Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Secret Dandy Gathering

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 14. joulukuuta 2009

The Secret Dandy Gathering


Tehdään tämä selväksi heti kättelyssä: minä rakastan teemabileitä! Minusta on aivan mahtavaa päästä pukeutumaan hienosti/erikoisesti/hassusti aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Harmi vain, ettei teemabileitä järjestetä useammin - itse olen toivottoman huono järjestämään yhtään mitään, joten tyydyn vain vierailemaan muiden organisoimissa kekkereissä. :) Kuten eilen vihjasinkin, olin viikonloppuna aivan mahtavissa teemabileissä nimeltä The Secret Dandy Gathering. Pari kaveriani järjestivät kookkaassa kommuunissaan nämä ihastuttavat juhlat, joiden teeman mukaisesti kaikki vieraat olivat pukeutuneet hienostuneesti dandy-hengessä. Harmittelen itse tilanteita, jolloin vieraat eivät ole kunnioittaneet teemaa panostamalla asuun, mutta näissä kemuissa ei todellakaan tarvinnut harmitella! Dandyja vilisi silmien edessä varmaan noin 60 kappaletta. :D


Dandy Jelly


Juhlien komeat isännät Ilkka ja Eero. :)


Oma dandy-lookini koostui mustista, porkkana-mallisista herrainhousuista, frakkijakusta, valkoisesta perustopista, mustista herrainkengistä sekä tietysti Tatty Devinen viiksikorusta. :) Hiukset kietaisin dandy-teemaan sopivalle siistille nutturalle, johon olen muuten aivan ihastunut! Kuvat puhuvat paremmin puolestaan, joten annetaan niiden kertoa illasta. Ainoastaan väenpaljous ei kuvissa juurikaan näy, koska piileskelimme kaverini Sallan kanssa pääosin väljemmillä vesillä. :) Juhlista matka jatkui Kuudennelle linjalle, tosin minä ja muutama muu teimme syrjähypyn Siltaseen. Syrjähyppy jatkui vielä Sallan luo peruukkijatkoille, joista saittekin esimakua Dj Jelly Warholin kuvan muodossa jo eilen. :D

Ehkä maailman hienoin riikinkukkosormus!


Salla levittää ehkä maailman hienointa led-valo-huulikiiltoa. :D

Dj Jelly Dandy Warhol


Minun oli aivan pakko vielä julkaista nämä muutamat kuvat, koska jätin tosiaan kamerani valvomatta joksikin aikaa yhteen bilekämpän makuuhuoneista. Myöhemmin selailin ottamiani kuvia ja jouduin toteamaan: "Hetkinen!" Kamerassa oli nimittäin vaikka kuinka paljon kuvia, joita en todellakaan ollut itse ottanut. :D Jotkut juhlijat olivat ikuistaneet iloisia tunnelmiaan niin hulvattomiin kuviin, että taidan jättää kamerani valvomatta toistekin, haha.



Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat bileet, ihana teema!
Olen jo jonkin aikaa seuraillut sun blogia..kurkkinut vanhempiakin postauksia ja täytyy sanoa että sun tyyli on viimeaikoina jotenkin selkiytynyt. Tykkään kovasti:) Ihanaa valkoista joulun odotusta!

14. joulukuuta 2009 klo 15.41  
Blogger Lena kirjoitti...

Olen itse kyllä niin harmissani kun kaveripiirissäni ei tapana ole järjestää mitään teema-pippaloita. ne olisivat niin ihania <3 ja kun ei sitä itse aina voi.

14. joulukuuta 2009 klo 16.38  
Anonymous Katri kirjoitti...

Moikka,

Vinkkaan vaan, että pupulandian s-postissa on sulle postia, jos et ole vielä sitä huomannut :)


-Katri

14. joulukuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bileet vaikutti kyllä tosi kivoilta! :)
P.S. Mulla on kans led-valo-huulikiilto :DD

-mansikka-

14. joulukuuta 2009 klo 17.09  
Blogger maisa kirjoitti...

Ihanat teemabileet! Mitä iloa olisi jos joku järkkäisi teemabileet, eivätkä ihmiset panostaisi yhtään :)
Ihana asu :--)

14. joulukuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Marianne kirjoitti...

Oi, mahtilta näyttää!

Mä rakastan teemabileitä ja itsekin niitä ahkeraan oon välil järkkäilly. :) Opiskeluaikoina oli ihan huippu kaveriporukka lähel niin keksittiin kaikenmoista, nykyisin harvemmin. Höh.

14. joulukuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous chanari kirjoitti...

teema oli kiva, mutta mun mielestä sun asu oli sellainen, jota olisit voinut esitellä ihan normipäivänäkin. postauksen alussa kerroit miten kovasti pidät teemabileistä, hassuttelusta ja pukeutumisesta hieman erikoisemmin. sen takia ehkä odotin jotain herkullisempaa/dandymaisempaa asukokonaisuutta. mutta olit silti ihana! hieman petyin vain, kun odotin jotain sun tavanomaisesta tyylistä poikkeavampaa asua. harmittaa ihan hirveesti kirjottaa tällainen negatiivissävytteinen kommentti, anteeks :( hauskaa viikon aloitusta!

14. joulukuuta 2009 klo 20.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi Petteri Summanen puree naisen jalkaa dandy-bileissä?

14. joulukuuta 2009 klo 20.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hiuksesi ovat aivan uskomattoman söpöt, hakkaavat vanhan tukan mennen tullen : )

14. joulukuuta 2009 klo 21.51  
Blogger Sandy kirjoitti...

Nyt sinun uusi hiusmallisi näyttää asettuneen todella kivasti! Tuo malliltaan korkea otsis nutturasykerön kera sopii sinulle niin hyvin!

14. joulukuuta 2009 klo 22.22  
Blogger Vilma kirjoitti...

toi nuttura sopii sulle tosi hyvin! tollanen siistimpi nuttura on jotenki ehkä vähän enemmän muutenki mun mieleen kun suttunuttura.:)

häiritsen sua taas tällasella linkillä, kun tulit jälleen kerran mieleeni tähän törmätessäni:

http://kingdomofstyle.typepad.co.uk/my_weblog/2009/12/perfect-little-presents-part-6.html

viiksiteemaa.:)

14. joulukuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Emma kirjoitti...

Keikari-look toimii, kuten arvasinkin :D Varmasti hauskat bileet!

14. joulukuuta 2009 klo 23.45  
Blogger blandad. kirjoitti...

Kaverini pyysi aveciksi kyseisiin bileisiin, mutta olin toisaalla. Jännä nähdä kemuja, joissa ehkä olisi itsekin voinut olla.

15. joulukuuta 2009 klo 1.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

definitivamente Ilkka fue lo mejor ;)

15. joulukuuta 2009 klo 8.35  
Blogger Sirpa kirjoitti...

IIIK! tosta Eerosta tulee mieleen ihan Gossip Girlin Chuck!!! <3<3

15. joulukuuta 2009 klo 9.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Joo, oli kyllä aivan ihanat kekkerit! :) Koen itsekin, että oma tyyli on tässä blogin (ja iän?) myötä selkiytynyt. Yhä edelleen olen kokeilullinen ja leikkisä, mutta jotenkin tuntuu, että punainen lanka on nyt löytynyt. :)

Lena: Niinpä. Harvoin minunkaan kaverini moisia järjestävät, mutta nyt oli ilo päästä mukaan. :)

Katri: Kiitos! Valitettavasti olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt reagoida meiliin, mutta vastailen tässä lähipäivinä. :)

Anonyymi2/Mansikka: Bileet olivat mahtavat! :) Haha, tuo led-valo-huulikiilto on kyllä yksi hassuimpia keksintöjä, joita olen nähnyt. :D

Viola: No eihän siitä oikein mitään iloa olekaan! Minusta tuntuu vain, että Suomessa tosi usein ihmiset eivät kunnioita ilmoitettua pukukoodia, jos kyseessä on joku teema tai naamiaiset, tms. Minusta on tosi kivaa, jos pääsee pukeutumaan jonkun teeman mukaisesti. :)

Marianne: Minä olen maailman huonoin järkkäämään itse mitään, mutta ilolla osallistun jos kutsutaan muualle juhlimaan. :)

Chanari: No tokihan sitä saa palautetta antaa. :) Ymmärrän pointtisi, mutta minusta asuni sopi teemaan hyvin, eikä minulla ollut tarkoituskaan viedä sitä mitenkään "överiksi". Lähden rakentamaan näitä teemabileasuja yleensä siitä lähtökohdasta, että saisin hyödynnettyä jo olemassaolevaa vaatevarastoani ennemmin kuin että joutuisin vain joitakin bileitä varten ostamaan jotakin uutta. Kaapista löytyivät kekkereihin sopivat vaatteet, joten niillä mentiin. :) Jos olisin halunnut jotenkin erityisesti olla juhlien keskipiste, olisin tietysti voinut panostaa enemmän, mutta ei minulla ollut sellaiseen tarvetta.

Anonyymi3: Hahaa, se ei kyllä ole Petteri Summanen, vaikka kieltämättä tuossa kuvassa hiukan herraa muistuttaakin. :D Jalan puremisen motiiveista en tiedä - nämä olivat juuri niitä mystisiä kuvia, jotka olivat poissaollessanoi vain ilmestyneet kameraan. :D

Anonyymi4: Kiitos. :) Itsekin olen kyllä ihastunut tähän nutturakampaukseen!

Kirsi: Kiitos! Tosi kiva kuulla. :) Olen itsekin tykästynyt nyt pitämään hiuksiani juuri noin.

Little Sister: Kiitos. :) Huomasin, että pinnien avulla nutturasta saa paljon siistimmän. Ja tuo otsatukkakin muuttaa ilmettä kyllä paljon. Ja kiitos viiksilinkistä! :D

Emma: Kiitos. :D Haluan ehkä toistekin olla keikari. ;)

Heidi: Hassua! Ehkä törmäämme seuraavissa teemabileissä. ;)

Anonyymi5: Haha. :D

Sirpa: Hahaha, se taitaa olla vain tuo tyyli. :D

15. joulukuuta 2009 klo 14.21  
Blogger Taika kirjoitti...

Ihanat bileet! Tosi aristokraattisen näköiset isännät! Vau! Olen kateellinen ja sanon sen suoraan.

16. joulukuuta 2009 klo 1.09  
Anonymous Ann kirjoitti...

Mistä nuo herrainhousut? Ihanat!

16. joulukuuta 2009 klo 17.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Taika: Hihii, bileet olivat mahtavat. Ja isännät myös! :) Sinun ei auta kuin järjestää itse omat dandy-kekkerisi. ;)

Ann: Kiitos! Housut ovat Gina Tricot'sta. :)

17. joulukuuta 2009 klo 11.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu