Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Laiskamato muodin maailmassa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Laiskamato muodin maailmassa


Minä olen aika laiska ihminen, vaikka ei ehkä edellisen postauksen perusteella heti uskoisi. Laiskuuteni näkyy pienissä asioissa kuten siinä, että saattaa helposti vierähtää kolme tai neljäkin viikkoa, etten muka muista/ehdi/jaksa imuroida. Vitkuttelen asioiden kanssa ja jätän niitä viime tippaan, mikä on melkein enemmän sääntö kuin poikkeus. Tämän lisäksi laiskuuteni näkyy myös siinä, että kehitän helposti mukavistakin asioista rasitteita. Olen haalinut Blogilistalleni yli sata blogia, joiden kaikkien seuraaminen on käytännössä liki mahdotonta. Tai olisihan se mahdollista toki, mutta veisi ehkä puolikkaan työpäivän verran aikaa vuorokaudessa. :D Lopputuloksena on se, että kun näen ahdistavan suuren määrän uusia päivityksiä Blogilistan etusivulla, en jaksa klikata linkeistä yhtäkään, vaikka rakastan muiden blogien lukemista. Jos olette siis havainneet osaltani kommenttihiljaisuutta viimeaikoina, se johtunee tästä.Laiskuuteni ulottuu myös niin sanotun "muoti-skenen" seuraamiseen. Vaikka tykkään aidosti ihastella muotitalojen mallistoja Style.comissa ja tarkkailla muutenkin mitä pukeutumisen maailmassa tapahtuu, olen loppujen lopuksi liian laiska tehdäkseni sitä kovin aktiivisesti. En surffaile päivittäin tuntikausia erilaisilla muotiin liittyvillä nettisivuilla, vaikka se kivaa olisikin. Joskus olen jopa ollut jo kehittämässä asiasta itselleni paineita, koska kyllähän minun nyt pitäisi tunnistaa jokaisen suunnittelijan tuoreimmat mallistot ensisilmäyksellä, herranjestas. Ehkä se on osittain laiskuutta, osittain puhdasta ajanpuutetta. Tai ehkä en sittenkään ole tarpeeksi intohimoinen muodin suhteen, jos koen työlääksi käyttää aikaa tuollaiseen. Tämän tyyppisten kysymysten äärellä sitä tulee joskus vietettyä tovi jos toinenkin, kun selailen muiden bloggaajien fantastisia raportteja muotimaailman uusimmista tuulista. Mutta on se hyvä, että muut jaksavat nähdä sen vaivan, niin tällainen laiskiainenkin pysyy kärryillä! ;)Tätä blogijuttua varten ylitin itseni ja kokosin Style.comista iloksenne koosteen Chloén, Bottega Venetan ja DKNY:n syysmallistoista. ;)

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lol leija

19. elokuuta 2009 klo 13.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

DKNY näyttää loistavalta. Kiitos siis kollaaseista, itse kun en jaksa niitä selailla ;)

19. elokuuta 2009 klo 15.17  
Anonymous Elli kirjoitti...

laiskuus on ihan ok, kunhan asiat hoituu :D

ihana dkny<3

19. elokuuta 2009 klo 16.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä välillä pitää muutenki ottaa rennosti. Mediassa, etenkin Tv-sarjoissa, hahmot tuntuvat jaksavan Duracellpupujen lailla eteenpäin, mutta ainakin mun lähiympäristöni sanoo ottavansa usein rennosti. :'D

19. elokuuta 2009 klo 16.11  
Blogger Hilja kirjoitti...

Niin, minusta tuntuu ihan samalta, että vaikka kiinnostaisi niin ei saa kuitenkaan aikaiseksi :)

19. elokuuta 2009 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minustakin muoti on kivaa, mutta välillä (lue: lähes koskaan) en jaksa seurata sitä niin paljon kuin ehkä haluaisin. Sitten tulee juuri tuollainen mainitsemasi olo: "Olenko sittenkään kovin kiinnostunut tästä asiasta jos en edes tämän vertaa jaksa asiaa seurata?" :D Mutta ei sitä kannata ottaa kovin vakavasti, laiskottelu on ihan kivaa, ainakin joskus :)

Niin ja kiitos kollaaseista, olin juuri ajatellut että pitäisi tsekata mitä syksyllä on muodin saralla luvassa! :) Chloè oli kiva <3

-mansikka-

19. elokuuta 2009 klo 17.50  
Blogger tipitii kirjoitti...

Mä keräsin kesän aikana Blogilistan suosikkien saldoa aika paljon korkeemmaks ku ennen, eikä niille viidellekymmenelle blogille enäät tunnu löytyvän kunnolla aikaa... Harmi sinänsä :(

19. elokuuta 2009 klo 18.24  
Blogger Nina kirjoitti...

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=559009&qProductColorId=14&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=15&qStyle=&qSize=&qPage=1&scrollBarSelectedIndex=6&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=4&gender=1&qSiteId=1 Oli pakko tulla näyttämään! :p Hirveästä monsterilinkistä huolimatta. Samantyyppisiä paitoja eri tekstillä oli muutama.

19. elokuuta 2009 klo 20.33  
Blogger Joa kirjoitti...

Olen ihan samanlainen: kasaan itselleni paineita ihan turhista jutuista. Joskus yläasteella minulla oli pakkomielle lukea kaikki uutiset teksti-tv:ltä! Hullua? ;)

Mutta älä imuroinnista stressaa! Nimim. meillä imuroidaan kymmenen kertaa vuodessa!

19. elokuuta 2009 klo 20.56  
Anonymous Katri kirjoitti...

On piristävää lukea tyyliblogia (taimiksitätähaluatkaankutsua:)), jonka ei tarvitse brassailla kaikkitietävällä asenteella muotimaailman suurilla nimillä eikä toitottaa kuinka paljon ja minkäkin merkkisiä vaatteita sitä on tullutkaan ostettua. Turhasta kuluttamisesta on tullut itseisarvo liian monille blogeille. Siksi arvostan asennettasi ja vaatekaappiasi oman tyylin hallitsemisessa ilman pröystäilyä.

Meitä muodista kiinnostuneita "laiskoja taviksia" on monen monta, eikä se mielestäni vähennä lainkaan meidän tyyliemme mielenkiintoisuutta! Kiitos siis ihanan ihmisläheisestä ja realistisesta blogista! :)

19. elokuuta 2009 klo 22.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Lol vaan sinnekin. ;)

Anonyymi2: Haha, no eipä kestä. :D

Elli: Nimenomaan, ei sitä aina tarvitse olla niin skarppi! :D

Anonyymi3: Joo, minä olen juuri sellaisen rennon meiningin kannalla. Ja koen tarvitsevanikin aika paljon sellaista vapaata oleilua ilman velvollisuuksia. :)

Hilja: No onneksi en ole itse kehittämine ongelmineni yksin. :D

Anonyymi4/Mansikka: Nojoo, ehkä se ei aina vaadi niin ehdotonta paneutumista, että voi olla silti kiinnostunut jostakin. :) Ja kiva, että noista hyvin vaatimattomistakin kollaaseista oli iloa jollekin. :D

Tipitii: Niinhän se on. :/ Mutta kiinnostavia blogeja alkaa olla niin paljon, että on vaikea rajata!

Nina: No voi kökkö, tuo linkki ei tainnut tulla kokonaan eikä siis toimi. Mitä siellä olisi ollut? :D

Joa: No en minä onneksi imuroinnista niin kauheasti stressaa. :D Joskus vaan tympii, etten saa aikaiseksi tehdä tuollaisia asioita useammin, kun en kuitenkaan sotkussa viihdy. :D

Katri: Kiitos. :) Tuollaisia kommentteja on tosi kiva lukea. Ja tosiaan, ei kaikkien blogien tarvitse olla samanlaisia. Mukava kuulla, että tällaisellekin blogille löytyy kiinnostuneita lukijoita. :)

20. elokuuta 2009 klo 8.59  
Blogger Inka kirjoitti...

Tunnistan itseni tästä oikein hyvin. :D Varsinkin kun on ollut muutaman päivän poissa koneelta kiireiden takia tai vaikka viikon lomamatkalla niin kuin äsken olin, on blogilistalle ehtinyt kertyä kauhea setti lukemattomia postauksia. :P Ja sitten niiden lukemiseen menee ihan ylipaljon aikaa.
Ja minähän olen sellainen, että myös luen ne. Mutta ei siitäkään kauhean hyvä olo tule, mun mielestä se on kuitenkin vähän sellaista "ajan tuhlausta" - sen ajan voisi käyttää paljon hyödyllisemminkin, esimerkiksi tekemällä omaan blogiin jotain kivaa. Joten on ihan turhaa potea huonoa omaa tuntoa tuollaisista asioista. :) Nettiä voi selailla silloin kun on tylsää, kauniilla säällä taas pitää nauttia elämästä ja ulkoilla jne.. :)

20. elokuuta 2009 klo 17.49  
Blogger Nina kirjoitti...

Hmh eikö se toiminut, nellyn linkit on vähä tuollaisia.. :-( mutta teeppareita eri 'olen muotibloggari' -teksteillä. yksikin julisti maailmalle että 'Fuck you. I'm a fashion blogger' :D

20. elokuuta 2009 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

21. elokuuta 2009 klo 4.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Inka: Tuo on erittäin hyvä pointti, että kuka sitä oikeasti jaksaa tietokoneen äärellä istua sisällä, jos ulkona on mitä upein sää. Helposti kivoistakin asioista voi tulla velvollisuuksia, mutta se on kyllä vähän omalla vastuulla pitää rento ote mukana. :)

Nina: Aijaa. :D Aika hauskalta kuulostavat nuo paidat! En ehkä itse kehtaisi sellaista pitää, koska en halua erityisesti mainostaa bloggaavani. :D

23. elokuuta 2009 klo 8.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu