Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talvea odotellessa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 16. marraskuuta 2009

Talvea odotellessa


Lämpömittarien lukemien lisäksi talven tulo alkaa näkyä sitä kautta, että koko ajan on jotenkin vähän hämärää. Kun lunta ei näy ja aamut ovat pimeitä, valokuvien ottaminen luonnonvalossa on suhteellisen haastava juttu. Viilenevien päivien myötä olen myös joutunut vihdoin myöntämään, ettei tuolla rakastamallani syystakilla oikein enää pärjää. Marraskuun tullen luovutin lopulta ja kaivoin kiltisti talvivaatteet esille. Jaksan yhä edelleen iloita viime talvena kirpparilta löytämästäni villakangastakista, josta pulitin vaivaiset 5 euroa. Uudenveroinen takki on malliltaan klassinen ja sopii miltei asuun kuin asuun. Ja ennen kaikkea se on lämmin! Olen myös todennut, että näistä harvoista kuivista loppusyksyn päivistä pitää nauttia pukeutumalla noihin ihaniin mokkanahkaisiin ylipolvensaappaisiini. Näitä päiviä, kun taivaalta ei tule jotakin märkää, alkaa nimittäin olla harvassa.


Tunnisteet:

16 kommenttia:

Blogger Eeva/North and South kirjoitti...

IHANAT saappaat! pelastaa varmaan pimeimmänkin syysaamun :) yhteen edellisistä postauksistasi piti muuten vinkata, että suomen urheiluhierojaopisto (suho) pasilassa tarjoaa oppilastyönä hierontaa tosi edullisesti! ja oman kokemukseni mukaan tosi hyvää ja ammattimaista palvelua, kannattaa kokeilla!

16. marraskuuta 2009 klo 14.14  
Blogger Auri kirjoitti...

Kivat talvivaatteet! Sulla on jotenkin ihana taito yhdistää hauskalla tavalla sellaiset värit, joita itse en laittaisi samaan asuun. Tässä tapauksessa harmaan ja konjakinruskean yhdistelmä ei tulisi itselleni mieleenkään, mutta näyttää ihan kivalta ja jotenkin eläväiseltä.

16. marraskuuta 2009 klo 14.34  
Blogger Saara kirjoitti...

tää sää on kyllä niin tylsä! villapuserossa tulee sisätiloissa liian kuuma, mutta ulkona palelee ilman pipoa. äh, rasittavaa. ja on niin rumaa kaikkialla että inspiraatio menee. sun saappaat tosin pelastaa aika paljon :) ja mun viikonlopun kirppislöydöt :)

16. marraskuuta 2009 klo 15.34  
Anonymous Hanna kirjoitti...

Tosi kiva asukokonaisuus! Mistä toi sun pipa on, se on ihana! :)

16. marraskuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

herranjestas sulla on isot silmät :O määkin haluun :D

16. marraskuuta 2009 klo 18.43  
Anonymous Elina kirjoitti...

Mäpäs bongailen sua näköjään koko ajan Unicafella. :D

Tänään olin kuitenkin ujolla tuulella, koskapa satuin istumaan vieressäsi, enkä jotenkin vain saanut suustani kertoa blogirakkaudestani. Jotenkin ehkä ajattelin, että se olis vähän tunkeilua. Mistä lie moinen ajatus

Höh, kuitenkin oli tarkoitus tulla kertomaan, että olet vielä huisin paljon söpömpi luonnossa kuin kuvissa!

16. marraskuuta 2009 klo 19.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, ei liity kyllä nyt yhtään postauksen aiheeseen mutta osaisitko vinkata, mistä saisi punaisia nahkasaappaita? Ihastuin sinun käytettyinä ostettuihin saappaisiisi, mutten löydä edes samantyyppisiä mistään... :( Tai voithan aina myydä omat saappaasi minulle, meillä on samankokoinen jalka!! :D

16. marraskuuta 2009 klo 19.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eeva: No kieltämättä. :) Tosin niinä märkinä aamuina noita ei voi käyttää. :( Kiitos hei mahtavasta vinkistä, tuo pitää tsekata! :)

Auri: Kiitos. :) Itse asiassa en aamulla edes ajatellut tuota väriyhdistelmää, sen kun vain iskin pipon päähän. :D Mutta toden totta, sopii yllättävän hyvin yhteen. :)

Saara: No niinpä! Tällainen välikausikeli on ärsyttävä, kun ulkona on kylmä ja sisällä kuuma. :D Onnea hyvistä löydöistä. ;)

Hanna: Kiitos. :) Pipon olen ostanut H&M:ltä pari vuotta sitten.

Anonyymi1: No juu, ovathan ne aika isot. :D Tosin pienenä inhosin silmiäni ja olisin varmaan antanut vaikka mitä pienemmistä. Nyt olen kyllä oppinut arvostamaan. :)

Elina: Hahaa! :D Tietätkö mitä, mietin jo nähdessäni ilmeesi, että tuo tyttö ihan varmasti lukee blogia. :D Näytit jotenkin juuri siltä, että meinasit sanoa jotain, mutta sitten et kuitenkaan tohtinut. Hihihi. :D Ja kiitos ihanasta kohteliaisuudesta!

Anonyymi2: No nyt en kyllä valitettavasti osaa neuvoa. :/ Kirppareita kannattaa koluta! Mutta olen itse asiassa miettinyt, että saattaisin jopa luopua niistä punaisista korkosaappaistani, joten sinulla on mahdollisuuksia... :D

16. marraskuuta 2009 klo 19.51  
Blogger KässÄs kirjoitti...

Hyviä & edullisia takkeja löytyy kyllä aika hyvin kirppiksiltä!

Tämä ei liity mitenkään kyllä mihinkään, mutta, tiedätkö yhtään kivaa/suht edullista laukkukauppaa sieltä Helsingistä päin, ois kiva jos vinkkaisit, laukkuostoksille sinnepäin olisin matkaamassa nimittäin :)

16. marraskuuta 2009 klo 19.54  
Blogger KässÄs kirjoitti...

Jos punaiset korkosaappaat on vapaata riistaa niin minäkin ilmoittaudun halukkaaksi ostajaksi!!!

16. marraskuuta 2009 klo 19.58  
Anonymous Elina kirjoitti...

Höh, mistäs tiedät kummalle puolelle istuin! :D Taisin olla vahingossa vähän läpinäkyvä, vaikka yritin olla tuijottamatta.

16. marraskuuta 2009 klo 20.09  
Blogger Linda kirjoitti...

IHANAT SAAPPAAT! + kiva tyyli muutamia floppeja lukuunottamatta (;D) + superkiva blogi! On kiva kun kirjoitat erilaisia juttuja ja eri aiheista, monista blogeista on tullut sellaisia massaversioita ettei niitä oikein edes erota toisistaan, mutta tämä ei kuulu niihin!

16. marraskuuta 2009 klo 22.00  
Blogger Nea kirjoitti...

Aivan IHANA tuo sun takki!

17. marraskuuta 2009 klo 4.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania asuja keksit aina! Ja näytät jotenki tosi mallimaiselta noissa kuvissa. Kiva blogi.

17. marraskuuta 2009 klo 16.39  
Blogger windi kirjoitti...

Ei liity nyt isommin aiheeseen, mutta sulla on aivan mielettömän ihanat silmät, oon kade :)

18. marraskuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sarita: Totta! Kirppareilta voi löytää tosi hyväkuntoisiakin talvitakkeja todella edulliseen hintaan. :) Vastasinkin tuohon laukkuasiaan sinne uudempaan postaukseen, missä olit kysynyt sitä. :) Ja mitä tulee punaisiin korkosaappaisiin, tosi moni on ilmoittanut kiinnostuksensa niitä kohtaan jo, joten jos päädyn myymään, laitan ne varmaankin Huuto.nettiin!

Elina: No en tietystikään varma voi olla. :D Mutta yhdellä seurueen tytöistä vain oli niin sellainen ilme, että tuli heti tunne, että saattaisi mahdollisesti tietää minut jostakin. :D

Linda: Kiitos kivasta palautteesta. :) Floppeja taitaa mahtua meidän jokaisen pukeutumiskokeiluihin, eikä ihan jokaista voi aina miellyttää muutenkaan. :) Mutta on aivan mahtava kuulla, että onnistun erottumaan muista omalla tyylilläni!

Nean Naulakko: Kiitos. :) Kaiken huipuksi se on tosi lämmin!

Anonyymi: Voi kiitos. :) Tosin malli on meikäläisestä kaukana. :D

Windi: Kiitos! :)

20. marraskuuta 2009 klo 10.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu