Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämän hetken suosikit, osa 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 25. helmikuuta 2008

Tämän hetken suosikit, osa 2

Esittelin joulukuussa sen hetken suosikki-asioitani ja nyt on korkea aika tarttua tuoreimpiin suosikkeihini. :)

1. Nahkatakki

Tämän takin löysin Helsingistä UFF:n tasarahapäiviltä muutama viikko sitten. Ruskea takki on kotimaisen Friitalan tekoa ja ohuen toppavuorensa ansiosta juuri sopivan lämpöinen leudon talvisille keleille. Kuva on peräisin Vanilja-nimiseltä sivustolta, jonka juttuun minut bongattiin ostoskierroksellani. :)





2. Huulikiilto

Olen huulikiiltojen suurkuluttaja. Cliniquen tuotteet ovat aina olleet hieman turhan hintavia minun makuuni, mutta en voinut tarjouksen yhteydessä kerta kaikkiaan vastustaa tätä herkullisen väristä huulikiiltoa. Täytyy myös kehua tuotetta hyvästä pysyvyydestä. Laittaessani huulirasvaa alle, vadelmainen sävy pysyy huulillani jopa tunteja.




3. Koru

Löysin hiljattain kätköistäni tämän kauniin medaljongin, jonka äitini on antanut minulle joitakin vuosia sitten. Hän on itse saanut korun omilta vanhemmiltaan vuonna -75, mikä paljastuu kaiverruksista. Medaljongin toiselle puolelle kaiverretut äitini nimikirjaimet antavat kauniin lisäsäväyksen hopeiselle pinnalle. Korun sisältä löytyvät isoäitini ja isoisäni kuvat. Medaljongista on tullut minulle todella rakas ja käytän sitä melkein päivittäin.
















4. Ihonhoitotuote

Talvinen ihoni on rutikuiva ja janoaa kosteutusta. Yövoiteeksi olen napannut aivan tavallisen Doven kosteusvoiteen, joka on koostumukseltaan erittäin paksu ja täyteläinen. Yöllä voiteesta kiiltävä naama ei paljon haittaa ja aamulla iho kiittää. :)




5. Herkku

Olen koukuttanut itseni tällä kertaa terveelliseen herkkuun. :) Uusin ihastukseni on hedelmäinen mysli luonnonjogurtin tai maustamattoman jogurtin kera. En ole aiemmin välittänyt oikein kummastakaan, mutta kuinka ollakaan näiden kahden liitto poikikin herkullisen kombinaation. :) Myslin kuivatut hedelmät ja hunaja tasapainottavat täydellisesti sokerittoman jogurtin happamuutta. Parhaimpina päivinä vetelen herkkuani useammankin kulhollisen.




6. Levy

The Cinematic Orchestran uusin tuotos Ma Fleur on hunajaa korville. Seesteisen kauniit kappaleet rauhoittavat mielen ja jaksavat sykähdyttää kerta toisensa jälkeen. Vierailevat laulajat kuten Lou Rhodes, Fontella Bass sekä Patrick Watson antavat levylle oman lisämausteensa. Levy vaatii muutaman kuuntelukerran avautuakseen kunnolla, mutta itse en ainakaan tunnu saavan siitä tarpeekseni. :) Ehdoton oma suosikkini on kappale Time and Space (linkin päässä lyhennetty versio kappaleesta), jonka solisti Lou Rhodesin uskomaton ääni jaksaa mykistyttää minut aina uudelleen. Myös bändin kotisivuilla sekä MySpace-sivuilla pääsee kuuntelemaan joitakin levyn kappaleista.


Tunnisteet: , , , ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä syön joka aamu mysliä maustamattoman jugurtin kanssa ja se tosiaan on herkkua! Nam! Uusi nahkatakki näyttää tosi hyvältä päälläsi!

25. helmikuuta 2008 klo 10.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on niin ihana idea postaukseen, saatan TAAS apinoida sinua :)Itse syön joka aamu jugurtti&fitnes muroja, tuntuu etten kyllästy niihin ollenkaan :)

25. helmikuuta 2008 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ompa hieno takki! Itse olen etsinyt sitä täydellistä nahkatakkia jo pari vuotta? :D

25. helmikuuta 2008 klo 13.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Isovanhempien tai muiden rakkaiden ihmisten jäljiltä jääneet muistot ovat tavattoman arvokkaita. Itse vaalin isoäidin perinnöksi jättämiä koruja ja lasiesineitä, sillä näiden esineiden kautta koen olevani osa meidän suvun naisten historiaa.

25. helmikuuta 2008 klo 16.42  
Blogger MouMou kirjoitti...

Uuh, en olekaan bongannut tuota Dovea mistään... Täytyy lähteä metsästämään.;)

25. helmikuuta 2008 klo 21.06  
Blogger U kirjoitti...

Aivan mahtava takkilöytö! Ja uuh, luonnonjugurtti + mysli on kyllä herkkua. :)

26. helmikuuta 2008 klo 0.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja2: Uu, muutkin ovat löytäneet tämän herkun! Mahtavaa! :) Ja kiitos. :)

Winda: Voi kuulehan, tämä on niin kopiointivapaa juttu kuin olla ja voi, joten anna mennä! :)

Xylitol: No minä löysin ensimmäisen nahkatakkini (musta) kesällä, mutta jäin vielä haikailemaan ruskean perään. Nyt löytyi sekin. :) Tosin tuota ei kyllä sitten kesällä käytellä, kun on se toppavuori. :D

Sanna: Se on totta, että tuollaiset rakkailta ihmisiltä perityt tavarat ovat arvokkaita. Itselleni rakkain muistoesine isoäidiltäni on pyöreä hopeatarjotin, jonkaa hän piti aina kynttilätuikkuja. Nyt olen ottanut tarjottimen itse samaan käyttöön. :)

Moumou: Dovea löytyy ainakin Sokoksen kosmetiikkaosastolta. Onnea metsästykseen! :)

U: Kiitoksia, itsekin kyllä olen aika haltioissani. :) Varsinkin, kun takkivalikoiman koot tuntuivat lähes poikkeuksetta alkavan numerolla 4. :P Tämä sentään on kokoa 38! :) Vähän väljä, mutta vyöllä voi kiristää ja alle vain paksua villapaitaa, niin kyllä se siitä. :D

26. helmikuuta 2008 klo 9.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hienoa että cinematic orchestra on löytänyt tiensä elämääsi jenni (:

nahkatakki! mahtavuutta. tosi hieno. ikävä suomen kirpputoreille. täällä ei moisia ole näkynyt kuin yksi, ja sekin oli 90% huonekaluja ):

1. maaliskuuta 2008 klo 21.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu