Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia kysymyksiin

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 23. marraskuuta 2009

Vastauksia kysymyksiin


Viime viikolla Minttu ja mahdollisesti joku muukin, jonka kommenttia en enää kyennyt paikantamaan, haastoivat minut vastaamaan seuraavaan kyselyyn. :)


1. Kolme viimeistä ostostani: No jos ruokakauppaostoksia ei lasketa, niin viimeiset kaikki kolme H&M:ltä eli Jimmy Choo -malliston haalari, H&M Trendin vyötärövyö ja mekko paljaalla selällä.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Eipä taida kovin isoja löytyä. Kaikki ihanat bloggaajatytöt ja yksi Hunkseista. :D

3. Viimeksi googlasin: Dieselin kotisivut

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni: Hmm... Ei tulee mitään aivan katastrofaalista kyllä mieleen, mutta sanotaan nyt vaikka joskus vuosia sitten alennusmyynneistä löytämäni hopeanväriset pussimaiset satiinihousut, joita YLLÄTYS YLLÄTYS ei tullut koskaan käytettyä. :D

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä: Aivan hulluna kamaa, kuten aina. Laukkuni on kuin musta aukko, joka kätkee sisäänsä melkein kaiken, mitä ihminen voisi hätätilanteessa tarvita. :D Löytyy särkylääkettä, laastareita, tarraharja vaatteille, käsivoidetta, nenäliinoja, suklaapatukka, purkkaa, kalenteri, lompakko, kaksi kännykkää, mitä ikinä vain keksit... ;)

6. Suosikkikatuni koko maailmassa: Onpas vaikea. Kotikatu on tietysti aina rakas, mutta sanoisin Rue Philippe de Champagne, joka oli kotikatuni Brysselissä ja jonka varrella on eräs tosi hieno graffiti.

7. Tyypillisin asuni: Minulla ei oikein ole mitään tyypillistä asua. Ehkäpä tyypillisin asu tällä hetkellä on se Topshopin farkkupaita joko mustiin pillifarkkuihin tai leggingseihin yhdistettynä.

8. Hienoin/kallein ostokseni: Minulla ei ole mitään superkallista. Tähän mennessä kallein on ainakin alkuperäiseltä hinnaltaan ollut Pedro Garcian unelmankaunis kenkäpari. :)

9. Olen riippuvainen: Musiikista, rakkaudesta, perheestä, ystävistä, hyvästä ruoasta, internetistä, lämmöstä, auringosta, vaikka mistä...

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: kameleontti, yksinkertainen, tyttömäinen

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa: Apua. No jos minulla olisi myös rajattomat rahavarat, niin voisin vastata vaikka Beamhill. Pelkkä Beamkin kävisi, tai Gaudete. ;)
12. En ole ikinä ostanut: mitään eBaysta tai Asokselta. Shoppailen muutenkin verkkokaupoissa todella vähän.

13. Parhaat outlet-löydöt teen: Oikeastaan en juurikaan shoppaile outleteissä. Voisin sanoa, että parhaat outlet-löydöt teen ystävämyynneistä. :)

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin: Kate Mossin!

15. Seuraava suuri hankintani on todennäköisesti: En ole kauheasti suunnitellut tulevia hankintoja nyt, mutta H&M:n ja Sonia Rykielin yhteistyömalliston neuleet kiinnostavat.

16. Tyyli-ikonini on: Minulla ei oikeastaan ole tyyli-ikonia. Mutta tykkään esimerkiksi Kate Mossin ja Le Blog de Bettystä tutun Bettyn tyyleistä.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän: Värikkäitä huutomerkki-kenkiä!

18. Unelmieni laukku on: Kaikessa yksinkertaisuudessaan Mulberryn Bayswater, I like my bags simple. :D

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun: Vaihtelevasti. Nyt viime aikoina olen shoppaillut normaalia enemmän Lontoonreissuni takia. En pidä kirjaa shoppailuistani, joten en osaa sanoa mitään summia.

20. Verkossa shoppailen mieluiten: En juurikaan shoppaile verkossa. Mutta jos rahaa olisi, shoppailisin mieluiten varmaankin Outnetissa. :D

21. Suosikkimuotiblogini on: Laadukas ja hyvin kirjoitettu. Siinä on kauniita kuvia ja sen kirjoittaja on tyylikäs ja jollain tapaa persoonallinen.

22. Olen kauneimmillani: Kun olen onnellinen ja tunnen itse itseni kauniiksi.

23. Makutuomarinani toimii: Minulla ei ole mitään vakio-makutuomaria. Monesti makutuomarinani toimivat ihan random-ihmiset kaupoissa. :D

24. Hiukseni ovat: Nyt aika karmeassa kunnossa ja tarvitsisivat pikaista leikkausta. Niiden tämänhetkisestä väristä pidän kyllä kovasti.

25. Toiveammattini on: vielä toistaiseksi mysteeri. :)


Haasteen saa napata itselleen, ken tahtoo!
Kuvitukseksi kaivelin tietokoneelle aikanaan tallennettuja, mutta käyttämättä jääneitä bongauksia katumuotisivustoilta. Mukana Facehunter, Garance Doré & Stockholm Street Style.

4 kommenttia:

Blogger Minttu kirjoitti...

Ai hitsi - mun olisi kyllä pitänyt myöskin valita Kate Mossin garderobi, eikä Madonnan!!

23. marraskuuta 2009 klo 11.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei, olisi tosi mahtavaa kuulla jotain sun Brysseli-ajasta! <:

24. marraskuuta 2009 klo 17.38  
Blogger emmi kirjoitti...

Jee, en oo ainut joka ei ole tilannut koskaan mitään Asokselta! :D

24. marraskuuta 2009 klo 22.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minttu: Hahaa, näitä täytellessä käy aina sillä tavalla, että kun näkee muiden vastauksia, tekisi mieli vaihtaa omiakin. :D

Aonyymi: Toive on laitettu korvan taakse. :) Ensihätiin kannattaa lueskella ihan ensimmäisten kuukausien postauksia blogini ajalta, sillä ne on kirjoitettu Brysselistä käsin! :)

Emmi: No niinpä! Jee. :D

25. marraskuuta 2009 klo 10.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu