Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hulluna mekkoihin!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 23. toukokuuta 2008

Hulluna mekkoihin!

Painottaisin otsikossa erityisesti sanaa hulluna... Olin nimittän keskiviikkona Kämp Gallerian H&M:n Re-opening -kekkereissä ja sananmukaisesti sekosin. Avajaisiin osallistuneet saivat siis ilta-aikaan liikkeen ollessa muulta kansalta suljettuna shoppailla kaikessa rauhassa Dj Slown soitellessa levyjä taustalla. Porkkanana H&M tarjosi osallistujille -20% kaikista tuotteista. Alennus ei sinänsä ole kovin ihmeellinen, mutta jostain syystä se sumensi ainakin minun järkeni aivan täysin. Keskityin shoppailussani jo mainetta niittäneeseen H&M Trend -mallistoon, jota käsittääkseni saa toistaiseksi vain Helsingistä (Forumin ja Kämp Gallerian liikkeet). Suurin osa tunteekin malliston varmaankin vähintään nimeltä, mutta tietämättömille kerrottakoon, että kyseessä on hieman erikoisemmilla malleilla ja leikkauksilla varustettu sekä usein hieman tavallista laadukkaammista materiaaleista valmistettu mallisto, jota tulee liikkeisiin vain hyvin pieniä eriä. Kyseessä on siis ikään kuin hieman uniikimpaa H&M-tavaraa.

Hullun kiilto silmissäni kahmin vaatteita sovitettavaksi hintalappuja vilkuilematta - tai no, loppujen lopuksi saaliista päätyi sovituskoppiin vain kuusi vaatetta. Sovituskopissa iski kauhu: ainoastaan yksi vaate ei ollut mieluisa! What to do, what to do.... Capri-malliset pappahousut pussilahkeilla saivat jäädä verrattain korkean hintansa vuoksi, vaikka istuivatkin kuin unelma. Minulla oli silti jäljellä vielä neljä mekkoa! Tilannetta ei juurikaan helpottanut se, että sovitussession jälkeen löysin vielä yhden mekon lisää sekä Trend-malliston ihastuttavan neuletakkimekon. Enkä halunnut luopua yhdestäkään! Olen yleensä järkevä ostospäätöksiä tehdessäni, mutta minulla on joskus myös pahana tapana toimia aika impulsiivisesti tyyliin "No mitä väliä vaikka se maksaakin 150 euroa, minä HALUAN sen!" Näillä linjoilla valitettavasti (?) mentiin myös keskiviikkona ja päädyin ostamaan kaikki 6 mekkoa. (Älkää kertoko kenellekään!)

Harmaan mekon yläosa on trikoota ja alaosa hopeaan vivahtavaa, hieman kiiltävää materiaalia. Hauskana yksityiskohtana mekossa ovat nepparitaskut. Trikoon ja hopeakankaan yhdistelmä luo kiinnostavan kokonaisuuden, joka käy sekä rentona kotiasuna että hieman arkisempana juhlamekkona. Tämä mekko on ainoa, joka ei ole H&M Trend -mallistoa.



Hiekanvärinen neuletakkimekko on monipuolinen vaate. Neuletta voi käyttää joko takin tai tunikan omaisesti housujen kanssa tai mekkona leggingsien tai sukkahousujen kera. Puuvillaneule lämmittää mukavasti ja löysä malli on erittäin miellyttävä päällä.






Tämä oranssi mekko on trikoota, jonka seassa pieni ripaus silkkiä luo ylellisyyden tunteen. Herkullinen oranssi väri sopii kesään ja ruskettuneeseen ihoon (, jollaista minulla ei todellakaan siis ole, ainakaan vielä :D ) kuin nenä päähän. Mekon pituus on erikoisen helman ansiosta helposti muunneltavissa. Vyön kanssa löysä mekko saa aivan uuden muodon.






















Yönsinisessä, kiiltäväkankaisessa mekossa on klassinen leikkaus. Ihastuin mekon ajattomaan tyyliin ja upeaan, juhlavaan väriin. Tämä mekko on käyttökelpoinen vielä 10 vuodenkin päästä. Kuvassa kankaan leikkaukset eivät näy kunnolla (toisin kuin henkarilenksu, joka on jäänyt näkyviin olkapäältä :P), mutta mekon yläosa on sekä edestä että takaa koristeltu lukuisin pystyompelein.



Turkoosin mekon leikkaus on ihastuttavan erikoinen. Tulppaanihelma ja yksiolkaiminen (tai -hihainen) malli viehättivät minua välittömästi puhumattakaan väristä, joka sointuu nätisti sinivihreisiin silmiini. Tätäkin mekkoa voi muuttaa helposti laittamalla alle esimerkiksi mustan topin.



Ballerinamallinen musta mekko oli joukon kallein, mutta en voinut vastustaa sen suloisuutta. Mekko on jumppatrikoomaista kangasta ja leikattu erittäin tyköistuvaksi. Yläosassa kangas on kaksinkertainen, joten rintsikat voi huoletta jättää pois. Alaosa taas kätkee alleen tyllin ja alushameen ballerinamaista efektiä antaen. Erityisesti minua tässä mekossa ihastuttaa kauniisti uurrettu leikkaus selässä.























Minulla kävi muuten Look.fi -blogin arvonnassa uskomaton mäihä ja voitin VIP-liput tämäniltaiseen Popfashion-muotinäytöstapahtumaan. Erityisen onnekkaaksi koen itseni siksi, että tapahtuma on tällä kertaa järjestetty vain kutsuvieraille ja lehdistölle, eli tällä kertaa lippuja ei ole ollut myynnissä muulle yleisölle laisinkaan. Olen suunnitellut, että laittaisin illalla päälleni jonkun uusista mekoistani (tai mustana hevosena luottoystäväni tissimekon). Minkä mekon puolesta sinä äänestäisit? :)


EDIT: Olin oikeasti melkein jo astumassa ovesta ulos turkoosi mekko päälläni, kun huomasin, että tänne oli ehtinyt tulla jo joitakin kommentteja. Lukaisin ne nopeasti läpi ja huomasin yllätyksekseni, että mustan ballerinamekon suosio oli suoraan räjähdysmäinen. Lähtöön oli vielä 5 minuuttia, kun vikkelästi vaihdoin mekon yleisön kiistattomaan suosikkiin! :D Eli illan valinta oli siis ballerinamekko! Pidän kyllä tuosta turkoosistakin todella paljon - sen erikoisuus viehättää minua. Olen silti hieman yllättynyt, että lukijoiden kannatus oli niinkin yksimielinen. Kiitos vielä kaikille kommentoineille! :) Laitan näytille illan lookista vielä kunnon kuvan kenkineen ja asusteineen tässä lähiaikoina. Pakko sanoa muuten tuosta ensimmäisestä, harmaasta mekosta, että se ei jostain syystä näytä yhtä hyvältä kuvissa kuin luonnossa. Mekon juju eli kaksi erilaista materiaalia eivät pääse kuvissa jostain syystä esille samalla tavalla kuin paljaalla silmällä tarkasteltuna.

Tunnisteet: ,

39 kommenttia:

Blogger Anna kirjoitti...

tuo viimeinen, musta ballerinamekko oli minusta kaikkein paras! laita se ja jotkut värikkäät asusteet. aivan ihana!!!

23. toukokuuta 2008 klo 17.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania mekkoja, varsinkin tuo turkoosi :)

23. toukokuuta 2008 klo 17.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ballerinamainen musta mekko on u-p-e-a! Liputan täysillä sen valitsemisen puolesta! :)

23. toukokuuta 2008 klo 17.26  
Blogger Sanni kirjoitti...

tuo viimeinen on i-h-a-n-a! ihana selkä ja kaikki =) paljonko se maksoi ja mistä ostit? ;>

23. toukokuuta 2008 klo 17.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, miten multa on mennyt ihan ohi tummansininen ja vika musta mekko, ne on aivan ihania! Olin samaisessa tapahtumassa ja olisipa ollut kiva törmätä suhun!

23. toukokuuta 2008 klo 17.37  
Blogger Nunnu kirjoitti...

Yhdyn edellisiin - musta mekko on ehdottomasti paras.

23. toukokuuta 2008 klo 17.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi, tuo turkoosi on todella kaunis päälläsi.

23. toukokuuta 2008 klo 17.41  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihania mekkoja!:) kivoja värejä..
Laita tuo toiseksi vika turkoosi mekko, se on tosi ihanan erikoisen mallinen wau, mitä maksoi?

23. toukokuuta 2008 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ah, aivan ihana tuo neulemekko! LOVE IT! <3

23. toukokuuta 2008 klo 17.57  
Blogger eliisas kirjoitti...

Tuo musta on unelma!

23. toukokuuta 2008 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, miten ihania ja upeita mekkoja! Aivan mielettömän ihania nuo kaikki. Suosikkini on kyllä varmaankin tuo musta, jossa on aivan upea selkä tai sitten tuo suloinen turkoosi toispuoleinen mekko :) Tuonne tapahtumaan laittaisin varmaankin tuon mustan tai sitten tissimekon :D

23. toukokuuta 2008 klo 18.30  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hei, rakastan turkoosi mekkoasi.:) Leikkaus on todella upea ja väri täydellinen!<3

23. toukokuuta 2008 klo 18.39  
Blogger Elin kirjoitti...

Rakastuin tuohon neuletakkimekkotunika tsydeemiin ! Paljonko se maksoi ? :s
Ja munkin mielestä tuo vika mekko ehdottomasti päälle !

23. toukokuuta 2008 klo 18.46  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

iik :D eetu arvas et oot joku ilmarin kaveri?! ps. ihania noi kaikki mekot!

23. toukokuuta 2008 klo 18.58  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Vaatimattomat 6 mekkoa.. :D Ymmärrän kyllä, ihania kaikki.. Tuo viimeinen sopisi varmasti illaksi hyvin, mutta mys tuo toiseksi viimeinen on aivan ihastuttava :)

23. toukokuuta 2008 klo 19.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania mekkoja, etenkin viimenen! :) oispa itelläkin varaa tuhlailla tollalailla ;)

23. toukokuuta 2008 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mustahevonen, eli se nimeämäsi "tissimekko"

23. toukokuuta 2008 klo 19.37  
Blogger Jemi K kirjoitti...

Laittaisin tuon viimeisen eli mustan mekon. Ihana helma!

23. toukokuuta 2008 klo 20.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

ÄÄäääääääh, tästä kateudesta ei nyt ihan helposti pääse eroon. Hymh. Minä haluun kans mekkoja. Tuo viimeinen oli ehkäpä kaunein mekko ikinä. Mieletön! ja sopi kropallesi tosi hyvin:) Toinen suosikkini oli tuo turkoosi:)

23. toukokuuta 2008 klo 20.20  
Blogger Juuli Linnea kirjoitti...

Ah ihania! Neulemekko on suosikki, mutta ymmärrän täysin miksi ostit kaikki ;)

23. toukokuuta 2008 klo 21.12  
Blogger bea kirjoitti...

Voi että miten kadehdittavan hyvin nuo mekot sinulle sopivat! Omat suosikkini olivat ehdottomasti oranssi ja turkoosi, jos en ajattele mitään tilaisuutta erityisesti vaan missä näytät upeimmalta :)

23. toukokuuta 2008 klo 21.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mekot on hienoja. Mutta sun kenkäsi!! IIh, mistä ne ovat???

23. toukokuuta 2008 klo 22.05  
Blogger annukka kirjoitti...

Ah, niin tuttu tunne: kasa vaatteita sovistuskopissa ja kaikki ihania! Joskus on sit vaan pakko ostaa kaikki, ja olla kertomatta kenellekään. :)

Ihania ostoksia olet tehnyt! Uskallatko paljastaa, paljonko alimman kuvan mustalla ballerinamekolla oli hintaa?

Toivottavasti oli hauskat kemut! :)

24. toukokuuta 2008 klo 1.18  
Blogger Mirell kirjoitti...

Oranssi mekko! Vähänkö haluaisin, pitäisi värittää vaatekaappia ja ihastuin tuohon kympillä! Muutkin ovat aika vastustamattomia, uskon kyllä, että sovituskopissa oli hikiset oltavat kun piti yrittää valita...

24. toukokuuta 2008 klo 1.30  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Inhoan tuota tilannetta kun kaikki mukaasi hamstraamat vaatteet ovatkin täydellisiä :D eilen kävi Ginalla niin... ja sitten vielä kassalla odottaessani iskin näppini vieressä olevaan huivilaatikkoon ja eikun huivi mukaan kanssa x)

Viimeinen mekko on aivan ihana, ääni sille siis. Tampereen H&M:ltä löytyy muuten satunnaiskappaleita tuota trendiä, ne eivät ole mitenkään esillä vaan yleensä havahtuu vasta siinä vaiheessa kun vilkaisee hinnan ja meinaa pyörtyä, silloin yleensä löytyykin se vaaleanpunainen niskalappu.

24. toukokuuta 2008 klo 7.21  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Oranssi ja turkoosi, sekä myös tuo jossa ihanasti leikattu selkä kelpaisivat ilomielin kaappiini, huippuhienot!Hyvät ostokset olet tehnut.

24. toukokuuta 2008 klo 13.06  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Oho, nyt taitaa olla vähäksi aikaa mekkoja! Toisaalta eihän niitä liikaa voi olla! Kaikki ovat ihania, mutta suosikkejani taitaa olla oranssi turkoosi mekko värien ja mallien takia.

24. toukokuuta 2008 klo 18.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä tykkäillään eniten tuosta turkoosista mekosta, eikä vähiten alaosan takia. Tuon yläosan takia vuorostaan en voisi itselläni tuota ajatella, mutta sulla se näyttää upealta. :)

24. toukokuuta 2008 klo 18.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan kertakaikkisen ihania mekkoja! Voisin ottaa itselleni noista jokaisen! :) Erityisesti turkoosi miellyttää silmää. Näytät kyllä todella suloiselta :)

24. toukokuuta 2008 klo 18.52  
Blogger ambe kirjoitti...

oi ihastuin tuohon turkoosiin, sekä balleriinamekkoon molempiin! Aivan täydellisiä. ü

24. toukokuuta 2008 klo 22.23  
Blogger Sara kirjoitti...

Oiii, paljon tuo ballerinamekko maksoi? Se on perfekto, pakko saada! Harmi tosin ettei jkl:stä saa trendiä :S

25. toukokuuta 2008 klo 13.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tulin pitkästä aikaa vilkaisemaan blogiasi ja yllätyin superpositiivisesti! mielestäni tyylisi on kehittynyt huimasti, olen täällä kateudesta vihreä :) upeita kenkiä ja vaatteita! <3

25. toukokuuta 2008 klo 15.18  
Blogger Dana kirjoitti...

Istuisivatpa mekot päälleni yhtähyvin kuin sinulle. Vartalotyyppini on niin tönkkö ja muutenkin olen lyhyt että en juurikaan mekkoja omista saatika käytä vaikka niitä kaupoissa ihailen.
Erityisesti pidän tuosta viimeisestä mustasta mekosta, se on upea!

25. toukokuuta 2008 klo 19.56  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Toi ballerinamekko on kyllä tosi suloinen! Pitääkin katsoa löytyykö sitä täältä... Harmittaa vaan kun on niin paksut kädet ettei näytä niin sirolta päällä.

Ja huh, että joku muukin kokee noita aivottomia hetkiä.. Mulla tarttui mukaan Belgiasta 75 € nümphin mekko mutta minkäs sille teet kun on nykyään säästötilillekin oma korttinsa niin sitä sitten vinguttelemaan... Siinä vaiheessa on ihan sama oliko niitä rahoja aikonut säästää 10 v päästä ostettavaa asuntoa varten :D

25. toukokuuta 2008 klo 23.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vastaan tässä ensin yhteisesti kaikille. :) Kiitos mielipiteistänne ja kommenteistanne! Kuten tuossa postauksen edit-osiossa jo kirjoitinkin, valitsin lopulta mustan ballerinamekon, kuten suurin osa teistä onkin suositellut. Yllätyin kyllä mekon saamasta jättisuosiosta. :) Alun perin olin lähdössä juhliin turkoosissa mekossa, mutta yleisön painostus sai minut vaihtamaan asua viime hetkellä.

Ellen: Kiitos. :) Ballerinamekko pääsi ylleni ja asusteet olivat hopeiset. :) Laitan kuvaa lähipäivinä lopullisesta asusta.

Winda: Kiitos. :) Turkoosi on yksi omista suosikeistani!

Pippi: Kiitos. Liputus kannatti, sillä juuri näiden ensimmäisten äänten ansiosta vaihdoin turkoosin mekon mustaan viime hetkellä. :D


Sanni: Kiitos. :) Mekon ostin Kämp Gallerian H&M:ltä ja hintaa oli 50 euroa.

Pinja2: En siis ollut päiväkekkereissä vain vasta illalla olleessa kutsuvierastapahtumassa. Emme siis tainneet olla samaan aikaan paikalla. :/

Nunnu: Kiitos. :)

Kiki: Kiitos kovasti. :)

*~sl: Turkoosin mekon hinta oli muistaakseni 35 euroa.

Mums: Se on kyllä mukavan rento. :)

Suna: Kiitos. :)

Every: Kiitos. :) Tissimekko on aina varma valinta, mutta tällä kertaa laitoin mustan. :D

Moumou: Kiitos. :) Minäkin pidän valtavasti tuosta turkoosista väristä, samoin kuin ihanan erikoisesta leikkauksestakin. :)

Elin: Kiitos! Neuletakkimekko maksoi 35 euroa. :)

Nadjastrange: Kiitos! :) Ja oikein meni! ;)

Lotte K: Vaatimattomat. :D Omasta mielestäni turkoosikin olisi käynyt illaksi, mutta yleisön painostuksesta laitoin kuitenkin mustan. :)

Anonyymi1: Kiitos. :) Ei minullakaan kyllä olisi ollut varaa, mutta joskus täytyy repäistä. :D

Anonyymi2: Ei huono vaihtoehto sekään. ;) Viimeksi oli tissimekko yllä vappuna.

Emila: Kiitos. :)

Jonna: Kiitos kivasta kommentista. :) Sinunkin pitää lähteä mekko-ostoksille. ;)

Caramelo M: Kiitos. Ihanaa, että joku antaa tälle höyrähdykselle siunauksensa. :D

Bea: Kiitos kovasti. :) Oranssia harkitsin pitkään materiaalinsa takia. Mekosta 10% on silkkiä ja loput tekokuitua ja pelkään kankaan menevän nopeasti huonoksi. Muunneltavissa oleva malli ja hehkuva väri saivat minut kuitenkin ottamaan mekon mukaani. :)

Anonyymi3: Kengät ovat kirpparilöytö parin vuoden takaa. Eccon avokkaat maksoivat peräti euron. :D Ovat kyllä valitettavasti tässä aikojen saatossa hieman kärsineet. :/

Maria: Enköhän minä uskalla. :) Ballerinamekolla oli hintaa 50 euroa.

Mirell: Voin kertoa, että hikiset oltavat oli. :D Yleensä monen sovituksessa olevista vaatteista voi suoraan sulkea pois huonon istuvuuden takia, mutta tällä kertaa kaikki sopi kuin valettu. Perhana. :D

Nelliina: No voihan hemmetti. :D Se on yhtä aikaa ihanaa ja kamalaa! :D Ja kiitos, kun korjasit käsitystäni tästä Trend-malliston saatavuudesta!

Jenny: Kiitos kovasti. :) Menehän ihmeessä vielä tutkailemaan Forumin tai Kämpin H&M:lle, jos mekot houkuttavat - joitakin malleja on nimittäin vielä jäljellä.

Styledrop: Mekkoja ei voi olla koskaan liikaa. ;) Niin kuin ei kenkiäkään! :D

Nouvelle: Kiitos. :) Kaiken huippuna mekossa on vielä taskut, jotka lasken aina plussaksi. :D

Anonyymi4: Voi kiitos kivoista sanoistasi. :)

Ambe: Kiitos. :)

S: Se on kyllä sääli! Mekolla oli hintaa 50e.

Anonyymi5: Onpa mukava saada tuollaista palautetta. :) Toivottavasti vierailet joskus jatkossakin!

Nanni: Kuulehan tyttö, varmasti on mekkoja jotka sopivat sinullekin. :) Mars, mars, mekkokaupoille! ;)

Herttainen: Minuakin aina lohduttaa, jos joku muu hölmöilee. :D Mutta pakko sanoa, että vielä toistaiseksi tuo hulluudenpuuska ei ole kaduttanut hetkeäkään. :)

25. toukokuuta 2008 klo 23.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, onko kukaan lähdössä tälläytyneenä ihaniin mekkoihin Sinkkuelämää-ensi-iltaan? Etsin Helsingistä ensi perjantaina ennakkoon tehtävään TV-uutisten juttuun muodista kiinnostuneja faneja. Vinkkaa muotihullu Sex & the City fani, satu.nurmio@yle.fi

26. toukokuuta 2008 klo 11.58  
Blogger Peippo kirjoitti...

Täälläkin majailee yksi mekkoihin hurahtanut! :D Jostain syystä kaupoissa löydän aina ensin tieni mekkojen luo...

Tykkään eniten turkoosista mekosta ja ballerinamekosta, mutta nuo muutkin on tosi nättejä. :)

27. toukokuuta 2008 klo 13.19  
Blogger Kati kirjoitti...

mistä olet löytäny tuon oranssin mekon? :o tahtoisin itsellekin tuollaisen (:

27. toukokuuta 2008 klo 14.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Satu: Itse en ole ensi-iltaan menossa, mutta ehkä joku lukijoista...?

Peippo: Mekot ovat kyllä ihanan rentoja. Minusta ihaninta mekoissa on se, että ne eivät (yleensä) purista tai kiristä mistään ja tulee heti naisellinen olo mekko päällä. :)

Kati: Oranssi mekko on Kämp Gallerian H&M:ltä, mutta en ole varma onko niitä enää. Viimeksi kävin siellä lauantaina ja silloin oranssia mekkoa oli enää yksi jäljellä (kokoa 34). Onnea metsästykseen!

28. toukokuuta 2008 klo 17.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu