Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaikeat työvaatteet

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Vaikeat työvaatteetOlen ollut taas hieman karkuteillä blogosfääristä, sillä äitienpäivä ja graduohjaus veivät minut reissun päälle. Nyt kuitenkin olen taas kotona! :) Vielä ei kamalan paljon jännitä, mutta huomenna on ensimmäinen työpäivä Tyylitaivaassa - lähinnä murehdin vain, mitä laittaisin päälleni! Niille, jotka eivät vielä tienneet, niin olen seuraavat kolme kuukautta työharjoittelussa Tyylitaivaan palveluksessa.

Totta puhuen en edes muista, milloin olisin viimeksi ollut sellaisessa työpaikassa, jossa käytetään omia vaatteita. Joskus lukioaikoina taisin olla kesätyöpaikassa, jossa sai käyttää omia vaatteitaan työasuna. Sittemmin olen joutunut verhoutumaan työpaikoilla hehkeisiin ruutuasuihin, jotka nyt eivät erityisen hyvin pue juuri ketään. Ruudullisten kaapujen onni on kuitenkin se, että yhtenäkään aamuna ei tarvitse käyttää aikaa miettien, mitä laittaisi päälleen töihin.

Fiksu suunnittelisi asukokonaisuuden etukäteen, mutta jotenkin en ole nyt yhtään inspiroituneessa tilassa. Aion siis uhkarohkeasti jättää miettimisen aamuun. Lienee paras herätä erittäin hyvissä ajoin, jotta ehdin sitten vaihtaa asua viisi kertaa ennen ovesta ulos astumista. :D Asiaahan ei juuri helpota se, että työskentelen paikassa, jonka painopiste on nimenomaan tyyli. Sen verran olen kuitenkin miettinyt, että esimerkiksi tämä voisi olla aika sopiva asu työpaikalle. Pukeutumisehdotuksia otetaan vastaan huomisaamuun asti! :D


PS. Toivottu postaus uudesta kodistani on luvassa loppuviikosta, sillä nyt olen vihdoin saanut viimeisetkin huonekalut hankittua ja näin ollen myös viimeiset muuttolaatikot purettua. :)


Kuva tulevasta työpaikastani Sanomatalosta löytyi täältä.

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Styledrop kirjoitti...

Luulen, että tuo linkkaamasi asu sopii täydellisesti tyylitaivaaseen. Ensimmäisen päivän jälkeen on jo helpompaa, kun olet nähnyt miten muut pukeutuvat. Tsemppiä!

14. toukokuuta 2008 klo 22.20  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Uuh, työhaastattelupukeutuminen on kamalaa. Olen ravannut muutamissa työhaastatteluissa ja aina oli yhtä vaikea päättää mitä laittaa päälle. Tosin lakialalla pukeutuminen on niin järjettömän tylsää, etten kamalasti uskaltanut yrittää vielä haastis päivänä. Voinkin sitten vetää vaikka aika rockabillynä, kun kerran sisään otettiin. Saavatpahan pukumiehet ihmeteltävää =) Ja linkittämäsi asu on just passeli!

14. toukokuuta 2008 klo 23.05  
Blogger premier kirjoitti...

Onneksi olkoon työharjottelusta :) Kävin teidän alakerrassa tänään etsimässä persolin arskoja, ei ollut :(

Muttahei. Heitän sulle haasteen. http://herrasmiesblogi.blogspot.com/2008/05/aasian-katastrofit.html

15. toukokuuta 2008 klo 3.27  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Oh mutta sullahan on aivan ihanteellinen tilanne, kun olet menossa työpaikalle, jossa persoonallista pukeutumista ei varmaankaan katsota kieroon! Vaikeinta on juuri nuo perussiistit toimistot, joissa ei ole varsinaista jakkupukukoodia, mutta sanaton sopimus on se että ei liian rentoa eikä liian repäisevää...

15. toukokuuta 2008 klo 12.40  
Blogger Saima kirjoitti...

Kyllä toi linkittämäsi asu näyttää hyvältä!:) Ja ihana tilanne jos saa pukea omat vaatteet töihin..vaikka sit sitä täytyykin miettiä joka päivä..Mutta kyllä mä miettisin innoissani jos voisin laittaa töihin omat vaatteet:)

15. toukokuuta 2008 klo 13.25  
Blogger bea kirjoitti...

Tsemppiä ensimmäiseen päivään (joka siis alkaa olla jo pitkällä :)!
Ja oikein sopivalta näytti asuehdotus :)

15. toukokuuta 2008 klo 14.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

t-post kysymys liityen edellisee postauksee! :D Minkä koon oot ottanu niissä paidoissa?

17. toukokuuta 2008 klo 9.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Kiitos. :) Laitoinkin tuon kuvassa näkyvän hameen ja muokkasin muuta asua vain hiukan. :)

Tuuli: Haha, siitähän mahtaisivat haastattelijat hämmentyä, jos marssisit sisään kovin mielikuvituksellisessa asussa. Ehkä on kuitenkin parempi olla riskeeraamatta mahdollista työpaikkaa asun takia. :) Mutta sitten kun olet sisällä, anna palaa vain. ;)

Premier: Kiitos kovasti. :) Harmi, ettei arskoja löytynyt! Tartun haasteeseen postauksen muodossa tässä lähiaikoina. :)

Kirsikka: On kyllä mukavaa, että saa itse valita työvaatteensa. :) Alussa aina vain pitää hieman miettiä, mikä sopii työpaikan linjaan. Onneksi meillä tuntuu olevan hyvin rento ja vapaa ilmapiiri tuon pukeutumisen suhteen, joten tuskin tarvitsee kamalasti jatkossa stressailla. :)

Saima: Kiitos. :) Olen minäkin innoissani, kieltämättä! Alussa aina vain on hieman epävarma, minkä tyylinen olisi sopivaa.

Bea: Kiitos paljon näin jälkikäteen. :) Hyvin kuvassa näkyvän kaltaisen asun lopulta laitoinkin. Näytän vaikka kuvan lähiaikoina.

Anonyymi: Vastasinkin sinulle jo aiempaan postaukseen, mutta kerrottakoon vielä täälläkin, että olen itse ottanut koon S ja on ollut sopiva. :)

17. toukokuuta 2008 klo 20.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu