Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kysymysmerkkinä?

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 19. toukokuuta 2009

Kysymysmerkkinä?


Piipahdin lauantaina CTRL:n näytekappalemyynnissä ja tällä kertaa saldo oli hiukan vaatimattomampi kuin viimeksi. Olin paikalla 5 minuuttia yli alkamisajankohdan ja tiesin jo etukäteen, että paikalle olisi pitänyt saapua mieluummin 1o minuuttia aiemmin. Kävellessäni kohti showroomin ovea klo 12.05, vastaan tuli monta tyttöä muovikasseineen, joten tiesin monen ihanuuden menneen jo sivu suun. Mutta eipä siitä masentua tarvinnut, sillä tällä kertaa valikoimassa ei ollut mitään, mitä olisin ehdottomasti halunnut itselleni. Mukaan lähti myynnistä vaaleankeltainen, pitkänmallinen huppari, jota koristaa suuri kysymysmerkki. Juuri sopiva vaate rentoon menoon esimerkiksi leggingsien seuraksi.

Paita pääsi ylle ensimmäisen kerran jo tänään, kun sää on pilvinen, eikä aurinkokaan lämmitä. Hupparin seuraksi kiskaisin jalkaan perusleggingsit ja Converset. Onpas kivaa olla välillä taas street-tyttö! :)


Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Anonymous Lellu kirjoitti...

Ihanan rento asu kyllä! :)

19. toukokuuta 2009 klo 17.10  
Anonymous Anna kirjoitti...

Ajattelin tulla kertomaan sinulle, mitä mieltä olen blogistasi. Tykkään nimittäin ihan hirmuisesti! Blogisi on ihanan pirteä, ja tykkään siitä ettei joka postaus ole tyyliin "ostin sitä ja tätä ja haluaisin ostaa vielä tuota" vaan kirjoitat muustakin, esimerkkinä tuo venyttelypostaus. Pidän kirjoitustyylistäsikin tosi paljon.. voisin sanoa että Pupulandia (niin, suomenkieliset bloginnimet kunniaan!) on suosikkiblogini :)
Niin ja onpas ihana huppari, keltainen näyttää minusta tosi hyvältä päälläsi :D
Anteeksi tämä epämääräinen teksti, mutta kun halusin vaan kertoa että tykkään. Jatka samaan malliin, hauskaa kevättä sinulle Jenni! :>
Anna

19. toukokuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Minna L. kirjoitti...

ite eksyin paikalle jo vahingossa puol 12 (asun melkein vieressä ja olin matkalla kauppaan) ja siinä vaiheessa mun lisäks oli vaan ehkä 4 tyyppiä siel. kävi kiva tuuri, sai rauhas kattoo ja ostaa kaiken mitä halus. tasalta oliki jo sit iha järkyttävä tungos, onneks siin vaihees olin jo matkalla kotiin. :D

19. toukokuuta 2009 klo 17.37  
Anonymous Lraa kirjoitti...

jenni sulla on tosi kiva blogi! käsittelet monia mukavia aiheita, eikä blogissasi ole pelkästään päivän asu -kuvia perä perään. mielestäni pupulandia on laadukas blogi :) oot selvästi oma suloinen itsesi etkä yritä olla jotain muuta! lemppariblogini ehdottomasti :)

19. toukokuuta 2009 klo 17.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huippu ihana huppari ja huippu ihana blogi (:

19. toukokuuta 2009 klo 18.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa, sellasta jos saan kysellä, paljon jouduit pulittamaan uudesta hupparistasi, ihana!

19. toukokuuta 2009 klo 18.53  
Blogger Kirsikka kirjoitti...

Tosi raikkaan värinen huppari! Tykkään. Ajattelin just eilen itseasiassa että pitäisi tehdä jossain vaiheessa pitkä huppari jota sitten voisi käyttää legginsien parina. Kuitenkin joo kiwa huppari :)

19. toukokuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Noora kirjoitti...

Komppaan Annaa ^ joka kehui blogisi pirteyttä! ja pakko sanoa että olet kyllä yksi sympaattisimman tuntuisista bloggaajista:)

19. toukokuuta 2009 klo 20.07  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kiva huppari! Sekä väri että kysymysmerkki-printti ihastuttivat kovasti. :)

19. toukokuuta 2009 klo 21.01  
Blogger Cake kirjoitti...

Hauska toi paita :D Oli tarkoitus itsekin käydä tsekkaamassa, mitä siellä oli tarjolla, mutta uni vei voiton.. Ehkä ensi kerralla!

20. toukokuuta 2009 klo 0.28  
Blogger Tatu Virta kirjoitti...

Satuin juuri olemaan kaupungissa Jarren keikalla kun tämä myynti oli - ilman sun blogientryäs en tällasestakaan olisi tiennyt. Ja vaikka tulin paikalle vasta kolmelta, löysin silti todella tyylikkään t-paidan itselleni - t-paitafriikillä on aina helppoa! (vaikka muuten CTRL-tyyli ei oikein uppoa mulle, en ole koskaan pitänyt maaliräjähdys-huppareista). Kiitos vielä kerran vinkistä. :)

20. toukokuuta 2009 klo 1.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lellu: Kiitos. :) Tällä hetkellä hupparista irtoaa vain raivostuttavan paljon nöyhtää, joten pitänee pestä se ennen seuraavaa käyttökertaa. :D

Anna: Voi miten ihana kommentti! Hymy nousi huulille. :) Palautteesi perusteella olen onnistunut juuri siinä, mihin olen pyrkinytkin, eli että jokainen postaus ei olisi vain ostosten esittelyä. En tosin edes osta niin paljon vaatteita, että niistä riittäisi blogin pääasialliseksi sisällöksi edes. :) Viime aikoina blogin aihepiiri on lipunut aika vahvasti muodista enemmän tällaiselle lifestyle-osastolle, mutta onneksi se ei tunnu ketään häiritsevän. :) Ihanaa kevättä myös sinulle Anna!

Superlatiivi: Lucky you! :D Olin viimeksi itse myös muutaman minuutin etuajassa ja silloin paikalla ei ollut vielä oikein ketään. Onnekas olit, kun vältyit pahimmalta tungokselta. :)

Lraa: Kiitos kovasti! :) On tosi mukava saada tuollaista palautetta, koska olen välillä miettinyt, että moneen muuhun tämän lajityypin blogiin verrattuna omassani on aika vähän asu- ja ostospostauksia. Itse tykkään kirjoitella muistakin aiheista, joten kiva kuulla, että ne otetaan hyvin vastaan. :) Kiitos ihanista sanoista ja aurinkoista viikkoa! :)

Anonyymi1: Voi kiitos. :) Olen aivan häkellyksissä täällä kaikkien näiden ihanien kommenttien keskellä. :D

Anonyymi2: Kiitos! :) Hupparilla oli tuolla hintaa 35 euroa, mutta en osaa sanoa, paljonko se tulee maksamaan kaupassa. Ehkä kympin tai pari enemmän?

Kirsikka: Kiitos. :) Tykkään juuri tuosta hupparin väristä, ihanan raikas ja kesäinen. Olisinpa minäkin yhtä kätevä käsistäni, että hupparin teko luonnistuisi itseltä. :D

Noora: Voi kiitos kivoista sanoista. :) Olen yhtä hymyä vain, kun tähän postaukseen on tullut niin kivoja kommentteja. :D

Christina: Kiitos. :) Minäkin ihastuin väriin ja printtiin. Hupparia oli myös pinkkinä, mutta jotenkin tuo vaaleankeltainen puhutteli minua enemmän. :)

Cake: Kiitos. :) Tulet messiin sitten ensi kerralla! Veikkaan, että seuraava näytekappalemyynti on joskus puolen vuoden päästä. :)

Tatu: Hei loistojuttu! :) On aina tosi ilahduttavaa kuulla, jos joku on minun vinkkieni avulla löytänyt jotakin kivaa. :) CTRL:n tyyli on kyllä aikamoisen värikäs, enkä itsekään innostu kaikista kovin riemunkirjavista jutuista, mutta paljon kivaakin löytyy valikoimasta. :)

20. toukokuuta 2009 klo 8.47  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Oi tuon perään juuri huokailin, mutta silloin meillä oli hieman hidasta väkeä kotona, enkä ikinä päässyt perille etsimään ihanuuksia :/

20. toukokuuta 2009 klo 19.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: Onneksi tuo huppari tulee myyntiin syksyllä ihan kauppoihin, joten voit silloin käydä hakemassa sen omaksesi, jos vielä haikailuttaa. ;)

21. toukokuuta 2009 klo 8.20  
Blogger Kirsikka kirjoitti...

Kuka on väittänyt että olisin kätevä käsistäni? :D ainahan sitä kuitenkin saa yrittää! Kaavojen kanssa..

21. toukokuuta 2009 klo 18.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kirsikka: Hahah. :D Nooh, se on jo jotain, että on kokeilunhalua ja intoa yrittää. ;)

22. toukokuuta 2009 klo 9.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu