Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hullu mikä hullu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 8. toukokuuta 2009

Hullu mikä hullu

Moni todennäköisesti tuomitsee minut aivan järkeni menettäneeksi, mutta kieltäydyin tässä tänä aamuna juuri ilmaisesta matkasta Amsterdamiin. Pitkän ja tuskallisen harkinnan jälkeen jouduin valitsemaan ehdottoman lempiartistin keikan yli ilmaisen matkan (, joka tosin olisi ollut vain reilun vuorokauden mittainen pikareissu), koska nämä kaksi sattuivat juuri samalle päivälle. Lippu keikalle oli jo ostettu - tosin sen olisi varmasti saanut myytyä tarvittaessa. Mutta samalla tuntui kuin pettäisin pitkäaikaisen rakastajani, jos jättäisin menemättä keikalle, kun suosikkini vihdoin saapuu Suomeen. Nukuin yön yli ja aamulla vain tiesin, että en voisi jättää keikkaa väliin. Haikein mielin siis kieltäydyin reissusta, koska se vain tuntui oikealta. Ja siihen tuntumaan on luotettava.

Bonobo - look, what you made me do. <3 Tämä on tosirakkautta.PS. Hyvän musiikin ystävät hoi! Tsekatkaa tämä ja tämä. :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Bisquits kirjoitti...

Mistä ihmeestä olisit saanut ilmaisen matkan? :-o

8. toukokuuta 2009 klo 10.45  
Blogger Tatu kirjoitti...

Järkivalinta! Kyllä oman lempibändin saapuminen pohjolaan voittaa lähes kaiken muun menon keikkaintoilijan mielessä, ehkä omat häät tai hautajaiset on poikkeuksia. :p

8. toukokuuta 2009 klo 11.00  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Ihan oikein valinta! Damiin voi matkustaa myöhemminkin ja ajan kanssa :) Eikä tuollainen pyrähdys lentokoneella olisi ollut ympäristönkään kannalta fiksua, vaikka ymmärrän että sellainen varmasti monia ilmaisuuden vuoksi houkuttaakin.

8. toukokuuta 2009 klo 11.20  
Blogger Jonttu kirjoitti...

Joo, samaa mieltä. Oikea valinta.

Jos (ulkomaalainen) lempiartisti tosiaan saapuu jopa Suomeen asti, sinne on ehdottomasti päästävä. Eihän siinä amsterdamin reissussa edes olisi ollut järkeä? Turhaan sinä sinne olisit mennyt. Ensin istut lentokoneessa kauan, ja sitten samantien takaisin. Olisihan se hienoa päästä ostoksille, mutta olisiko siinä ollut sitten aikaa sen enempää?

Hyvän päätöksen kyllä teit :D

8. toukokuuta 2009 klo 11.31  
Blogger Christina kirjoitti...

Hyvän päätöksen teit - mikään ei nimittäin voita lempiartistin/-bändin mahtavaa keikkaa. :)

8. toukokuuta 2009 klo 11.40  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Haha, joskus niitä valintoja vain pitää tehdä :)

8. toukokuuta 2009 klo 14.22  
Anonymous Sofia kirjoitti...

Komppaan muita; teit järkevän valinnan. Ja kuten Herttainen jo mainitsi, oli valintasi oikea myös ympäristön kannalta. Mielestäni pitäisi olla kiellettyä lentää minnekään, jos aikoo palata alle viikon sisään.

8. toukokuuta 2009 klo 16.22  
Blogger tuimis kirjoitti...

jos tykkäät bonobosta niin kannattaa kokeilla myös cinematic orchestraa jos et ole sitä jo tehnyt. molemmat aivan loistavia!

terveisin, keikkalippu tänne heti NYT!

8. toukokuuta 2009 klo 16.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bisquits: Blogini kautta minulle tarjottiin tällaista mahdollisuutta. Kyseessä oli kutsu erääseen tapahtumaan, jonka osalta minulle olisi kustannettu lennot ja ylläpito paikan päällä. :)

Tatu: No hyvä kuulla. :D Itsekin järkeilin tämän asian näin ja ei ole kaduttanut ollenkaan. :)

Rva Herttainen: No hyvä, että muutkin ajattelevat minun tehneen oikean päätöksen. :) En tullut itse edes ajatelleeksi tuota ympäristö-näkökulmaa, mutta hyvä pointti sekin!

Jonttu: Kyllä tämä artisti on niin tärkeä minulle, että olisi varmasti myöhemmin harmittanut, jos keikka olisi jäänyt väliin. Parempi muutenkin mennä sinne Amsterdamiin vaikka vähän pidemmäksi aikaa, niin ehtii katsella paikkojakin paremmin. :)

Christina: Taidat olla oikeassa. :)

Kullanmuru: Siinä mielessä tämä valinta oli mukava, että tarjolla oli kaksi hyvää vaihtoehtoa. Mutta aina se silti vaikeaa on. :)

Sofia: Olet oikeassa. :) Ja kyllä tämä artisti on minulle niin iso juttu, että olisi varmasti harmittanut jälkikäteen, jos olisin jättänyt keikan väliin.

Tuimis: The Cinematic Orchestra on oikein hyvinkin tuttu jo. :) Toinen suosikki Bonobon ohella! Mutta kiitos vinkistä, hyvä maku sinulla. ;)

8. toukokuuta 2009 klo 16.57  
Blogger Milla kirjoitti...

Vau, mitä ihmettä täällä tapahtuu tuolloin? Kiinnostukseni heräsi :)

8. toukokuuta 2009 klo 21.40  
Blogger Santeri kirjoitti...

Hyvä Jensku!:) Mäkin hain meille jo liput kun kerran Bonobo tulee ja oikein livebändin kanssa. Livelevy kuulostaa niin helmeltä, ja DJ-keikkakaan ei jättänyt Pariisissa kylmäksi niin helposti ne 28€ jostain repäisi. Nähdään ehkä siellä!:)

9. toukokuuta 2009 klo 1.13  
Blogger Kiisseli kirjoitti...

Arvostettavaa uskollisuutta, itse olisin päätynyt varmasti samaan ratkaisuun!
Bryssel alkaa näyttää ne paremmat kasvonsa vähitellen, täällä Bonoboa ensi torstaina ;)

9. toukokuuta 2009 klo 10.57  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Haluaisin kyllä itsekin olla noilla festivaaleilla. No, someday! Mielenkiintoni heräsi nyt, että mikäs tapahtuma Amsterdamissa olisi ollut, että sinut olisi lennätetty sinne. No, harmi ettet päässyt. Olisi ollut mukava lukea siitä, mutta ehkä joskus toiste. BTW, itse sairastan tällä hetkellä vatsatautia ja ei ole herkkua yhtään. valitettavasti omani ei mennyt tähän aamuun mennessä...Hauskaa keikkaa!

9. toukokuuta 2009 klo 22.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teit ekologisenkin valinnan matkustamalla vain Tavastialle asti etkä ulkomaille päiväksi. mutta toisaalta varmaan joku toinen matkusti sijastasi. Mutta kyllä lemppari bändi voittaa pikapika reissun :)

10. toukokuuta 2009 klo 11.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Milla: Siellä on ilmeisesti joku hiustrendeihin liittyvä tapahtuma. :)

Santeri: Mahtavaa! Törmätään siis varmasti Tavastialla. :)

Kiisseli: No olen oikeasti aika musanörtti. :D Ja kyseisen artistin musiikkiin suhteeni on niin intohimoinen, että tuntuisi aika mahdottomalta jättää tällainen tilaisuus väliin. ;) Aivan mahtavaa kuulla, että Brysselissäkin paitaa taas aurinko. ;) Se on ihana kaupunki!

Styledrop: Itse tykkään eniten juuri tällaisista klubi- ja kaupunkifestareista. Taidan olla liian vanha ja mukavuudenhaluinen kaikenlaiseen teltta-rymyämiseen. :D Parasta tällaisissa on vielä se, että voi tulla mukavasti omaan sänkyyn yöksi nukkumaan ja jatkaa seuraavana päivänä suihkunraikkaana festarielämyksiä. :) Ja tuo reissu olisi toki ollut myös tosi kiinnostava tapaus, mutta nyt lempiartisti vei voiton. Mutta ehkä saan vielä toisen tilaisuuden. ;)

Anonyymi: Olet oikeassa. :) On kiva kuulla, miten hyviä pointteja muiltakin tulee tätä päätöstäni puoltamaan. ;)

11. toukokuuta 2009 klo 14.55  
Anonymous Tuhlaus kirjoitti...

haa. olinkin ihan unohtanut, että omistan yhden Bonobon levyn, vaikka siitä kovasti aikoinaan pidinkin. Satuin vaan saamaan sen joskus vuosia sitten eksältä ja jotenkin häneen liittyvät levyt ovat sitten vaan homehtuneet hyllyn perukoilla, kun niistä mieleen tulevia muistoja ei vaan jaksais kauhean usein. Mutta ehkäpä noista linkkamistasi biisesitä innostuneena kaivelisin levyn naftaliinista!

11. toukokuuta 2009 klo 18.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuhlaus: Nyt se exä unholaan ja Bonobo kehiin! ;) Älä anna jonkun möllin riistää sinulta upeita musiikkielämyksiä, haha. :D

12. toukokuuta 2009 klo 8.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu