Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikon biisit

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 21. marraskuuta 2009

Viikon biisit


Tämän viikon suosikkibiisit ovat jälleen todella sekalaista seurakuntaa. Mahtuupa joukkoon yksi lapsuuteni hittikin, johon olen rakastunut palavasti uudelleen. ;) Onnea jälleen naapureille, jotka ovat joutuneet kuuntelemaan noin 30 kerran repeat-putkia Broken Wingsiä, haha. Onneksi sentään pidän volyymin aika maltillisena, joten meluhaitat jäänevät pieniksi. Broken Wingsin lisäksi on tullut fiilisteltyä aussibändi Van Shetä, norjalaista Annieta sekä monia muita. Enjoy!
Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Kiksu kirjoitti...

Oi, Fred Falke <3 Paras ranskalainen.

21. marraskuuta 2009 klo 16.43  
Blogger milaina kirjoitti...

oi, kiitos ihan älyttömästi annien olemassaolon muistuttamisesta! :> olin pitkään kaivannut jotain vaihtelua musiikkimakuuni, ja nyt sitä todellakin löytyi! vihii :--) ihastuin joskus aikoinaan ihan hulluna siihen chewing gumiin ihan ärsytykseen asti. :D

21. marraskuuta 2009 klo 18.14  
Blogger Inka kirjoitti...

Hei, laita joskus nää biisit vaikkapa Spotify-soittolistaksi, kun itse en ainakaan jaksa klikkailla yhtään mitään Youtube-videoita ikinä auki... :D

21. marraskuuta 2009 klo 18.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi ihanaa Jenni! Juuri tulin katselemaan josko täältä löytäisi kivaa musiikkia lauantai-iltaan :)

21. marraskuuta 2009 klo 21.30  
Blogger Biituli kirjoitti...

Kuuntelet tosi hyvää musiikkia :) Saanko kysyä millä hiusvärillä värjäät hiuksesi? Ne ovat aivan ihanan näköiset! :)

22. marraskuuta 2009 klo 10.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiksu: Hihii. :)

Milaina: Ei kestä! :) Minä taas en Anniesta yleisesti ottaen niin älyttömästi innostu, mutta tuo Fred Falken remix on loistava. :)

Inka: Olen tekemässä näistä Spotify-listan jossain vaiheessa. :) Videot palvelevat kuitenkin myös niitä, jotka eivät omista Spotifyta. :)

Anonyymi: Hahaa, mahtavaa! :) Itse asiassa juuri siksi julkaisin listan kerrankin lauantaina. :D Jos joku sattuisi tulemaan musavinkkien toivossa tänne!

Biituli: Kiva kuulla. :) Itse asiassa en värjää hiuksiani, vaan tämä on luonnollinen hiusvärini. :) Hiusten pituuksissa on varmaankin vielä jonkin verran jostain viime helmikuulta jäljellä tummaa kevytsävytettä, joka on haalistunut ajan kuluessa. Ja aavistuksen verran laitettiin kesän alussa vaaleaa raitaa juurikasvun häivyttämiseksi, mutta kutakuinkin tämä sävy on juuri oma luonnollinen sävyni.

22. marraskuuta 2009 klo 12.55  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Hei! Miten noita youtuben videoita voi liittää blogiin? Linkityksen osaan, mutta haluaisin liittää itse videon myös sivulle, eikä se onnistu. Please, help me!

23. marraskuuta 2009 klo 19.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neiti S.: Youtubessa on siinä info-boxissa videon oikealla puolella embed-koodi. Kopioi se ja liitä koodi blogipostaukseesi, niin video tulee näkyviin. :)

25. marraskuuta 2009 klo 9.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu