Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lempifarkkujen toinen tuleminen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Lempifarkkujen toinen tuleminenYksi maailman kauheimmista asioista on se, kun huomaa lempifarkkujensa alkavan vedellä viimeisiään. Joillekin hyvien farkkujen etsiminen on elämän mittainen missio ja toiset shoppailevat farkkuja kuin sukkia - lempifarkkujen asemaan pääseminen vaatii kuitenkin pöksyiltä aika paljon. Lempifarkut sopivat kaiken kanssa, joka tilanteeseen ja toimivat siinä sivussa eräänlainsena turvavaatteena ja pahan päivän hätävarana. Jos kuitenkin housujen persiissä ammottaa nyrkin kokoinen reikä, ei paikkauskaan yleensä enää pelasta tilannetta. Omat lempifarkkuni eivät vielä ole aivan noin heikossa jamassa, mutta tiedostan, ettei luopumisen hetki ole enää kaukana. Niinpä olen aloittanut uusien lempifarkkujen metsästyksen jo hyvän aikaa sitten.Lempifarkkuja voi tietysti olla useammatkin kuin yhdet, mutta lemppareista luopuminen kirpaisee aina. Ja sitäpaitsi yleensä lempparit ovat keskenään aivan erilaisia! Yhdet ovat mustat, toiset siniset, kolmannet löysät, neljännet pillit, jne. Nyt haussa ovat olleet vaaleansiniset pillifarkut, koska lahoamaisillaan olevat ovat juuri sellaiset. Sitkeä etsiskely tuotti vihdoin tulosta, kun lähdin kuluttamaan Eettisen Kuluttamisen viikolla järjestetyssä arvonnassa voittamaani Dieselin lahjakorttia. Sovittelin useampiakin farkkuja, mutta hiukan normaalia lyhyemmillä lahkeilla varustetut Cuddyt veivät sydämeni heti kättelyssä. Hauskaa tilanteessa on itse asiassa se, että sovittelin saman mallin farkkuja kaihoisana jo viime kesänä, kun minulla ei silloin ollut rahaa ostaa niitä. Ja nyt melkein vuotta myöhemmin sain sitten samat farkut omakseni ja yksinkertaisesti tiedän, että vanhat ja lahot lempifarkkuni ovat vihdoin löytäneet seuraajansa. Jee! :)Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Pinja kirjoitti...

Mä oon monesti surkutellut, etten ostanut omista lempifarkuista toisia samanlaisia silloin, kun niitä myynnissä oli. Ihan vain sen vuoksi, että tuskin lempifarkut ikuisesti kestää. Olisi huippua korvata vanhat lempifarkut uusilla ihan samanlaisilla, kun mulle ainakin farkkumetsästys monesti tuottaa ongelmia.

24. toukokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat farkut! :) Etsin myöskin uusia farkkuja, mutta taitaa olla niin ettei lempifarkkumalliani enää tehdä...

24. toukokuuta 2009 klo 20.00  
Anonymous Senna kirjoitti...

Miksi lempifarkkujen löytäminen onkin niin hankalaa. Vähän aikaa sitten omani hajos ja nyt olen ollut ihan ilman koska ei ole vain löytynyt..

Hei muuten, kiitos tuosta personal trainer tarjouksesta, laitoin äsken sähköpostia niille.:) Saa nähdä millainen tarjous tulee sillä olen jo pitkään halunnut jonkun treeniohjelman kun olisi kans kiinteytys mielessä ja muutaman kilon painon pudotus. Muutenkin sun liikuntaharrastus on antanut potkua omaani joka kuoli talvella.:D Mutta ehkä syksyllä olen jo paremmassa kunnossa.:)

24. toukokuuta 2009 klo 20.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saanko udella, mikä mahtaa olla farkkujesi tuumakoko, siis molempiin suuntiin? Nuo Dieselit kun näyttävät istuvan sulle täydellisesti ja mietin, pitäisikö sittenkin antaa ko. merkille mahdollisuus. En ole koskaan omistanut merkin farkkuja, koska ystäväni ovat valitelleet niiden nopeasta löystymisestä.

Itselläni on siis useimpien farkkumerkkien kanssa se ongelma, että kroppani ei mitenkään istu tarjolla oleviin malleihin: lantio kun on suhteessa leveä kapeisiin reisiin nähden, joten valittavissa on yleensä joko muuten sopivat mutta lantiolta ahdistavan kireät housut tahi muuten sopivat, mutta reisistä lötköttävät farkut.

24. toukokuuta 2009 klo 22.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja: No olen miettinyt tuota samaa myös monien kenkien kanssa. :D Että kun löytyy täydelliset, niin ostaisi varastoon toiset jo varmuuden vuoksi. Mutta eipä sitä koskaan ajoissa tajua. :P

Anonyymi1: Kiitos. :) Minunkaan lempifarkkujani ei enää tehdä, joten jouduin suosiolla vaihtamaan merkkiä ja kokeilemaan kaikkea. Onnea omalle metsästyksellesi! :)

Senna: No sanopa muuta. Omat vanhat lempifarkkuni ovat vielä hengissä, mutta niistä varmaankin aika jättää suhteellisen pian, koska reikiä on paikkailtu ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. :) Ja kiva juttu, että päätit ryhtyä personal trainerin etsintään. Kerrohan sitten, miten kävi! :) Ja treenausintoa!

Anonyymi2: Noiden Dieselien tuumakoko on vyötäröltä 26 ja lahkeen pituus 32 tuumaa. Malli on hiukan normaalia lyhyempi lahkeista, mutta minusta tuo lyhyt malli näytti tosi kivalta. :) Farkut istuvat kuin hanska, se on pakko myöntää! Dieselin liikkeessä ohjeistettiin, että kannattaa ottaa mahdollisimman tiukka koko juuri siksi, että farkut löystyvät käytössä. Tuumakoko 26 menee helposti päälle, mutta on juuri niin napakka, että kestää pienen löystymisen. :)

Sehän noissa farkkumalleissa usein on, että ne tehdään niin standardimittojen mukaan, että vähänkään erikoisemmilla mittasuhteilla on vaikea löytää hyvin istuvia housuja. Minulla on melko helppo farkkukroppa, ja monet mallit istuvat hyvin. Merkeittäin koot vaihtelevat paljonkin, joillakin merkeillä vyötärö on 26 tuumaa mutta omistan myös yhdet tuumakoon 29 farkut, jotka ovat ihan sopivat. Hyvin istuvia farkkuja olen löytänyt esimerkiksi Dieseliltä, Tiger of Swedeniltä, Cheap Mondaylta ja H&M:ltä. Onnea täydellisten farkkujen etsintään! :)

24. toukokuuta 2009 klo 22.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli tuossa alkuvuodesta saman tapainen ongelma.Lempi farkkuni hajosivat lopullisesti.Vähän aikaa sitten löysin onneksi hyvin istuvat farkku legginssit ja ne ovat saaneet toimia farkkujen korvikkeena(:

25. toukokuuta 2009 klo 22.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Farkkuleggingsit ovat kyllä minullakin syöneet farkkujen käyttöä paljon helppoutensa vuoksi. Mutta onnea uusien lempifarkkujen metsästykseen! :)

26. toukokuuta 2009 klo 7.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu