Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aarrejahdissa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 11. elokuuta 2009

Aarrejahdissa


Pääsin juuri peräänkuuluttamasta harkitsemisen ja aarteiden tärkeyttä shoppaillessa, kun ajauduin sovitun menon peruunnuttua pyörimään päämäärättömästi kauppoihin. Minulla oli yhtäkkiä tunti-pari kulutettavana ja hajamielinen vaeltelu vaatekaupoissa sopi siihen tilanteeseen oikein sopivasti. Mutta kuten shoppailukriittisessä postauksessani totesinkin, kaupoissa kuljeskelun karttamien auttaa hyvin välttämään kaikenlaisia mä haluun- ja mä tarviiiiin -ajatuksia. Valitettavasti homma toimii myös toisinpäin - eli on helppo "tarvita" vaikka mitä, kun näkee kaikenlaisia ihanuuksia ympärillään. Siksi nämä epämääräiset vaeltelureissut kauppoihin eivät välttämättä ole niin kamalan hyvä juttu. :D

MUTTA pysyin vahvana. Muistin tosin kauppakierroksellani erään mekon, jonka perään olin ehtinyt haikailla jo viikkotolkulla. Bongasin nimittäin jo liki kuukausi sitten aivan täydellisen mekon, joka ei edes ollut erityisen kallis, mutta noudatin sillä hetkellä shoppailun suhteen aikamoista nollatoleranssi-linjaa ja jätin mekon kylmästi kauppaan. Sen jälkeen se oli kyllä vieraillut ajatuksissani lukemattomia kertoja ja tuska huipentui toissa viikonloppuna, kun näin rakkaani toisen yllä! Päätin nyt sitten tsekata, josko mitenkään tuota mekkoa olisi vielä saatavilla. Sovin itseni kanssa, että mikäli mekkoa vielä löytyisi ja peräti minun kokoani, kohtalomme olisi sinetöity ja saisin luvan kantaa armaani kotiin asti. Aarrejahtini olisi siis vähän niin kuin kohtalon käsissä.Marssin kauppaan ja olin jo ehtinyt luopua toivosta, kun huomasin, että etsimiäni mekkoja oli vielä muutama kappale siirrettynä perimmäiseen rekkiin. Minun kokoani ei enää ollut, joten hiukan harmissani olin jo valmis jatkamaan matkaa, kun joku tyttö palautti juuri sen minun kokoni sovituksen jäljiltä paikalleen! Nytpä olenkin sitten liehunut mekossani onnellisena siitä lähtien. :) H&M Trendin musta mekko ei varmaan monen silmissä ole kummoinenkaan aarre, mutta minut ihanan vilpoisa materiaali, erikoiset laskokset, koko matkalta kulkeva vetoketju sekä selän pieni yksityiskohta hurmasivat. Mekko näyttää yhtä aikaa huolitellulta ja huolettomalta ja eri asusteilla kokonaisuudesta saa aivan eri näköisen. En ole koskaan osannut kesällä käyttää mustaa, mutta asu näyttää yllättävän kesäiseltä ruskeiden sandaalien ja laukun sekä aurinkolasien kera. :)


Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva mekko! Ihanan mallinen, ja sitä paitsi mustia mekkoja tarvitsee aina, ne ovat niin perusvaatteita, etteivät varmasti jää kaapin perukoille pölyttymään :)

11. elokuuta 2009 klo 17.47  
Blogger weekdays kirjoitti...

Heii, mites sun puolimaratontreenit sujuu? Etkö kuitenkin täs syksyllä meinannut sen juosta vai? Kiinnostuneena kyselen vain kun itsellä sama mielessä :)

- Johanna

11. elokuuta 2009 klo 17.57  
Blogger Hanna kirjoitti...

voi miten nätti :o

11. elokuuta 2009 klo 18.34  
Anonymous Tiitiäinen kirjoitti...

oih! Miksei meitin pikkukaupungissa myydä HM trendiä...?! Mä teen tota samaa myös: jos löydän jotain kivaa mitä ei ihan "hetiheti tarvi", odotan jonkun aikaa. Sitten jos liikkeessä on vielä mun kokoa, se on tarkoitettu mulle :) Useimmiten tällä tavalla saan hyvät ja pitkään käytössä olevat vaatteet kuin että ostan jotain äkkiseltään.

Ja muuta: kiitos sinun, miekii olen alkanu käymään salilla :)

11. elokuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Auri kirjoitti...

Sovitin itsekin tuota mekkoa, ei vain tarjolla oleva koko istunut. Hyvältä näyttää kyllä sun päällä! Tykkään siitä, kun sulla on usein ruskeita asustelita. Itelläni kaikki on tylsän mustaa.

11. elokuuta 2009 klo 22.12  
Anonymous junja kirjoitti...

voi onpa söpö! täytyy käydä tsekkaamassa, jos löytyis mullekkin tommonen!

12. elokuuta 2009 klo 2.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
miten treenaus sujuu? =) Minkä "kisan" olitkaan menossa juoksemaan, milloin ja minne? Pitäis itekin osallistua johonkin...kun saisi aikaan harjoitella tosissaan. =)
-Taija

12. elokuuta 2009 klo 8.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Voi kiitos. :) Se on kyllä totta, että mustia mekkoja tarvitsee aina! Ja minulla ei nyt tarkemmin ajateltuna ole montaakaan. Lisää hyviä perusteluja, kiitos. :D

Weekdays: Puolimaraton-treenit ovat sujuneet oikein hyvin. :) Tosin nyt kaksi viikkoa on mennyt vähän lusmuillessa, kun on ollut kaikkea muuta hässäkkää. Mutta tarkempaa raporttia treeneistä seuraa vielä tällä viikolla. :)

Hanna: Kiitos! :)

Tiitiäinen: Onhan se harmi, että kaikki eivät pääse käsiksi H&M Trendin vaatteisiin, mutta toisaalta yksi tuon malliston kivoimmista puolista on juuri se, että sitä saa niin rajatusti. En usko, että se jaksaisi innostaa yhtä paljon, jos sitä olisi liikkeellä samalla volyymilla kuin perus-H&M-kamaa. ;) Mutta tosiaan, tuo "tarkoitettu minulle" -filosofia on aika toimiva. Harrastan sitä itse usein, mikäli vain suinkin pystyn hallitsemaan itseni. :D Ja hei, tsemppiä aivan valtavasti salitreeniin! I'm proud of you! ;)

Auri: Kiitos. :) Minustakin tuo musta asu pehmenee huomattavasti, kun asusteet ovat tuollaiset lämpimän ruskeat. :)

Junja: Kiitos! Mekkoja oli enää muutama kappale jäljellä, joten pidä kiirettä! :)

Anonyymi2/Taija: Treenaus sujuu aika hyvin, mutta kyllä edessä oleva koettelemus jännittää silti aika tavalla. Olen menossa siis juoksemaan puolimaratonin Espoon rantamaratonille. Tarkempia treenikuulumisia on luvassa vielä tällä viikolla. :)

12. elokuuta 2009 klo 9.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu