Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikko ilman H&M:n vaatteita - päivät 5 ja 6

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 23. lokakuuta 2008

Viikko ilman H&M:n vaatteita - päivät 5 ja 6

Viikko ilman Hennesiä alkaa lähestyä loppuaan. Tiistai oli tylsästi vain farkut ja t-paita -päivä. Päivän asu ratkesi todella helposti, kun aamulla postiluukusta kolahti uusin T-post. :) Uusimmassa numerossa puhuttiin täysillä elämisestä ja pohdiskeltiin, mikä sitten on "täysillä elämistä". Kuvituksessa on maalauksellinen nuori pariskunta lemmekkäissä tunnelmissa. ;) Moni on kysellyt T-postista eri postausten kommenttiosioissa, joten vastaan nyt tässä yhteisesti kaikille kiinnostuneille. Perustietoa T-postista löytyy aiemmin tekemästäni postauksesta ja kattavin tietopaketti on tietysti T-postin omilla kotisivuilla.T-postin idea on siis yksinkertaisuudessaan se, että tilaajalle toimitetaan kotiin aina kuuden viikon välein t-paita, jonka printti perustuu johonkin ajankohtaiseen aiheeseen. Paidan selkämyksen sisäpuolella on pieni artikkeli aiheesta sekä tietoa kuvan suunnittelijasta. Paitoja tehdään vain se määrä, mikä kullakin hetkellä on tilaajia, eikä aiemmin ilmestyneitä "numeroita" ole mahdollista saada jälkikäteen enää mistään. Paidat ovat American Apparelin ja tarjolla on erikseen miesten ja naisten mallit. Paidat ovat mielestäni malliltaan mukavan pitkiä mutta melko kapoisia. Itse olen tilannut kokoa S ja se on ollut minulle sopiva. Jos ei halua aivan ihonmyötäistä paitaa, kannattaa ehkä tilata suurempi koko kuin mitä on tottunut ostamaan. Etukäteen paitoja ei pääse missään tutkailemaan, vaan paidan väri ja kuvitus on joka kerta yllätys, joka selviää vasta pakettia avatessa. Palautusoikeutta ei ole, joten sinänsä homma on hiukan riskipeliä, mutta itse olen ainakin pääosin ollut tyytyväinen. Itse olen tilannut paitaa nyt vuoden ajan, eli paitoja on tähän mennessä kertynyt muistaakseni 8. Tilaus toimii kestotilauksen tapaan eli se on voimassa siihen asti, kunnes toisin ilmoitetaan. Yhden paidan hinta on 26 euroa (postituskulut sisältyvät hintaan) ja tilaus tehdään luottokortilla. Maksu hoituu aivan normaalisti luottokorttilaskulla, jossa muutkin luotolle tehdyt ostokset näkyvät. Tämä ehkä kirkast joitakin epäselväksi jääneitä asioita, mutta kysellä saa yhä, jos jokin jäi mieltä askarruttamaan. :)

Keskiviikko jatkoi jo tiistaina alkanutta simppeliä farkku-linjaa, mutta yläosaksi valikoitui tällä kertaa Gina Tricotin lepakkohihainen paita. Luottokenkäni Converset ovat aina coolit ja sopivat asuun kuin asuun, joten "turvakengät" (sana sai tämän myötä ihan uudenlaisen merkityksen, hehe) olivat helppo valinta. Ihastuin maanantain punaiseen nahkatakki-lookiini niin kovasti, että samalla ilmeellä mentiin myös keskiviikkona.  • lepakkohihainen paita - Gina Tricot
  • farkut - Cheap Monday (Prive Joke, Bryssel)
  • kengät - Converse (Sokos)Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger christina kirjoitti...

Onpa hauska idea tuolla T-postilla. Jos omistaisin luottokortin niin lähtisin varmaan mukaan itsekin. :)

23. lokakuuta 2008 klo 15.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootpas Jenni pikkuruinen, itselleni ei S-koko tuntunut oikein mukavalta päällä, vaikka siro olen minäkin. Komppaan, että kannattaa tilata normaalia suurempaa kokoa. Kirjoittelin just vasta T-postista minäkin. Ja vielä kun saisin uusimman paidan käsiini... Tuleekohan sinne tän postauksen ansiosta tilaajaryntäys Suomesta ;)

23. lokakuuta 2008 klo 15.56  
Anonymous *jossu* kirjoitti...

Mulle taas T-postin S-koko on tuntunut hyvältä, kuten S yleensä muissakin vaatteissa. Pari eka käyttökertaa paidat ovat aika tiukkoja, mutta venähtävät käytössä sopiviksi aika pian :)

23. lokakuuta 2008 klo 17.52  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Aika hauska tuo T-post juttu, en ole ennen kuullutkaan siitä :D

23. lokakuuta 2008 klo 18.03  
Blogger Panda kirjoitti...

sulle on joku tommonen kunniamainintahärveli mun blogissa. enjoy :D

23. lokakuuta 2008 klo 18.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Christina: Minäkin jouduin odottelemaan asian kanssa puolisen vuotta, ennen kuin sain hankittua luottokortin. Tosin luottokortille on sittemmin tullut paljon muutakin käyttöä, että suosittelen välttelemään sitä niin pitkään kuin mahdollista. :D

Aikuistumassa: Hihi. Nooh, en minä nyt NIIN pikkuruinen ole. Mutta aika kapoinen ja siro tosiaan. :) Tuskinpa sentään tilaajaryntäystä tulee, mutta ehkäpä muutama uusi tilaaja. :)

*Jossu*: Se on varmasti vähän makuasia, että miten piukkaan tahtoo pukeutua. :) Mutta en tosiaan ole käyttänyt paitoja niin ahkerasti, että olisivat ehtineet venähtää, mutta kiitos tiedosta! ;)

Kullanmuru: Kannattaa tutustua T-postin omiin nettisivuihin, niin sieltä saa asiasta kattavamman kuvan. :)

Panda: Kiitos muru. :D

25. lokakuuta 2008 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips. :) Tuo t-paitajuttu vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, kroonisesta t-paitapulasta kun kärsin. Olisin tuosta koosta vielä kysellyt.. Käytän yleensä kokoja XS-S ja 34, niin luuletko, että on tarvetta tilata M-kokoinen? Pystyisitkö mittaamaan tuosta sun S-kokoisesta paidasta kainalo-kainalo-mitan? *räpsyttää anovasti silmiään*

25. lokakuuta 2008 klo 15.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Sinulle kyllä varmasti riittää koko S, sillä itse olen kanssasi suunnilleen samankokoinen tai hiukan isompi ja minulle tuo S on ollut sopiva. :) Paidan mitta kainalosta kainaloon on suunnilleen 42cm.

25. lokakuuta 2008 klo 17.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Nyt jään vielä miettimään, että onko mulla pokkaa käyttää noin vahvaprinttisiä teepaitoja, niin kivoilta kuin näyttävätkin :)

25. lokakuuta 2008 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä nimellä nuo sinun jalassa olevat converset kulkee? :D Kun näyttäisi olevan sellasta lättänämpää mallia, eikä sitä ihan perusperus? Tahtoo samanlaiset. :)

27. lokakuuta 2008 klo 16.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu