Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Spring Fashion Affair

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Spring Fashion Affair


Olin eilen illalla piipahtamassa Spring Fashion Affair -kekkereissä, jotka järjestivät Lumi ja Olivia-lehti. Olen Lumi-laukkujen todellinen fani, joten halusin ehdottomasti päästä paikan päälle tsekkailemaan uutta mallistoa. Kunhan taloudellinen tilanteeni hiukan kohenee, olen päättänyt hankkia omakseni merkin tunnetuimman Supermarket Bagin - tosin voi olla, että tuota hetkeä saadaan vielä odotella hyvä tovi. Lumilla on laukkuja niin herkullisissa väreissä, että huolisin itselleni vaikka pari erilaista jokaisessa värissä. ;)Pääsin vilkaisemaan kemuissa myös Lumin ja sen sisarmerkin Mhannin (vai pitäisikö sanoa velimerkin) tulevaa mallistoa, joka on jo lanseerattu Japanissa. Ensi syksynä on luvassa mahtavia graafisia muotoja ja epäsymmetriaa. Erityisesti punainen laukku hurmasi minut.Pursimiehenkadulla sijaitseva Lumi on 14 -liike myy Lumin ja Mhannin lisäksi myös vaatteita , kenkiä ja koruja. Bongasinkin koruvalikoimasta upeita viidakko-henkisiä koruja, joita olen blogissani ehtinyt ihastella jo aiemminkin. Kenkä-osastolla nuuskuttelin onnessani Melissa-tuoksukenkiä (, jotka muuten tuoksuvat ihan My Little Ponyilta!), jollaiset ainakin Panda on jo ehtinyt ostaa omakseen. Hopeisista popoista taas tuli välittömästi mieleen, kukapas muukaan kuin, Silver. :)Tulevia hittivärejä ovat selvästi voimakas sininen ja keltainen, koska niitä on nyt näkynyt vähän siellä sun täällä. Antti Asplundin uusi mallisto on selkeästi sinikeltainen, mutta samaa värimaailmaa oli myös Lumin uusissa Supermarket Bageissa. Olin itse sattumalta pukeutunut väriteemaan sopivasti räväkän siniseen mekkooni, jonka kutsua en toissapäivänä voinut H&M:llä vastustaa. Veikkaan, että tätä mekkoa tulette nyt keväällä ja ensi kesänä näkemään päälläni kyllästymiseen asti. ;)
Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Blogger patentti kirjoitti...

Tuo Mhann miellyttää omaa silmää paljon enemmän kuin Lumi. Mutta mitä huonoa olen Lumin palvelusta ja laadusta kuullut niin en varmaan koske siihenkään.

17. huhtikuuta 2009 klo 10.23  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Oooh, tuommosen kiraffikorun haluan minäkin! En niistä aiemmista viidakkokoruista innostunut hirveesti mutta toi alempi kiraffi on just sen näkönen et se haluis tulla nuuhkimaan mun paitaa tai laukkua :)

17. huhtikuuta 2009 klo 11.34  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mäkin olen kuullut Lumista paljon huonoa. Tosin pitkät nahkahanskani ovat upeat kovan käytön jälkeenkin, mutta juuri laukuista olen kuullut negatiivista palautetta, siksi en ole niitä suosinut.

17. huhtikuuta 2009 klo 11.57  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihanan värikkäitä nuo laukut, vaikka muuten merkki on ihan tuntematon :o

17. huhtikuuta 2009 klo 12.34  
Blogger Satsu kirjoitti...

täytyypä kehaista, että päivität blogiasi ihailtavan usein! aina löytyy luettavaa! kiitos!

17. huhtikuuta 2009 klo 12.57  
Blogger Christina kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Nuo viidakkokorut olisivat tosi tervetulleita omaan korukokoelmaani. ;)

17. huhtikuuta 2009 klo 13.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lumin laukut on kyllä ihan parhaita!
Mietin just että kukakohan niistä tekis postauksen ja tekeeköhän kukaa ("no ei kukaa sitä tunne") mut Lumin laukuthan on tän päivän HS:n mukaan myös postimerkeissä.

17. huhtikuuta 2009 klo 13.22  
Blogger minkki kirjoitti...

sieki taijat tykätä kovasti antista? :)

17. huhtikuuta 2009 klo 15.41  
Blogger Girzi kirjoitti...

toi siun sininen mekko on aivan syötävän ihana:P mitä H&M:n mallistoa se on ja paljon se maksoi? täällä Joensuussa ei nimittäin kyseisen liikkeen valikoima ole aina mikään paras..

17. huhtikuuta 2009 klo 16.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Milloin sää valmistut:) - onko sinulla siis ainoastaan enää gradu jäljellä? Oletko kokopäiväisesti nyt töissä vai siirrytkö valmistumisesi jälkeen vasta vai? Minulla on gradun loppuhionnat meneillään... sitten lähetän sen ekaa kertaa ohjaajille sitten helmikuisen seminaarin...

17. huhtikuuta 2009 klo 20.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Patentti: Minä pidän sekä Lumin että Mhannin laukuista kyllä. En itse ole kuullut palvelusta tai laadusta mitään moitteita, enkä itsekään vielä omista Lumin laukkua, joten en osaa tuohon asiaan ottaa omalta osaltani kantaa. :/

Rva Herttainen: Samat korut kyllä molemmissa kuvissa, mutta näissä uudemmissa vähän vähemmän "kliinisesti" esitettyinä. :) Jos varaa on, niin sitten vain Pursimiehenkatu 14. on osoite. ;)

NinaV: Aijaa. :( Minä en ole kuullut tuollaista ollenkaan. Mitä niistä laukuista sitten on sanottu?

Kullanmuru: Minua viehättää noissa laukuissa juuri tuo simppeli design ja raikkaat värit. :)

Satsu: Kiitos. :) Bloggaustahtini on vähän vaihteleva - välillä juttua syntyy pari kertaa samankin päivän aikana ja toisinaan taas saattaa useampi päiväkin jäädä yhden viikon aikana väliin. Nyt on selvästi ollut useamman kuukauden jo kunnon into päällä. :D

Christina: Minustakin ne ovat tosi suloisia. :) Tosin hintaa koruilla kyllä on melkolailla...

Anonyymi1: Hassu sattuma. :) Itse asiassa kirjoitin ensimmäisen kerran Lumista jo kaksi vuotta sitten, eikä into ole hiipunut vieläkään. :) Se uuusi design-postimerkkikokoelma on kyllä tosi upea!

Minkki: Myönnän. :D

Girzi: Olen myös aivan totalisen ihastunut. :) Mekolla oli hintaa 30e, se on 100% viskoosia ja Divided-mallistoa. Ostohetkellä Forumin H&M:llä oli mekkoa jäljellä enää 3 kpl ja kaikki kokoa 38. Mutta tuollaisessa väljässä mekossa hiukan suurempi koko ei haittaa. :) Onnea metsästykseen!

Anonyymi2: Hyvä kysymys! :D Tällä hetkellä gradusta on tehtynä noin 1/3, mutta teen sitä ihan kohtalaisen hyvää tahtia nyt. Olen osa-aikaisissa töissä samaan aikaan, joten se syö paljon aikaa gradunteolta. Tavoitteena olisi saada gradu esitarkastukseen loppukesästä tai ihan viimeistään alkusyksystä. Valtavasti onnea omaan loppurutistukseesi! :)

18. huhtikuuta 2009 klo 7.33  
Blogger Heli kirjoitti...

Vitsin söpöjä noi pikkupussukat / kukkarot!!

18. huhtikuuta 2009 klo 10.28  
Blogger aliisa kirjoitti...

paljonkos koruilla oli hintaa?

18. huhtikuuta 2009 klo 16.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heli: Pikkukukkarot ovat kyllä tosi suloisia ja värit herkullisia. :)

Aliisa: Hintalappua en koruista katsonut, joten en osaa sanoa. Muistaakseni korujen valmistajan omassa verkkokaupassa hinnat pyörivät sadan euron kieppeillä.

19. huhtikuuta 2009 klo 11.40  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Mä muistelin nähneeni aiemmin vain jotain leijonia ja tikruja tms. karumpia elukoita, nyt pisti silmään toi hömppä ja söpö kirahvi... Ehkä meen katteleen valikoimaan sit kun eka kesälomapalkka tulee ;)

19. huhtikuuta 2009 klo 12.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rva Herttainen: Kyllä se giraffikin siellä joukossa oli, mutta hyvä että nyt löysit lemmittysi. ;)

20. huhtikuuta 2009 klo 7.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin itsekin tuolla tapahtumassa, ja nuo punaiset laukut on muuten myös Lumin mallistoa!

30. huhtikuuta 2009 klo 12.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu