Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

It's Monday I'm in love!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 14. huhtikuuta 2009

It's Monday I'm in love!

Olen löytänyt pääsiäisen aikana lukuisia uusia rakkaudenkohteita, enkä voi lemmenpuuskassani olla jakamatta niitä kanssanne! Tuoreen lemmenhuumani keskellä muistan toki fiilistellä vanhojakin suosikkejani, joten tasapuolisuuden nimessä niitäkin on otettava mukaan. :) Ottakaa omaksenne, nauttikaa ja rakastukaa!


Bat for Lashes
Bat for Lashes -nimellä esiintyvä brittilaulajatar on juuri julkaissut uuden levynsä Two Suns, joka hipoo täydellisyyttä! En muista, että olisin ihan vähään aikaan innostunut jostakin artistista näin paljon. Erityisesti Glass-biisi saa minut fiilistelemään, liikuttumaan ja laulamaan. Levyn tunnelmat ovat aivan ihastuttavan mystisiä, vähän kuin olisi retkellä jossakin taikametsässä. :) Kaikua, mahtipontisuutta, kauniita melodioita, jännittäviä rytmejä - loving it.



Lehtien lukeminen junamatkalla
Tuskailin jokin aika sitten, miten en ehdi enää nykyään ikinä lukea aikakauslehtiä - edes niitä, jotka olen tilannut kotiin. Junamatkat ovat täydellistä aikaa uppoutua lehtielämyksen pariin ja nyt vihdoin pääsin nautiskelemaan lukuhetkistä, kun matkustin pääsiäiseksi vanhempieni luo. Sain pari-kolme lehteä jo luettua, jee! Seuraavaa junamatkaa odotellessa...

Vadelmajuustokakku
Juustokakku on jumalten herkkua. Äiti oli tehnyt ihanaa vadelmin kuorrutettua juustokakkua pääsiäiseksi. NAM.

Uno-peli
Rakastan kortti- ja lautapelejä! Uno-peli on yksi ehdottomista suosikeistani ja pelasimme sitä viikonloppuna varmaan monta tuntia. Pelionni ei ollut puolellani, mutta se ei menoa haitannut. :)

Paris, je t'aime
Katsoin eilen YLE Teemalta Paris, je t'aime -elokuvan ja olen vieläkin vaikuttunut. Elokuva koostuu 18 pienestä rakkaustarinasta, jotka kaikki ovat eri ohjaajien käsialaa. Paris, je t'aime on kuin novellikokoelma visuaalisessa muodossa. Lyhyet kertomukset onnistuivat naurattamaan, itkettämään ja pitämään otteessaan loppuun asti. Totta puhuen mietin jo katsoessani, etten malta odottaa, että pääsen näkemään leffan uudelleen.

Mustavalkoiset valokuvat
Pikkuveljeni palasi juuri reissulta Pariisista ja toi tuliaisiksi pieniä mustavalkoisia valokuvajulisteita. Hauska sattuma oli, että veljeni minulle antamien kuvien joukossa oli tämä kuva kahvihetkestä nauttivista leideistä, jota olen joskus käyttänyt blogissanikin. :)



Kirkkaanpunainen kynsilakka
Punainen kynsilakka hehkuu naiseutta! Nysäkyntenikin saavat mahtavan naisellisen ilmeen, kun ne maalaa punaisiksi. :) Kaiken lisäksi kynsiä katsellessa tuntee joka kerta kummallista pientä iloa ja tyytyväisyyttä.

Äidin kotitekoiset mehut
Raahasin taas kotiin palatessani mukanani 6 pulloa äidin itsetekemää mehua. Kotitekoisia marjamehuja jo vuosia juoneena on aivan mahdoton ajatus palata kauppojen esanssilitkuihin.

Hassuttelu
Ihminen ei koskaan ole liian vanha hassuttelemaan! Unohda hetkeksi asiallisuus ja pelleile kunnolla. Keksimme poikakaverin kanssa todella tyhmiä ja asiattomia sanoja jo olemassaoleviin biiseihin ja kikatimme omille typeryyksillemme aivan tikahtuaksemme. Tein myös täysin spontaanisti psykedeelisen tanssiesityksen ja huvitin kekkaloinnillani seuralaistani. :D

Lumettomat kadut
Kevät tulee, kesä tulee! Nyt jaksan taas jo uskoa siihen. :) Nyt vain odottelen niitä ensimmäisiä leskenlehtiä...



Lainakuvat täältä ja täältä.

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Ocean kirjoitti...

Ihana, piristävä postaus <3

14. huhtikuuta 2009 klo 11.04  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Meillä on jotain yhteistä: minäkin huvitan hauskoilla tanssiesityksillä poikaystävääni. Tää on aika noloa, mutta huumoria pitää olla - ei mistään tulisi muuten mitään. :)

14. huhtikuuta 2009 klo 11.43  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Niin ja kyllä juustokakut ja äidin marjamehut kelpaa myös meikäläisellle. :)

14. huhtikuuta 2009 klo 11.44  
Anonymous mz kirjoitti...

Mäkin katoin osan sitä pariisi leffaa. Aluksi kun käänsin kanavalle, en oikein tajunnut ideaa, mutta sitten kun kokeilin uudestaa ihastuin! Haluisin kyllä nähdä leffan uudestaan ihan alusta loppuun!

14. huhtikuuta 2009 klo 11.59  
Blogger Milja kirjoitti...

Tämä pisti kyllä kummasti :) Olen tällä hetkellä myös ihan hulluna Bat for Lashesiin ja juustokakku on intohimoni aina. Äidin mansikkajuustokakku on oikeasti pala taivasta!

Yhtäläisyys löytyy muuten myös noista tansseista... Heittelen silloin tällöin spontaanisti parit järjettömät modernit tanssit tunteella :D Mm. eilen kun näin entisen poikaystäväni pitkästä aikaa, oli pakko heitellä hölmöt tanssit, kun naureskelimme kaikkia vanhoja juttuja :D

14. huhtikuuta 2009 klo 13.17  
Blogger millas kirjoitti...

AH ihanaa :) Tuli kevät sydämeen, vaikka ulkona onkin sateista. Kiitos tästä :) Voi olla että itsekin inspaannun postailemaan kevättä.

14. huhtikuuta 2009 klo 16.13  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Oi, toivottavasti toi Pariisi-juttu on kans Areenassa katsottavissa.

Meillä menee kyllä niin usein pelleilyks että huhhuh, pitää aina välillä varmistaa että sälekaihtimet on kiinni. Paras oli kun näytin miehelle sen jonkun lakumainoksen missä se äijä rupee veivaan persettään ympäri huoneen, siihen sitten lisätään pari pepulle iskut ja silmät jo vuotaa vettä kun naurattaa niin paljon. Naapurit saattais vähän kummastella... Parasta on kuitenkin se, että saan sekopäisiin tansseihin mukaan miehen, joka on oikeasti aika jäykkis ja rytmitajuton. Tulee ihan mielettömät kiksit yhteisistä sekobailuista :D

Ja mäkin jokunen viikko sitten löysin ton Bat for Lashes kun Maria Veitola mainitsi siitä jossain kolumnissa.

14. huhtikuuta 2009 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää on kyllä ehdottomasti yksi lemppariblogeista!
oli pakko tulla sanomaan varsinkin tämän postauksen saattelemana.

14. huhtikuuta 2009 klo 17.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heıppa.

Luın vasta ton sun edellısen vıestın ja etta omaat atoppısen ıhon. Itse taıstelın saman asıan kanssa vuosıa ja DermaNord nımınen ruotsalaınen tuote on auttanut tosı paljon ja nykyaan ıhoanı voı harvoın edes kuvata atooppıseksı! Sıta saa suomesrta netısta Cosme shopısta. Kannattaa kokeılla!

14. huhtikuuta 2009 klo 17.19  
Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Eiii paska. Oli ihan pakko sanoa noin! Tuliko Paris Je t'aime sunnuntaina? Oon niin haaveillut sen näkemisestä jo varmaan kaks vuotta enkä oo saanut sitä aikaiseksi katsottua. Ja nyt missasin sit sen. Kaipa se pitää tilata cdon.comista sit :D

14. huhtikuuta 2009 klo 17.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ocean: No kivaa, jos onnistuin jakamaan hyvää mieltä muillekin! :)

Anna-Maria: Joo, mitä tyhmemmät muuvit, sitä parempi. :D Voidaan vertailla joskus! ;) Ja minä voisin vaikka elää juustokakuilla ja äidin mehuilla. :D

Mz: Suosittelen katsomaan ihan kokonaan, vaikka sinänsä kokonaisuus ei välttämättä niin kovasti edes kärsi vaikka pari pätkää jäisikin näkemättä, koska tarinat ovat täysin toisistaan irrallisia. :) Mutta niin hyvä leffa, että kannattaa katsoa alusta loppuun!

Vendeta: Jee! :) No meilläpäs oli sitten montakin yhteistä intohimoa. :D Ja kahelitanssi on parasta!

Milla Breaks The Silence: Ihana kuulla, että olen onnistunut piristämään muiden päivää. :)

Rva Herttainen: Onko siellä kokonaisia elokuviakin?! :O Täytyypä alkaa tutkailla vähän tarkemmin. ;)

Täällä meilläkin on paras pitää verhot kiinni, koska niin seinähullua tämä meno välillä on. :D Ja minäkin muuten bongasin tuon Bat for Lashesin juurikin siitä samasta Maria Veitolan kolumnista. :)

Anonyymi1: Voi kiitos ihanan positiivisesta kommentista. :)

Anonyymi2: Kiitos vinkistä! :) Iho onneksi oikuttelee pääosin vain talvisin ja nyt kesää kohden tilanne aina helpottuu huomattavasti. :)

Ystävällinen hei: No onpas kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa! :) Veikkaan, että sitä leffaa varmaan saa vuokrattua jostakin. Mutta aivan ehdottomasti suosittelen! Yksi ihanimmista elokuvista, mitä olen nähnyt. :)

14. huhtikuuta 2009 klo 17.28  
Blogger Maija kirjoitti...

Täälläkin on soitettu ahkerasti netistä kaikkia mahdollisia Bat For Lashesin biisejä, mitä vain löytyy. Vielä en ole ehtinyt levyä ostamaan, mutta pakko viimeistään huomenna saada se!

Ja tuo Pariisi-elokuva, oi oi. Se oli hurjan hyvä!

En muista olenko koskaan aiemmin kommentoinut tänne, mutta kirjoitat söpösti :).

14. huhtikuuta 2009 klo 18.03  
Anonymous Angela kirjoitti...

Viehättävä postaus.

Itse bongasin ihanaisen Bat for Lashesin ihan ensimmäistä kertaa jokin aika sitten suosikkimusablogistani ja uudelleen sitten Imagesta Marian ylistämänä. Eteerinen, mutta kuitenkin vahva meininki uppoaa kyllä, neitokaisen äänessä yhdistyy upeasti vanha ja uusi, tykkään kovasti.

14. huhtikuuta 2009 klo 22.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maija: Kiitos ihanan piristävästä kommentista. :) Kyllä täytyy sanoa, että tuossa pääsiäisen aikaan parhaita hetkiä tarjosivat juurikin Bat for Lashes ja Paris, je t'aime. :)

Angela: Kiitos kovasti! :) Tiivistit aika erinomaisesti tuossa kommentissasi Bat for Lashesin olemuksen: eteerinen, mutta kuitenkin vahva meininki. Juurikin näin! :)

15. huhtikuuta 2009 klo 10.35  
Anonymous bella kirjoitti...

OI, rakastan aina vain enemmän ja enemmän blogiasi.<3

hei, mitä esim keksitte ja mihin biisiin poikakaverisi kanssa? olisi hauska saada tietää :) itsekin tätä tehneenä.. :D hehhe.

18. huhtikuuta 2009 klo 0.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bella: Voi kiitos ihanasta palautteesta. :) Ne biisien sanat ovat aika julkaisukelvottomia. :D Mutta sanoitimme uudelleen ainakin Hanna Ekolan renkutuksen "Vieläkö on villihevosia" ja Eppu Normaalin "Murheellisten laulujen maan". ;)

19. huhtikuuta 2009 klo 11.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu