Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

H&M kevät

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 30. lokakuuta 2007

H&M kevät


Kuulun näihin onnekkaisiin, jotka saivat H&M:n kevätkuvaston ennakkoon jo eilen. En odottanut kovin suuria, sillä syksyn kuvastosta en löytänyt kertakaikkiaan mitään ostettavaa. Toki syksyn mallistossakin oli mukana ihan mukavia vaatteita, mutta materiaalit herättivät minussa lähinnä suuttumusta. Tekokuituja, tekokuituja, tekokuituja! Olen panostanut viime vuosina yhä enemmän luonnonmateriaaleista tehtyihin vaatteisiin, ja täysin tai suurimmaksi osaksi tekokuiduista tehdyt vaatekappaleet vain sotivat periaatteitani vastaan (aivan joitakin poikkeustapauksesia lukuunottamatta). Niinpä jätin syksyn osalta H&M:n tilauksen kokonaan väliin.

H&M:n kevättyyli on selvästi rennon boheemi ja samanaikaisesti melko klassinen. Mallisto on täynnä leveälahkeisia tai löysiä pappa-mallisia housuja sekä tunikoita ja A-linja näkyy sekä tunikoissa että mekoissa. Väreissä näkyvät perusvärien (musta, valkoinen, harmaa, ruskea) lisäksi erityisesti vihreä ja keltainen sekä jonkin verran myös kirkkaansinistä, pinkkiä ja violettia. Varsinkin paidoissa ja mekoissa on myös etno-henkisiä brodeerauksia sekä kukkaiskuvioita. Jos malliston yleisilmettä pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, ne olisivat rennon boheemi, hipahtava ja etno-henkinen.


Itse sain kevään kuvastosta kipinän lähinnä löysiin pappa-housuihin sekä kivan mallisiin ja värisiin tunikoihin. Lisäksi vaikuttaa siltä, että saattaisin jopa nyt vihdoinkin olla löytämässä ne kauan etsimäni shortsit (tosin nekin näyttävät hieman lyhyemmiltä kuin mitä suunnittelin). Erityistä plussaa H&M saa siitä, että iänikuisten tekokuitujen lisäksi kevätmallistosta löytyy myös esimerkiksi pellavasta valmistettuja vaatteita. :)

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Julkaisin samasta aiheesta juuri postauksen! :O Höh! :D

30. lokakuuta 2007 klo 12.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Salla: Ehdin jo kommentoida sinullekin. :D No ei se niin vaarallista, vaikka samasta aiheesta postailimmekin! :)

30. lokakuuta 2007 klo 12.35  
Anonymous winda kirjoitti...

oi, tuo ylin mekko on ihana :)Kiva kuulla että hm panostaa vihdoinkin laatuun :)

30. lokakuuta 2007 klo 14.12  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Tuohon ylimpään mekkoon minäkin ihastuin!

Tein myös aiheesta postauksen, mekko lähtee kyllä tilaukseen :)

30. lokakuuta 2007 klo 15.07  
Anonymous Jabadaba kirjoitti...

Kun selailin kuvastoa tuli tunne, että olen nähnyt nämä vaatteet ennenkin. Ainakin HM:n syyskuvastossa 2007 ja HM:n kevätkuvastossa 2007...
Kaikki samaa a-linjaa ja tunikaa sekä leggingsiä. Ainoa mielenkiintoinen juttu oli tosiaan ne "pappahousut".

Ärsyttää että kun kerrankin ois rahaa, olen täällä susirajan takana (eli kaukana kaikista kaupoista) ja sitten postimyynninkin tarjonta on noin huonoa.

30. lokakuuta 2007 klo 19.03  
Anonymous FB kirjoitti...

Noin leveistä lahkeista en pidä yhtään ;S

30. lokakuuta 2007 klo 20.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Winda: Ihastuin myös itse kyseiseen mekkoon, kuten on tainnut moni muukin tehdä. :D Mutta suloinenhan se kyllä on!

Dolce Vita: Samat sanat kuin Windalle. :D

Jabadaba: Täytyy kyllä olla kanssasi aikalailla samaa mieltä. Olin yllättynyt, että mallisto oli niin samanlainen kuin kaksi edellistä. Itse asiassa mielessäni kävi jopa ajatus, että H&M on muuttunut eräänlaisesta katumuodin edelläkävijästä perässähiihtäjäksi. Pidän kyllä tunikoista, A-linjasta ja jopa leggingseistä, mutta mitään kovin uutta tai omaperäistä mallistosta ei löytynyt, paitsi nuo leveälahkeiset ja pappa-malliset housut.

Fb: Minäkään en niin kovasti pidä noista levenevistä lahkeista, mutta pappa-housut kyllä ovat minulle myös mieleen. :) Mukavan rennon näköiset!

1. marraskuuta 2007 klo 0.09  
Anonymous ann kirjoitti...

Mekko on tosiaan upea! Kerrankin näyttää laadukkaalta edes osa vaatteista.

2. marraskuuta 2007 klo 16.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu