Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huutokauppa on auki!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 6. tammikuuta 2009

Huutokauppa on auki!


Vapaapäivästä intoutuneena laitoinkin kohteet Huuto.nettiin jo tänään, joten shoppailu alkakoon. :) Myytäviä kohteita on tällä hetkellä 35 kappaletta ja ne löytyvät täältä. Huutokauppa sulkeutuu sunnuntaina iltapäivällä, joten siihen asti on aikaa tavoitella kohteita omakseen. Kohteiden joukossa on muun muassa parit nahkasaappaat, pilkkukorkkarit, Cheap Mondayn toppi, Carlingsin vaatteita, nahkalaukkuja, pari takkia sekä paljon, paljon muuta. :) Kuvissa myytävänä olevia kohteita.Täytyy kyllä sanoa, että tämä huutokauppa-systeemi oli huomattavasti työläämpi keino laittaa vaatteet kiertoon kuin etukäteen osasin arvatakaan! Vaatteiden lajitteleminen, mittaaminen ja punnitseminen, kuvaustekstien kirjoittaminen sekä lopulta lisääminen Huuto.nettiin vei melkein kokonaisen vuorokauden - ja tässä oli vasta ensimmäinen erä yhteensä neljästä suunnilleen samankokoisesta satsista. :D Huh! Voi olla, että täytyy vielä miettiä, miten hoidan loppujen vaatteiden myynnin... Joku ehdotti pienten vaatepakettien kokoamista, mutta toisaalta minusta on kivempi, että vaatteet myydään yksitellen. Myös postituskulut ovat Suomessa hirvittävän kalliita ja nostavat edullisenkin ostoksen hintaa huimasti, jos tavara on hankalan kokoinen tai painaa paljon. Voi olla, että pääsisi helpommalla, kun menisi vain päiväksi seisomaan kirpputorille, mutta on siinäkin oma vaivansa. Jos muilla on hyviä vinkkejä nettikaupan helpottamiseksi, niin tämä noviisi ottaa ne ilolla vastaan! :)EDIT: Huom! Osassa myytävistä kohteista on ollut "Osta heti" -hinta, jolla tuotteen voi lunastaa itselleen ilman huutokauppaa. Yli kymmenen kohteista meni suoraan tuolla hinnalla, joten sen takia ne eivät enää näy myytävien tuotteiden listassa, mikäli joku tätä ihmettelee. Mutta kuten tekstissä jo mainittiin, niin myytävää tavaraa on todella vielä varmaankin reilut sata kohdetta, joten lisää on vielä tulossa. :) Ilmoitan täällä blogissa aina, kun kohteita on lisätty Huuto.nettiin!

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Roosa kirjoitti...

Äääärh, miksi oi miksi kengänkokoni on 38 :/ Ihania kenkiä meinaan myyt :)

6. tammikuuta 2009 klo 16.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko musta nahkainen olkalaukku jo menny?

6. tammikuuta 2009 klo 16.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Roosa: Harmin paikka! :/ Yleensä tulee ostettua ennemmin liian pieniä kuin liian isoja kenkiä, mutta on minulla tuolla muutamat korkkarit kaapeissa pumpulia kärkiin tungettuina. :D Joten mahdollisesti sinullakin voi joskus käydä tuuri, jos laitan niitä myyntiin. ;)

Anonyymi: Tsekkaa tuolta Huuto.netistä, mikä on tilanne. :) Tekstissä on linkki sinne! Huutoaikaa on siis sunnuntaihin asti, joten mikäli joku ei osta laukkua "Osta heti" -hinnalla, niin huutomahdollisuus jatkuu sunnuntaille.

6. tammikuuta 2009 klo 17.00  
Blogger Bemary kirjoitti...

Tossa syy, miks aina varaan sen kirppispöydän pariksi viikoksi sen sijaan, että myisin "kätevästi" netin kautta. Kalliimpaa se on myyjän kannalta, mut säästää kummasti aikaa ja hermoja, ku tavallaan tavarat myyvät ite ittensä. :p

6. tammikuuta 2009 klo 17.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bemary: Netissä myyminen on varmasti tosi kätevää, jos myytäviä kohteita on vain vähän. Mutta omassa tapauksessani myytävää on varmasti lähemmäksi parisataa kohdetta, joten pelkästään huutokaupan toteuttamisesta koituu aikamoisesti vaivaa. Mutta katsotaan, miten hoidan loppuosan myynnistä. Tietysti homman voisi tehdä itselleen helpoksi vaikka lisäämällä muutaman uuden tuotteen per päivä, jolloin se sujuisi vähän kuin ohimennen.

6. tammikuuta 2009 klo 17.13  
Anonymous smoss kirjoitti...

Kivoja kohteita. :)

Tämä seuraava juttu nyt ei liity tähän postaukseen, mutta osoitteesta www.yestyle.com löytyy japanilaisten vaatesuunnitelijoiden mallistoja. Voisin kuvitella sun päälle monenkin vaatteen tuolta. :D

6. tammikuuta 2009 klo 17.19  
Anonymous smoss kirjoitti...

Ja heti meni nolosti osote väärin. Siis www.yesstyle.com :D

6. tammikuuta 2009 klo 17.20  
Anonymous rinkku kirjoitti...

laukut kiinnosti heti, mutta itelle huutonet näyttää vaan 24 huudettavaa kohdetta eikä laukkuja näy ollenkaan? söpöjä olis.

6. tammikuuta 2009 klo 18.46  
Blogger Runway kirjoitti...

minullakin oli vähän aikaa huutokauppa-blogi, mutta loppujenlopuksi se oli niin työläs että mielummin varaan vaan pöydän. Postareitten jälkeen käteen ei jää oikeastaan mitään:/

6. tammikuuta 2009 klo 19.12  
Blogger Anette kirjoitti...

Oho sulla onkin hirmusti myytävää. :D

6. tammikuuta 2009 klo 20.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Smoss: Kiitos vinkistä! :) Käyn ehdottomasti tsekkaamassa.

Rinkku: Valitettavasti nuo kaipailemasi pikkulaukut menivät välittömästi "osta heti" -hinnoilla kuten moni muukin kohde. Eli 11 kohdetta on myyty jo. Mutta ei syytä huoleen, nimittäin kuten tuossa tekstissäkin mainitsin, niin tavaraa on tulossa myyntiin vielä ainakin sata kohdetta, joiden joukossa myös laukkuja. Parempaa onnea seuraavien erien kanssa! :)

Runway: Aivan. Toisaalta kauppa on nyt heti käynyt hyvin, kun yli kymmenen kohdetta meni heti suoraan kaupaksi, joten sain uutta intoa tähän huutokauppa-touhuun. :D

6. tammikuuta 2009 klo 20.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anette: No sanopa muuta! Kaiken huippu on se, että viimeksi kävin myymässä kirpparilla joskus helmikuussa ja laitoin lopulta varmaan jätesäkillisen tavaraa keräyslaatikkoon. :D Nyt karsin vain todella paljon rankemmalla kädellä ja tarvitsin todella lisätilaa kaappeihin, joten myytävää kertyi järkyttävä määrä. :)

6. tammikuuta 2009 klo 20.19  
Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Pikkulaukkuja kaipailleet, allekirjoittanut valitettavasti kävi samantien nappaamassa sen suloisimman itselleen <3 (pakko käyttää teinisydäntä, niin suloinen se oli!)

6. tammikuuta 2009 klo 23.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Honey Junkie: Hahaa. :D Täytyy sanoa, että hymyilytti hiukan, kun huomasin kuka laukun oli ehtinyt napata. ;)

7. tammikuuta 2009 klo 13.12  
Anonymous Jonna kirjoitti...

Kiitos nyt vielä kerran, red labelin söpö toppi tuli eilen postissa! Seuraavia kohteita odotellessa ;)

9. tammikuuta 2009 klo 15.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jonna: Kiitos itsellesi! :) Mukava kuulla, että toppi-söpöläinen pääsi rakastavaan kotiin, hihi. :) Lisää myytävää on tulossa sunnuntaina tai ensi viikon alussa.

9. tammikuuta 2009 klo 16.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu