Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Monkin kevät 2009

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 20. helmikuuta 2009

Monkin kevät 2009

Meinasin lähestulkoon pökertyä ihastuksesta, kun tutkin Monkin kevään mallistoa. Se on kuin tehty minulle! Tässä kohtaa vain ikävä todeta, ettei sitä saa Suomesta ja vaikka saisikin, minähän olen shoppailulakossa. :P No mutta saahan sitä silti ihastella ja haikailla...Olen mieltynyt erityisesti noihin rentoihin takkeihin - voin vain kuvitella, miten kivalta näyttäisi leggingsien ja käärityillä hihoilla varustetun hupputakin liitto. Sytyn myös varovasti porkkanahousuihin, mutta en tiedä olisiko sitten oikeasti pokkaa käyttää esimerkiksi tuon mallisia farkkuja. :D Värimaailmassa kolahtivat eniten musta, valkoinen, hiekka, koralli sekä puuterisävyt.

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger kaleidoscope kirjoitti...

onpa jännä tuo alarivin korallinvärinen viritelmä! tykkään paidoista, missä on joku juju, ja tuossa sitä kieltämättä on.

20. helmikuuta 2009 klo 9.40  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Voi, minäkin rakastuin Monkin kevätmallistoon, kun siihen joskus viikko sitten tutustuin. Silmää miellyttävät etenkin laatikkomaiset yläosat ja ihanat puuterinsävyt ja taitetut pastellit.

Pakko päästä Tukholmaan.

20. helmikuuta 2009 klo 10.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kaleidoscope: Juju löytyy kyllä, mutta mietin, miten tuo sitten toimisi käytännössä. :D Oli miten oli, näyttää siistiltä ainakin kuvassa. :)

Vimps: Niinpä! En yleensä ole mikään aivan älytön pastellisävyjen ystävä, mutta jotenkin tuossa mallistossa ne toimivat tosi hyvin. Minulla tuskin on toivoa päästä Tukholmaan, mutta toivottavasti sinulla on parempi onni. :)

20. helmikuuta 2009 klo 12.44  
Anonymous Vimps kirjoitti...

On se niin väärin, kun Monkia ja MTWTFSS:ää ei saa Suomesta... okei, tiedän, että Mintun putiikin kautta saa, ja jotain olen sieltä tilaillutkin.

Nuo Monkin mallistot vaan ovat jotekin niin kivoja ja edullisia hinnoiltaan. Jos saman tapaisia lähtee etsimään H&M:stä, hintataso on kyllä sama, mutta mallit minun mielestäni konservatiivisempia.

Yritys on kova lähteä maaliskuun toisella viikolla talviloman viettoon Tukholmaan... saas nähdä, mutta toivon sen toteutuvan!

Muuten: ne sinun Panic in Paradise -farkkusi ovat aivan upeat! Olen vakavasti harkinnut tilauksen tekemistä, varsinkin kun siellä oli myös ne mielettömät pinkit farkut.

20. helmikuuta 2009 klo 13.15  
Blogger Christina kirjoitti...

Voi kun vaan pääsisi Monkiin. Ja Tukholmaan. Ja Tukholman ihaniin kauppoihin. Hmh.

20. helmikuuta 2009 klo 13.26  
Anonymous Mai kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tuo Monkin kokoelma näyttää HUOMATTAVASTI paremmalta kuvina, kuin liikkeessä. Kävin hetki sitten Tukholmassa, ja kaverini kanssa silmät pyöreänä taivasteltiin, että kaikkea sitä yritetään ihmisille myydä, jättikokoisia buklee-neuleita (äitini muistutti tämän sanan olemassaolosta, kun katsoimme tiistaina Metsoloita, niitä viskoosisia nyppyneuleita siis...), beigejä jättitakkeja, noita farkkuja... Saa olla kyllä todella trendipersoona, että saa nuo vaatteet näyttämään oikeasti hyvältä! Aiemmin olen kyllä Monkista tykännyt, mutta nyt meni pahasti yli. En kyllä ymmärrä American Apparelliakaan, pyöräilysortseja, jumppapukuja jne...

20. helmikuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vimps: Olen täysin samaa mieltä Monkista. Vaatteet ovat liki samaa hintaluokkaa kuin Hennesillä, mutta hiukan eri tyylisiä. Juuri sellaisia kivoja arkivaatteita, joissa on joku pieni ekstrajuju. :) Mintun putiikista tosiaan joitakin vaatteita saa, mutta ei tietenkään koko mallistoa. :/ No shoppaile sinä onnekas sitten minunkin puolestani Tukholmassa!

Panic in Paradisesta sen verran, että itse olen kyllä ollut tosi tyytyväinen tilaamiini vaatteisiin. Ne pinkit pöksyt ovat kyllä aika mahtavan väriset! :)

Christina: Sanopa muuta... *haikeaa huokailua* :D

Mai: No jokseenkin lohdullista kuulla tuo kommentti. Tuudittaudun siis siihen uskoon, että nuo Monkin kevään malliston rytkyt ovat ihan kamalia luonnossa, joten ei edes yhtään harmita. ;)

20. helmikuuta 2009 klo 15.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu