Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maltillinen alekierros

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 5. tammikuuta 2009

Maltillinen alekierros

Tänä vuonna on joulun jälkeisten alennusmyyntien koluaminen jäänyt minun osaltani aika vähiin. Tai ehdin jonkin verran joulun välipäivinä kierrellä kaupungilla, mutta en muutaman löydön tehtyäni innostunut tekemään sen suurempia ostoksia - ja mikä mukavinta, olin tilanteeseen aivan tyytyväinen! Itse asiassa olen tällä hetkellä saavuttanut sellaisen kummallisen tilan, etten oikeasti koe tarvitsevani oikein mitään. Täydellistä ja kukkarolleni sopivaa mustaa nahkalaukkua etsin yhä, mutta muuten en oikeastaan tarvitse yhtään mitään. Aika autuas tunne! :D

Tokihan sieltä alennusmyynneistä kuitenkin jotain pientä mukaan tarttui ja nuo sitäkin ihanammat herkut esittelen teille nyt! :) Olin oikeasti kuolannut Dieselin sinistä, olkaimetonta pilkkumekkoa jo varmaan yli vuoden, mutta sen hinta oli minun makuuni aivan liian korkea. Alennusten aikaan olin aina kytännyt, josko mekkoni olisi jo alennettu, mutta sain joka kerta pettyä. Nyt vihdoin ja viimein odotukseni palkittiin, kun mekon hinta oli laskettu JC:ssä puoleen ja sopiva kokokin oli jäljellä! Täältä tullaan kesä! ;) (Nooh, josko se talvi nyt menisi tästä tieltä ensin...) Söpössä mekossa on bonuksena taskut.Diesel on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni, joten oli aika hauskaa, että toinenkin alelöytöni on samanmerkkinen. Olin Dieselin liikkeessä pannut joskus merkille hauskat Converse-henkiset tennarit ja nyt nekin olivat 50% alennuksessa. Kenkiä oli jäljellä tasan yksi pari ja juuri minun kokoani - eihän niitä siis voinut kauppaan jättää, eheii. ;) Huomaa kenkien hauska yksityiskohta, joka jäljittelee farkkujen taskua ja kolikkotaskua.Lisäksi löysin parilla eurolla polven yli ulottuvat sukat sekä suloisen pienen paljettikukkaron. Näin vähällä selvittiin siis tänä vuonna! Helsinki 10:ssä olisi kyllä vielä alennuksessa yksi unelmieni mekko, jota olen kuolannut varmaankin puolitoista vuotta jo. Nyt vihdoin mekon hintaa on alennettu peräti 70 prosentilla, mutta alkuhinnan ollessa huima, on mekolla hintaa vielä alennuksenkin jälkeen yli 200 euroa. Tämä tyttö joutuu siis passaamaan. Minna Parikan alennusmyynti houkuttelisi myös, mutta taidan pysyä kaukana ja säästää rahani. :)Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger Gemma kirjoitti...

Ihan mielettömät nuo Dieselin popot ! Miksi mä en oo koskaan törmännyt noihin ?! :O

5. tammikuuta 2009 klo 14.20  
Blogger Marianna kirjoitti...

Ihastuttava mekko! <3

5. tammikuuta 2009 klo 14.28  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Tummempi tukka sopii sinulle tosiaan hyvin, kuten monet ovatkin jo kommentoineet. :-) Jännä juttu muuten, kaikille vaaleaihoisille tuo sävy ei sopisi ollenkaan. Joskus teininä värjäsin hiukseni melko lailla samalla sävyllä, ja minulle se ei sopinut sitten _ollenkaan_ (näytin ihan Addams familyn jäseneltä ;-)).

5. tammikuuta 2009 klo 16.17  
Blogger llaura kirjoitti...

voi miten ihanat noi Dieselin kengät on :D <3

5. tammikuuta 2009 klo 16.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullekkin iskee aina tähän aikaan vuodesta tuollainen ihana autuuden ja mitääntarvitsemattomuuden tila, liittyy ehkä tuohon jouluun ja tavaraähkyyn :> Kieltämättä hyvä mieli siitä tulee kun ei koko ajan tarvitse himoita jotain uutta johon ei todellakaan olisi varaa.

5. tammikuuta 2009 klo 16.56  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tajuttoman siistit kengät. Kelpaisi minullekin ;) Tänä vuonna en alennusmyynneistä ole bongannut vielä yksiäkään kenkiä, vaikka kaikkea muuta mahdollista olenkin mukaani haalinut...

5. tammikuuta 2009 klo 17.03  
Blogger Juliet kirjoitti...

Ihana tuo mekko!

juliet xxx

5. tammikuuta 2009 klo 20.58  
Anonymous Catti kirjoitti...

Oot oikeassa! Diesel on yksi maailman parhaista merkeistä .:)

5. tammikuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous joker kirjoitti...

minulla on samanlainen mekko, löysin sen puolisen vuotta sitten alesta (!) puoleen hintaan, ja tunne oli samanlainen kuin sinulla :-) ostin myös sattumalta samanlaisen ja -värisen kukkaron kuin sinulla! eli jostain kumman syystä ostoksesi todella miellyttävät silmää:-)

5. tammikuuta 2009 klo 23.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Gemma: Kiitos! :) Ne ovat minusta itse asiassa vieläpä paljon mukavammat jalassakin kuin perinteiset Converset. Ja niissä on paksut, lämpimät pohjat, joten voi käyttää talvellakin. :)

Marianna: Kiitos! :)

Bisquits: Kiitos. :) Se taitaa olla tosi paljon ihon sävystä kiinni. Ja minulla esimerkiksi kulmat ovat luonnostaan tummat, joten sekin varmasti vaikuttaa. Meikkiäni en ole tumman tukan myötä muuttanut, mutta täytyy kyllä sanoa, että Addams family -efektin välttämiseksi poskipunaa ja aurinkopuuteria ei sovi unohtaa. :D

Laura: Kiitos, hihii! :)

Anonyymi: Se voi kyllä hyvinkin johtua tuosta joulusta. Minulla on vielä lauantaina syntymäpäiväkin, joten silloinkin taitaa muutama kortti tai paketti kolahtaa postiluukusta. Joten vuodenvaihde on niin täynnä yltäkylläisyyttä, että eihän tässä mitään osaa enää kaivata. :)

Tipitii: Kiitos. :) Minä kyllä taas bongailen kenkiä aina - ne kun ovat heikkouteni. :D Mutta olen tarkoituksella pitänyt katseeni irti kenkähyllyiltä, koska en kyllä taatusti tarvitsisi yhtään ainoata paria. :D

Juliet: Kiitos! :) Se on kyllä tosi suloinen. :)

Catti: Samaa mieltä! Monet lempivaatteistani ovat Dieseliltä. :)

Joker: Haha, no sinullapa on loistava maku! :D Hassu sattuma kyllä!

6. tammikuuta 2009 klo 11.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu