Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rakas Joulupukki...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 5. joulukuuta 2008

Rakas Joulupukki...

...minulla on ongelma. Muille osaan kyllä ostaa lahjoja, mutten tiedä, mitä toivoisin itselleni! Vanhempani yrittävät koko ajan kysellä toiveitani, mutta en vain oikein tiedä, mitä tahtoisin tai keksi mitä tarvitsisin. Varmaankin asiani ovat aika hyvin, jos en oikeasti tarvitse oikein mitään. :D Mutta kyllähän ne lahjat usein paremmin nappiin osuvat, jos on osannut antaa toiveita hieman suuntaa antamaan.

Olen muutaman mieluisan lahjatoiveen keksinyt jo - vaatteille tarkoitettu nypynpoistaja ja lämmittävä kaurapussi (R.I.P. Raipe!). Yksi hieman suurempi toive minulla on myös... Olen aina salaa haaveillut laulutunneista, mutta ne ovat niin kalliita, ettei minulla ainakaan näin opiskelijana olisi mitenkään varaa rahoittaa niitä. Tämän lahjatoiveen suhteen jää kyllä nähtäväksi haluavatko vanhempanikaan sponsoroida niin tyyristä harrastusta. Bottna-astiasarjan kupit ja kipot olisivat muuten oiva ja tarpeellinen lahja, mutta näillä säilytystiloilla uudet astiat eivät kertakaikkiaan mahdu minnekään!Oikeastaan, jos olen ihan rehellinen, kyllä minulla on haaveita ja toiveita. Useitakin! Jostain syystä en vain uskalla tai kehtaa ilmaista niitä Joulupukille. Ehkä pelkään, että Joulupukki pitäisi haaveitani turhuutena ja hömpötyksenä tai ei osaisi ehkä hankkia juuri oikeanlaista. Mutta ihan oikeasti tahtoisin kuollakseni esimerkiksi kunnon kokoisen mustan, simppelin nahkalaukun, joka on tietysti kallis lahja sekin, koska kunnon nahkalaukkuja harvoin löytää ainakaan alle satasen. Tehtävä on sinänsä myös vaikea, että olen laukun suhteen hyvin nirso, enkä ole vielä löytänyt oikein mieluisaa laukkua kohtuuhintaisten joukosta. Toki Esimerkiksi Mulberryn Bayswater kelpaisi, mutta se taas on hintansa puolesta aikalailla out of my league. (Hyviä vinkkejä otetaan kyllä mieluusti vastaan laukkuetsinnöissä!) Myös kuvassa näkyvän ihanan Whyredin mekon kelpuuttaisin erittäin lämpimästi tervetulleeksi - olenhan haaveillut siitä jo kuukausikaupalla. Lisäksi tarvitsisin Katariina Guthwertin kunniamerkin vaikkapa Kate Mossin, Coco Chanelin tai Audrey Hepburnin kuvalla varustettuna. Kate Moss olisi kyllä aika kova!Nyt kun pääsin vauhtiin, niin jonkun lehden vuosikertakin olisi aika kiva ja jopa toteuttamiskelpoinen toive. Postiluukustani voisi kuukausittain kolahtaa esimerkiksi Image tai Trendi, joista on muuten molemmista hyvät joulutarjoukset käynnissä! Winkwink! Salaa haaveilen myös ranskalaisesta Numérosta, mutta pysytellään nyt vielä kohtuudessa, koska eihän minulla olisi aikaakaan lukea noin montaa lehteä. :)


Kuvat 1, 2, 3 & 4.

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Joillekin tuntuu olevan todella vaikeaa antaa jotain aineetonta lahjaksi. Esim. äitini vanhemmat ovat sitä mieltä, että lahjan pitää olla jokin sellainen joka muistuttaa antajastaan. Että kun kuivaa itseään johonkin pyyhkeeseen voi sitten ajatella sitä kivaa tätiä jolta sen sai ja kun juo aamukahvia niin muki muistuttaa sen antaneista vanhemmista. Hohhoijaa. Ja kas kun tulee tulipalo, ovat ne kaikki historiaa, mutta silloin nimen omaan ne aineettomat asiat säilyy ihanina muistoina.

Viime vuonna Skotlannissa sain pari kertaa isovanhemmiltani hieman rahallista tukea ja olin todella iloinen, että he olivat vihdoin ymmärtäneet, että se, että minulle mahdollistetaan vaikkapa juuri ulkomailla asuminen on monta kertaa tärkeämpää kuin joku lakanasetti.

Nyt just kun ollaan muuttamassa ja tajuan kuinka paljon tavaraa omistan, en taida ensi vuonnakaan kelpuuttaa lahjoja vaikka silloin ei ole hyvää tekosyytä niin kuin nyt on 3v ollut kun on joku ollut ulkomailla tai sinne muuttamassa.

Toivottavasti vanhempasi heltyvät laulutunneille, uskon että se olisi mahtava lahja! Mä taas haluaisin soittaa haitaria, keskeytin 12-vuotiaana muutaman kuukauden jälkeen... Sekin on vaan niin kallista ja lisäks pitäs raahata sitä soitinta mukanaan.

5. joulukuuta 2008 klo 11.22  
Blogger winda kirjoitti...

Olen muuttunut höperöksi äidiksi jolla ei ole aikaa kellekään muulle kuin lapselleen, siis vielä viime vuonna ostelin muiden lahjoja innoissani ja tilasin niitä netistä jopa jenkkilää myöten, tänä vuonna olen hankkinut kolmelle ihmiselle kivan lahjan, ja paniikissa etsin lopuille edes jotain annettavaa. Ärsyttää, mutta aika ei vain jotenkin riitä.

No mutta siis aiheeseen; eli jos ei keksi mitään toivottavaa, voi pyytää kirjan tai vaikkapa lahjakortin, joka on hiukkasen parempi toive kuin raha :)

5. joulukuuta 2008 klo 11.46  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Pyydä lahjakorttia johonkin tiettyyn liikkeeseen. Siten saat itse valita mieleisen lahjasi. =)

5. joulukuuta 2008 klo 12.59  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Ei minullakaan ole mitään erityisempää listaa siitä, mitä toivoisin. Jotenkin koen toivomisenkin vähän outona näin aikuisena: pikkulapsilla se on tietysti eri asia.

Jos nyt joku haluaa jotain antaa joululahjaksi, luotan täysin valitsijan omaan makuun. :-)

5. joulukuuta 2008 klo 15.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Tuo pitää kyllä paikkansa! Minusta juuri joku tuollainen aineeton lahja voi olla jopa paljon antoisampi kuin turha roju nurkissa pyörimässä. Minäkin pidän peukkuja laulutuntien puolesta. :)

Winda: Niin sitä taitaa käydä, kun saa omia lapsia. :) Minustakin on kyllä tosi mukava ostaa muille lahjoja. Mitään erityistä kirjaa ei kyllä juuri nyt ole mielessä, mutta lahjakortit toimivat kyllä aina!

RagDoll: Lahjakortteja meidän perheessä onkin yleensä harrastettu. :) Tosin vanhempani usein tehtailevat lahjakorttinsa itse ja ne saa sitten käyttää vapaavalintaisessa liikkeessä johonkin lahjakortissa määrättyyn asiaan. :)

Bisquits: Niin, kaipa sitä tässä 24-vuotiaana on jo hiukan hassua tehdä toivelistoja, mutta meidän perheessä se on ollut tapana. :) Meillä on muutenkin kyllä yleensä aika runsaslahjainen joulu ja esimerkiksi synttäreinä muistetaan sitten paljon vaatimattomammin. Minusta on senkin takia ihan mukava tehdä hiukan listaa toiveista, että siitä saavat sitten halukkaat vinkkejä, että mikä olisi mieluisaa tai tarpeen. :) Toiveet ovat kuitenkin aina vain toiveita eli eivät välttämättä toteudu.

5. joulukuuta 2008 klo 15.35  
Blogger Hilla kirjoitti...

No löytyihän niitä toiveita :D

5. joulukuuta 2008 klo 16.47  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Haha, kyllähän niitä toiveita tuli sieltä muutama :D

5. joulukuuta 2008 klo 21.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hilla & Kullanmuru: Kyllähän niitä sitten tuli, kun hiukan puristi. :D Mutta ongelma on siinä, että mikään noista toisen kappaleen jälkeen tulevista haaveista ei kuulu sinne todelliselle listalle tekstissä mainituista syistä. Liian kallista, liian spesifiä ja liian hömppää. :/ Että eipä siellä listalla oikeasti ole kuin nypynpoistaja, kaurapussi ja ne laulutunnit (, jotka voivat hyvinkin hintansa takia jäädä haaveen asteelle). :)

5. joulukuuta 2008 klo 23.38  
Blogger Juliet kirjoitti...

Mullekkin kelpaisi jonkun lehden vuosikerta.

juliet xxx

6. joulukuuta 2008 klo 0.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Juliet: Kannattaa joulun alla olla tarkkana, koska monissa lehdissä on erityisiä joululahjatarjouksia! :)

9. joulukuuta 2008 klo 21.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu