Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Trind-kuurin tulokset

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Trind-kuurin tulokset

Aloitin jokin aika sitten Trind-kuurin, jonka luvataan vahvistavan kynsiä ja lupasin raportoida tuloksista, kunhan saisin ne selville. Ikäväkseni joudun kuitenkin toteamaan, että tuloksena kuurista on ollut vain todella paha pettymys. :( Kynteni ovat luonnostaan melko heiveröiset - lohkeilevat ja liuskoittuvat helposti. Trind-kuurin aikana tuntui, että kynsien kunto ainoastaan huononi (!) entisestään. En tiedä, johtuiko se Trindistä vai jostain muusta, mutta katsokaapa kuvaa, niin näette koko karmaisevan totuuden. Kynteni ovat kamalammassa kunnossa kuin koskaan ennen. Not pretty!Voi olla, että jollakin muulla Trind toimii, mutta minulla se ei toiminut. Voi olla, että minun pitäisi lähteä etsimään ratkaisua jostakin muualta. Parhaiten varmasti toimisi sisäinen ravitseminen eli vitamiinit tai muut ravintolisät. Veikkaan, että esimerikiksi kalsiumista on varmasti puutetta, koska en juo maitoa. Jakakaapa siis vinkkejänne siihen, miten kynsiä voisi vahvistaa ravitsemuksen keinoin? Kaipailen myös vinkkejä hyvistä ravintolisistä, jotka vaikuttaisivat erityisesti kynsien kuntoon. :)

Tunnisteet:

41 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osta kalsiumpurkkaa :D Se on ainakin hyvää, en tiiä miten vaikuttaa kynsiin

3. maaliskuuta 2009 klo 11.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Multi-Kalkki Calciumm -ksylitolipurukumi sisältää molempia: kalsiumia ja D-vitamiinia. Se on hyvänmakuinen uutuus, joka hoitaa hampaita, hiuksia, kynsiä... Ja luustoa!

http://www.calciumm.fi/

3. maaliskuuta 2009 klo 11.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NailTek Intensive Therapy II. Saat varmasti liuskottuvat kyntesi kuntoon!

3. maaliskuuta 2009 klo 11.46  
Anonymous Miiu kirjoitti...

Kannattaa kokeilla D-vitamiinia. Itselläni on ollut sama ongelma kuin sinulla. Ensin havaitsin, että kynnet oli aina paremmassa kunnossa kesäisin. Pohdintojen jälkeen totesin, että auringonvalosta saa D-vitamiinia, jota taas talvella ei oikein saa. Nyt popsin siis D:t purkista ja kynnet on ollut poikkeuksellisen hyvässä kunnossa.

3. maaliskuuta 2009 klo 11.51  
Blogger Juliet kirjoitti...

Oikea ruoka imeytyy aina paremmin kuin ravintolisät. Eli kaikkea missä on paljon e- ja a-vitamiinia ja kalsiumia. Niin ja varmaan D-tä sen kalsiumin kanssa kannattaa!

juliet xxx

3. maaliskuuta 2009 klo 11.57  
Blogger Neiti Murunen kirjoitti...

Psst. Kynttä kannattaa myös kosteuttaa. Itse löysin parhaan tuotteen, yllätys, Trindiltä. Tuote on nimeltään Nail Balsam ja mun mielestä loistotuote. Samasta löytyy myös Cuticle Balsam kynsinauhoille. Ei oo rasvanen eikä tahmaa eikä muuta ällöttävää :)

3. maaliskuuta 2009 klo 12.01  
Blogger Joa kirjoitti...

Itse olen huomannut, että kynsi kasvaa nopeammin kun pitää kynsinauhoista huolta. Ja jos haluaa pitää niistä huolta, niin kannattaa jättä lakkaus juhlatilaisuuksiin. Ainakin omalla kohdalla lakattujen kynsien kynsinauhat ovat tosi kuivat ja kynsilakanpoistoaineella leikkiminen taas kuivattaa itse kynttä hirmuna. :/

Toisaalta mulla on tosi vahva kynsi, joka lohkeaa vain, kun laiskuuksissani leikkaan kuivaa kynttä saksilla. Auts. Ehkä se on geeneissä tai jotain. Vahvakynsisyys siis. :-D Tosin syön multivitoja, joten ehkä ne auttaa?

3. maaliskuuta 2009 klo 12.13  
Anonymous nana kirjoitti...

aloin puol vuotta sitten vegaaniks, ja aloin päivittäin pureskelemaan ihan vaan rainbownin kalkkitapletteja. kynnet on melkeimpä paremmassa kunnossa ku silloin ku olin täysverinen lihan/maitotuotteiden suurkuluttaja :DD ei itkun aihetta.

3. maaliskuuta 2009 klo 12.14  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Olen muutama vuosi siten käyttänyt noita Trindin hoitoja ja mulla ne toimi, joskaan en muista kyuinka hyvin, mutta ainakin ok:sti. Sisäisesti kai tämäkin pitää hoitaa, että kalsiumia naamaan;)

3. maaliskuuta 2009 klo 12.17  
Blogger Hanna kirjoitti...

Mä söin raskausajan Multitabseja ja sain ihan älyttömän paksut ja hyvät kynnet. Lienee se kalkki ja mikäliemuu siinä sitten onkaan. En lopettanut niitä koskaan, poika on jo 1,5 vuotias. Ja joo, farmaseutin mukaan noita voi syödä ihan vaikkei pieniin päin olisikaan ;)

Laitatko mulle hei sähköpostia, niin laitan sulle jotain kivaa ,)

3. maaliskuuta 2009 klo 12.25  
Blogger Hanna kirjoitti...

Laita vaikka tähän hannasblog@gmail.com

Hanna

3. maaliskuuta 2009 klo 12.26  
Anonymous eva kirjoitti...

Kalsiumin saanti ja ehdottomasti myös D-vitamiini auttavat. Varsinkin kalanmaksaöljy on hyvähyvä (sitä saa kapseleina, jolloin se ei maistu millekään). Yleisesti ottaen terveellinen ja monipuolinen ravinto plus liikunta pitäisivät riittää, mutta Suomen oloissa D-vitamiinista on helposti puutetta.

3. maaliskuuta 2009 klo 12.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos vinkistä! En ole tuollaisesta kuullutkaan ennen.

Anonyymi2: Hmm, tuo tuote on minulle ihan uusi tuttavuus. Pitänee kokeilla. :)

Anonyymi3: Kiitos vinkistä! :)

Miiu: No kummasti tuntuu selittyvän kynsien huono kunto heti. :) En nimittäin syö kalaa (, joka lienee yksi pääasiallisista D-vitamiinin lähteistä) enkä juo maitoa (, josta kalsiumia taas pääosin saadaan). Täytynee siis hankkia noita kahta purkeista. :)

Juliet: Tietysti se aito tavara on aina parempi kuin korvike, mutta valitettavasti ruokavaliostani puuttuu muutama olennainen osa-alue ja siksi myös vitamiineja jää saamatta. Pitänee tyytyä noissa tapauksissa purkkitavaraan. :)

Neiti Murunen: Kiitos hyvästä vinkistä. Tuota voisi kokeillakin. :)

Joa: Itselläni juuri nuo kynsinauhat taitavat olla myös melko kuivat. Olen nyt siirtynyt kynsilakan poistoaineessa hellävaraisempaan versioon, joka ei kuivata samalla tavoin kuin ne halpikset. Mutta ehkäpä pitäisi noita kynsinauhojakin hoitaa paremmin.

Olen melko varma, että näissä jutuissa vaikuttavat myös perintötekijät. Yhtälailla toisilla on paksut ja vahvat hiukset, kun toisilla taas luonnostaan ohuet ja hennot. Ravinnolla varmasti voi jossain määrin vaikuttaa asiaan, mutta tuskinpa silläkään aivan ihmeisiin pystyy. :)

Nana: Minulla on tuolla keittiössä kalkkitabletteja purkillinen, mutta jotta niistä olisi jotain hyötyä, pitäisi varmaan muistaa ottaakin joskus. :D Olen toivottoman huono muistamaan. :P

Styledrop: Ei kai tässä muu auta. :)

Hanna: Oot Hanna mun suosikki. ;) Olen tainnut joskus lapsena popsia Multitabseja, mutta sittemmin se jäi. Ehkä pitää taas palata siihen! :)

3. maaliskuuta 2009 klo 12.52  
Blogger Elisa kirjoitti...

kalaa ja maitotuotteita vaan napaan :)

3. maaliskuuta 2009 klo 13.13  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Minäkin olen pettynyt Trindin kynnenvahvistajaan. Yritin useamman viikon alkuvuodesta käyttää sitä ohjeen mukaan, että aina poistin joka päivä sen kovettajan ja lisäsin uuden kerroksen tilalle (ihan joka päivä en kyllä jaksanut...). Kynsiä lyhensin kerran viikossa hiekkapaperiviilalla viilaten vain yhteen suuntaan; olen kuullut, että se viilaustapa vähentää liuskoittumista, joka on minunkin kynsieni ongelma.

Sen jälkeen kun lakkasin kynsien lyhyeksi viilaamisen ja Trindin kynnenkovettajan käytön, ovat kynnet olleet paljon vahvemmat ja liuskoittuminenkin on vähentynyt. Omituista. Olen kyllä pohtinut, että ehkä se olikin se viilaaminen, joka vaikutti siihen liuskoittumiseen. Olen myös koettanut käyttää aluslakan alla kynsiä kosteuttavaa Trindin kynsibalsamia, jonka pitäisi myös auttaa taistelussa liuskoittumista vastaan.

Nyt kynsissä on tummanviolettia MACin kynsilakkaa sekä Diorin alus- ja päällyslakkaa. MACin lakka vaikuttaa todella laadukkaalta ja kestävältä, ainakin toistaiseksi. Ostin myös MACin alus- ja päällyslakat, mutta käytän ensin noi keskeneräiset Diorit alta pois.

Ja mä juon aika paljon maitoa, eli kalsiumin saanti pitäisi olla kunnossa.

3. maaliskuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Midinetti kirjoitti...

Kerrohan jos löydät jonkun tepsivän kynsikikan :). Mullahan ei tuo Trind myöskään toiminut, enkä samaten syö juuri kalaa tai maitotuotteitakaan. Ajattelin nyt haalia apteekista kalaöljyä ja kalsiumjuttuja, sillä itselläni esim. Multitabsista ei ole ollut koskaan mitään apua.

Ne geenit, ne geenit... mistä niitä saisi ostaa?

3. maaliskuuta 2009 klo 13.42  
Blogger Christina kirjoitti...

Mulla on kynnet välillä ihan samassa kunnossa. Tänäänkin on taas lohkeillut ikävästi. :< Ja mitkään multitabsit sun muutkaan eivät ole mitenkään erityisemmin auttaneet. Kesällä ja ulkomailla kynnet ovat kuitenkin aina hieman paremmassa kunnossa.

Luulenpa, että talvisin lohkeilua saattaa edesauttaa myös ihan kuivuuskin. Kaiken muun ohella, tietenkin. :<

3. maaliskuuta 2009 klo 13.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mikä siinä on, mutta mun kynnet on parhaimmassa kunnossa yleensä silloin, kun en edes yritä hoitaa niitä. :D Lyhennän vaan saksilla viilaamisen sijaan ja laitan korkeintaan ihan tavallista lakkaa. Mitään tappajakynsiä en edes haluaisi.

3. maaliskuuta 2009 klo 14.14  
Anonymous heini kirjoitti...

Minulla oli edellisessä elämässä vielä kaksi x pahemmassa kunnossa olevat kynnet kuin nuo sinun ja MAVALAN kynnenkovettaja on aivan todella loistoainetta <3 Sitä kun sipasee pari kertaa vkossa ihan kynsien kärkiin, niin tosi nopeasti huomaat jo muutokse parempaan :---) Nyt laitan sitä enää ehkä kerran kuussa, kun aina unohtuu, kun kynnet on jo niin hyvässä kunnossa :--) Kerro sit, miltä se tuntui, jos päätät sitä kokeilla!!

3. maaliskuuta 2009 klo 15.14  
Blogger Jenna K. kirjoitti...

Minulla on auttanut talviaikaan se, että ihan perus käsirasvaa hieroo käsien rasvaamisen yhteydessä kunnolla kynsinauhoihin ja ihan kynsiinkin. Ja yves rocherin sellainen hitusen violetti kynnenkovettaja oli aika toimiva, en vaan muista sen nimeä kun on jo aikaa siitä kun sitä käytin..

3. maaliskuuta 2009 klo 15.14  
Anonymous heini kirjoitti...

Niin ja syötyäni puoli vuotta D-vitamiini- ja kalkkitabletteja, kynsieni kunto ei liikahtanut mihinkään suuntaan... vaikka tuskinpa niiden syöminen pahaakaan tekee:--)

3. maaliskuuta 2009 klo 15.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se purkka on ihan helvetin pahaa.
Piimax C + biotiini on rakkauteni. Kolme tablettia päivässä, ja todella monilla toimii oikeasti. Niin toimi myös minulle. Kynteni olivat pahemmassa kunnossa kuin sinulla, ja ihan kuin ohutta muovia, taipui miten sattui. Nyt mulla on kiiltävät ja täysin kovat kynnet, ihan unelmat <3___<3
Purkki on muuten ihan kamalan näköinen, kuin suoraan 90-luvulta. Itse sen kohdalla jäin pinnallisena epäilemään, mutta hyvä kun ostin.
Vaikuttaa myös hiuksiin. Kasvuvauhti ei ole itselläni ainakaan viellä nopeentunut, mutta tuuheutta on vähän tullut jo ja kiiltävyyttä.
Vaikuttaa myös luustoon, mutta sen toimivuudesta en enempää tiedä :D

3. maaliskuuta 2009 klo 15.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eva: Kalaöljykapseleita tuolta hyllystä löytyykin, mutta pitäisi nyt sitten vain muistaa ottaa niitä. Myös kalsium- ja d-vitamiinivalmisteita löytyy. Pitää siis vain ottaa itseään niskasta kiinni ja muistaa syödä noita päivittäin.

Elisa: Siitäpä tämä homma taitaakin juuri kiikastaa. :D En nimittäin syö kalaa enkä juo maitoa. Täytynee siis alkaa hankkia nuo puuttuvat ravintoaineet pillereillä.

Vimps: Olen varmaan suuresti syntinen, koska leikkaan aina kynteni leikkurilla tai saksilla, enkä oikeastaan ikinä käytä viilaa. :D Mutta tuo kynsibalsami ja kovettava lakka voisivat myös auttaa. Kiitos vinkeistä! :)

Midinetti: Meillä taitaa olla siis samat pulmat. Lupaan kertoa heti, jos keksin jonkun ihmeratkaisun. ;)

Christina: Olet varmasti oikeassa. Tämä ilmasto tuskin on kovin hyväksi kynsillekään. Toivotaan, että vitamiinikuuri auttaisi asiaan.

Heini: Kiitos vinkistä! Tuota pitääkin kokeilla. Tosin luulen, että joudun popsimaan myös vitamiinipillereitä, ei niistä tosiaan varmaan ainakaan haittaa ole. ;)

Jenna K.: Luulen, että minullakin tulee ihan huomaamattani rasvattua myös kynsinauhoja, koska käteni kaipaavat säännöllistä kosteutusta. Pitää ensi kerralla huomioida kynsinauhat ihan erikseen. :)

Anonyymi: No hitsi! Minultahan löytyy noita pillereitä kaapista jo valmiiksi. :) Olen tosi huono muistamaan syödä noita, mutta nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä. Lisäksi kaapista löytyi Kalkki-D-valmistetta ja kalaöljykapseleita, joten vaikuttaa siltä, että kaikki tarvittava on jo hankittu. :D

3. maaliskuuta 2009 klo 16.25  
Blogger Ambe kirjoitti...

Mullakin on tuota Trindiä, helpottaa vähän lohkeileviin kynsiini (mulla on just samannäköiset ku nuo sun!) mutta ei yksistään kuitenkaan. Eli nyt vain vitamiinia poskeen!

Itse syön jotain huippua Piimaxia, ja se vaikuttaa toimivan! Olen kokeillut lukuisia vaihtoehtoja, ja tuo on ensimmäinen puteli, jonka vaikutuksen voi jopa huomata.. kynnet ovat paremmassa kunnossa kuin aikoihin, mutta tuntuu kuitenkin, etteivät ne koskaan tule olemaan täydelliset ja liuskottumattomat! En kuitenkaan koskaan ennen ole saanut kasvatettua pitkiä kynsiä, ja nyt minulla jopa ajoittain on sellaiset. Ja juuri tällaisina ilon hetkinä sitten hullaannun niin täysin että unohdan hoitaa niitä, joten ne katkeilevat taas ;)

Jos löydät ratkaisun niin saa vinkata! ü

3. maaliskuuta 2009 klo 17.44  
Blogger Idhren kirjoitti...

Joo, sitä vaan kannattaa joko ravinnon kautta tai ravintolisien kautta pitää huoli siitä, että päivittäiset vitamiinit tulee saatua. D-vitamiinin kohdalla ja vitamiinien kanssa yleensäin kannattaa olla tarkkana, vitamiineja ja aineita kun lisätään vähän sinne sun tänne ristiin ja rastiin ravintolisiin mutta MYÖS ruokatuotteisiin. Yliannostukset vitamiineissa eivät ole terveellisiä, etenkään D-vitamiinin kohdalla, kute varmasti jokainen tietääkin :P

Täällä napsitaan Mutlitabsia ja kalsiuminkorvikkeena tuollaisia Calcia 800 Magensium -tabletteja, lisäksi kaapista löytyy kalanmaksakapseleita ja jääkapissa on rypsiöljyä, jota tuo toinen puolisko vetää joka päivä kaksi ruokalusikallista ja minä aina unohdan, vaikkei se edes ole kauheaa (toisin kuin kalanmaksaöljy). Sit tietysti aina nää perus "nuku hyvin ja urheile" -vinkit, mutta eihän niitä nyt voi odottaa kenenkään noudattavan ;D

Eniveis, kai se on se terveellinen elämä ylipäätään, joka pitää kropan niin hyvässä kunnossa, kuin se vaan voi olla.

3. maaliskuuta 2009 klo 18.24  
Anonymous Ubbe kirjoitti...

Monet hiusten-ja kynsienkasvattajat vannovat biotiinin ja sinkin nimeen. Vitamiinivalmisteista ainakin Piimax C+biotiini sisältää molempia, biotisan muistaakseni myös.

Jos haluat maksimaalisen hyödyn vähemmällä rahalla, marssi eläinten hyllylle:) esim. lähinnä kissojen ja koirien turkin hoitamiseen tarkoitettu Biotiini Forte sisältää biotiinia ja sinkkiä enemmän kuin edellä mainitut, ja sitä voi hyvin syödä kuuriluontoisesti vaikka pari kuukautta. Toimii ainakin omiin kynsiin (ja hiuksiin myös) loistavasti, vaikka onkin hieman hassua nappailla tabuja samasta purkista koiran kanssa:D

3. maaliskuuta 2009 klo 18.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: Kiitos vinkistä. :) Tuota Piimaxia löytyykin jo kaapista, joten täytyy alkaa napsia. Ja lupaan kertoa, jos löydän jonkun tosi hyvän tehokeinon. :)

Idhren: Yliannostuksesta onneksi ei varmasti ole näillä ruokailutottumuksilla pelkoa. :) Tottahan se on, että tuo kehon hyvinvointi on aika kokonaisvaltainen juttu. Liikuntaa olen nyt aktiivisesti harrastanutkin helmikuun alusta asti, mutta varmaan tosiaan olisi syytä nauttia joitakin noista ravintoaineista pillerimuodossa, koska en saa kaikkea ruokavaliostani.

Ubbe: Kuulostaa hurjalta tuo koiran pillereiden napsiminen, mutta samaa kamaa kai ne pääosin ovat kuin ihmistenkin pillerit. Piimaxia löytyykin kaapista, joten nyt pitäisi vain muista ottaa säännöllisesti. :)

3. maaliskuuta 2009 klo 21.04  
Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

Voi kurjuus, mun piti seuraavaksi kokeilla Trindin kuuria, mutten taidakkaan. Mulla on nyt ollut Mavalan-kynnenvahvistajaa liuskottuville ja katkeileville kynsille, ja mitään muutosta ei ole tapahtunut, melkein päinvastoin täälläkin! :-----(

ja mulla ainakaan tuo liuskottuminen ei voi johtua kalsiumin puutteesta, juon kovasti maitoa ja syön muutenkin t uotteita jotka sisältävät kalsiumia. Kerro ihmeessä jos keksit keinon terveisiin kynsiin :-D !


ida

3. maaliskuuta 2009 klo 21.33  
Blogger puukkohupparitytöt kirjoitti...

Ja nyt kun huomasin, niin on pakko kommentoida tähän: "Biotiini Forte sisältää biotiinia ja sinkkiä enemmän kuin edellä mainitut, ja sitä voi hyvin syödä kuuriluontoisesti vaikka pari kuukautta. Toimii ainakin omiin kynsiin (ja hiuksiin myös) loistavasti, vaikka onkin hieman hassua nappailla tabuja samasta purkista koiran kanssa:D"

Mun kaveri söi juurikin noita eläimille tarkoitettuja biotiini- ja sinkkitabletteja muutaman kuukauden ajan, ja joo, hiukset kasvoivat ehkä hieman nopeammin, mutta niin kasvoivat myös kasvoalueen karvat, käsikarvat, jalkakarvat....... ja kasvojen iho meni huonoon kuntoon niiden ansiosta. Kuulemma paljon parempi olokin kun lopetti ne, ei enää vaivaa tummentuneet käsikarvat:-D

ida

3. maaliskuuta 2009 klo 21.41  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Heh, itse taas tänään ihailin kynsiäni ja ajattelin että voisin laittaa blogiini väliaikatietoja. Eli tosiaan selvää yksilöllistä vaihtelua.

3. maaliskuuta 2009 klo 21.44  
Blogger CocoRosie kirjoitti...

Mavalan kynnenkovettaja tehosi ainakin mulla juuri tuohon kynsien lohkottumiseen. Sitä kun laittaa pari viikossa kynsien päihin niin eipä lohkeile enää ainakaan yhtä pahasti. :)

4. maaliskuuta 2009 klo 0.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Puukkohupparitytöt: Kiihtynyt karvankasvu kuulostaa sen verran epämiellyttävältä sivuvaikutukselta, että taidan pysytellä ihmisten pillereissä. :D

Rva Herttainen: Varmasti tässä on yksilökohtaisia eroja - toimivathan shampootkin eri tyyppisiin hiuksiin eri tavoin. :) Olen miettinyt, että onhan se mahdollista, että Trind tehoaisi paremmin minullekin, jos ensin saisin tuon ravintopuolen hoidettua kuntoon.

CocoRosie: Tuota Mavalan kynnenkovettajaa joku muukin suositteli, joten saatanpa kokeillakin. :)

4. maaliskuuta 2009 klo 9.01  
Blogger Jenniemi kirjoitti...

Mä syön kalaöljykapseleita, jossa on ADE-vitamiinit mukana. Yritän rasvata käteni useamman kerran päivässä ja keskittyä samalla kynsinauhojen seudun hieromiseen. Lisäksi hankin lasiviilan - Huuto.netissä joku myy niitä alle puoleen Trindin hinnasta...

Kynteni eivät ole täydelliset ja työstäni johtuen ei niistä varmaan koskaan tulekaan, mutta paremmaksi ovat kyllä menneet!

4. maaliskuuta 2009 klo 9.42  
Anonymous Ubbe kirjoitti...

Biotiini Fortella voi olla sivuvaikutuksia, juuri tuo karvankasvun lisääntyminen ja huono olo - etenkin jos ottaa tyhjään vatsaan, mutta kuten sivuvaikutukset yleensä, ne ovat täysin yksilöllisiä. Kokeilemalla se selviää, itsellä ei ainakaan tuloksena ole koskaan ollut muuta kuin runsas, kiiltävä ja kohinalla kasvava tukka ja kivikovat kynnet:)

Mutta siis samaa kamaa on Piimaxissakin, mutta vähemmän ja vaikuttaa huomattavasti hitaammin. Itse otan kk-2kk kuurin biotiini fortea yleensä näin keväisin ja muuten vetelen juurikin tuota Piimaxia pari tabua päivässä. Eron kyllä huomaa selvästi Forte-kuurin aikana ja sen jälkeen, kynnet ja hius saavat kunnon boostin.

Mutta jokainen taplaa tyylillään, ja vaikka eläinten lääkkeet on pääosin tehty ihan samasta kamasta kuin ihmistenkin, joidenkin on vaikea päästä ajatuksesta yli, että syö jotain joka ei muka ole sallittua ihmisille.

Sun kantsii Jenni alkaa vetämään vaan niitä kaapin perukoilla pölyttyviä Piimaxeja vaikka kolme päivässä - niillä pitäisi päästä alkuun!:) Muista myös hoitava/kovettava aluslakka värilakan alle (löytyy useassa merkissä), ja kynsinauhoille ja kynsille öljyhoitoa pari kertaa viikossa.

4. maaliskuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous tohveli kirjoitti...

kynsien liuskottumiseen voisi auttaa jo se, että käyttää kumihanskoja tiskatessa tai siivotessa. kynsien rakenteessa on monia eri kerroksia, jotka osa ovat rasvaliukoisia. monet pesuaineet ja saippuat toisaalta on tarkoitettu lian, eli usein rasvan, liuottamiseen. samalla tietty liukenee myös rasva ihon pinnasta ja kynsistä. kynsien kerroksia yhdistävien rasvakerrosten liuettua pois, ei mikään enää pidä niitä yhdessä, jolloin ne liuskottuvat.

en tiedä miten kynsille tarkoitetut voiteet auttavat, tai kuinka imeytyminen tapahtuu ja ovatko oikeanlaisia lipidejä korvaamaan liuenneita rasvoja, mutta ite ainakin tykkään käyttää. Sitä on jostain syystä kiva laittaa aina sillon tällön kuin muistaa. Kyllä se jotain mun mielestä on tehnytkin. L'Occitanella on kivan hajunen ja riittoisa pieni purkki,

4. maaliskuuta 2009 klo 14.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jenniemi: En oikein osaa käyttää viilaa ja laiskana aina vain leikkaan kynteni. Voi olla, että se on huono homma, mutta en jaksaisi opetella viilan käyttöä. :D Minulla oli myös aiemmin sellainen työ, että kynnet olivat siitäkin johtuen aina huonossa kunnossa. Onneksi nyt saan tehdä siistiä toimistohommaa. :)

Ubbe: Piimaxit on otettu jo käyttöön. :) Samoin kalaöljykapselit ja kalkki-D-tabletit. Toisaalta nuo eläimille tarkoitetut valmisteet kuulostavat kyllä aika tehokkailta. Miksipä niitä ei voisi kokeilla. Jos tulee ikäviä sivuvaikutuksia niin voihan ne aina lopettaa kesken. :)

Tohveli: Tuotapa en tullut edes ajatelleeksi. Tiskaan aina ilman hanskoja, mutta ehkä pitäisi ruveta käyttämään. En vain tykkää kumihanskoista, ja puuteripintaiset hanskat tuntuvat kuivattavan kuivuuteen taipuvaista ihoani entisestään. Kiitos kuitenkin vinkeistä ja ehkä kokeilen tuota. :)

5. maaliskuuta 2009 klo 10.22  
Blogger papaija kirjoitti...

Kumihanskojen alle kannattaa ostaa sellaiset puuvillaiset hanskat. Ja kun laittaa vielä käsiin kunnolla rasvaa, sitten ne puuvillahanskat ja siihen kumihanskat päälle, saa kädet kunnon tehohoidon.

5. maaliskuuta 2009 klo 11.05  
Blogger Emma kirjoitti...

Käsien rasvaus päivittäin muutamaan otteeseen tekee ihmeitä kynsillekin. :) Suosittelen myös NailTekin Intensive Therapy II:ta. Nämä siis kaikkien kalkki- sun muu lisien lisäksi.

5. maaliskuuta 2009 klo 18.44  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Minun on pakko laittaa pian kuvaa omista kynsistäni, sillä ne olivat aiemmin juuri tuollaiset, erittäin liuskoittuvat ja pehmeät. Nykyään, (vaikka käytän työssäni kemikaaleja) olen saanut kynteni kasvamaan ja ne ovat huomattavasti kestävämmät ja joustavammat kuin koskaan aiemmin.
Kuinka kauan käytit Trindin nailrepairia? Kannattaa ottaa se jokapäiväiseksi tavaksi, niin parin kuukauden jälkeen ero on varmasti huomattava! =)

5. maaliskuuta 2009 klo 20.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Papaija: Kiitos vinkistä! Tuohan kuulostaa aivan loistavalta kikalta. :)

Emma: Kiitos. :) Täytyy rasvailla käsiä nyt sitten vielä entistä ahkerammin!

RagDoll: Käytin Trindin Nail Repairia vain pari viikkoa, mutta ehkä pitäisi ottaa sitkeämpi kuuri. Päätin, että yritän ensin nyt hoitaa nuo ravitsemusasiat paremmalle tolalle ja tehdä kuurin sitten uudelleen. :)

8. maaliskuuta 2009 klo 10.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun kynsistä kyllä huomaa, ettet saa ravinnosta ollenkaan riittävästi vitamiineja tai kivennäisaineita. Kalsium ei yksistään vaikuta kynsien kuntoon, vaan esimerkiksi pii on tärkeässä osassa. Jos söisit riittävästi proteiinia ja lisäksi paljon erilaisia kasviksia päivittäin unohtamatta oikeanlaisia rasvahappoja, et tarvitsisi lainkaan Trindiä. Toki ruokavaliota voi täydentää erilaisilla monivitamiinivalmisteilla.Ihmetuotteita ei tarvita. Lisäksi hiuksesi vahvistuisivat ja ihosi saisi tervettä väriä.

Toivottavasti et ymmärrä tätä negatiiviseen sävyyn, kehoitan vain huolehtimaan terveydestäsi ja unohtamaan poppaskonstit, jotka eivät poista itse syvintä ongelmaa eli puutostiloja.

Sinulla on mukavanoloinen blogi.

28. huhtikuuta 2009 klo 22.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu