Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Seppälä by Hanna Sarén

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 23. elokuuta 2008

Seppälä by Hanna Sarén


Jo vuosi sitten alkanut suitsutus Seppälän ja Hanna Sarénin yhteistyöstä kantaa vihdoin hedelmää. Sarénin Seppälälle suunnittelema mallisto nimittäin ilmestyy kauppoihin lauantaina 6.9. Mallisto on jo nähtävillä Seppälän verkkosivuilla hinnastoineen - ja ihan hyvältähän se näyttää. Pisteitä vaatteet saavat minulta erityisesti laadukkaista materiaaleista ja persoonallisen tyylikkäistä leikkauksista, jotka henkivät suuren maailman tyyliä.
Mutta sitten se hinta... Tätä asiaa voi tarkastella niin monesta näkökulmasta, esimerkiksi Hanna Sarénin omien tuotteiden ja Seppälän perusvaatteiden hintoihin verraten. H&M:n designer-kampanjat voivat myös toimia ikään kuin suunnannäyttäjinä sopivasta hintaluokasta. Sarénin omaan tuotantoon verrattuna hinnat ovat varsin kohtuullisia, mutta jotenkin ne Seppälän nimen alla kirpaisevat hiukan. Suuntaa antaakseni: vaatteiden keskihinnat pyörivät 60-150 euron välillä. Edullisimmillaan irtoaa paita 40 eurolla ja malliston kallein tuote on nahkalaukku, jonka hinta kohoaa 200 euroon. Eiväthän tuotteet mitenkään ennennäkemättömän kalliita ole ja yksittäisen Hanna Sarénin vaatteen perään haikaileva voi tehdä loistavia löytöjä Seppälän mallistosta. Minun tämänhetkiselle budjetilleni tuotteet taitavat valitettavasti olla hieman liian hintavia. Kuvissa näkyy vaatteita, jotka kuitenkin omaan kaappiini kelpuuttaisin, mikäli rahatilanne antaisi periksi. :) Aiotko sinä hankkia itsellesi jotakin Seppälän Sarén-mallistosta?


Tunnisteet: , ,

43 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

Muuten kyllä ostaisin mallistosta takuulla jotain, sillä vaatteet ovat kauniita, mutta tosiaan se hinta hirvittää.. Ei Seppälä voi pyytää vaatteista niin paljoa. Oli ne Hanna Sarénin suunnittelemia tai ei, niin Seppälän ne silti on. Samaa mietin aina kun tulee joku H&M + designer -mallisto - liian hintavia hennesiksi...

23. elokuuta 2008 klo 9.37  
Blogger Tautou kirjoitti...

Kun katsoin kuvia hihkuin jo melkein innosta että jess en malta oottaa että tulee kauppoihin! mutta sitten kun luin kuinka paljon ne maksaa... taitaakin jäädä kaupan hyllylle minun osaltani :( harmi.. näytti nimittäin tosi kivalta kaikki nuo kuvissa esiintyvät ainankin.

23. elokuuta 2008 klo 10.05  
Blogger MouMou kirjoitti...

Enpä taida, hinnat ovat minulle kalliita.:/ Vaikka laatu on tavallista (Seppälää) parempaa, en silti ole vielä valmis maksamaan tuollaisia summia paidasta!:S

23. elokuuta 2008 klo 10.08  
Blogger Ssu- kirjoitti...

En oikein usko, tosiaan tuollainen hinta Seppälässä tuntuu vähän suolaiselta... Vaikka vaatteet kyllä hyviltä näyttävätkin!

23. elokuuta 2008 klo 10.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon ajatellut suunnata toiveikkaana (eeh) Seppälään sitten alennusmyyntien aikaan, jos sieltä sattuisi vielä Sarénin mallistoa löytymään... (8

23. elokuuta 2008 klo 10.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hinnat yllättivät minutkin kyllä täysin!

23. elokuuta 2008 klo 10.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä ajattelin ostaa tuon valkoisen rusettipuseron. Hinta ei ole muistaakseni kuin 50e, joka on vähän noihin muihin verrattuna.

23. elokuuta 2008 klo 11.09  
Blogger emmisusanna kirjoitti...

Vaatteet näyttävät kivoilta, mutta taidan jättää ne hinnan takia kuitenkin kaupan hyllylle. :/

23. elokuuta 2008 klo 11.18  
Blogger Idhren kirjoitti...

Materiaalit ehkä ovat laadukkaita, mutta onko kokonaisuus silti oikeasti Seppälä-laatua parempaa? Samat ihmisethän niitä vaatteita oletettavasti kuitenkin kokoavat, vai? Materiaali voi olla vaikka maailman kalleinta silkkiä, mutta jos saumat retkottaa ja kiertää, niin eipä se paljoa käytössä lohduta. Jännittävää, mistä edes moinen poikkeuksellinen laadunkohotus ylipäätään tulee ja tuleeko edes, vai onko se vain mainonnan ja brändäyksen silmänlumetta. Missäänhän ei taidettu sitä laatua edes mainostaa erikseen.

Niin tai näin, en aio maksaa Seppälän tuotteista tuollaisia hintoja niiden monien huonojen Seppälä-kokemusteni jälkeen. Jos oikeasti tasaisen laadukasta merkkiä saa samoilla hinnoilla (vrt. esim. Filippa K), niin ei tarvi kauaa miettiä kumman valitsen -.-

23. elokuuta 2008 klo 11.19  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kuulostaa kieltämättä liian hintavilta Seppälän vaatteiksi, vaikka suunnittelija onkin hän, kuka on. Olisi kivaa päästä alerääppiäisille. :-)

23. elokuuta 2008 klo 11.33  
Blogger Heidi kirjoitti...

Hienostuneemmat materiaalit maksavat, eikä suunnittelutyökään ole ilmaista. Yhtä lailla Hennesillä on ollut myynnissä yli sadan euron nahkalaukkuja, myös ilman minkäänlaista "design-tuote"-aspektia. Käsittääkseni mallistolla pyritään saamaan Seppälälle uutta asiakaskuntaa, jotka ovat kiinnostuneita design-tuotteista, mutta arvostavat vaatteiden käytettävyyttä.
Se, myyvätkö vaatteet, on asia erikseen. Mutta ihan kunnioitettavaa sinänsä kokeilla uusia asioita ja selvästi seppälässä koitetaan uudistautua.

23. elokuuta 2008 klo 12.47  
Anonymous muotityttö kirjoitti...

Taidan ostaa jonkun mukavan paidan, kun tuotteet on kuitenkin laadukkaita ja sivuilla kerrotaan että Saren on itse ilm. valinnut tekijät yms. että en usko että saumat on vinkkurassa. Olisihan se aika noloa Sarenillekkin...

Keväällä sitten taas toinen mallisto mikä on nyt viimeistely vaiheessa. :)

23. elokuuta 2008 klo 12.54  
Blogger nodresscodes kirjoitti...

Nuo vaatteet kyllä näyttävät hyviltä, mutta minullakin taitaa budjettini rajoittaa. Kenties ensi kesän tai jopa joulun alennuksista jotain löytynee edullisemmin.

23. elokuuta 2008 klo 13.27  
Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

hinnat ovat kyllä kamalia :-/ jää varmaan haaveeks kaikki, tai sitten toivon että jotain eksyy alennusmyynteihin:-D

ida

23. elokuuta 2008 klo 14.08  
Blogger Roosa kirjoitti...

Ei kyllä tee opiskelijabudjetille hyvää tuollaisten ihanuuksien ilmestyminen Seppälään :P Taitavat tosin jäädä ostamatta, minä tyydyn kirpparilöytöihin ja pääsen halvalle :D

23. elokuuta 2008 klo 14.14  
Blogger Marika kirjoitti...

Malliston vaatteet näyttävät ihanilta ja ihastuin erityisesti punaisiin avokkaisiin. Olen kuitenkin rapakon toisella puolella - eikä rahatilanne sallisi sitä muutenkaan - joten vaatteet jäävät minulta täysin katsastamatta.

23. elokuuta 2008 klo 16.09  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Kauniita vaatteita mutta ei ole varaa minun budjetillani törsätä niihin.

Harmi vain ku kerrankin Seppälässä olis jotain mitä ostaa.

23. elokuuta 2008 klo 16.41  
Blogger Aija kirjoitti...

tuo takki on aivan sairaan ihana, voi hitto. hinta vaan liian kova. :(

23. elokuuta 2008 klo 17.06  
Blogger shandi kirjoitti...

Itse olen ajatellut mennä katsomaan malliston, niitä turkooseja kenkiä olen himoinnut, mutta saavat olla melko paljon parempilaatuisia kuin Seppälän rytkyt yleensä, että viitsin niistä sen täyden hinnan pulittaa.

23. elokuuta 2008 klo 17.31  
Blogger Stargirl kirjoitti...

iskin jossain lehdessä silmäni yhteen upeaan siniseen kiiltonahkalaukkuun, joka kuuluu mallistoon- ja maksaa sen parisataa euroa. Käyn juuri taistelua pääni sisällä, että onko täysin järjetöntä maksaa niin paljon laukusta, joka ei kuitenkaan ole "aitoa Sarénia" (hänen omaa mallistoaan), mutta toisaalta joka ei ole "perus-Seppälää". Huoh. Täytyy käydä katsomassa tuleeko laukkua kotikaupunkiini ja katsoa, onko se edes yhtä kiva luonnossa kuin kuvissa.

23. elokuuta 2008 klo 18.36  
Blogger Alice kirjoitti...

Ehdin jo innostua, että kauniita vaatteita vihdoinkin SEPPÄLÄSSÄ - kunnes kerroit vaatteiden hinnoista. Tuonlaisia summia rahaa en olisi valmis maksamaan Seppälän vaatteista, vaikka olisikin Hanna Sarénin suunnittelemia.

Erityisesti pidän tuosta ensimmäisen kuvan mustasta paidasta, se on ihana.

23. elokuuta 2008 klo 18.36  
Blogger pina kirjoitti...

Voisikohan sitä hintaa vähän pudottaa... :D

23. elokuuta 2008 klo 21.15  
Blogger Miu kirjoitti...

Osa vaatteista näyttää kyllä tosi upeilta, mutta hinta mietityttää täälläkin suunnassa.

Suunnittelijasta huolimatta mallisto kuuluu seppälä-nimen alle, jolloinka vaatteiden hinnat ei mun mielestä vaan voi pyöriä 100 euron hujakoilla.

Mutta odotan kyllä innolla miten Seppälä by HS otetaan vastaan.. Viedäänköhän kaikki vaatteet käsistä vai myydäänkö mallistoja 70%:n alehinnoin vielä ensi vuoden puolellakin...

24. elokuuta 2008 klo 0.37  
Blogger tipitii kirjoitti...

Nättejä vaatteitahan tuosta mallistosta löytyy, muttei omaan budjettiini todellakaan sovi. Kuvista voi ottaa sitten inspiraatiota ja ostaa/tehdä sitten samanhenkisiä vaatteita.

24. elokuuta 2008 klo 10.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sara: Minulla vähän sama juttu. Voisin kuvitella kyllä sijoittavani johonkin yhteen ei-ihan-kalleimmasta-päästä-olevaan tuotteeseen, mutta tämänhetkinen rahatilanteeni on niin tiukka, etten yksinkertaisesti voi. Olen kuitenkin samaa mieltä, että vaikka suunnittelija olisi kuka, vaatteet ovat yhä Seppälän.

Tautou: Vaatteet ovat kyllä tosi kivoja, mutta melkein kaikki tuntuvat olevan samoilla linjoilla hintojen suhteen. Harva on valmis maksamaan Seppälä-nimen alla valmistetusta tuotteesta noin paljon.

MouMou: Minä haluaisin vähän hipelöidä vaatteita ja nähdä, onko se laatu todella jotakin huimasti parempaa. Uskon kyllä, että noilla hinnoilla pitäisi olla varaa panostaa laatuunkin, mutta minun budjettini ei tällä hetkellä noihin ihanuuksiin taivu.

Ssu-: Niinhän se vähän on. Monella on ihan periaatteellinen ongelma tuon asian kanssa, että hinta on mitä on ja lapussa lukee Seppälä. :P

Anonyymi1: Ei yhtään huono idea. Jotenkin silti veikkaan, että nuokin tuotteet (hinnastaan huolimatta) löytävät kohdeyleisönsä ja alennusmyynneissä nähdään vain perinteisiä Seppälä-rytkyjä. :/

Anonyymi2: Niinhän se varmasti onkin järkevintä. Eli ostaa vain jonkun yhden tuotteen, eikä yritä koko vaatekertaansa uusia Hanna Sarénin mallistolla. :)

Emmisusanna: Samalla linjalla ovat kyllä tässä keskustelussa olleet melkein kaikki. :/

Idhren: Seppälän verkkosivuilla kovasti mainostetaan, että Sarén on itse henkilökohtaisesti tavannut tuotteiden valmistusta ja ollut mukana valmistusprosessissa valvomassa, joten uskon, että laatu ei ole tässä kohtaa päällimmäinen ongelma. En osaa sanoa, ovatko valmistajat siis tässä tapauksessa samat vai eivät, mutta ainakin sellaisella mielikuvalla Seppälä tuntuu ratsastavan, että nämä vaatteet on tehty vain parhaista materiaaleista ja hyvin.

Tuossa oli kyllä erinomainen pointti, että ennemmin ostaa sitten samalla hinnalla vaikka jonkun takuulaadukkaan Filippa K:n tuotteen tai jotakin muuta sellaista, mihin ei ehkä muuten raaskisi käyttää rahaa.

Bisquits: Minäkin haluan päästä noihin tuotteisiin käsiksi alennusmyynneissä. :D Vaikka taitaa kyllä jäädä haaveeksi. :P

Heidi: Minusta idea on kaikenkaikkiaan hyvä, mutta kuten tämän keskustelun peruslinja on osoittanut, suurin osa kokee tuotteet liian kalliiksi Seppälän imagoon nähden. Toisaalta kaikki uusi saa aina osakseen vastustusta, joten voihan se olla, että tällaiseenkin totutaan ja Sarénin tulevien mallistojen (yhteistyön on tarkoitus jatkua) myötä hinnatkaan eivät tunnu enää niin hurjilta. Toki myös laadukkaat materiaalit maksavat, mutta onhan noissa hinnoissa varmasti jonkin verran ilmaa. Mutta kukapa sitä ei haluaisi rahaa tehdä ja Seppälä todennäköisesti tavoitteleekin tällä mallistolla kenties hieman erilaista asiakaskuntaa kuin opiskelijatyttöjä. :) Harmi sinänsä, koska selvästi vaatteet myös näitä opiskelijatyttöjä kiinnostavat. Olen kuitenkin vakuuttunut, että mallisto löytää yleisönsä, jolla sitten on varaa laittaa yksittäiseen vaatteeseen satanen tai kaksikin. Seppälä on kieltämättä jo vuosien ajan jäänyt pahasti jälkeen imagonsa kanssa muista vastaavantyyppisistä edullisista vaateketjuista, joten toivotaan, että tämä auttaa firmaa uuteen nousuun. :)

Muotityttö: Minäkin uskon, että ihan jo sekä Seppälän että Sarénin oman imagon takia tuotteista on pyritty tekemään mahdollisimman laadukkaita. Ei nimittäin onnistuisi tuo Seppälänkään kasvojenkohotus kovin mallikkaasti, jos kovalla suitsutuksella markkinoille tuodut vaatteet hajoilisivat liitoksistaan heti ensikäänteissä. :) Toivon, että keväällä rahatilanteeni on parempi ja minäkin voin hankkia itselleni jotakin Sarénin mallistosta.

NoDressCodes: Samaa toivon minäkin, koska noihin ihanuuksiin ei vain ole nyt varaa!

Puukkohupparitytöt/Ida: No niinpä. Sama tilanne täällä päässä. :/ No alennusmyyntejä toiveikkaasti odotellen. :D

Roosa: Sama juttu täällä! Nuo vaatteet ovat oikeasti aika ihania ja kivan persoonallisia, mutta ei tällä budjetilla. Kirpparit, here I come. :D

Marika: Lohduksesi voin kertoa, että Hanna Sarénin ja Seppälän yhteistyö jatkuu usemman kauden verran, joten ehkä pääset vielä seuraavia mallistoja tutkailemaan. :)

Emmanuelle: No sanopa muuta! :P Normaalisti en kyllä sieltä ole paljon mitään alushousuja tai sukkiksia kummempaa löytänyt.

Aija: Niin. :/ Toisaalta laadukkaasta villakangastakista saa usein maksaa muutenkin suunnilleen sen sata euroa, joten ehkä pieni lisäsijoitus ei olisi niin kamala juttu, jos sillä sitten oikeasti saa unelmiensa takin. :)

Shandi: Minua kenkien osalta houkuttavat juuri ne turkoosit, punaiset ja mustat kiiltonahkakengät. Tosin hinta on kyllä sellainen, että tällä hetkellä en millään konstilla pysty moista maksamaan. :/

Stargirl: Tuo on tosiaan pointti, jota minäkin olen miettinyt. En haluaisi maksaa maltaita tuotteesta, joka ei ole suunnittelijan "omaa" mallistoa, vaan kulkee silti halpaketjun nimikkeen alla. Luulen, että se on juurikin se syy, miksi hinnat muistakin tuntuvat niin hurjilta.

Alice: Niinpä. :( Siihen on syynsä, miksi juuri se paita on kuvissakin ykkösenä. ;)

Pina: Veikkaan, että tinkiminen kassalla ei auta. :D

Miu: Minä uskon, että nämäkin vaatteet löytävät asiakaskuntansa, sillä Sarén suunnittelijana kiinnittää varmasti sellaistenkin huomion, jotka eivät normaalisti shoppaile Seppälässä. Yleensähän nämä designer-mallistot ovat aina vähän hintavampia halpaketjujen muuhun tarjontaan nähden, mutta esimerkiksi H&M:n hinnat ovat silti pysyneet useimmiten kohtuudessa. H&M:ltä olen ostanut aikoinaan Stella McCartneyn mallistosta farkut ja villapaidan ja voin kyllä kertoa, että molemmat ovat pysyneet aivan fantastisessa kunnossa, joten laatu on ollut hyvä. Lisäksi molemmat ovat olleet yhdet eniten käyttämistäni vaatteista, joten rahat eivät siinä tapauksessa menneet hukkaan. :) Eikä hinta tosiaan ollut mitenkään huimaava, koska farkuista pulitin muistaakseni 50 euroa ja villapaidasta (, josta osa silkkiä) ehkä 70e. Niin ja Madonna-mallistosta ostamaani nahkatakkia (, jonka tosin löysin puoleen hintaan alennuksesta) tuskin tarvitsee edes mainita, kun se vilisee muutenkin joka toisessa postauksessa. :D Tosin Madonna nyt ei ole mikään huippu-designer kuten Stella tai Suomen mittakaavassa nyt sitten Hanna. Mutta pointti oli siis se, että suhteessa Seppälän hinnat ovat minusta kovemmat H&M vastaaviin mallistoihin verrattuina.

Tipitii: Tuossa onkin mahtava idea, jos vain kädentaitoja löytyy tarpeeksi. :)

24. elokuuta 2008 klo 10.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Varmasti käyn katsomassa ja sovittelemassa vaatteita ja jos vaate on "kuin luotu minulle", ei hinta ole este, kirpaisee vain kerran... Silkkipuseroa isolla rusetilla himoitsen erityisesti.

24. elokuuta 2008 klo 11.23  
Blogger maria kirjoitti...

Toi ylimmän kuvan mekko näyttää tosi ihanalta, ja erinomaiselta vaatteelta töihin, mutta saas nähdä.. ehkäpä sitä pitää kuitenkin käydä sovittamssa. :)

Juttelin mallistosta yhden Seppälä-myymälän myymäläpäällikön kanssa, ja hän kertoi, että Hanna Saren on henkilökohtaisesti valinnut jokaiselle vaatteelle tietyt tekijät, jotta niistä tulee varmasti oikeanlaiset. Se ainakin kuulostaa hyvältä!

24. elokuuta 2008 klo 14.19  
Blogger jjohanna kirjoitti...

ui miten ihana mallisto! ..mutta hinnat..:/ jos jotain rraskisi joskus ostaa tuosta. :)

24. elokuuta 2008 klo 14.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En aio ostaa mallistosta mitään. Hinnan takia.

24. elokuuta 2008 klo 16.31  
Blogger eimie kirjoitti...

aika hintavia noi kyl on. eli taitaa mulla jäädä kauppaan..

24. elokuuta 2008 klo 19.56  
Blogger Sophia kirjoitti...

Minusta vaatteiden hintataso ei kuitenkaan ole niin kova kuin hintakohusta voisi päätellä. Kyllähän nuo menee samoihin hintoihin vaikkapa Mexxin ja Espritin kanssa ja Seppälän tasolla ovat varmasti normaalia parempaa laatua. Esimerkiksi hameiden hinnat ovat ok, mutta pitää tietysti ensin päästä hypistelemään materiaaleja, jotta voi sanoa varman mielipiteen. "Nimetönkin" nahkalaukku laadukkaasta nahasta maksaa jo 70-200 euroa... Malliston muutamat kengät kiinnostaisivat, mutta ne on varmasti tehty suomalaisella lestillä ja ovat mulle liian isoja...

25. elokuuta 2008 klo 12.08  
Blogger prinsessakakku kirjoitti...

ihania vaatteita yms. mallistossa kyllä on, mutta seppälän nimen alla aivan liian kalliita..:/

25. elokuuta 2008 klo 15.29  
Blogger Anna kirjoitti...

Mallistossa on monta upeaa juttua, mutta en ole niin merkkitietoinen saatikka -lojaali, että ostaisin melko tavallisen näköisen paidan 80:lla, vain koska se on Sarénin. Tällainen kampanja on oikeastaan hellimässä tosifaneja, niitä jotka haluavat maksaa Sarénin luomuksista kovia hintoja, eli ei näillä näkymin en aio hankkia:)

25. elokuuta 2008 klo 22.30  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Heh, olipas hauska törmätä! Niin sitä vain heimolaisensa tunnistaa ;) Ja hauskaa että äkkäsit mut vaikka ei ollut päällä vaatteita joita oisin esitellyt blogissani ;) Mutta kai toi nenä on aika silmiin pistävä ja jos on muitakin pieniä johtolankoja.

Ps. Ethän paljasta missä tavattiin :)

25. elokuuta 2008 klo 22.42  
Blogger Tiina kirjoitti...

Itse olen jo oman suosikkini kokoelmasta valinnut, ja saattaa olla että joudun sen myös hankkimaan. Eivät nuo hinnat ole minusta vielä kovin pahoja; onhan kyseessä kuitenkin nimekkään suunnittelijan mallisto. Ei sillä ole mielestäni merkitystä oliko myyntipaikka jokin pikku boutique tai sitten ihan tavismyymäläketju.

26. elokuuta 2008 klo 7.52  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Heh, kylläpä kuulostaa toi mun kommentin ps. siltä kuin oltais jossain seksikaupassa törmätty :D

26. elokuuta 2008 klo 10.09  
Blogger Ann kirjoitti...

Siis Sarénin mallistohan on kuolettavan ihana, mutta minä en kyllä hyväksy noita hintoja. Se on kuitenkin SEPPÄLÄ. Kaksisataa laukusta! Siis mitä! Voisko näistä saada jotain opiskelija-alennusta...? :D

26. elokuuta 2008 klo 15.10  
Anonymous sugar kane kirjoitti...

Mä en oikein ymmärrä tätä hintakohua. Kuten joku aiempi mainitsikin, esim. Mexxin ja Espritin (oikeesti aika laaduttomiin ja ennenkaikkea TYLSIIN) riepuihin nähden hinnat eivät ole yhtään mahdottomat. Sitäpaitsi (TÄTI SAARNAA!!!): Aika monen "köyhän opiskelijabloggarin" vaatebudjetti tuntuu joka kukausi enyvän "tällasiin ihan kivoihin juttuihin GT:sta ja HEnkasta", mitä jos kuukauden tai kahden budjetilla nyt saisikin jotain oiekasti hienoa ja laadukkaampaa Seppälästä? Siis en tiedä saako, ennenkuin olen omin silmin nähnyt ja käsin tunnustellut noiden matskut ja työn laadun, mutta lupaavalta näyttää.

Itse tuskin paniikkihäiriöineni kykenen avauspäivän/päivien riehaan, mutta väijyn kenkiä sit myöhemmin...

26. elokuuta 2008 klo 17.22  
Blogger Juliet kirjoitti...

mielenkiintoista. Mistä noita materiaalitietoja saa, sieltä sivuilta?

juliet xxx

26. elokuuta 2008 klo 17.49  
Blogger NinaV kirjoitti...

Linkitin blogiisi blogistani, toivottavasti et pahastu! Ja Hanna Sarenit täytyy käydä katsomassa paikan päällä, mutta luulen että mallisto jää tällä kertaa väliin..

26. elokuuta 2008 klo 21.30  
Blogger Nola kirjoitti...

Tuo takki ja kengät ovat mahtavat mutta.. en tosiaan Seppälään mennessäni ole koskaan tuollaisia hintoja tottunut näkemään. Enkä tiedä edes ohjaavatko Sarenin tuotteet Seppälään varta vasten, laadun olisi ainakin oltava erikoisen paljon parempaa kuin Seppälässä yleensä jotta tarttuisin.

27. elokuuta 2008 klo 13.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi3: Toivottavasti paita on sopiva. :) Olen samaa mieltä, että yksittäisen vaatekappaleen tai pari voi tuostakin mallistosta helposti ostaa, jos budjetti antaa periksi. :)

Maria: Seppälän nettisivuillakin lupailtiin, että Sarén on itse ollut tarkkaan valvomassa, kuka vaatteet valmistaa ja miten, joten uskon, että laatuasiat ovat varmasti kunnossa. :)

Jjohanna: Hinnat tuntuvat tietysti kovilta, jos rahaa ei ole. Mutta ennemmin minä jonkun noista taitaisin ostaa kuin vaikka kolme halpaa H&M-vaatetta. :)

Anonyymi4: Aika moni on kanssasi samoilla linjoilla. Itsekin joudun valitettavasti jättämään Sarénin suunnittelemat ihanuudet väliin tiukan taloudellisen tilanteen takia.

Eimie: Sama juttu. Tällä kertaa ei budjettia pysty tarpeeksi venyttämään. :(

Sophia: Totta puhut. Ihmiset taitavat vain olla närkästyneitä hinnoista, koska tuotteiden lapussa lukee kuitenkin Seppälä. Monen kohdalla purnaus on varmasti enemmän periaatteellista. ;)

Prinsessakakku: Suurin osa muistakin kommentoineista on kanssasi samoilla linjoilla.

Anna: Tiivistit kommentissasi aika hyvin minunkin perimmäiset ajatukseni. Sarénin työn lisäksi tuossa maksaa hänen nimensä. :) Se on sitten jokaisen oman harkinnan varassa, haluaako siitä nimestä maksaa.

Herttainen: Hahaha, seksikaupassa. :D Ei sentään! ;) Oli tosiaan todella mukava tavata! Vaikutit juuri niin Herttaiselta kuin nimimerkkisi antaa olettaa. :) Ja ei se nokka kuule mitenkään erityisesti silmään pistänyt! Olet tosi söpö. :)

Tiina: Nämä ovat taas niitä näkemyseroja. :) Joillekin on periaatteesta mahdoton ajatus maksaa Seppälän nimen alla myytävästä tuotteesta tuollainen hinta, toiset taas näkevät sen mahdollisuutena saada omakseen huippusuunnittelijan luomus huomattavasti tämän oman malliston tuotteita edullisemmin. :)

Ann: Opiskelija-alennus passaisi minullekin. :D

Sugar Kane: Olet ihan oikeassa. :) Oma budjettini on tällä hetkellä sellainen, että ei kyllä valitettavasti ole rahaa edes niihin halpisrytkyihin. :P Mutta todella olisi kyllä fiksumpaa ostaa kertaostoksena joku hieman laadukkaampi (ja siksi kalliimpi) tuote kuin monta huonolaatuista rytkyä samalla yhteishinnalla. :)

Juliet: Materiaalitiedot löytyvät ihan siitä tuotekuvien vierestä oikealta puolelta. :)

NinaV: En missään nimessä pahastu. :) Ennemmin olen ihan otettu vain!

Nola: Kyllähän nuo Seppälän nimen alla tuntuvat hintavilta, mutta jos laatu on yhtä hyvä kuin on lupailtu, niin ehkä yksittäiseen vaatteeseen sijoittaminen ei olisikaan niin huono idea. :)

29. elokuuta 2008 klo 14.05  
Blogger Pure plastic kirjoitti...

Tulen varmasti katsastamaan malliston ensi viikolla.

Eivät ole kalliita, jos laatu on hyvää.

3. syyskuuta 2008 klo 12.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu