulle terveisiä toiselta ;)

12. marraskuuta 2009 klo 15.15  
Blogger Sonja kirjoitti...

Mun 2v. tytär olisi halunnut katsoa tän videon varmaan viis miljoonaa kertaa. Nauroi joka kerta ääneen ja pyysi et "Lisää Kerttua!" :p

12. marraskuuta 2009 klo 15.35  
Anonymous Elina kirjoitti...

Mahdoitkohan olla tänään Ylioppilasaukiolla, ihan sinä Unicafen edessä portaissa? Punaisissa saappaissa ja isossa (kuolattavassa!) harmaassa takissa.

Jos et, niin sulla on vakuuttava kaksoisolento. :)

(ihastuttava kummityttö!)

12. marraskuuta 2009 klo 16.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Viiru: Oletko kokeillut päivittää sivun uudelleen? Monilla pelkkä sivun päivitys on auttanut asiaan. :) Kannattaa myös kokeilla eri selaimilla, jos on tarjolla. CityVicen puolelta myös sanoivat, että kannattaa tarkistaa, että esimerkiksi Flash on päivitetty uusimpaan versioonsa.

Silkkis: Ei vitsit, ihan mieletön sattuma. :D Terkkuja myös toiselle Kertulle sinne!

Sonja: Voi eiii, maailman ihanin juttu! Viime videopostaukseenkin oli joku pieni ihminen ihastunut. :D

Elina: Joo, olin se minä! :D Kävin lounaalla siellä Yo-aukion Unicafessa. :)

12. marraskuuta 2009 klo 16.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiii, ihanat Kerttu ja vaaleanpunainen nakki! :) Kiitos päivän piristyksestä!

12. marraskuuta 2009 klo 17.37  
Anonymous Elina kirjoitti...

Mulla on siis selkeesti joku bloggajien bongausviikko meneillään! :D Arvelinkin, ettei sulla niin vakuuttavaa kaksoisolentoa voi olla. Itse olin sitä Pykälän viereisestä toimistosta tulossa.

Ai ja hei, kun kerran tänään ekaa kertaa kommentoin, niin on kai mainittava vielä, miten paljon oon ihastunu sun blogiin. Oon jo pidemmän aikaa seurannu sillon tällön, mutta nykyään, luen kyllä joka päivä. monesti. :)

12. marraskuuta 2009 klo 18.18  
Blogger Riikka kirjoitti...

Ihana!!

Hauska katsoa tota nakin kanssa taistelua. Meillä on labbis poika, jos sille antaa nakin niin ei kuulu kun SLURPS ja nakki on jo kadonnut..

12. marraskuuta 2009 klo 22.43  
Blogger Lilly kirjoitti...

Voi kuinka Kerttu on suloinen! Nakkivideo toki piristi, vaikka samalla myös tuli hieman haikeita fiiliksiä kun meidän kaunotar Judi kuoli pari kuukautta sitten.. <3 Niin ja on muuten mukava silloin tällöin seurata blogiasi, kun ainakin sen perusteella sinusta saa kuvan että olet sellainen iloinen ja reipas ihminen. En osaa oikein selittää mutta tulee yleensä hyvä fiilis kun näkee kuviasi/tekstejäsi :)

12. marraskuuta 2009 klo 23.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kivaa, jos Kerttu ja nakki piristivät. :D

Elina: Hauskaa. :D Ja tosi mukava kuulla, että olet tykästynyt blogiini. Kommentoi toki toistekin! :) Ja jos bongaat, tule kiskomaan hihasta!

Riikka: Haha, joo. :D Luulen, että Kerttu nakkitaisteluineen kuuluu koirien joukossa vähemmistöön - suurin osa hotkaisee sen yhdellä suupalalla. :D

Lilly: Voih, osanottoni. <3 Halauksia sinne suunnalle! Ja kiitos kivasta palautteesta. Minähän siis olen iloinen ja reipas ihminen! :D Hauskaa, että se välittyy myös blogista. ;)

14. marraskuuta 2009 klo 15.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu