Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Selän vilauttelua

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Selän vilauttelua


Edellisen postauksen tunnelmista on kiva iltaa kohden siirtyä vähän huolettomampiin aiheisiin... Taannoisten Tampereen blogibileiden yhteydessä saamani Nelly.comin lahjakortti on kuumotellut tuossa pöydän kulmalla jo monta viikkoa kutsuvasti. Olen toiveikkaana surffaillut Nellyn sivuilla harva se päivä, josko jotakin uutta olisi tullut valikoimiin. Mitään ensisilmäyksellä täydellistä ei nimittäin oikein ole tullut vastaan. Toisaalta houkutteli käyttää lahjakortti alennuspuolen tuotteisiin, mutta toisaalta ajattelin, että olisi mukavaa ostaa kerrankin jotain sellaista, mitä ei muuten raaskisi. Kallistuin jälkimmäisen vaihtoehdon puoleen, kun törmäsin Quontumin mustaan mekkoon. Mekon juju piilee selkäpuolen hauskassa leikkauksessa. Samaa mekkoa on saatavilla myös neonvärein koristeltuna, mutta musta lienee ajattomampi ja monikäyttöisempi versio. :)
Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Tanja kirjoitti...

Oi vähän on hieno mekko! :D

17. toukokuuta 2009 klo 21.36  
Blogger juni kirjoitti...

Vähän kiva! :D Mä tahtoisin just jonku tollasen muuten yksinkertaisen mekon, mutta jossa on just jonkinlainen yksityiskohta esim. selässä :D

17. toukokuuta 2009 klo 22.17  
Blogger Pinja kirjoitti...

Upea avoin selkäpuoli tossa mekossa!

17. toukokuuta 2009 klo 22.34  
Blogger tanja kirjoitti...

upea toi mekko! : ) kun tavallaan se on just sellanen monikäyttöinen pikkumusta mut kumminkaan ei niin tavallinen. : )

17. toukokuuta 2009 klo 23.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tanja: Kiitos. :) Saa nähdä, miltä se näyttää sitten päälläni.

Juni: Kiitti! :) Tuo on kyllä aika kiva, koska käy varmaan vähän asiallisempiinkin kekkereihin tarvittaessa, mutta silti siinä on tuollainen näyttävä yksityiskohta. :)

Pinja: Avoimet selät ovat heikkouteni. ;)

Tanja: Kiitos. :) Nimenomaan! Veikkaan, että rennommissa tilaisuuksissa tuo menee ihan pikkumustasta, mutta silti voi käyttää myös bilemekkona. :)

18. toukokuuta 2009 klo 8.28  
Blogger La Petite kirjoitti...

Oij oij, multa on mennyt ohi koko Nelly.comin olemassaolo taalla ulkomailla asustellessa! Pitaakin tehda tilaus niin on kiva paketti odottelemassa kun paasen Suomeen lomailemaan! Ihana on toi mekko kylla! Vai kipuaakohan se helposti reitta pitkin liian ylos?! :)

19. toukokuuta 2009 klo 0.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Petite: Mekko tulee varmaan tällä viikolla postissa, joten voin sitten raportoida nouseeko. ;) Tosin luulen, että olen sen verran tuota kuvan mallia lyhyempi, että ei tarvitse moisesta huolehtia. :D

19. toukokuuta 2009 klo 8.37  
Blogger La Petite kirjoitti...

niin joo totta, saattaa itsellakin menna lahemmaksi polvea kun peppua :D

19. toukokuuta 2009 klo 20.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu