Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunnuntain musacorner

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sunnuntain musacorner

Musiikkiherkkuja taas jaossa. :) Tänään mennään musiikkipuolella melko vaihtelevissa tunnelmissa raivo-elektrosta säyseään kitaravetoiseen chillailuun. Olen muuten miettinyt, että voisin tehdä teille näistä musajutuista kiinnostuneille avoimeen jakoon Spotify-soittolistan, mikäli kiinnostusta on. Niin, että olisiko? :)


Tunnisteet:

21 kommenttia:

Anonymous Angela kirjoitti...

Tee ihmeessä Spotify-soittolista. Jaamme useita rakkaudenkohteita musiikin saralla, joten tuskin maltan odottaa!

15. marraskuuta 2009 klo 15.23  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Jos jollakin ois Spotify kutsu, ottaisin mielelläni vastaan :-)

15. marraskuuta 2009 klo 15.50  
Anonymous ulla kirjoitti...

No todellakin soittolistaa kehiin! Tulisivat tarpeesseen ainakin täällä :D

Itse asiassa juuri toissapäivänä mietittiin käveriporukalla illanistujaisissa, mitä voitaisiin laittaa soimaan Spotifysta. Muistin, että sulla on tapana linkkailla suosituksia, joten kokeiltiin muutamia. Voin kertoa, että artistit havaittiin hyviksi :)

15. marraskuuta 2009 klo 15.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tee Spotify-lista! Kuuntelen itse aivan erilaista musiikkia kuin sinä, mutta juurikin tässä eräänä päivänä noin pari viikkoa sitten keräsin täältä blogistasi suosittelemiasi biisejä ja kuuntelin niitä Spotifystä, kun ajattelin laajentaa musiikinkuunteluani :) Eli listan kuuntelisin varmasti!

-V

15. marraskuuta 2009 klo 16.09  
Blogger Uniqua kirjoitti...

Toi eka laulu on ihan paras ! ja tykkaan kans vikasta biisista paljon :) Kiitti tasta postauksesta !

15. marraskuuta 2009 klo 17.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, tee!
Olen löytänyt kauttasi muutaman mahtavan artistin/bändin, joita en olisi ikinä itse keksinyt.

15. marraskuuta 2009 klo 18.03  
Anonymous eveliina kirjoitti...

Kyllä, kiitos! Listaa kehiin ehdottomasti! :)

15. marraskuuta 2009 klo 18.15  
Anonymous T kirjoitti...

Arvasinkin et Stellan aloittama Spotify-listojen jako leviää hetkessä muihinkin blogeihin ;)

15. marraskuuta 2009 klo 18.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Spotify lista olis ihana!

15. marraskuuta 2009 klo 19.01  
Anonymous annika kirjoitti...

Teeeee! Oon odotellut jo tovin sun tekemää soittolistaa, koska musiikkimakumme menevät niin hyvin yksiin :)

15. marraskuuta 2009 klo 19.22  
Blogger skyline kirjoitti...

Hei jee kyllä, tee Spotify lista!

Täytyy vieeelä kerran kiittää,
bongasin täältä oman Spotify-kutsuni sillon joskus, kun pistit tänne linkin, ja siitä lähtien en kyllä enää osaisi elää ilman Spotifyta! Eli kiitos Jenni ja soittolistaa kehiin (;

15. marraskuuta 2009 klo 19.26  
Anonymous milaina kirjoitti...

ggrau, kun mulla ei ole omaa spotify-tiliä! :< mutta ihastuin tänään ihan älyttömästi vampire weekendin biisiin a punk. :D onko tuttu?

15. marraskuuta 2009 klo 21.28  
Blogger Laura kirjoitti...

Spotify-soittolista on enemmän kuin tervetullut!

15. marraskuuta 2009 klo 21.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Oi kun kuulostaa kivalta! Multa vaan puuttuu spotify sen ¤#&¤"#"% :n kutsusysteemin takia, oon yrittänyt kuikuilla niitä ihan sieltä spotifyn sivulta ja sitten googlettelemalla jo alkukesästä lähtien, tuloksetta, mur. Miten sä sait kutsun sinne vai ootko maksava asiakas? :)

15. marraskuuta 2009 klo 22.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti soittolista kehiin! :)

16. marraskuuta 2009 klo 1.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää kommentti ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, pahoittelen. Pakko kuitenki kysyä, että kun joku toinen anonyymi oli kommentoinut siihen postaukseen jossa esittelit niitä ihania Lontoon ostoksiasi, ja siinä oli esiteltynä se avoselkäinen ihana musta paita :)
Joku oli siis siihen postaukseen liittyen kysynyt, että millaisia rintaliivejä käytät sen paidan kanssa, ja vastauksesi oli että et mitään, kiitos _pienien_ rintojen tai jotain vastaavaa.

Muistaakseni jossain todella vanhassa postauksessa kerroit että olit käynyt ihan alan kaupassa ja siellä oli kunnon mitat otettu ja hehkutit muistaakseni että kuppikokosi on jotain D.
Mielestäni D-kuppi ei ole todellakaan pieni.

Että mites tämä juttu nyt menikään?

16. marraskuuta 2009 klo 10.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Angela: Mainiota! :)

GetPalmd: Tämän asian tiimoilta saattaa olla tulossa jotakin kivaa piakkoin... :)

Ulla: Aijaa, aivan mahtavaa, jos suositukseni upposivat! :) Olen aina innoissani, jos löytyy samanhenkisiä musaihmisiä. :)

Anonyymi1/V: On kiva kuulla, että ihmiset ennakkoluulottomasti kokeilevat uutta. :) On niin helppoa kangistua kaavoihin ja jämähtää niihin omiin suosikkeihin.

Uniqua: Ei kestä. :) Eilisen voimasoitossa oli juuri tuo ensimmäinen biisi!

Anonyymi2: Mahtavaa. :) Toimin suurella ilolla hyvän musiikin sanansaattajana. ;)

Eveliina: Tulossa on. :)

T: No minun kaveripiirissäni näitä listoja on kyllä jaettu keskenään jo hyvän aikaa, että tuskinpa tämä nyt mikään uusi keksintö on. :) Mutta siis pelkästään ilahduttavaa omasta puolestani, jos tällainen yleistyy, koska itse innolla etsin uutta musiikkia jatkuvasti. :)

Anonyymi3: Jee! Sellainen on varmastikin tulossa lähiaikoina. :)

Annika: Onpa mukava kuulla. :) Odotuksesi palkitaan pian!

Skyline: Loistavaa! :) Kiva kuulla, että siitä linkistä oli ihan oikeasti iloa jollekin. :)

Milaina: Kannattaa pysyä tutkalla, sillä Spotify-tiliä kaipaileville saattaa olla pian täällä jotakin varsin mielenkiintoista. ;) Ja Vampire Weekend on tuttu, näin sen Flowssa livenäkin. :) Pitääpä tsekata tuo biisi!

Laura: Jee, sellainen on tulossa lähiaikoina siis. :)

Jenni: Ei hätää. Pysy maisemissa, niin ehkä tilanne muuttuu piakkoin. ;) Itse sain aikanaan kutsun silloin, kun niitä vielä oli yleisessä jaossa. Nyt ei ilmeisesti noita ilmaiskutsuja enää juurikaan jaella.

Anonyymi4: You got it. ;)

Anonyymi5: No siis, totuushan on se, että varsin vaatimattomalla rintavarustuksella tässä mennään. Sen varmasti pystyy kuvistakin päättelemään, jos yhtään katsoo. :D Kannattaa nyt ihan ensisijaisesti muistaa, että kokoluokitukset vaihtelevat merkeittäin aika paljonkin ja Change-liike on tunnettu pienestä kokoluokituksestaan. Kuppikoko yksinään ei kerro kovinkaan paljoa, vaan kokoon vaikuttaa huomattavasti myös mitta rinnan alta. On aivan eri asia, onko kuppikoko esimerkiksi 70C vai 85C.

Minulla on vain yhdet D-kupin liivit ja ne ovat nimenomaan Change-liikkeestä hankitut. Muiden merkkien osalta kokoni on yleensä A tai B. Ympärysmitta rinnan alta sen sijaan on 65-70, riippuen merkistä ja liiveistä. Jos oikeasti olisin kuppikokoa D, en todellakaan hilluisi ilman rintsikoita yhtään missään. :D Noita kokoja ei muutenkaan kannata kamalan sokeasti tuijotella, koska ne todella saattavat vaihdella merkeittäin paljonkin.

16. marraskuuta 2009 klo 13.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

uuuuh, tähän on vielä ihan pakko kommentoida, että olen lukenut jostain suomalaisten naisten käyttävän ympärysmitaltaan liian leveitä rintaliivejä! oh ja ah sitä autuutta, kun itse tajusin kokeilla oikeasti napakoita rintsikoita. se on vaan todella ärsyttävää, että normikaupoissa esim. ympärysmittaa 70 löytyy usein vain a -kupissa. koska silloinhan ne on jo aika pienet!

liivien kangas venyy myös aina vähän, eli kuulemma kannattaa ostaa kaupasta sellaiset jotka sovittaessa menevät löysimpään hakaseen, niin on sitten mistä kiristää kun kangas alkaa lerputtamaan. :D

tää on kyllä niitä aiheita joista jaksaa avautua, kun ovat kuitenkin melkein jokapäiväinen käyttöesine ja siihen nähden aiheuttavat kyllä ihan kohtuuttomasti päänvaivaa ja epämukavuutta meille naisparoille. :D

16. marraskuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jenni: Siis todellakin! Ilmeisesti suurin osa naisistahan käyttää aivan väärän kokoisia liivejä. Olen itse huomannut, että taitaisin todella tarvita ympärysmitalla 65 varustettuja liivejä, koska koossa 70 joudun aina kiinnittämään liivit tiukimpaan hakaseen. Ja ikäväkseni olen nyt huomannut monien liivien löystyneen, eikä oikeastaan mitään ole tehtävissä, kun tiukin hakanen on jo käytössä. :( Valitettavasti noita 65 ympärysmitalla varustettuja liivejä on tosi huonosti tarjolla edullisemmilla merkeillä, samoin kuin ihan noita 70-senttisiäkin. Jos tuota 65-kokoa joskus harvoin löytyykin, siitä on tarjolla vain AA- tai A-kuppia, jotka ovat minulle aivan liian pieniä tuon ympärysmitan liiveissä. Erikoisliikkeistä kokoja löytyy, jos on onnekas, mutta hintakin on sitten sen mukainen.

Ja olet todellakin oikeassa siinä, että rintsikat todella aiheuttavat päänvaivaa, jos ei ole sitä standardikokoa, jonka kokoisina liivejä tavallisissa kaupoissa myydään!

16. marraskuuta 2009 klo 15.07  
Anonymous Jenny kirjoitti...

juuuuuu!! niin että kiinnostaisi kovastikin!

16. marraskuuta 2009 klo 15.52  
Anonymous wiip kirjoitti...

spotify kutsun voi saada jokainen näppärästi ns. proxy-yhteyden kautta niin,


että rekisteröityy mukamas käyttäjäksi iso-britanniaan, jossa rekisteröityminen on ilmeisesti vielä ilmaista.

tämä ei vaadi mitään erikoisia kommervenkkejä, vaan on todella simppeli ja nopea toimenpide.

ohjeet löytyvät esim. tämän keskustelun kautta:

http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-32/nain_saat_spotifyn_kayttoosi_ilman_kutsua-792134/

tai ihan vaan googlettamalla "spotify kutsutta"

17. marraskuuta 2009 klo 1.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu