Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eräänä harmaana päivänä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 5. maaliskuuta 2009

Eräänä harmaana päivänä


Suoraan sanottuna hiukan tympii tämä aina vain yhtä harmaa sää. Päätin antaa tälle päivälle aivan omatoimisesti hiukan väriä, ja mikäpäs sitä tehtävää sopisi paremmin hoitamaan kuin keltainen! Aurinkoinen keltainen on aina kuulunut lempiväreihini, mutta jostain syystä kuvittelin vuosia, ettei se sopisi minulle pätkääkään pukeutumisessa. Vihdoin kokeilin joskus nelisen vuotta sitten keltaista mekkoa ylleni ja hämmästyin - sehän näytti itse asiassa oikein hyvältä! Vei silti aikaa, ennen kuin toivuin "värivammastani" täysin ja lopullisen stopin epäröinnilleni sain tehtyä keväällä 2007, jolloin vaatekaappini kätköihin eksyi useampikin keltainen vaatekappale.



Kaivoin aamulla esille aurinkoisen toppini, jonka hankin juuri tuolloin keväällä 2007 Belgiasta. Topissa käy kova vilske ja vilinä raikkaan vaaleankeltaisella pohjalla (todellinen väri näkyy parhaiten lähikuvassa). Miten kivasti väri sopiikaan tumman tukan kanssa yhteen! :) Keltainen on helppo yhdistää mustaan, valkoiseen ja harmaaseen, joten valitsin topin seuraksi mustanharmaat farkkuleggingsit ja kiiltonahkaiset korkonilkkurini. Kaipasin simppeliin asuuni vielä jotakin piristystä ja keksin, että voisin koettaa laittaa hiukseni jotenkin normaalista poikkeavalla tavalla. Mihinkään ihmeisiin en sentään pysty - olenhan tumpelo tukkani kanssa. :D Mutta sutaisin ohimoilta hiukset sivuun kietoen ne "rulliksi", jotka yhdistyivät sitten takaraivolla parin pinnin avulla. Vaikka temppu oli hirmu pieni ja vaatimaton, tuntui kuin koko ilme olisi muuttunut kertaheitolla erilaiseksi, jollain tapaa keväisemmäksi. :)



  • vaaleankeltainen toppi - H&M
  • farkkuleggingsit - Pieces (Vila)
  • kiiltonahkaiset korkonilkkurit - Seppälä by Hanna Sarén


Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger Laura kirjoitti...

Oot niin söpö ja ihana asukin vielä! :> Itelläni ei oo paljon keltasia vaatteita, tosin nyt on vähän ollut haussa keltaset korkkarit.. 8)

5. maaliskuuta 2009 klo 11.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tukkasi näyttää todella hyvältä juuri noin! Ihastelin sitä ensin kuvassa ja ajattelin, että miten toiset aina osaakin laittaa hiuksiaan... ja sitten luin hetken päästä, että pidät itseäsi tumpelona tukan laitossa. Hymyilyttävää.

Tykkään blogistasi päivä päivältä enemmän!

5. maaliskuuta 2009 klo 11.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpöliini!!!:--)

5. maaliskuuta 2009 klo 12.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a. Mä olen ihan oikesti hyvä laittamaan hiuksia muille. Osaan loihtia ties mitä koristenutturoita kavereille, mutta itselleni osaan hädin tuskin laittaa ponnarin. Siinä sitä sitten treeneissä hikoillaan ylipitkän otsiksen kanssa kun en sitä osaa sivuunkaan laittaa :D. Harjoitus on kyllä kova...

5. maaliskuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ihanan söpö asu! oot söpö. Ja mahtavaa, että yliopistolla on kaikkialla nettiyhteys. Muuten jopa joutuisin kirjoittamaan tuota mälsää notaarityötäni;)

5. maaliskuuta 2009 klo 15.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä oot tehnyt Belgiassa vuonna 2007?

5. maaliskuuta 2009 klo 15.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Laura: Aww, kiitti. :D Keltaiset korkkarit olisivatkin aika päheä lisä vaatekaappiin. ;)

Vimps: Kiitos. :) Ja ihana kuulla, että tykkäät lueskella juttujani! Hahah, oikeasti olen aivan toivoton tukkani kanssa. Osaan laittaa sen tasan tarkkaan auki, ponnarille, suttunutturalle ja letille. Ja nyt noin kuin kuvassa. :D

Heini: Hihii, kiitos. :D

Sienenjalka: Voi ei. No jos sinua yhtään lohduttaa, niin minä en osaa laittaa edes muiden hiuksia. :D

Jonna: Haha. :D Kiitos! Ja hei, sitä vartenhan siellä just on se nettiyhteys, että voisit surffailla blogeissa. ;)

Anonyymi: Olin Brysselissä vaihto-oppilaana kevään 2007. :) Itse asiassa siellä ollessani aloitin tämän bloginikin.

5. maaliskuuta 2009 klo 20.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsit sulla on kivan näkösesti tukka ! :)

Tykkään paidan kuosista ja sinun aurinkosesta kirjoitustyylistäsi, jatka samaan malliin ! =)

6. maaliskuuta 2009 klo 22.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos tosi mukavasta kommentista. :) Ja itsekin tykkäsin tuosta simppelistä kampauksesta - tulen varmasti kokeilemaan toistekin. :)

8. maaliskuuta 2009 klo 10.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu