Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nokka kohti Tamperetta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Nokka kohti Tamperetta


Tänään suuntaan monen muun bloggaajan tavoin Tampereelle blogibileisiin. :) Luvassa on muiden blogittarien kanssa jutustelua, shoppailua ja hauskanpitoa. Lyön reissun osalta kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä myös pikkuveljeni asuvat samalla suunnalla, joten huomenna on tiedossa sitten sisarusten yhteinen lounashetki. :)

Muotibloggaajien yhteiskekkereissä olisi helppo stressata pukeutumisestaan, mutta onneksi vaatekriisit eivät yleensä vaivaa minua. :) Valitsin asun sen perusteella, että siinä on mukava sekä matkustaa, shoppailla että juhlia. Ylle pääsi uusi suosikkimekkoni ja Vilan avajaisista ostamani nahkaleggingsit. Minäkin taivuin siis lopulta nahkaleggingseihin - perässä on hyvä hiihtää. ;) Eniten intoilen kuitenkin kenkävalinnastani, nimittäin Tampereelle on luvattu viikonlopuksi jopa +17 astetta, joten uskaltauduin kevään ensimmäistä kertaa laittaa jalkaani ballerinat. Voi miten askel onkaan kevyt niissä! Illaksi vaihdan kuitenkin punaiset korkkarit. :)


  • kirkkaansininen mekko - H&M
  • nahkaleggingsit - Vila
  • nahkaiset ballerinat - Nota Bene (Belgia)
  • punaiset korkokengät - second hand (Belgia)PS. Aiemmin mainittu Maailman Rumin Mekko sekä muita mahtavuuksia on nyt nähtävissä Saaran blogissa! :D


Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger patentti kirjoitti...

Todella kadehdittavaa, ettet koe vaateahdistusta - itselle sellaisen onnistuu kehittelemään ihan kaikesta :)

25. huhtikuuta 2009 klo 11.07  
Anonymous mz kirjoitti...

Toi mekkohan on aivan ihana! Siis toi joka Saaran blogissa vilahti.

25. huhtikuuta 2009 klo 11.17  
Blogger Sara kirjoitti...

Onko noi leggarit aitoa nahkaa? Paljon ne maksoi?

25. huhtikuuta 2009 klo 11.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Patentti: No tiedän! On tosi helpottavaa, kun ei tarvitse murehtia liikoja. :D Harvoin edes mietin kauheasti etukäteen, mitä laitan päälleni, ellei nyt ole jotkut oikeasti hienot juhlat tiedossa. :)

MZ: No nämä ovat taas makuasioita. En itse taas yhtään tykkää tuollaisesta satiinimatskusta ja vaaleanlilasta väristä vaatteissa. Röyhelöt vielä päälle, niin minulle se oli aivan too much. :D Mutta täytyy myöntää, ettei se sitten päällä ihan NIIN kamalalta näyttänytkään, kun odotin. Toisaalta olen varma, että oikea ihminen saisi tuonkin mekon näyttämään tosi hyvältä. :)

Sara: Eivät siis ole nahkaa, vaan jotakin synteettistä materiaalia. Kutsuin niitä nahkaleggingseiksi vain tuon ulkonäön takia. Hintaa pöksyillä oli parikymppiä, josta sain avajaisalennuksen.

25. huhtikuuta 2009 klo 11.26  
Blogger Maria kirjoitti...

Upealta näyttävät päälläsi! :)

25. huhtikuuta 2009 klo 11.49  
Blogger Norppis kirjoitti...

Mussa on varmaan jok rakentavan luokan vika, koska minun mielestä tuo "maailman rumin mekko" on ihan älyttömän ihana :D en kyl välitä vaalean violetista, mutta se on silti ihana xD

25. huhtikuuta 2009 klo 23.04  
Blogger Nita-Karoliina kirjoitti...

ihania vaatteita, mutta en koskaan suosittelisi legginseja mekon, edes minimekon kanssa, vaan opaque sukkikset! paljon tyylikkäämpi!
mutta muutoin makee tyyli!
xo

26. huhtikuuta 2009 klo 9.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maria: Kiitos! :)

Norppis: No tässä se taas nähdään, että maut ovat monet. :D Mikä toiselle on kamaluus, on toiselle ihanuus. :D

Nita-Karoliina: Itse tykkään käyttää paljon mieluummin leggingsejä kuin sukkahousuja. :) Yleensä pidän sukkiksia vain tilanteissa, joihin paljaat jalat eivät kertakaikkiaan sovi. Mutta olen sellainen varpaiden heiluttelija, että niiden pitää yleensä saada olla paljaina, jos suinkin vain mahdollista. :D

27. huhtikuuta 2009 klo 9.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu