Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haussa uusi kalenteri!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 17. joulukuuta 2009

Haussa uusi kalenteri!


Nyt on tullut se aika, että pitää taas etsiskellä uutta kalenteria ensi vuodeksi. Tai oikeastaan olen tässä tilanteessa tähän aikaan vuodesta ensimmäistä kertaa, koska olen nyt siirtymässä opiskelijoiden lukuvuosikalentereista vihdoin kalenterivuosittain meneviin kalentereihin. En ollut sen kummemmin edes ajatellut koko asiaa koskaan, kun sain pari vuotta sitten kuulla joltakulta hieman kettuilevaan sävyyn: "Ai sä käytät vielä tollasta lasten kalenteria?" :D Päätin, että on aika aikuistua ja onnistuin löytämään seuraavana syksynä kalenterin, joka oli selkeästi tehty aikuisuuteen siirtymistä suunnitteleville, sillä se alkoi syksyllä 2008 mutta päättyy nyt vuoden vaihteessa.


Olen tullut siihen tulokseen, että koska joudun katselemaan kalenteria päivittäin vuoden ajan, haluan oikeasti jonkun mieluisan. Ja mieluisaan kalenteriin kuuluu paljon kauniita kuvia! Ja siinä on tarpeeksi tilaa menoille ja merkinnöille. Olen nyt laiskasti etsiskellyt sitä täydellistä kalenteria ja löytänytkin ihan potentiaalisia vaihtoehtoja... TeNeuesin kalenterit bongasin Akateemisesta kirjakaupasta, mutta ilmeisesti niitä voi ulkomaisista verkkokaupoista löytää edullisemmallakin hinnalla. Pariisi-aiheinen kalenteri olisi ihana, varsinkin kun pari viikkoa jätin sydämeni sinne. ;) Kaupunkiteemaa löytyy myös New Yorkin ja Lontoon rakastajille. Viime viikonloppuisten peruukkibileiden ja Warhol-lookini jälkimainingeissa tunnen myös vetoa Andy Warhol-kalenteriin. Eikä tuo Audrey Hepburnin kuvallakaan koristettu Glamour-kalenteri yhtään hassumpi olisi, plus siinä on enemmän kirjoitustilaa jokaiselle päivälle. Myös Lahden muotoiluinstituutin vuosikalenteri on potentiaalinen vaihtoehto mielenkiintoisine henkilökuvineen.

Mutta vinkkailkaahan nyt kaikki, jos bongaatte jostakin minun näköisiäni kalentereita! :)


Tunnisteet:

34 kommenttia:

Blogger aye kirjoitti...

moleskin akateemisesta kotiin vaan! itse ostin jo toisen vedoksen ens vuodelle koska KERTTU otti ja pureskeli ensimmäisen. lienee parempi ettei emännällä ole menoja niin voi aina vain leikittää neitiä kotona..

http://www.edopter.com/images_user/ideas/200807/xeA4vy

ps. olit söpö eilen telkussa! me hurrattiin täällä kotona ;)

17. joulukuuta 2009 klo 10.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Voisit rakastua kalenteriin, jossa on Paulo Coelhon ajatuksia ja Catalina Estradan kuvitus. Löytyy kirjakaupoista ja Citymarketistakin. :-) Itse lumouduin kansikuvasta, enkä saanut silmiä irti. Tässä linkki Catalinan sivuille, niin näet miellyttääkö kuvitustyyli:
http://www.katika.net/

17. joulukuuta 2009 klo 11.01  
Blogger Allegra kirjoitti...

Jep, Paulo Coelhon Rohkeus- kalenteri oli minullekin se ainoa oikea vaihtoehto ensi vuodelle. Metsästin kauppakeskuksen toisiksi viimeisen kappaleen omakseni lähipaikkakunnalta, omaltani se oli jo loppunut kokonaan. Kalenteri on ihan mahtava! Kuvitus on upeaa, sivut tilavia ja siellä täällä on aivan upeita aforismeja. Rakastan Coelhoa ja tämä kalenteri tuo hänen ajatuksensa jokaiseen päivään, jee! :>

17. joulukuuta 2009 klo 11.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9525635902

Itseasiassa löytyipä linkki suoraan (Paulon/Catalinan) kalenteriinkin!
t. sama anonyymi :-)

17. joulukuuta 2009 klo 11.07  
Blogger dolce far niente kirjoitti...

Kalentereitaha voi tehdä myös itse! Jos en käyttäisi juurikin yo-kalenteria, teettäisin varmasti itselleni kalenterin kaikilla kivoilla kuvilla, jotka olisi otettu eri vuodenaikoina. No joo, voi olla että bile-, turisti- ja kaverikuvista täyttyvä kalenteri olsi vain askel poispäin aikuisten almanakasta :D.

17. joulukuuta 2009 klo 11.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aye: Kiitos muru vinkistä! Kerttu osaa arvostaa selvästi hyvää (ja maukasta) kalenteria. :D

Anonyymi1: Kiitos vinkistä! Näinkin tuon kalenterin jo Akateemisessa kirjakaupassa, mutta en ole mikään erityisen suuri Coelho-fani, joten taidan kokeilla jotakin muuta. :)

Allegra: Täällä on selvästi useampiakin Coelho-tykkääjiä. :) Minä en itse niin innostu, joten mieluiten jotakin muuta. Kiitos vinkistä silti! :)

Anonyymi2: Kiitti linkistä. :)

17. joulukuuta 2009 klo 11.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eli ei kiitos Coelho-kalenterille. :) Lisää vinkkejä otetaan innolla vastaan!

Dolce far Niente: Hyvä idea tuokin, mutta meikäläinen haluaa kalenterinsa valmiina. :D Ja muiden ottamilla tai taiteilemilla kuvilla mieluiten. ;)

17. joulukuuta 2009 klo 11.14  
Anonymous Mju kirjoitti...

Mulla on aina suuri valinnan vaikeus, kun valitsen kalenteria. Etenkin kun on päättänyt tilata ulkomailta. Valinnanvaraa on aivan liikaa. Helpompi valita siitä oman kirjakaupan pienestä valikoimasta.

17. joulukuuta 2009 klo 11.40  
Anonymous Mju kirjoitti...

Tai olisko tästä motivaation lähteeksi :D http://www.calendars.com/Workout/Complete-Runners-Day-By-Day-Log-2010-Softcover-Engagement-Calendar/prod122711/?categoryId=cat00131

17. joulukuuta 2009 klo 11.44  
Blogger Kristina kirjoitti...

Tosi vaikea on löytää kiva kalenteri joka olisi myös toimiva. Suosittelen yhtenä vaihtoehtona että teetät kalenterin itse omista kuvista, esim. painossa tai ulkomailta löytyy myös firmoja joissa voi tehdä itsensä näköisiä kalentereita tosi edullisesti.

17. joulukuuta 2009 klo 12.02  
Blogger Lada kirjoitti...

hhihhhihihi lahti 2010 ehdottomasti! t.toinen rivi ylhäältä

17. joulukuuta 2009 klo 12.16  
Blogger Niina kirjoitti...

itse aion ostaa paperblanksin kalenterin, jossa on punainen kengän kuva. Kävin jo eräässä liikkeessä ihailemassa kyseistä yksilöä. Tuntui juuri minulle sopivalta.

kuva löytyy linkistä kun selaa vaihtoehtoja.

http://www.paperblanks.com/us/en/collections/5/filtered?collection_id=303

17. joulukuuta 2009 klo 13.41  
Anonymous Siilikissa kirjoitti...

Olen parina vuonna harrastanut itse tehtyjä kalentereita, kun noissa valmiissa ei tahdo olla tarpeeksi kirjoitustilaa. Ts. paksu, kovakantinen muistilehtiö, kierrenidottu (saa kynän kätevästi mukaan) Tiimarista ja sitten jokainen sivu on yksi päivä (vkoloput puoli sivua per päivä) ja loppuun jää yleensä vielä tilaa muistiinpanoille. Koristelusta saa juuri mieleisensä eikä kirjoitustila lopu kesken.
Joulupyhinähän on kivasti aikaa askarrella kaikenlaista ja joulukorteista ylijääneillä askartelutarpeilla voi koristella kalenterinsa persoonalliseksi. :)

17. joulukuuta 2009 klo 14.06  
Blogger milaina kirjoitti...

voi, miten ihanan näköisiä kalentereita! :) itse ostan aina tuollaisen "välivaihekalenterin" ja jätän siitä sen viimeisen puolivuotisen käyttämättä - aika haaskausta kieltämättä. :) nyt vielä lukiossa vuosi noudattaa aika paljon koulurytmiä, eikä varsinainen uusi vuode ole niinkään uuden vuoden alku.

17. joulukuuta 2009 klo 14.35  
Blogger irri kirjoitti...

Mä oon positiivisesti yllättyny tosta Muotsikan kalenterista! Vois tänä vuonna vaikka ostaa sen, jos joulupukki ei tuo amnestyn kalenteria. Aikasempina vuosina muotsikan kalenterissa on ollu vähän se ongelma, että siihen ei oo mahtunu kirjottaan kaikkia menoja ja muistamisia tilanpuutteen takia. Visuaalisuus oli kääntyny käyttötarkotusta vastaan. Mut tänävuonna toi on ihana, käytännöllinen, siinä on riittävästi tilaa merkata päivän tapahtumat.

17. joulukuuta 2009 klo 15.22  
Blogger Sanna kirjoitti...

Itselläni on ollut jo useamman vuoden käytössä Moleskinen kalenterit, ne on tosi kauniita ja myöskin ainoita, jotka ovat kestäneet pyörimistä laukun pohjalla muuttumatta repaleisiksi. Kalentereita saa ainakin Akateemisesta.

17. joulukuuta 2009 klo 16.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

Moleskinen nimeen vannon minäkin! ...tosin nyt saatan tehdä itse oman. Saa nähdä.

17. joulukuuta 2009 klo 16.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua kieltämättä hieman harmittaa, että näin lukiossa on vielä fiksumpaa käyttää tuollaista "lasten kalenteria", kun lukuvuosi määrittelee aikalailla kaiken, koska tuo Lahden muotoiluinstituutin kalenteri on jotain mahtavaa. Koko kalenteri vaikuttaa tosi hienolta ja tykkään niistä kuvista tosi paljon. Mutta 25€ on mun mielestä aika paljon kalenterista - varsinkin, jos on jo kalenteri ja siitä yli puoli vuotta käyttämättä. Mutta joskus vielä siirryn "aikuisten kalentereihin" ja sitten ostan jonku oikein hienon. :D
Mutta ite siis suosittelen tuota muotoiluinstituutin kalenteria, se on hieno.

17. joulukuuta 2009 klo 16.40  
Anonymous saara kirjoitti...

tee ite :)

17. joulukuuta 2009 klo 16.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä ja kaverit ollaan sitä mieltä et kiasman kaupasta ostettuja kalentereja ei voita siis yhtikäs mikään. Varsinki se paulo coelhon on upee.

17. joulukuuta 2009 klo 17.18  
Blogger Jenni / North and South kirjoitti...

itse olen joskus tykännyt m.i.l.k -kalenterista, tosin en aina. joskus menee meno turhan anne geddes -tyyliseksi. :D ens vuoden versiosta ei mitään hajua..?

17. joulukuuta 2009 klo 18.24  
Anonymous Maria kirjoitti...

moleskine tai ordning&reda ehdottomasti. aiempina vuosina olen luottanut moleskineen, mutta tänä vuonna tein loikan ordningin puoleen. molemmat "fiksun" ja tyylikkään näköisiä ja yksi tärkeimmistä: tarpeeksi tyhjiä sivuja muistiinpanoille. ordningista varsinkin ihania värejä saatavilla.

17. joulukuuta 2009 klo 18.27  
Blogger HarMonica kirjoitti...

Äh, täällä toinen jonka pitäisi löytää kalenteri, en yhtään tajua miten oon koko tämän vuoden pärjännyt ilman, ainut ongelma tässä on vaan että vaadin vissiin täydellisyyttä mun kalenterilta.:-D

17. joulukuuta 2009 klo 19.25  
Blogger Maria kirjoitti...

Tämän postauksen innoittamana lähdin kalenteriostoksille. :)

Muotsikan kalenteri oli tosi hieno, mutta 28 euron hintaan myytynä se vain tuntui aivan liialta omalle kukkarolle. Lopulta pohdin Solidaarisuus-kalenterin ja Pablo Picasso-aiheisen välillä ja päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. Se on tarpeeksi värikäs piristämään koko vuotta, hyvän kokoinen, siellä on tarpeeksi tilaa kirjoitella menoja ja melkein jokaisella aukeamalla hyviä quoteja ja nippelitietoa, jne. Picasso olisi lähtenyt mukaan, jos olisi ollut astetta pienempi. En itse ainakaan jaksa raamatun kokoista ja painoista kalenteria läpi vuoden kuljettaa, kun muutenkin laukussa aina mukana sen puolet elämää. :x

17. joulukuuta 2009 klo 19.30  
Blogger Tajja kirjoitti...

En tiedä sun näköisistä kalentereista, mutta olen ihan rrrrakastunut LIKEn Solidaarisuus-kalentereihin. Hankin itselleni sellaisen jo kolmatta vuotta putkeen ja aww!
Kansissa on aina todella pirtsakka psykedeelinen kuva ja jokaiselta sivulta löytyy kattavasti tietoa laidasta laitaan.
En varmaan ikinä vaihda tätä kalenteria pois!

17. joulukuuta 2009 klo 19.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanimman saa jos ostaa semmosen missä on läpinäkyvä kansi ja leikkaa ns "kanneksi" ihania kuvia muotilehdistä tai yleensäkkin , saa pakolla oman näkösen kalenterin, suosittelen ! =)

17. joulukuuta 2009 klo 21.00  
Blogger Laura kirjoitti...

Itsehän just pari päivää sitten tilasin ton Lahden muotoiluinstituutin 2010:n ja ehdin siitä jo omaan blogiinikin kirjoittaa :D Rakastuin siihen jo kuvien perusteella niin syvästi että en ees ehtinyt ajatella muita vaihtoehtoja.

17. joulukuuta 2009 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos vaan budjetti riittää niin ehdottomasti lahen muotsikan kalenteri! :) se on ihanuus.

17. joulukuuta 2009 klo 22.46  
Anonymous preppybetty kirjoitti...

http://www.littleotsu.com/
tuolla on suloisia kalentereita. eri kokoisia ja eri tarkoituksiin. taisin joskus bongata cool cupcakesista tuon linkin, jos muistan oikein.

18. joulukuuta 2009 klo 6.34  
Blogger Sirpa kirjoitti...

..en ole koskaan osannut pitää kalenteria. :) Olisi välillä kyllä hyvä. :D

18. joulukuuta 2009 klo 9.14  
Anonymous Vanill kirjoitti...

Mitääh, eiks Demi-kalenteri oo se kovin juttu meille kaupunkilaisnuorille? :D

18. joulukuuta 2009 klo 15.13  
Anonymous mertsi kirjoitti...

Itse tykkään Ordning&Redan, Private Casen, Rosebud kirjakaupan kalentereista.
Oon kyl ostanut melkein aina suomalaisen perus kalenterin, Ajasto 364 Eko kalenterin.
Kannet ovat aika tylsät, mutta tykkään tuunailla ne uusiksi, samoin liimaillen ja kirjoitan sisäsivuille kivoja kuvia/tekstejä :)
Siinä kalenterissa on ainakin paljon tilaa muistiinpanoille!

Mutta suosittelen myös tsekkaamaan netin kautta muiden maiden kalenteri tarjontaa ;)

20. joulukuuta 2009 klo 15.03  
Blogger Hanna kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi Lahden kalenteria. :) Se ei ole koskaan pettymys, eikä ollut tänäkään vuonna. Tänä vuonna se on vieläpä kaikkia edeltäviä vuosia käytännöllisempi.

21. joulukuuta 2009 klo 14.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Suurkiitos kaikille kalenterivinkkauksista ja pahoittelut, etten ole aiemmin ehtinyt vastailemaan kommentteihin. :) Kuten uudemmista postauksista olette varmaan huomanneet, päädyin lopulta sitten tuohon Lahden muotoiluinstituutin kalenteriin, joka tupsahti kotiin kuljetettuna postiluukusta eilen. Ja olen ehdottoman tyytyväinen valintaani! :)

22. joulukuuta 2009 klo 11.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu