Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tukkatuskailua

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Tukkatuskailua


Olen jo hyvän aikaa sitten havahtunut siihen, että minun olisi todellakin korkea aika taas vierailla kampaajan pakeilla. Valitettavasti en ole kuitenkaan saanut mitään aikaiseksi asian suhteen ja nyt aletaan olla siinä tilanteessa, että tukka ei enää oikein asetu mihinkään asentoon luontevasti. Hiukseni ovat tällä hetkellä oikeastaan vain muodoton kasa karvaa, melko pitkää sellaista. Jopa varsin kiireinen kampaajani Saara totesi tällä viikolla kuontaloni nähtyään, että asialle on tehtävä jotain välittömästi. :D Ajattelinkin nyt kysäistä teiltä mielipiteitä ja ehdotuksia, mitä voisin seuraavaksi tukalleni tehdä. Värjätä en halua, koska pidän hiusteni väristä valtavasti juuri nyt. Graafinen polkka ja otsatukka houkuttelisivat, mutta en kyllä raaskisi nyt leikata niin paljon, kun hiukset ovat näin pitkät. Saarakaan ei ollut polkan kannalla. Myöskään tämänhetkinen väri ei ehkä sovi polkkamalliin kaikkein parhaiten. Millaisia ideoita siis teille tulee mieleen? :)


Tunnisteet:

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
minusta eteenkin tuossa tokassa kuvassa sun tukka näyttää tosi kivalle! Pieni kerrostus ja lyhyempi otsis voisi tehdä tuolle mallille kivaa.. =)

Saisiko muuten "Some like it ROCK" postauksen hiusmallista joskus lisää kuvia? =) Mua houkuttaisi hirveästi leikata tuollainen malli, mutta kun olen nyt kasvattanut jo muutaman vuoden tukkaa ja vihdoin tämä on niin pitkä kuin halusin. Tuo malli veisi aika paljon pituudesta pois.. Millainen tuo malli oli "kasvattaa pois" vai leikkasitko sen jälkeen lyhyemmäksi?

-Taija

8. marraskuuta 2009 klo 11.05  
Anonymous Vanill kirjoitti...

Pituudesta suunnilleen 5-10 cm pois ja vähän sivuotsista, vähän tähän tyyliin: http://media.photobucket.com/image/sivuotsatukka/Xittria/hiushommia.jpg :) Tai ihan perussuora otsis, vähän rakoileva, tähän tyyliin: http://3.bp.blogspot.com/_Mt3HoFUyCNM/SbVMqaKy2OI/AAAAAAAAEuQ/OhFQFFt4Qso/s400/070507_knightley_300X400.jpg .
Yhteenvetona siis, että jonkinlaista rentoa otsahiusta ois kiva nähdä, sopisi sulle ;>

8. marraskuuta 2009 klo 11.09  
Blogger Mrs Cupcake kirjoitti...

Sellainen juuri olkapäiden yli laskeutuva malli voisi piristää kivasti,rikottu latva. Sitten vaan nätti sivuotsis tai ei otsista ollenkaan. Itse leikkasin saman pituisista mitä sulla on niin ihan lyhyeksi ja nyt kasvattelen niitä takaisin..tää on niin tuskaa,mutta kampaajalle en varmaan uskalla ihan hetkeen.

8. marraskuuta 2009 klo 11.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rikottu otsis ja hapsutusta sivuille. keventäisi ihmeesti ilmettä

8. marraskuuta 2009 klo 11.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, oletko muuttanut? Jos olet, onnea uuteen asuntoon ja asuntoesittelyä odotellaan :)

Mietin vain noita laatikoita taustalla, mutta voihan niitä nyt muustakin syystä olla.

Sinuna kokeilisin sivuotsista ja tasottelisin vain latvoja :)

8. marraskuuta 2009 klo 12.03  
Blogger kaisiss kirjoitti...

moikka! hei mikä tuon sun nykyisen "hiusvärin" nimike vois olla? ite oon meinaan kelaillu värjääväni tämän blondini just tohon malliin kun sulla on nyt! :)

8. marraskuuta 2009 klo 12.35  
Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Mitä jos kokeilisit pitkää otsatukkaa, jonka voi tarvittaessa laittaa sivuun? Muutos tuntuu isolta, mutta hiukset kasvavat nopeasti takaisin, jos muutos ei miellytäkään : )

Ja jos lyhennät hiuksia pitkäksi polkaksi, eli olkapäille yltäväksi? Hiukset näyttäisivät paljon paksummilta ja huonot latvat saisivat kyytiä : D

Mutta otsiksen leikkaus tekee jo todella paljon : )

8. marraskuuta 2009 klo 12.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten ois tämmönen:

http://www.short-hairstyles.com/short/s25.htm

Vois sopia hyvin sun kasvonpiirteille?

8. marraskuuta 2009 klo 12.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sun hiukset on tosi kivan pituset nyt, niitä voisi ehkä vähän lyhentää. Ajattelin että sulle vois sopia myös suora, tai lyhyempi otsatukka.. :)

8. marraskuuta 2009 klo 13.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytätpä masentuneelta tossa ekassa kuvassa :D

8. marraskuuta 2009 klo 15.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1/Taija: Kiitos vinkeistä, laitan korvan taakse. :) Siitä rokkitukasta ei taida olla sen enempää kuvia kuin, mitkä siinä postauksessa näkyvät, mutta siinä tekstissä pitäisi olla myös linkki aiempaan juttuun, jossa oli inspiraatiokuvia sitä tukkaa varten. :) Tuollainen kovin rikottu malli vie toki pituudesta ja hiusten paksuudesta paljon pois, kun hiuksia kerrostetaan niin voimakkaasti. Malli oli kuitenkin helppo kasvattaa pois ja näytti myös kasvatusvaiheessa tosi hyvältä. :) Joten omasta puolestani voin suositella ja rohkaista kokeilemaan, jos uskallusta vain riittää!

Vanill: Kiitos vinkistä ja laitan harkintaan. :) Valitettavasti tuo toinen linkki ei tullut kokonaan, mutta ensimmäisen sain kuitenkin tsekattua. Otsatukka nuorentaa aina meikäläistä entisestään kovasti ja pois kasvattaminen on tuskaa, mutta jään harkitsemaan. ;)

Mrs Cupcake: Nautin suunnattomasti tästä pitkästä tukasta, koska minulla on koko elämäni ensimmäiset reilu parikymmentä vuotta ollut sellainen puolipitkä tukka. Mutta kasvaahan se aina takaisin, jos nyt pätkäisee. Täytyy kuulla myös kampaajan ehdotukset. :)

Anonyymi2: Hapsutusta on monesti ollut aiemmin ja se kyllä keventää aina ilmettä mukavasti. Kiitos vinkistä ja jään vielä pohtimaan tätä. :)

Anonyymi3: En ole muuttanut tai muuttamassa, laatikoita pyörii nurkissa muuten vain. :D Sivuotsiksesta olen kyllä tykännyt tähänkin asti, se on niin helppo. Ja talvella perus-otsatukka on joskus pipojen kanssa hankala, varsinkin todella liukkaan hiuslaatuni takia. Kiitos vinkeistä! :)

Kaisiss: No nytpä pistit pahan. :D Hiusten väri on tällä hetkellä aikalailla omani, paitsi latvoissa on vielä hiukan luonnollista sävyäni asteen tai pari tummempaa sävyä. Kuvailisin itse tämän hetkistä hiusväriäni esimerkiksi seuraavasti: hasselpähkinän värinen, jossa on kullanvaaleita ja toffeenvärisiä raitoja. Oma hiussävyni on siis tuollainen kullanvaalean ja toffeen välimaastossa. :) Onnea yritykselle selittää tämä kampaajalle. :D Tai sitten näytät suoraan vain kuvaa meikäläisen kuontalosta, voipi olla helpointa!

Saraseeeni: Ai että, mahdollisuuksia on niin monia! :D Toisaalta voisi juuri kokeilla tuollaista pitkää otsista ja jättää muutenkin latvat vielä pitkiksi, ettei pätkäisisikään polkkamittaan. Hmm, hmm... Latvoja on joka tapauksessa lyhennettävä, että kuivat päät saadaan pois.

Anonyymi4: Onpa aivan ihastuttava lyhyt malli! :) Valitettavasti en kyllä osaa itse nähdä itseäni lyhyessä tukassa. Kasvoni ovat sen verran leveät, etten jotenkin usko, että ihan lyhyt tukka sopisi minulle. Ehkä kokeilen jonakin päivänä, mutta vielä en uskalla. :D

Anonyymi5: Selvästi tuo otsatukka saa kannatusta. :) Varmaankin siis ainakin jonkinlaisen otsiksen pätkäisen seuraavaksi.

Anonyymi6: Taidan olla enemmänkin vain väsynyt kuin masentunut. :D

8. marraskuuta 2009 klo 15.51  
Anonymous jakki kirjoitti...

pari senttiä kaikkein pisimmistä latvoista pois, ei muuta! =)

8. marraskuuta 2009 klo 17.46  
Anonymous Riikka kirjoitti...

Komppaan Jakkia, pari senttiä kuivia latvoja pois ja taas näyttää hyvältä. Sun kasvoihin sopiisi varmaan montakin mallia, mutta tukkasi on parhaiten silloin kun se on poissa kauniilta kasvoiltasi, sykeröllä niskassa tai jotenkin muuten kiinni.

8. marraskuuta 2009 klo 20.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinulle selvästi etuhiukset, joko suorat tai sivuotsis, ihan oman rohkeutesi mukaan (: Latvat pois ja vóla!

8. marraskuuta 2009 klo 21.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi,
mitäs jos jättäisit sivut pitkäksi ja leikkauttaisit takaa lyhyemmät hiukset? Pituutta taakse voisi jättää kuitenkin sen verran, että saat hiukset edelleen kiinni. Tietenkin kerrostusta -vaikka aika paljonkin... :)

9. marraskuuta 2009 klo 10.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu