Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämän hetken suosikit, osa 5

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 16. joulukuuta 2008

Tämän hetken suosikit, osa 5


Tämän hetken suosikit kaipaavat jälleen päivitystä!


1. Asuste

Huivit kaiken kaikkiaan ovat suosikkiasusteitani, sillä niissä yhdistyy niin monta hyötyaspektia. Huivi lämmittää ja sen voi tarpeen mukaan kietaista kaulaan tai harteille tai esimerkiksi matkustaessa sitä voi käyttää jopa vilttinä torkkujen ajan. Kesällä huivi suojaa lisäksi auringolta. Erilaisilla huiveilla voi myös luoda samasta asusta monta hyvinkin erilaista asukokonaisuutta. Näin talven kylmyydessä suosikkihuivini ovat pitkiä, paksuja ja lämpimiä. Huivihyllyni pursuilee jo runsaudessaan, mutta viime viikolla löysin Maailman Parhaan Kaulaliinan. H&M:n harmaa huivi on ensimmäinen, jonka pituus riittää pariinkin kietaisuun kaulan ympäri. Kyseinen yksilö on myös ainoa, joka asettuu joka ikinen kerta niin hyvin, että tuollaisesta rennon huolettomasta, mutta silti ah-niin-täydellisestä lookista olen tähän asti vain haaveillut kaihoisasti. Veikkaan, että tulen luopumaan tästä asusteesta vain ja ainoastaan pakon edessä. Kuvissa näkyy muuten täysin meikitön ja nuhainen aamunaama! :) Hiuksetkin näyttävät oudon tummilta hämärässä valossa...



2. Juoma

No mikäpä muukaan juoma tässä joulun alla maistuisi paremmin kuin glögi! Ikävä flunssa vaivaa jälleen, joten sen puolesta myös viime kerran suosikki sitruuna-Finrexin maistuu, mutta kyllä glögi vie silti voiton. Joulujuoman suhteen en ole turhan nirso, sillä minulle maistuu niin punainen kuin vaaleakin versio sekä rusinoilla ja manteleilla että ilman. Kylkeen vielä luumutorttu, niin voilà!


3. Hiustuote

Talvi näkyy hiuksissani kuivumisena, takkuina ja sähköisyytenä. Hiustenleikkuukin voisi toki auttaa kuiviin latvoihin ja takkuihin - onhan viimeisestä kampaajakäynnistä kulunut jo hävettävät 12 kk. :D Mutta vieläkään en raaski pätkiä pitkiä kutrejani, joten turvaudun vaihtoehtoisiin ratkaisuihin, joita ovat tähän asti tarjonneet muun muassa Bonacuren Hairtherapy sarjan Moisture Kick -tuotteet. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke vähentää sähköisyyttä ja setvii takut, mutta kuivuuteen tarvitaan järeämpiä aseita. Moisture Kick -sarjan kosteuttava tehohoito on unelmaratkaisu kuivalle ja takkuiselle tukalle. Tukka tuntuu hoidon jälkeen silkkisen sileältä eikä takuista ole tietoakaan. Hemmottelen hiuksiani tehohoidolla suunnilleen kerran kahdessa viikossa.



4. Esine

Olen aivan haltioissani kotini uudesta jäsenestä, jonka jo muutama päivä sitten teille esittelinkin. Käytän varmasti minuuttitolkulla aikaa päivittäin vain upean tauluni ihasteluun. :D Voin siis hyvällä omallatunnolla sanoa, että ostos oli taatusti jokaisen maksetun sentin arvoinen. :)


5. Vaate

Tämän hetken lempivaatteeni on yksinkertaisimpia, joita kaapistani löytyy. Musta Gina Tricot'n luomupuuvillainen t-paitamekko tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa. Ostin aikanaan tarkoituksella jälleen hiukan liian ison koon, jotta mekko olisi sopivan rento. Luomupuuvilla on säilyttänyt pehmeytensä ja muotonsa erinomaisesti. Mekossa ei ole nypyn nyppyä ja se näyttää vieläkin kuin uudelta. Vaikka malli on yksinkertaisuudessan vain pitkänmallinen, väljä t-paita suurella kaula-aukolla ja muutamalla pienenpienellä yksityiskohdalla, mekko on uskomattoman monikäyttöinen. Mekon alle sopivat niin housut, sukkikset kuin leggingsitkin. Vyön kanssa asun ilme muuttuu täysin ja juhlavilla asusteilla ja kengillä yksinkertaisestakin mekosta saa salonkikelpoisen bilemekon.




6. Kynsilakka

Nykyään kynsissäni on melkein koko ajan jokin väri. Syksyinen suklaanruskea on saanut väistyä kestosuosikkini punaisen tieltä, joka sopiikin lähestyvään jouluun paremmin kuin hyvin. Jostain syystä vaatetukseni on ollut viime aikoina kovin mustanpuhuvaa, joten punainen kynsilakka piristää ilmettä kummasti! Kynnet tosin kaipaisivat kipeästi uutta lakkakerrosta, kuten kuvasta näkyy.



7. Biisi

Cut Copyn Hearts on fire saa jalkani vipattamaan aina vain. Jostain syystä tuo kappale saa minut niin hyvälle tuulelle ja tanssahtelemaan ympäriinsä aivan villisti ja sekopäisesti (really, you don't wanna know!). Jotain tanssikohtausteni säädyllisyydestä ja esteettisyydestä kertonee poikaystäväni esittämä kommentti, kun hän ennen juhliin lähtöämme katseli riehumistani ja sanoi: "Toivottavasti tämä biisi ei sitten soi tänä iltana missään." :D

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

Blogger kullanmuru kirjoitti...

Huivit ovat kyllä aika must!! :D

16. joulukuuta 2008 klo 12.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on klonkkusilmät, mutta oot kuitenki bambimaisen söpö :]

16. joulukuuta 2008 klo 14.23  
Blogger Christina kirjoitti...

Minulla olisi kamala tarve täyttää kaappini erilaisilla huiveilla, mutta en jotenkin ikinä saa aikaiseksi ja päädyn aina kulkemaan niissä rumissa huiveissani, joita minulta ennestään löytyy. Hmh. :<

16. joulukuuta 2008 klo 14.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, Hearts on Fire! Mahtava biisi!

Kommentoin tänne nyt ekaa kertaa, vaikka oon lueskellut tätä jo alkuvuodesta :) Tykkään tosi paljon sun blogista, oot ihanan aidon tuntuinen tyttö. Tyylisikin on erittäin paljon mun mieleen, just tuollainen tyttömäinen ja simppeli, kuten itsellänikin! Hassu yksityiskohta on sekin, että muistaakseni ollaan aika lailla ihan samanikäisiäkin... Eikös sulla ole joskus tammikuussa synttärit? Ja lisätään tähän päälle vielä loistava musiikkimakusi, joka menee ihan yksiin omani kanssa :) Oot siis ihan huippu! Kiitos tästä blogista ja ihanaa joulunaikaa ♥

16. joulukuuta 2008 klo 15.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihii mulla on kans toi tehohoito ja se sama suihke mut tehohoito on siit ärsyttävä et seuraavana päivänä hiukset tuntuu rasvasilta.

16. joulukuuta 2008 klo 17.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: No niinpä! Ja varsinkin näin kylmillä säillä on melkein mahdoton tulla toimeen ilman.

Anonyymi1: Hahahah. :D Kiitos, kai? :D

Christina: Minä taas olen kauhea huivihamsteri ja huiveja on kertynyt kaappeihin enemmän kuin tarpeeksi. Voisinkin ehkä laittaa muutaman kiertoon, kunhan joskus saan blogi-huutokaupan tai kirpparireissun aikaiseksi. :)

Annika: Kiva, että päätit kommentoida! Kommenttisi nimittäin piristi ihanasti hieman ankeasti sujunutta päivääni. :) Ja kyllä vain, olen syntynyt tammikuussa, joten oikein muistit! Hauskaa, että meillä on noin paljon yhteistä. :) Pysyhän matkassa jatkossakin, ja ilmoittele silloin tällöin itsestäsi. ;) Ihanaa joulun odotusta myös sinne!

Anonyymi2: Hmm, itse en ole samaa vaikutusta huomannut, mutta ehkä asiaan vaikuttaa myös hiustyyppi? Pesen myös hiuksiani aika tiheään, joten voi tietysti johtua siitäkin.

16. joulukuuta 2008 klo 18.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nami-namm... Tulee vesi kielelle, ku ajateleeki glögiä!

16. joulukuuta 2008 klo 18.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Viekku: Niinpä. Itse asiassa glögiä tulee juotua ihan liian vähän joulun aikaan!

19. joulukuuta 2008 klo 10.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu