Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Stella + Adidas = HOT!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 5. toukokuuta 2009

Stella + Adidas = HOT!


Ensinnäkin pitää kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita aivan mahtavasta tsemppaushengestä! Sain heti kommenteistanne uutta puhtia liikuntaharrastuksen jatkamiseen. :) Ja tosiaan, eilinen lenkki sujuikin yllättäen paljon sutjakkaammin kuin ensimmäinen lenkki viikko viikko sitten, vaikka odotukseni eivät olleetkaan hääppöiset. Jaksoin juosta kaksinkertaisen ajan edelliseen lenkkiin verrattuna, enkä edes narissut poikakaverilleni yhtään. ;) Kävimme toisaalta myös lauantaina noin 12 kilometrin pyörälenkillä, joka varmaan myös paransi kisakestävyyttäni aavistuksen.



Ehdin jo eilen vähän fiilistellä Stella McCartneyn Adidakselle suunnittelemia urheiluvaatteita ja illalla tutkailin niitä sitten hiukan tarkemmin. Surffailuretkestäni taisi tulla kohtalokas, sillä toivelista Joulupukille kasvoi juuri Acnen mekkojen ja tiukan pyllyn lisäksi kokoelmalla Stella McCartneyn treenivaatteita. Kulahtaneet t-paidat ja nappiverkkarit ovat kuulkaa kaukana näistä luomuksista! Vaikka liikunnan ei pitäisi olla vaatteista tai varusteista kiinni, on pakko myöntää, että kyllähän kaunis ja värikäs toppi on tuhat kertaa kivempi pukea päälle kuin virttynyt mainos-t-paita.



Surffailukierrokseni Adidaksen sivuilla koitui kohtaloksi lähinnä sen takia, että koluttuani malliston läpi, himoitsin varmaan likimain jokaista siihen kuuluvaa vaatekappaletta. Koska en kertakaikkiaan osannut valita vain muutamaa suosikkia, postausta kuvittaa nyt sitten varmaan noin puolet malliston vaatteista. :D Mutta näitä vaatteita voisi hankkia kaapin täyteen jo senkin takia, että minä voisin kuvitella käyttäväni noita muulloinkin kuin vain urheillessani. :)



Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Blogger Hanna kirjoitti...

Arvaa miks mä asun siellä Stockan urheiluosastolla?? Se valikoima tosin ei ole tuota luokkaa. Varsinkaan sen jälkeen kun tuhlasin mun tilin sinne. Ihan vahingossa.

5. toukokuuta 2009 klo 10.50  
Blogger Loviisa kirjoitti...

Se on ihan totta, että kivat treenivaatteet vaikuttaa omaan mielialaan, ja jopa urheilusuorituksen turnauskestävyyteen :)

Itse koitan tsempata itseäni käyttämällä pirteitä värejä ja ainoastaan sopivia, mukavia vaatteita treenatessa. Joten pinkkiä, vaaleansinistä, lehdenvihreää ja tummanpunaista löytyy meikäläisen urheiluvaatekaapista. Myös muutama musta niille päiville, kun ei jaksa pingottaa... Ja esim. uuden ulkoilutakin hankkimisen jälkeen on ollut paljon kivempaa käydä lenkeillä ulkona (vaikka Visa "hieman" ostohetkellä vingahtikin).

5. toukokuuta 2009 klo 13.21  
Blogger Heli kirjoitti...

Muistan kuinka vuosi sitten Pariisin reissulla Adidkasen liikkeessä hipelöin noita Stellan vaatteita vähän pidemmänkin aikaa.. Koitin etsiä itselleni jotain peruspaitaa, kun olin lähteny villapaidassa liikkelle ja olikin yllättäen reilusti yli 20c lämmintä. Jäi kyllä Adidakset ostamssa, ihan liian kalliita :D

5. toukokuuta 2009 klo 14.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hanna: Haha. :D Voisin myös muuttaa sinne asumaan, onkohan Stellan mallistossa telttoja? Ja milloinkahan saisin niin ison tilin, että voisin käydä tuhlaamassa sen Stockan urheiluosastolla...

Loviisa: No aivan varmasti vaikuttavat! Varsinkin, jos sattuu olemaan yhtään esteetikko. :) Minulla on tällä hetkellä aika vähän mitään kivoja jumppavaatteita, mutta yksissä housuissa pyllyni näyttää niin hyvältä, että tekee mieli lähteä treenaamaan ihan vain siksi, että voisin esitellä sitä! :D Sellaisia treenivaatteiden pitää olla! ;)

Heli: No siksipä minä tässä huutelen sitä Joulupukkia koko ajan apuun, kun ei taida meikäläisenkään budjetti tällä hetkellä noihin taipua. :D

5. toukokuuta 2009 klo 18.44  
Blogger Tiita kirjoitti...

Tämän jutun jälkeen miullekin tuli kamala himo uusiin treenivaatteisiin, itsekin lenkit kun kulutan vanhoissa kauhtuneissa t-paidoissa. Harmi vaan, ettei noi ihan ilmasia ole :D

5. toukokuuta 2009 klo 21.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tiita: No sanopa muuta. Ilmaiseksi minä ottaisin vaikka kaikki. :D Mutta nyt kun joudun maksamaan, niin voi olla aika hiljaista. :P Haluaisikohan Adidas sponsoroida blogiani? ;)

6. toukokuuta 2009 klo 12.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu