Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Räps räps

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 14. toukokuuta 2009

Räps räps


Ehdin jo viime postauksessa mainita, että sain silmäripseni saivat melkoisesti lisää volyymia eilen. Marsaanan kauneuspäivässä oli paikalla myös ripsien pidennyksiä ja tuuhennuksia tekevä tuote-esittelijä. Esittelyyn kaivattiin koekaniinia ja kuinkas ollakaan, minä istuin hetken päästä "uhrin" paikalla. Ripsien pidennykset toimivat hiukan eri tavoin kuin perinteiset irtoripset. Ripset nimittäin liimataan yksitellen omiin ripsiin kiinni tehokkaalla liimalla ja oikein hoidettuina niiden pitäisi pysyä paikoillaan niin kauan, kunnes oma ripsi irtoaa. Yhden ripsen elinkaari on noin 3 kuukautta, joten pidennys pysyy yleensä paikallaan 1-2kk. Irtoripsiä on tarjolla monen pituisia ja paksuisia, joten jokaiselle varmasti löytyy mieluisa vaihtoehto.Projekti alkoi kasvopesulla, sillä silmien ja niiden ympärysalueen on oltava puhdas, jotta liima tarttuisi kunnolla ripsiin. Tämän jälkeen silmieni alle laitettiin alaripset peittävät suojalaput, jotta silmät eivät liimautuisi umpeen. :D Sen jälkeen istuinkin paikallani noin tunnin silmät kiinni, kun pidennyksiä asennettiin paikalleen. Homma todellakin vie paljon aikaa, koska ripsien liimaaminen yksitellen paikalleen on hidasta ja tarkkaa puuhaa. Tietysti riippuu liimattavien ripsien määrästä, miten kauan työhön kuluu aikaa. Jos lisäkkeet laitetaan joka ripseen, hommaan saa kuulemma helposti kulumaan 1,5-2 tuntia. Minun kohdallani aikaa kului noin tunti ja sain silmiini melko hillityt räpsyttimet.Mutta tosiaan, jotta nämä feikkiripset pysyisivät paikoillaan luvatun ajan, pitää niitä osata huoltaa oikein. Mitään avaruustiedettä tämä ei ole, mutta varovaisuutta ripsien kanssa tarvitaan. Pidennysten kanssa ripsiä ei tulisi kosketella enempää kuin on aivan pakko ja muutenkin silmiin kohdistuvaa hankausta ja muuta rasitusta tulisi välttää. Minulle myös suositeltiin, että on parempi olla käyttämättä ripsiväriä, koska varsinkin sen poiston yhteydessä lisäkkeet helposti irtoilevat. Myöskään öljypohjaisia meikinpoistoaineita ei suositella, koska öljy liuottaa liiman, jolla ripset on kiinnitetty.

Vaikka pidennysten hoito ei ole tuon kummempaa, olen itse sellainen homssu ja hutilus, että jo meikin poistaminen kasvoilta koskematta ripsiin tuntuu todelliselta haasteelta, vaikka ripsiväriä ei olisikaan. Niin ja sitten se ripsiväri... Pidennystenkin kanssa omat ripseni näyttävät aika vaatimattomilta ilman ripsiväriä. Veikkaan, että paras vaihtoehto olisi ottaa ripsiin kestovärjäys ennen lisäkkeiden laittamista. Omat ripseni ovat myös piikkisuorat ja nyt pidennysten kanssa taivuttimen käyttö ei ole sallittua. Jos ripsiä olisi laitettu enemmän, ehkä sitten en kokisi tarvetta taivuttimeen ja ripsiväriin.Minua kyllä varoiteltiin, että näihin jää pahemman kerran koukkuun. Kokeilun jälkeen saattaa helposti tuntua, että omat ripset eivät näytä oikein miltään. Minä kuitenkin luulen, että ainakin toistaiseksi pärjään hyvin ilmankin, koska pahoin pelkään, että nämäkin tippuvat jo ennen aikojaan sähläriluonteeni takia. ;) Kunnon hömppäähän tällaiset ovat, mutta jos rahaa on ja haluaa luonnollisen näyttävät ripset verrattain pienellä vaivalla (ainakin perinteisiin irtoripsiin verrattuna) voi tämä olla hyväkin vaihtoehto. :)
Plussat
  • pitkät, tuuheat ja kaartuvat ripset
  • ei tarvitse käyttää ripsiväriä
  • todella luonnollinen lopputulos
  • oikein hoidettuna pitkä kesto
  • huomaamattoman tuntuiset

Miinukset
  • kallis hinta (vaihtelee yleensä 70-120 euron välillä paikasta riippuen)
  • varovaisuus ripsien kanssa - ei hankausta eikä muutakaan mekaanista rasitusta
  • ei ripsiväriä eikä öljypohjaisia meikinpoistotuotteita
  • ei ripsentaivutinta
  • irtoripset putoilevat auttamatta, jos hoito-ohjeita ei noudata tarkkaan

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Työkaveri laittoi häihinsä tuollaiset ja jäi koukkuun. Tai ainakin kuulin hänen soittavan uutta aikaa ripsien huoloa varten häiden jälkeenkin. :)

Nuo sinun näyttää aika kivoilta, itse tyydyn kuitenkin edullisiin itselaitettaviin tekoripisiin, jos joskus haluan hieman hullutella kunnon räpsyttimillä. :D

14. toukokuuta 2009 klo 22.36  
Blogger Ambe kirjoitti...

Mulla meni kauan hyväksyä hiustenpidennykset ja ripsienpidennys puolestaan kuulostaa jo ihan hullulta, mutta kieltämättä näyttää hyvältä! Ehdottomasti kokeilisin itsekin, jos ilmaiseksi saisi mutta en missään nimessä lähtisi varmaan maksamaan niin suuria summia niiden ylläpitämisestä.

Pidennyshiukset ovat mielestäni helppohoitoiset vaikka niistä pitääkin pitää kovasti huolta, mutta en voi kuvitellakaan peseväni meikkejä hankaamatta silmiä jotenkin.. kaikenlisäksi en tule silmämeikinpuhdistuksessa toimeen ilman öljypohjaisia meikinpuhdistuslappuja! :D mutta pakko on myöntää että ihanat räpsyttimet tuli ja luonnollisilta näyttävät. Toivotaan että saat nauttia niistä edes jonkin aikaa..ü

14. toukokuuta 2009 klo 23.46  
Blogger patentti kirjoitti...

Toi kuulostaa kyllä hullulta, mutta toisaalta vähän samankaltaiselta kuin kulmien värjääminen, sitten ei tarvitse meikata niitä kuukauteen. Eli oikeastaan tuon voisi sanoa säästävän aikaa aamuista, laiskoille sopivaa siis :)

14. toukokuuta 2009 klo 23.57  
Blogger Christina kirjoitti...

Olisipa ihanaa saada kunnon räpsyttimet - ja vieläpä pitkäksi aikaa. Mutta omat kelpaavat silti toistaiseksi vielä oikein mainiosti, vaikka harmittavan lyhyet ovatkin. Pidennykset multa tippuisi alta aikayksikön, kun ajatuksissani hankaan silmiäni - meikinpoistosta sitten puhumattakaan!

Mutta hyvältä kyllä näyttää. :)

15. toukokuuta 2009 klo 0.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis onko noi ne sun kaikki ripset mitä sulle laitettiin ? En voi uskoa ! näyttää että sulla ois vaan pari hassua ripsee tökätty tonne, kaverilla on ja sillä on joku 10000000000000 kertaa tuuheemmat ja siis mitä ihmettä :D sua on huijattu ! ei noi voi olla ne oikeet ripset ! otan sulle kuvan oikeesti niistä ripsistä ja lähetän :D

15. toukokuuta 2009 klo 0.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna-Maria: Tämä on varmaan ihan kiva vaihtoehto juuri vaikka jotakin erityistä tilaisuutta varten, mutta en kyllä jaksaisi tällaisten kanssa pelailla pidemmän päälle. :)

Ambe: No siis minustakin tämä on aivan älytöntä humpuukia, mutta ilmeisesti ainakin julkkikset käyttävät noita pidennyksiä tosi paljon. Lopputulos on hirmu luonnollinen kyllä, mutta en nyt koe saaneeni näistä mitään erityistä lisäarvoa. :D Minulle tämä oli vain hauska kokeilu, kun kerran ilmaiseksi sain. :)

Patentti: No tuossa olet ihan oikeassa kyllä! Kun ripsiväriä ei tarvitse, tai oikeastaan saa käyttää, niin kyllähän se nopeuttaa sekä aamu- että iltatoimia. :D

Christina: No jos ihan rehellisiä ollaan, niin melkein odotan, että nämä irtoripset tippuvat pois ja voin palata normaaleihin rutiineihini. :D Mutta olihan tämä hauska kokeilu!

Anonyymi: Ei hätää, ketään ei ole huijattu. :D Ideana ei ollut laittaa täyttä ripsiarsenaalia, vaan vähän niinkuin kokeeksi laittaa vähän ripsiä, jotta saisi idean, miltä tällaiset ripsien pidennykset tuntuvat ja näyttävät. Toki lopputulos olisi huomattavasti runsaampi, mikäli jokaiseen ripseen olisi kiinnitetty lisäke. :) Ja en siis maksanut tästä mitään, vaan kyseessä oli vähän kuin tuote-esittely.

15. toukokuuta 2009 klo 7.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noita saa halvalla netistä.laittelen aina silloin tällöin, sen oppii helposti. ei ne kyllä 3 kk kestä, pikemminkin pari viikkoa. tosin en itse osaa olla ilman ripsiväriä jne, joten ehkä se syynä.

21. toukokuuta 2009 klo 4.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu