Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaappien kätköistä - tropiikin väreissä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kaappien kätköistä - tropiikin väreissä


Innostuin eilen keksimästäni Kaappien kätköistä -juttusarjasta niin, että päätin tänäänkin pukeutua teeman mukaisesti. :) Jo olemassaolevaa vaatevarastoa penkomalla tulee aika kattavasti mietittyä, miten vanhoja vaatteita voisi yhdistellä uudenlaisella ja tuoreella tavalla. Penkomisen ja pohtimisen myötä huomaa myös helposti, jos jotakin vaatetta ei oikeasti tule käytettyä tai se ei vain istu nykyiseen garderobiin enää - ja taas päästään turhasta eroon. ;)

Tänään ulkona paistaa aurinko ja halusin myös asuuni reippaita värejä! Asun kokoaminen alkoi limevihreästä, pitkänmallisesta topista, jota en ollut käyttänyt todella pitkään aikaan. Ehdin koota topin ympärille montakin asua, mutta vasta kolmas kokonaisuus miellytti silmää tarpeeksi. Olen aina tykännyt turkoosista ja viime keväänä löysin turkoosin neuleen, jonka jujuna on selässä oleva "reikä". Raikas turkoosin ja limevihreän väriyhdistelmä toi mieleeni heti tropiikin ja lämmön. :) Vaihdoin viime hetkellä farkut hameeseen, kun totesin jälleen kerran käyttäväni nykyään aivan liian vähän hameita! Kenkinä toimivat täydelliset mustat nahkasaappaani, jotka olen aikanaan löytänyt pienestä belgialaisesta second hand -putiikista.


  • limevihreä toppi - Eve/JC (2005)
  • turkoosi neule - Vila (2008)
  • musta minihame - Eve/JC (2003)
  • mustat paksut sukkahousut - joululahja (ehkä 2005?)
  • mustat nahkasaappaat - second hand (2007)



Tunnisteet:

20 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

huuiiiiiiiiiiiii miten mini! tuohan nousee jo kävellessä sen kriittiset 5cm, joka paljastaakin sitten kaiken :)

31. maaliskuuta 2009 klo 13.21  
Blogger Tuulia kirjoitti...

Ihanan pirteä asu :) Ja ei hame oo musta liian lyhyt, onhan noi sukkikset tosi paksut ja peittävät.. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 13.27  
Anonymous *jossu* kirjoitti...

Sulla on kyllä kiva tyyli! Itse oon niin jumittunut mustaan (joskus "repäisen" tummanvioletilla :D), pitäisi varmaan opetella taas käyttämään värejä. Tuossa auringonpaisteessa musta tuntuu niin tunkkaiselta.. Kiitos väri-inspiraatiosta!

31. maaliskuuta 2009 klo 13.29  
Blogger Noora kirjoitti...

No eikä oo liian lyhyt! Ihana!! Ja kun hame on lyhyEHKÖ niin sinulla on kuitenkin iso ja peittävä yläosa miten lyhyet hameet onkin hyvä yhdistää ettei näytä Mariah Careyltä heruheru-vaatteeissaan. Ihana asu!!:) T:Ikuinen minihameiden puolustaja!!!

31. maaliskuuta 2009 klo 13.30  
Blogger Sini kirjoitti...

Minihameet on pienillä ihmisillä tosi jees, eihän pätkille sopiskaan polvihameet.. tai en tiedä kuin pitkä siä oot, ite oon vaan 156 ja näytän karmealta polvihameissa :)

Siis onhan toi niin lyhyt että mun mini näyttää pitkältä, mut tosi söpö sun päällä silti :)

31. maaliskuuta 2009 klo 13.38  
Blogger Juulia kirjoitti...

voi eikä tuo turkoosi neule on ihan rakkaus! <3

31. maaliskuuta 2009 klo 13.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että, noi saappaat on ihanat! Löysin viime syksynä ensimmäiset saappaat, jotka on mulle tarpeeksi kapeat pohkeista eli ne sopii hameen kaveriksi, aina ennen kaikki on olleet varsista liian löysiä. Ainoa ongelma on se, että saappaissa on korkoa 7 senttiä, joten ihan joka päivä niillä ei jaksa kävellä. Nuo tollaset saappaat kuin sulla ois kyllä mahtavat.
Tykkään asusta tosi paljon, enemmän kuin mistään sun viimeaikojen jutusta. :) Kannatti siis penkoa! :D Ja ei ole liian lyhyt helma, pyh!

31. maaliskuuta 2009 klo 13.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Itse asiassa hame näyttää kuvassa jotenkin olevan jopa vaarallisen lyhyt, muttei kuitenkaan todellisuudessa ole. :) Tämä hamonen pysyy paikoillaan tosi jämäkästi, eikä kyllä nouse edes kävellessä. Istuessa yleensä vedän hametta hiukan alaspäin, ettei nouse liian korkealle, mutta ei huolta - ihan säädyllinen tämä on ainakin paksuihin sukkahousuihin yhdistettynä. ;)

Winda: Kiitos! :) Hame näyttää kieltämättä kuvassa aika tosi miniltä, mutta ei kyllä tuntunut ollenkaan liian lyhyeltä varsinkaan näiden paksujen sukkahousujen kanssa. :)

*Jossu*: Kiitos. :) Minusta tuntuu, että itsekin jumiuduin talvella ihan liiaksi mustaan väriin, mutta nyt auringon paistaessa on kiva kaivella kaapeista vähän väriä piristykseksi. ;)

Noora: Haha, kiitos. :D Joo, en voi sietää sellaista Mariah Carey -tyyliä, jossa paljastellaan vähän joka suunnasta. Enkä tätä tämän päivän asua oikein kovin paljastavaksi osaa edes mieltää, kun jalatkin ovat paksujen sukkahousujen peittämät ja yläosa väljä ja rento. :)

Sini: Polvihameetkin ovat ihan jees, mutta omasta mielestäni polvipituisesta hameesta tulee herkästi tätimäinen vaikutelma. Tämä hame on kyllä lyhyt, mutta tajusin vasta näiden kommenttien myötä, miten lyhyeltä se kuvassa näyttää. :D Ei se kyllä peilistä katsoessa ole noin lyhyt - ehkäpä se on kuvaa ottaessa jotenkin ollut huonosti. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 13.47  
Blogger omarloria kirjoitti...

Oi aivan ihana tuo turkoosi neule! Oon ihastunu juuri tuollaisiin "selkäreikiin" ;) Oon miettiny et jos yrittäis ite tehä selkäreiän, hih.

31. maaliskuuta 2009 klo 13.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
ompa kiva asu taas! Sain ihan mielettömän inspiraation näistä sun kaappien kätköistä -jutuista. Harmi vaan olen tällä hetkellä vaihdossa, ja mukana on todella rajallinen valikoima vaatteita. Tulee ihan ikävä omaa vaatehuonetta kotona! Tosin sinne on sitten kahta mukavampi vaihdon päättyessä päästä, kuin olisi komerollinen uusia vaatteita. Voih ja eih kuinka idiootti olenkaan kun en ole pakannut yhtä ainoaa hametta mukaan! No..hyvä tekosyy ostaa uusi! ;)

Millä ihmeellä onnistuit raahaamaan kaikki vaatteet Belgian vaihtosi jälkeen takaisin kotiin? Mulla tuntuu jo nyt, etten ikinä saa ostoksiani mahtumaan matkalaukkuihin... ja kesällä villiinnyn varmasti shoppailemaan entistä enemmän.
-Taija

31. maaliskuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa nätti tuo turkoosi neule! Ja muutenkin ihanan pirteä asu. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 14.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Juulia: No se on kyllä ihana! :) Yllättävän vähän sitä on silti tullut käytettyä. Talvella tällaiset "reikäiset" vaatteet eivät ole kaikkein käytännöllisimpiä, kun viima ja vilu pääsevät puskemaan iholle inhottavasti. Mutta kesällä tulen varmasti käyttämään tätä taas paljon. :)

Anonyymi1: Nuo saappaat ovat kyllä tosi näppärät, koska niissä ei ole kuin tuollainen matala korko. Minunkin jalkani väsyvät nopeasti korkeissa koroissa, joten arkikäyttöön matalat kengät sopivat paremmin. Itse tykkään saappaistani enemmän kuin yksistäkään, joita olen uusina kaupoissa nähnyt. :) Kannattaa tsekkailla kirppareilta kenkätarjonta aina huolellisesti, koska monet suosikkikengistäni olen itse löytänyt käytettyinä! Ja kiva kuulla, että pukeutumisen suunta on menossa sinua inspiroivampaan suuntaan. ;)

Wikke: Avoimet selät ovat heikkouteni! Monesti en vain voi vastustaa vaatetta, jos se paljastaa selän kauniisti. Tulen tuota turkoosia paitaa käyttämään kesällä varmasti vain bikinien kera, jolloin avoin selkä pääsee todella oikeuksiinsa. :)

Anonyymi2/Taija: Ihana kuulla, että tämä juttusarja inspiroi itseni lisäksi muitakin! :D Vaihtoaikana huomasin itse, miten vähän loppujen lopuksi edes osasin kaivata Suomeen jääneitä vaatteita - ja sitä kautta huomasin, miten paljon sitä vaatetta todella olikaan kertynyt. :D Minulla oli vaihdossa mukana aika paljon kampetta, koska yksi kaverini tuli käymään Belgiassa niin vähin matkatavaroin, että pystyi tuomaan minulle yhden kassillisen vaatteita sitten mukanaan. :)

Jos sinulle on tulossa ystäviä tai sukulaisia kyläilemään vaihtokohteeseen, niin mahdollisuuksien mukaan kannattaa antaa heille ylimääräisiä tavaroita mukaan kotiinviemisiksi. Voit vaikka käskeä heitä ottamaan tosi suuren kassin mukaan, johon voit pakata sitten omia vaatteitasi, tms. Toinen vaihtoehto on lähettää tavaraa Suomeen rahtina, mikä tulee paljon halvemmaksi kuin maksaa lentokoneessa ylimenevistä kiloista. :) Missä muuten olet vaihdossa? Nautinnollista aikaa siellä. :)

Christina: Kiitos. :) Kyllä muuten huomaa, miten värikkäistä vaatteista mielikin on kumman pirtsakka. Käväisin tänään työpaikalla ja työkaverini ihmetteli, miten vaikutan niin iloiselta. :D En ollut mielestäni edes mitenkään erityisen säteilevällä tuulella, joten veikkaan että vaikutelma syntyi värikkäästä asustani. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 14.18  
Blogger annukka kirjoitti...

Munkin pitäis kokeilla taas tätä kaappien kätköissä juttua, tosin ensin pitää tehdä kevätsiivous kaikkiin kaappeihin -löytääkin sit paremmin kaikkia perälle unohtuneita ihania juttuja. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

AAA ihana paita, oon huomannu et sul on aika monta tollasta samantyylistä pitkähihaista (vai pettääks silmät vaan...) mut noi kylsopii sulle. Ja toi väriki on kiva.

31. maaliskuuta 2009 klo 15.19  
Blogger eliisas kirjoitti...

Täydelliset nuo mustat saappaat! Ostin vähän vastaavat ebaysta, mutta olivatkin liian pienet ja varpaiden vastalauseiden ansiosta jouduin myymään :/ Tuo Vilan neule on myös tosi kiva, vaikka turkoosi onkin melko villi väri (mielestäni). Sulle se kuitenkin sopii erinomaisesti.

31. maaliskuuta 2009 klo 16.36  
Blogger nooruska kirjoitti...

Minihameet on ihan parhaita! Kaappien penkomisproggis on mainio, pitää itsekin alkaa harrastaa enemmän...

31. maaliskuuta 2009 klo 19.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maria: Siivousten yhteydessä tulee aina tehokkaasti kyllä tehtyä inventaariotakin. :) Minä tein perusteellisen siivouksen vaatekaappeihin vuoden vaihteessa, mutta vieläkin huomaa, miten paljon helpompi vaatteita on nyt löytää, vaikka järjestys ei olekaan enää ihan yhtä tiptop kuin tammikuussa. ;)

Anonyymi: Ihan oikein olet nähnyt! :) Minulla on yksi toinen hiukan samanmallinen neule (se hiekanvärinen) ja musta lepakkohihainen paita. Ehkäpä muistelit niitä!

Suna: Saappaat ovat kyllä palvelleet uskomattoman hyvin. :) Kerran olen suutarilla käyttänyt, mutta noin laadukkaat kengät kestävät varmasti vielä vuosikausia. Huomaa muuten, miten paljon paremmin kengätkin on ennen tehty, kun kirpparilöydöt kestävät monesti kaupasta ostettuja paremmin! Ja tosiaan, onhan tuo turkoosi aika räväkkä väri, mutta hyvin sopii tällaiselle värien ystävälle. ;)

Nooruska: Ehdottomasti suosittelen! :) Siinä joutuu hiukan miettimään, kun yrittää keksiä vanhoista vaatteista uusia asuja. Mutta sellaisena aamuna, kun ei ole kauhea kiire, voi keksiä aika onnistuneenkin kokonaisuuden. :)

31. maaliskuuta 2009 klo 19.21  
Blogger millas kirjoitti...

ihana toi vilan pusero !! miksen mä oo huomannut :(

31. maaliskuuta 2009 klo 20.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka taas,
Itävallassa olen vaihdossa. Kukaan ei ole tulossa kyläilemään, niin että voisin tumpata osan tavaroista pois tai pyytää lisää. Mutta no, täytynee ottaa selvää tuosta lentorahdista. Harmittaa vaan shoppailla uusia vaatteita, kun tietää että kotona olisi jotain samaan tarkoitukseen sopivaa.
Wou, onko musta vihdoinkin tulossa pihi vaateshoppailun suhteen ja olenko vihdoinkin tyytyväinen jo olemassa olevaan vaatevarastooni?! Hih. :D
-Taija

1. huhtikuuta 2009 klo 7.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Milla Breaks The Silence: Itse asiassa minäkin taisin joutua tilaamaan oman paitani silloin viime keväänä Tampereelta asti, vaikka asuin Jyväskylässä. Eli niitä ei kauhean paljon tuntunut olevan edes liikkeellä. Bongasin vain jollakin Vilan myyjällä kyseisen paidan ja ihastuin ikihyviksi. Olen ennenkin kehunut Jyväskylän Vilan palvelua erinomaiseksi, mutta kehut on todella ansaittu. :) Paita noudettiin minulle Tampereelta ja sain ilmoituksen tekstiviestillä, kun se oli tullut.

Anonyymi/Taija: No jopas jotakin! Tuollainen tunne on oikeasti aika hieno. :) Kun ei oikeasti koe kaipaavansa vaatekaappiinsa lisää oikein mitään! Onnittelut. ;) Ja tosiaan, kannattaa todella selvitellä se lentorahtijuttu, koska käsittääkseni se on tosi helppo ja toimiva systeemi, ja paljon edullisempi kuin maksaa lisäkiloista. :)

1. huhtikuuta 2009 klo 12.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu