Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Auringonraitoja

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Auringonraitoja


Hihii, nyt on uusi tukka! Haikailin tuossa jo aiemmin hiukan vaaleampien hiusten perään Jessica Alban hengessä. Juurikasvun kanssa taistelu on alkanut tympäännyttää ja mietin, josko jonkinlaista pikaista ratkaisua asiaan olisi saatavilla. Viihdyn tummana, mutta kesän tullen on kiva vaihtaa vähän vaaleampaan. Haaveilemani auringonpolttama look on melko vaikea toteuttaa värjättyyn hiukseen, mutta hovikampaajani Saara keksi keinot jälleen. ;) Varsinaista auringonpolttamaa sävyä ei lähdetty hakemaan, vaan hiusten kokonaissävyä kirkastettiin hyvin ohuilla, omaa luonnollista sävyäni lähellä olevilla raidoilla. Tykkään lopputuloksesta valtavasti! Ero aiempaan on hiuksenhieno (hihi), mutta koko tukan ilme silti muuttui selvästi vaaleampaan suuntaan. Päätimme Saaran kanssa, että huomenna laitetaan vielä vähän lisää vaaleita raitoja päällimmäisiin hiuksiin ja lopullisen lookin saatte nähdä loppuviikosta! :)


Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger Christina kirjoitti...

Oi, raidat näyttävät tosi kivoilta! :)

11. kesäkuuta 2009 klo 0.55  
Blogger Minttu kirjoitti...

TOSI kivan näköinen! Erittäin luonnollinen ja raikas lopputulos. Tiedän kokemuksesta, miten vaikea tummiksi värjättyjä hiuksia on raidottaa/vaalentaa..

11. kesäkuuta 2009 klo 9.18  
Anonymous anukaroliina kirjoitti...

Nätti lopputulos!

Itsekin otin värjättyihin ruskeisiin hiuksiini ohuenohuita vaaleita raitoja noin kuukausi sitten (haaveissa juuri tuo auringon paahtama kesälook) ja kivalta näyttää edelleen :> Miulla on myös tukka, joka vaalenee auringossa monta astetta ollen loppukesästä lähellä blondia ;)

11. kesäkuuta 2009 klo 9.40  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tosi kivat tuli jo nyt hiuksista!! :D

11. kesäkuuta 2009 klo 10.15  
Blogger kirppu kirjoitti...

Oijjoij, näyttää juuri sellaiselta mistä itse olen haaveillut! :)

11. kesäkuuta 2009 klo 13.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Christina: Kiitos! :) Lopputulos on ihanan huomaamaton, mutta silti hiusten väri muuttui selvästi.

Minttu: Kiitti! :) Olen itsekin aivan innoissani tästä uudesta lookista, vaikka ilme ei kovin paljon muuttunutkaan. Hiusten väri kuitenkin kirkastui huimasti ja raitojen ansiostan juurikasvukin on paljon huomaamattomampi kuin aiemmin. :)

Anukaroliina: Kiitos. :) Minusta tämä tosiaan toimii aivan loistavasti nyt ensiapuna tähän juurikasvun aiheuttamaan tuskaan. :D Katsotaan kuukauden-parin päästä, mitä sitten keksitään. :)

Kullanmuru: Kiitos. :) Juurikasvu menee vielä hiukan enemmän "piiloon" kun raitoja laitetaan päälle lisää. :)

Kirppu: Kiitos. :) Saara on mestari! ;)

11. kesäkuuta 2009 klo 14.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu