Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lohtushoppailua, vol. X

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Lohtushoppailua, vol. X

Alennusmyyntien rääppiäiset jatkuvat yhä ja tarvitsin jälleen lohtua. Uskokaa tai älkää, mutta syy/syyllinen oli sama kuin viime kerrallakin. Mutta lupaan ja vannon, että tuosta syystä minua ei tämän jälkeen tarvitse lohduttaa enää kertaakaan - kovapäisinkin oppii parista kerrasta. :P Mutta en voi oikeastaan kuin kiitää tämän tilanteen aiheuttajaa, koska tein tänään jälleen pari aivan fantastista löytöä! :D Onneksi olen optimisti...



Tätä toppia olin kuolannut jo aikaisemminkin (Union Fivessa), mutta hinta oli tuolloin sen verran ikävä, etten viitsinyt edes sovittaa saati vilkaista hintalappua toista kertaa. Olin luvannut itselleni, että kävisin Beamhillin (tai Beamhillien, koska putiikkejahan on kaksi) alennusmyynnissä nyt, kun hinnat oli vihdoin pudotettu puoleen säälittävän -30% sijaan. Kokoja ei tietenkään taaskaan ollut, mutta kuten ehkä muistatte, tämä tyttö ei ole kokolappuja ennenkään tuijotellut. ;) Se osoittautui menestyksekkääksi filosofiaksi tälläkin kertaa! Sainpa itselleni ihanan Tiger of Swedenin minimekon. :)



Kipaisin myös poikien Beamhillissä ihan uteliaisuuttani... Olen siis jostain syystä jaotellut nuo kaksi putiikkia tyttöjen ja poikien liikkeiksi, vaikka näinhän asia ei siis todellakaan ole. Jaottelu voisi ennemminkin kuulua jotenkin tyyliin rento liike ja siistimpi liike. :D Ja poikien liikkeellä viittaan siis tähän rennompaan, jonka valikoimaan kuuluu skeittimerkkejä ja tarjolla on enemmän vaatetta pojille. Sisälläni asuu kuitenkin pieni wannabe-skeitti-rokki-tyttö, joten myös tuollaiset putiikit ovat mieleeni. En saanut silmiäni irti viehättävän neonkeltaisesta (hah!) Volcomin t-paidasta (, joka on muuten myös kokoa liian iso) ja raahasin sen sovituskoppiin. No hyvähän se tietysti oli, joten mukaan lähti sekin.




Allaolevassa kuvassa näkyy paidan todellinen väri, jota kamera jostain syystä väärensi todellista paljon vaaleammaksi. Värinmuokkauksen seurauksena paidan logo tosin muuttui täysin vääränväriseksi eli paidan väri on kuvassa oikea, mutta logo on todellisuudessa söpö vaaleanpunainen. :) Ja muuten, voitteko uskoa, että myyjäpoika näytti melko hämmentyneeltä, kun minä hempeäksi kesätyttöseksi pukeutuneena (kuva alla), ostin tuollaisen paidan. :D



PS. Se Ilta-Sanomien shoppailujuttu ilmestyykin vasta ensi viikon keskiviikkona! Tiedoksi kiinnostuneille. :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

Molemmat ostokset todella kivoja! Välillä poikien osastolla käyminen kannattaa :D

29. heinäkuuta 2008 klo 14.10  
Blogger tipitii kirjoitti...

Voi että sun hiukset on kivannäköiset. Jotain tuon tyyppistä mä olen omille etuhiuksilleni kaavaillut, mutte vielä ole ehtinyt/jaksanut/uskaltanut kampaanajnpenkkiin saakka.

29. heinäkuuta 2008 klo 14.21  
Blogger Maria kirjoitti...

Tohon värimuokkausongelmaan hei auttaa, kun löytää muokkausohjelmasta työkalun, jolla voi valita vain tietyn väriskaalan (senkin laajuutta voi säätää), jota sitten voi käännellä eri suuntiin :> Gimpistä ainakin sellainen löytyy, väitän siis, että myös Photarista, muista ohjelmista en tiedä :P

29. heinäkuuta 2008 klo 14.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sara: Kiitos. :) Itse asiassa tuo t-paitakin on kyllä ihan tyttöjen mallistosta! Mutta Beamhillin street-henkisempi putiikki sisältää enemmän poikien vaatteita.

Tipitii: Kiitos. :) Tämä on vain pitkäksi venähtänyt rokkitukka viime joulukuulta. :D Tykkään kyllä tästä tämänhetkisestä kuontalostani muuten, mutta tuo otsatukka ei meinaa välillä kyllä asettua hyvin sitten millään! Ja latvatkin varmaan jossain vaiheessa kaipaavat taas saksimista...

Idhren: No minulla kun ei ole alkeellisintakaan kuvankäsittelyohjelmaa, tai siis juurikin se alkeellisin. :D Eli Microsoft Picture Manager. :D Pitäisi varmaan ladata tuo Gimp kotikoneelle, niin voisi tehdä jotain hieman hienompiakin muokkauksia (as if! :D).

29. heinäkuuta 2008 klo 15.00  
Blogger Alinea kirjoitti...

Hieno mekko! Ymmärsinkö oikein että tuo on tarkoitettu alunperin topiksi? Ei kyllä näytä yhtään liian isolta, vaan just sopivalta mekolta noin :) Hieno löytö!

29. heinäkuuta 2008 klo 15.07  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihana minimekko!<3 OLEN KYTÄNNYT JUTTUANNE JO VIIKON! Pelkäsin missanneeni sen jo... *nolo*

29. heinäkuuta 2008 klo 15.55  
Blogger eimie kirjoitti...

tosi ihania löytöjä. tuli kauhee inspis juosta shoppailemaan mut nyt on vaan pakko rajottaa hetkeks :(

29. heinäkuuta 2008 klo 17.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Kannattaa ihmeessä tsekata Hotmail-viestit läpi, jos siellä vaikka olis jotain! :D

29. heinäkuuta 2008 klo 22.10  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

ihana toi mekko! näyttää tosi hyvältä tolleen löysänä. :)

mä sanon sitä "poikien" beamhilliä skeittibeamhilliks, ja sitä toista vaan beamhilliks. mun mielestä on kivaa, ku ne on jakanu erityyliset vaatteet eri kauppoihin eikä kaikki oo vaan samassa läjässä.

29. heinäkuuta 2008 klo 23.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo mekko/toppi :) Paljonko sille jäi hintaa?

29. heinäkuuta 2008 klo 23.19  
Blogger alfie kirjoitti...

rakastan beamhillii, siis tota rennompaa versiota! :D ja oon pari kertaa totakin volcomin paitaa katellu, ei oo koskaan mukaan lähteny tosin.

29. heinäkuuta 2008 klo 23.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Alinea: En ole ihan varma, koska en ole sovittanut paitaa oikeassa koossa. :D Mutta veikkaisin, että sen olisi tarkoitus olla sellainen pitkänmallinen toppi. Tykkään kyllä siitä tuollalailla mekkona aivan hurjasti. Ja kiitos. :)

MouMou: Voi, olet niin söpö. :D Tosiaan ensi viikolla ilmestyy sitten, malta vielä hetki. ;)

Eimie: Minunkin pitäisi kyllä nyt rauhoittua. Viimeistään sitten, kun ale on ohi, tämä tyttö ottaa itseään niskasta kiinni. :D

Mikko: Tulee tuota Hotmailia välillä vähän harvemmin tsekkailtua, mutta kiitos vinkkauksesta! Pitää käydä katsomassa. :D

Nadjastrange: Kiitos. :) Olen aivan ihastunut! Veikkaan, etten pian enää muuta käytäkään. :D Skeitti-Beamhill on kyllä aika hyvä ja kuvaava nimitys - taidanpa ottaa sen itsekin käyttöön!

Winda: Kiitos. :) Sille jäi 50% alennuksen jälkeen hintaa 35 euroa.

Alfie: Minäkin kyllä tykkään kyseisestä putiikista paljon, sekä siitä skeittipuolesta että siitä tavallisesta. :) Lisäksi tuossa Erottajalla on vielä se Beam, joka on myös ihana! :)

30. heinäkuuta 2008 klo 10.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo valkoinen suloisuushempeyshame on ostettu :) <3 ?

terv. blogiisi nykyään jo ihan addiktoitunut Heini ^^

30. heinäkuuta 2008 klo 10.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hurjan kaunis sulla tuo Tigerin toppi, olen sitä itsekin kytännyt. (Omassa koossani se on juurikin sellainen pitkä toppi, tai on ainakin 173-senttisellä varrellani :))

30. heinäkuuta 2008 klo 15.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heini: Tuo hame on ostettu muutama vuosi sitten H&M:n postimyynnistä. :)

Sugar Kane: Kiitos! :) Kiitos, kun valistit tuon paidan käyttötarkoituksesta. :D En tosiaan oikein tiennyt, millainen sen kuuluisi edes olla, kun olen vain tuota liian isoa kokeillut. :)

30. heinäkuuta 2008 klo 22.30  
Blogger miruki kirjoitti...

Ihana tuo harmaa minimekko. En itse pidä hirveästi harmaasta, mutta tuon kyllä haluaisin.. Ihana, nätti...nam!

3. elokuuta 2008 klo 13.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mayah: Kiitos. :) Tuo on uusi lempparini!

4. elokuuta 2008 klo 20.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu