Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sielun ravintoa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 16. huhtikuuta 2009

Sielun ravintoa


Jotkut ehkä muistavat tammikuulta, kun eräs taiteilijaystäväni tarvitsi pientä finanssitukea ensimmäisen taidenäyttelynsä mahdollistamiseksi. Taiteilijaa sai auttaa ostamalla itselleen upean t-paidan, ja iloisena nyt julkistan tiedon, että tällä viikolla näyttely nyt vihdoin sitten toteutuu! :) Minun ostamani paita päätyi lopulta pikkuveljeni ylle, mutta t-paita-bisneskään tuskin päättyi näyttelyn järjestämiseen... ;)

Kaikille taiteen ja kulttuurin ystäville siis tiedoksi, että Helsingin Lasipalatsissa sijaitsevassa Mbarissa on 18.4.-9.5. Otto Majan taidenäyttely! Huomenna perjantaina 18.4. on näyttelyn avajaisilta ja tuolloin musiikkia ovat soittamassa Paleface sekä Dja'illon. Jokainen näyttelyn teos on myynnissä paikalla esitettyyn hintaan ja avajaisissa myydään myös 7 julisteen nippuja 20 euron hintaan. Sisäänpääsy ei maksa mitään - tervetuloa! :)


Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllä maailma on pieni. Olen ollut ystäväsi kanssa samalla luokalla jokunen vuosi sitten. Harmi vaan, että kirkkain muistikuvani hänestä on se, että hän oli todella ilkeä ja kiusasi kaikkia parhaimman kykynsä mukaan.. Kaipa hän on sitten muuttunut, kun on ystäväksesi päässyt :)

17. huhtikuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous mums kirjoitti...

Musta on niin huvittavaa kun puhuit jo aiemmin tästä, koska Otto Maja on kotkalainen ja moni ystäväni tuntee hänet. On se maailma kyllä pieni.

17. huhtikuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous mums kirjoitti...

En edes huomannut tuota aikaisempaa viestiä:) Heh.

17. huhtikuuta 2009 klo 21.25  
Anonymous Mai kirjoitti...

Ekan anonyymin kanssa vähän samoilla linjoilla. Rinnakkaisluokkalaisen vaikutelma yläasteella oli vähän se, että kyseinen herra oli sekä tyhmä että ilkeä.

Toisaalta, kukapa ei teininä olisi jollain tapaa hölmöillyt ja kiistämättömän hienoa jälkeähän ukkeli on saanut aikaan.

Kiinnostaisi kyllä nähdä että millainen persoonamuutos on tapahtunut, että maailman sympaattisimman Jennin kaveripiiriin on päästy :)

17. huhtikuuta 2009 klo 23.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Onpas ikävää kuulla, että kokemuksesi kyseisestä ihmisestä ovat noin negatiiviset. Itse olen tutustunut herraan vasta näin aikuisiällä ja omat kokemukseni ovat pelkästään myönteisiä. Ja piirtää poika kyllä osaa. ;)

Mums: Maailma on pieni, ja varsinkin Suomi. :D Olen nykyään todennut, että ainakin Suomessa on melkein harvinaisempaa tutustua uuteen ihmiseen, jonka kanssa ei olisi yhtään yhteistä tuttua, kuin sellaiseen, jonka kanssa yhteisiä tuttuja löytyy. :)

Mai: No onpas ikävää, jos pojalla eivät ole käytöstavat olleet hallussa aiemmin. Omat kokemukseni hänestä tyyppinä ovat kyllä yksinomaan positiivisia, joten en osaa ottaa kantaa tuohon asiaan. Onneksi ihmiset muuttuvat, ja varsinkin tuolloin yläasteaikoina aika monikaan ihminen (ja varsinkaan poika) välttämättä ole ihan parhaimmillaan. ;) Mutta lahjoja Otolla kyllä on, sitä ei käy kiistäminen. :)

18. huhtikuuta 2009 klo 7.21  
Anonymous Otto kirjoitti...

Ah.
Suuret pahoittelut jokaiselle ihmiselle jonka koulumuistoja olen onnistunut tuhraamaan.
En tarkalleen tiedä mikä tähän on ajanut tai 'kiusaamisen' aiheuttanut.
Luultavimmin oma paha olo.

Sen verran voin sanoa, että olo on nykyaikana paljon parempi. Monet jopa maininnut, että eivät tunnu enään tuntevan minua jos miettii murkkuikäistä minua.

Kiitos kaikille jotka osallistuivat näyttelyni avajaisiin. Porukkaa oli paljon ja ihmiset tuntuivat nauttivan töistäni. Pelkkää boonusta siis.

Näyttely kestää 9.5 Mbarissa (mannerheimintie 22) joten aikaa on käydä vilkuilemassa kuviani.

-Otto M.

19. huhtikuuta 2009 klo 21.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu