Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vaahtoposkipunan metsästys jatkuu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 7. toukokuuta 2009

Vaahtoposkipunan metsästys jatkuu


Nyt tosiaan on luotettavasta lähteestä selvitetty, että suosikkiposkipunani valmistus on todella lopetettu. Maybellinen vaahtoposkipunaa ei siis todennäköisesti saa enää oikein mistään. Kuulemma jostain maaseudun ja pohjoisen halpahalleista ja marketeista voi vielä tuurilla löytää, mutta pääkaupunkiseudulla etsinnät voi jo lopettaa tuloksettomina. Niisk.



Löysin pari päivää sitten Sokokselta Rimmelin vaahtoposkipunan. Tai vaahdoksi sitä ainakin luulin, koska tuotteen nimi on Mousse Blush. Eilen testasin innoissani uutta poskipunaani, mutta jo tuikatessani sormen purkkiin, petyin pahasti. Vaahto oli tuosta moussesta kyllä kaukana ja tuote oli enemmänkin voidemaista. Maybellinen poskipunavaahdossa parasta on ollut juuri se, että sitä voi levittää halutessaan myös meikkivoiteen päälle ja silti se levittyy todella kauniisti ja tasaisesti. Väriä ei koskaan ole tarvinnut laittaa sormenpäähän kuin ihan pikkuisen ja sen takia vaahto on myös ollut todella riittoisaa.



Rimmelin "vaahdon" kanssa tilanne on aivan toinen, sillä tahmainen voide ei levity kovin nätisti meikkivoiteen päälle. Minun oli todella vaikea saada poskipuna levittymään tasaisesti ja tuotetta piti käyttää melko paljon, että poskipää ylipäänsä sai yhtään väriä. Rimmelin tuote toimii varmasti paljon paremmin paljaalle iholle, mutta meikäläisen hipiä ei ainakaan tähän aikaan vuodesta vielä kestä katseita ihan au naturel. Aion toki antaa tälle uutuudelle vielä mahdollisuuden, mutta ensikokemukseni ei ollut kovin riemukas - varsinkaan, kun vertailukohtana on liki täydellinen tuote. Mikäli joku siellä pohjoisemmassa löytää vielä jostakin tuon Maybellinen tuotteen, niin minulle voisi jemmata purkin! ;)



Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger Ambe kirjoitti...

Voi harmi kun ei vielä onnistanut! Itselläni on tuosta Rimmelin "vaahtosarjasta" sellainen voidemainen luomiväri, ja mikäli poskipuna on samaa koostumusta luomivärin kanssa, voin vain kuvitella ettei se luo poskille helposti luonnollista ja nättiä vaikutelmaa.

Tosin luomivärinä kyseinen tuote onkin aivan huippu, kun saa sutia pigmenttiä tarpeeksi.. mutta ehkäpä tuo uusi poskipunatuttavuutesikin vaatii vain hieman totuttelua, vaikka toisaalta sitä ei haluaisi opetella mitään uutta jos vanha tapa/tuote on todettu jo kerran hyväksi ;)

7. toukokuuta 2009 klo 17.13  
Blogger MouMou kirjoitti...

Tallinnasta tai ainakin Venäjältä saa tuotteita, joiden valmistus on lopetettu.;) Itse rahtaan sieltä yhtä Lorealin ripisväriä...

7. toukokuuta 2009 klo 17.13  
Blogger Anni kirjoitti...

Miulla olis Maybellinen dream mousse blush ja sävynä 04 mauve, oon kokeillu tätä pari kertaa, mut en osaa käyttää poskipunia ollenkaa.Ajattelin pistää tän jo roskiin tai antaa jollekkin mut silmiin sattu tää sun poskipunan metsästys.
Jos haluat ni voin lähettää tämän sinulle? :-))

7. toukokuuta 2009 klo 17.50  
Blogger Jones kirjoitti...

Aijaijai. Todella ärsyttävää tuollainen. No, toivottavasti onnistut löytämään uuden ja paremman poskipunan =d

7. toukokuuta 2009 klo 17.51  
Blogger R kirjoitti...

etkö sit vai sörkkinyt testeriä ennen ku ostit :o

7. toukokuuta 2009 klo 18.42  
Blogger aba kirjoitti...

ihan vaan katsoessa tota kuvaa niin tekee mieli laittaa sormensa tohon purkkiin. iiih!

7. toukokuuta 2009 klo 18.53  
Blogger Anna kirjoitti...

Oon tässä lukenu sun avautumista asiasta hetken, ja vasta tänään (joo, oon hidas) hiffasin, että mulla on tosta Maybellinesta sävy 05, Plum lojunut jo hetken käyttämättömänä. Siitä on jonku verran käytetty (jäljellä about puolet), mutta oon viahtanu eri poskipunaan, niin toi on vähän turha. Jos haluut sen, voidaan pikasesti treffaa joku päivä ja saat sen:)

Ja, mä lähen tonne Moskovaan kahen kuukauden kuluttua, jos kerrot sävyn, voin kattoo sen tarjonnan sitten paikan päällä;)

7. toukokuuta 2009 klo 19.05  
Anonymous Suvi kirjoitti...

Hei minkälaisia iho-ongelmia sulla on? Kuvista ei ainakaan näy yhtään...

Nimittäin itse olen kokenut ongelmaihoni kanssa valaistumisen Dermalogican tuotteiden ja kosmetologin avustuksella. Dermalogican yögeeli on vienyt aikuisiän aknen pois kokonaan muutamassa kuukaudessa ja kosmetologikäynnit esim. 4-6 kk välein avaa ihoa niin että se pysyy kivana. Noiden eri ihonhoitotuotteiden välillähän on ihan törkeitä hintaeroja, mutta toisaalta jos yksi tuote parantaa ongelman joka on vaivannut vuosia niin on se sen arvoista. Ei tarvitse käyttää enää meikkivoidettakaan ollenkaan (mikä osaltaan auttaa), kevyesti vaan puuteria :).

7. toukokuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous Suvi kirjoitti...

Kuulostipas tuo mun viesti hirveältä mainonnalta, mutta kun olen vaan niin onnellinen tästä :D (ja mulle ei edes makseta tästä piilomainonnasta mitään).

7. toukokuuta 2009 klo 20.12  
Anonymous annarii kirjoitti...

Jos ei ala löytyä, niin ainakin Cliniquella on valikoimissaan (oli puolisen vuotta sitten) vaahtoposkipuna, joka on oikeasti kevyttä vaahtoa. Itse levitän sitä juurikin meikkivoiteen päälle, ja toimii hyvin.

7. toukokuuta 2009 klo 20.54  
Blogger Styledrop kirjoitti...

No, voihan paska. Mulla ei ole meikeissä mitään luottotuotetta, kunhan nyt käyttämiäni meikkivoiteita ei lopeteta. En tiedä, mitä tekisin, jos lopettaisivat. En jaksa alkaa penkomaan uusia. Mutta ruokapuolella muistan useita rakkaita, joita ei enää löydä: jäätelömakuja, jogurttisalaattikatike...Jotenkin ärsyttää enemmän kun ruosta tulee kyse, jos lopettavat jotain:D

7. toukokuuta 2009 klo 23.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ambe: No sanopa muuta. Mutta kyllä varmasti joku korvaava tuote ajan kanssa löytyy. Uskon, että tuokin toimii esimerkiksi juuri paljaalle iholle varmaan ihan kivasti, mutta meikkivoiteen kanssa ei oikein natsannut. Mutta etsintä jatkuu... ;)

MouMou: Kiitos vinkistä! :) Täytyy vilkaista, jos tulee visiittiä sinne suunnalle!

Sell me candy: No sävykin olisi vielä sama kuin jota se, jota olen itse käyttänyt! :) Olet kyllä tosi ystävällinen, kun keksit moista edes ehdottaa! Ja siis mielelläni otan vanhan poskipunasi, jos sinulla ei ole sille todellakaan käyttöä. :) Ja maksan toki postikulut! Laita minulle vaikka sähköpostia osoitteeseen jenni_r_84@hotmail.com. Kiitos! :)

Jonttu: Se on aina tosi ärsyttävää, jos joku lempituote poistuu markkinoilta. Joskus käy myös niin, että uudistusten myötä vanhoja tuotteita mennään muuttamaan niin, etteivät ne tunnukaan enää hyvältä muutosten jälkeen. Argh. :D

Reetta: No tuosta kyseisestä sävystä ei ollut tarjolla testeriä ja kokeilin vain tosi pikaisesti toisen sävyn testeriä. Se oli ihan erilainen kuin tuo purkki, poskipuna oli nimittäin tuubissa. Tuo herätti jo epäilyksiä, mutta päätin silti antaa mahdollisuuden, kun ei siitä oikein testerin perusteella ottanut selvää. :P

Aba: Hahaha. :D Kyllähän se aika herkulliselta näyttää! :D

Anna: No vautsi, siinähän tuli parikin hyvää vaihtoehtoa! :D Voin kyllä ottaa sen poskipunasi, jos itselläsi ei ole sille enää käyttöä. Ja Moskovan matkaa varten kerrottakoon, että jos osuu matkan varrelle tuo tuote, niin sävy 004 tai siitä vaaleammat ovat mieluisia. :) Kiitos valtavasti! :)

Suvi: Minulla oli nuorempana melko ongelmainen iho, vanhemmiten se on helpottanut hurjasti. Kärsin atooppisesta ja herkästä ihosta, joka aiheuttaa aika paljon harmaita hiuksia aina toisinaan. Nuorempana ihossa oli myös paljon epäpuhtauksia ja ihonhoito oli aika haastavaa, kun se oli yhtäaikaisesti atooppinen, herkkä, pintakuiva ja epäpuhtauksia täynnä. ;)

E-pillereiden myötä epäpuhtaudet katosivat lähes täysin, joten nyt taistelu jatkuu enää tämän atooppisuuden, herkkyyden ja pintakuivuuden kanssa. Ihon herkkyys omassa tapauksessani ilmenee parhaiten siten, että ihoni alkaa punottaa tosi herkästi ja reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin todella helposti juuri punoittamalla. Meikkivoiteen kanssa tuo punoitus ei samalla tavoin näy, niin oma olo on usein paljon rennompi, kun on sellainen "turva-maski" naamalla. :D Tämän lisäksi ihoni on tällä hetkellä todella kalpea, ja ilman meikkiä näyttäisin oikeasti suunnilleen zombilta. :) Ihana kuulla, että sinä olet päässyt iho-ongelmistasi eroon! Se kyllä nostattaa mieltä todella paljon - ainakin itse tunnen, että näppy-ongelmien kadottua olen tuntenut oloni huomattavasti kauniimmaksi kuin aiemmin. :)

Annarii: Kiitos vinkistä! :) Tykkään Cliniquen tuotteista muutenkin, joten tuossa on sitten seuraava tuote, jota lähden kokeilemaan, jos Maybellinea ei enää löydy. :)

Styledrop: Ei mitään minunkaan ehdotonta lemppariani ole ennen lopetettu. Tosin minulla on ehdottomat lempparituotteet vain meikkivoiteessa ja poskipunassa - muiden suhteen vaihtelen merkkejä aika sujuvasti fiiliksen ja kokeilunhalun mukaan. Varmaan kuolisin, jos Max Factorin Lasting Performance -meikkivoiteen valmistus lopetettaisiin. Puistattaa pelkkä ajatuskin! :D Mutta noissa ruokajutuissa monikin lempparini on lopetettu. :( Eniten olen jäänyt haikailemaan Arlan sitruunajogurttia ja niitä Fazerin perinteisiä salmiakin muotoisia salmiakkeja pussissa. Nykyäänhän sitä sen makuista salmiakkia saa vain niissä pikkurasioissa. Yhyy.

8. toukokuuta 2009 klo 7.55  
Anonymous Murkinamasu kirjoitti...

Terve.

Jätin aiempaan poskipunapostaukseesi vinkkejä mahdollisista korvaajista. Lue sieltä vastaukseni. Suosittelen edelleen sinulle sitä Diorin vaahtoposkipunaa. Se toimii juuri niinkuin kuvailet tuotteesi toimivan.

8. toukokuuta 2009 klo 11.00  
Blogger Saara kirjoitti...

Rakas Jenni, minkä ihmeen päälle sä normaalisti sen poskipunan laitat, ellet meikkivoiteen?? :D

Olisiko sellainen Saara + Jenni meikkikoulu joskus? :D<3

8. toukokuuta 2009 klo 20.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Saara: No voihan sen siis paljaallekin iholle laittaa, jos ei käytä meikkivoidetta. ;) Mutta meikkikoulu käy kyllä! :D

8. toukokuuta 2009 klo 22.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu