Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ffffflow

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 20. elokuuta 2008

Ffffflow


Kyllähän se minäkin sitten viime viikonloppuna Flow-festareilla piipahdin, vaikka en alun perin aikonut. Kaverini hermostui aivan totaalisesti, kun kuuli, ettei minulla ollut lainkaan lippua kekkereihin ja pakko-ostatti minulla lipun perjantaille. Nyt sanon vain: kiitos. :) Olen iloinen, että sain olla mukana edes sen yhden illan! Artistielämykseni rajoittuivat kolmeen eli Kings of Convenienceen, Múmiin sekä aivan ihastuttavaan Le Corps Mince De Françoiseen, joka on yksi tämän hetken suosikeistani musiikkirintamalla. Jos asenteellinen elektro kolahtaa, niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan ainakin biisit Bitch of the bitches ja Cool & bored. Minua kiehtoo myös typyköiden omaperäinen ulkonäkö, joten esittelen sitä myös hieman teille kuvien muodossa. Pidän todella paljon näiden kuvien tunnelmasta. :)Vilautetaan nyt vielä omaa festarieleganssiani muutaman kuvan kera. Festariasun pitää olla mielestäni mukava yllä ja sääolosuhteisiin sopiva sekä tietysti näyttää hyvältä. Minä valitsin asukseni löysän Dieselin jättipaidan (, jonka kanssa kietaisin lantiolle mustan ohuen paljettihuivin), kestosuosikkini farkkuleggingsit sekä rakkaat reikäbuutsini. Koruiksi riittivät Tokyo22zakkan salama-korvikset, jotka ovat myös olleet yhdet kesän suursuosikeista. Ilma oli varsin viileä, joten olin varustautunut iltaan edellämainitun lisäksi vielä neuletakilla, nahkatakilla ja huivilla - tulivat tarpeeseen. Mukana myös muutama kuva festivaalitunnelmista! (Sensuroin kaverini heidän omasta tahdostaan pois kuvista, joten älkää ihmetelkö omituisia irtokäsiä tai muuta sellaista. :D ) Ja huomatkaa pikkuinen mussukkani, joka myös nautiskeli festivaalitunnelmasta iloisena! Aivan oikein, Onni oli matkassa. ;)
PS. Vaikka kuvassa näkyy viinipulloja, Onnille ei tarjoiltu!

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Vai ettei Onnille tarjoiltu?:O Mitäs tasa-arvoa se sellainen on!:D Kiva tuo mekkovirityksesi, väri on varsinkin hurmaannuttava.

20. elokuuta 2008 klo 19.24  
Blogger teetyttö kirjoitti...

:D tuosta Le Corps Mince De Françoiseen tulee ihan peaches mieleen, samantyylistä musaa :) ja kyllä Onnillekkin olisi pitänyt tarjota ;)

20. elokuuta 2008 klo 19.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Kiitos. :) Ja eihän nyt Onnille saa tarjota, se on ihan pieni vielä! ;)

Teetyttö: Kieltämttä jotain samaa henkeä on noissa tytöissä kuin Peachesissa, mutta tykkään kyllä LCMDF:n musiikista enemmän. :) Vai täälläkin oltaisiin Onnille anniskelemassa! :D Ei se käy päinsä, koska Onni on pikkupoika vasta. :)

20. elokuuta 2008 klo 20.09  
Blogger tanjuska kirjoitti...

ihania kuvia :D

20. elokuuta 2008 klo 20.10  
Blogger Sara kirjoitti...

Näyttää kivalta tuo huivi tuossa lantiolla tuon mekon kanssa! :)

20. elokuuta 2008 klo 21.08  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

vitsi ku olit flowssa vaan perjantaina. siellä oli myös la ja su aivan mahtavia bändejä!

toi le corps mince de francoise on yks munki lempparibändeistä. :)

20. elokuuta 2008 klo 22.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tanjuska: Kiitos. :) Minusta noissa kuvissa on jotenkin aivan todella inspiroiva fiilis. :)

Sara: Kiitos. :) Heitin sen huivin lantiolle, koska paita on muuten kovin löysä ja saattaisi valahtaa "mekoksi". Se taas saisi asun näyttämään aika yöpaitaimaiselta. :D

Nadjastrange: Joo tiedän! Noh, turha harmitella enää. Liput tuntuivat niin kalliilta, kun mietin asiaa alkukesästä, mutta olisi varmaan pitänyt vain sijoittaa. Ensi vuonna sitten. ;)

21. elokuuta 2008 klo 10.34  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Oih, säkin olit Flowssa. Mites ei törmätty? Samat keikat olet näköjään katsastanut myös. :) KOC oli mahtava!

21. elokuuta 2008 klo 14.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna-Maria: No hitsi, kun ei törmäilty. Olisi pitänyt soitella! :) Mutta oli ihana perjantai Flowssa kuitenkin. :)

21. elokuuta 2008 klo 15.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu