Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lasipalatsi Design Markets

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 7. elokuuta 2009

Lasipalatsi Design Markets


Piipahdin eilen kaverini Sandran kanssa Lasipalatsi Design Marketsissa, joka muuten on pystyssä siinä Lasipalatsin takana vielä la 8.8.2009 klo 18 asti. Kannattaa käydä kurkkimassa, jos on maisemissa! :) Lasipalatsi Design Markets on siis nuorten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden töiden esittely- ja myyntitapahtuma, joka järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Mukana on 40 tuotemerkkiä: naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita, koruja, laukkuja, valaisimia, kelloja, astioita, tekstiilituotteita ja taidetta. Tutkailu osoitti, että suurin osa tuotteista on kotimaisia ja erittäin monissa on vieläpä hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. :)


Tuo flamingo-pinssi oli kertakaikkisen hurmaava! :D Sandra ostikin sellaisen itselleen.

Paikalla oli eilen paljon väkeä ja minä innostuin myytävänä olleista tuotteista niin, että kiersin loppujen lopuksi torin läpi kahteen kertaan, jotta mitään ei varmasti olisi jäänyt huomaamatta. :D Olin kuitenkin liikenteessä vain katseluhengessä, eikä kukkaroni keventynyt tämän kierroksen myötä - houkutuksia kyllä oli! Esimerkiksi Lumi-merkin kojulla kävi mieletön kuhina, kun laukkuja myytiin huimilla alennuksilla. Esimerkiksi XL-kokoisen kiiltonahkaisen Supermarket Bagin olisi saanut omakseen 130 eurolla normaalihinnan pyöriessä 350 euron tuntumassa. Lumi taisikin olla suurimpia paikalla olleita merkkejä ja muut myyjät olivat pääosin hieman tuntemattomampia. Joukkoon mahtui todella kiinnostavia uusia merkkejä, joista saatte vähän esimakua kuvien muodossa. En tietenkään hoksannut ottaa kaikilta käyntikortteja, joten osa tuotteista jää valitettavasti nimettömiksi.


Myytävänä olleiden valaisimien suunnittelussa oli oltu luovia. Tässä puusta ja kankaasta valmistettuja lamppuja.

Ja papiljoteista! :D

Sekä lääkemittakupeista! :D Tämä oli oikeasti aika näyttävä. :)

Tarjolla oli myös hauskoja aterimista väännettyjä naulakoita.



Markkinoilla näkyi myös tuttuja, sillä Fawn Fatalen tytöt sekä Cool Cupcake -blogista tuttu Panda (Youth vs. Future) olivat tulleet myymään paikan päälle korujaan. Uusia tuttavuuksia sen sijaan olivat esimerkiksi Birds of Passage, Taikoma sekä You Complete Me. Birds of Passagen pöydästä löytyi hauskoja hopeisia nappeja, jotka voi ripustaa kaulaketjuun riippumaan. :) Taikoman pöydässä huomioni kiinnittivät hauskat ompelumerkit ja suurinta rakkautta tunsin You Complete Me:ta kohtaan. Ensimmäiseksi kiinnitin huomiota hienoihin salamakoruihin, mutta hetken päästä huomasin nahkaiset, kaulaan ripustettavat rusetit. I think I'm in love. ;) Rusetit on tehty kierrätysnahasta ja minä ihastuin erityisesti tuohon turkoosiin. Luulen, että joudun vielä palaamaan asiaan, koska se taitaa olla aarre. ;)








Tunnisteet: , ,

15 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Aivan mielettömän hienoja tuotteita, varsinkin näissä muutamissa viimeisimmissä kuvissa. Noista korvakoruista olisin voinut adoptoida vaikka kuinka monet. Harmi, etten suuntaa Helsinkiin ennen tuon tapahtuman loppumista :/

7. elokuuta 2009 klo 10.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuolla on niin ihania kaikkia ja me Mimmin kaa eilen vähän fiilisteltiin tota paplareista tehtyä lamppua, kun yks tyttö tuli vastaan sen kanssa kadulla. pakko mennä uudestaan ihailemaan noita koruja. <3

7. elokuuta 2009 klo 10.25  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Minä kuolailin tuota rusettikorua jo kuukausi sitten Kauppatorilla, kun You Complete Me:llä oli siellä koju, mutta edellisenä päivänä omistukseen siirtynyt Antti Asplundin cross vähän rajoitti asusteostoksia...onko pakko heittäytyä järkeväksi silloin kun ei saisi? ^^

7. elokuuta 2009 klo 10.33  
Blogger milla kirjoitti...

jooku tollanen puulamppu olis sairaan kiva, mutta niillä oli varmaan ihan hyvin hintaakin?:(

7. elokuuta 2009 klo 11.17  
Anonymous Emma kirjoitti...

Miuta eniten ihastutti Ainoan korut. Siellä oli aivan totaalisen ihania kakku-, cupcake- ja suklaakoruja. Sekä semmoisia puhekulpakaulakoruja ja -rannekoruja. Ahh.

7. elokuuta 2009 klo 13.26  
Anonymous epsu kirjoitti...

Sydämen syke nousi ihan uudelle tasolle kun katseli noita ihanuuksia. Kuinka surullista välillä on olla asumatta pääkaupunkiseudulla :) Kenenkäs nuo kahden viimeisin kuvan tuotokset oli?

Mukavaa että olet palaillut!

7. elokuuta 2009 klo 15.42  
Anonymous Sinna kirjoitti...

MILLA, toi oikeanpuolainen puulamppu kustantaa 160e, käytiin juuri tänään myöskin sitä ihailemassa...

tietääkö joku, paljon toi papiljottilamppu maksoi?

7. elokuuta 2009 klo 19.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuolla oli kyllä niin hienoja tuotteita! Itsekin kiersin kahteen otteeseen, ja lopulta päädyin heijastimen palasista ja hopeasta tehtyihin korviksiin... (http://www.ladies.fi/product/70/tanja-kurittu---notice-me-korvakorut)

Tuollaiset design-tapahtumat ovat kyllä mahtavia, onneksi kävijöitä näytti ainakin tänään olevan paljon!

7. elokuuta 2009 klo 20.36  
Blogger Christina kirjoitti...

Voi miten söpöjä juttuja! Voisin ottaa vaikka nuo kaikki ihanat korut itselleni!

7. elokuuta 2009 klo 22.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tipitii: Luulen, että noita korvakoruja saattaa ehkä saada jostain verkkokaupastakin, mutta harmi kyllä en nyt hoksannut juuri tuon merkin nimeä painaa mieleen. :/ Mutta infoilen, jos se putkahtaa jostakin! :)

More to love!-Peppi: Joo se papiljottilamppu oli aika mieletön. :D Minä haikailen yhä tuon rusetin perään, mutta en varmaan ehdi enää käymään tuolla tänään. :(

Lotta: Haha. :D Noinhan siinä yleensä aina käy, että kaikki ihanuudet löytyvät samaan aikaan - olen huomannut. ;) Mutta toisaalta uskon myös siihen, että jos jokin on oikeasti tarkoitettu, niin se tulee kohdalle vielä uudelleen. ;)

MILLA: Joku tuolla infoilikin myöhemmissä kommenteissa, että hintaa oli ollut 160e.

Emma: Damn, minä olen missannut täysin ne puhekuplakorut! Ne olisivat voineet olla minun tyylisiäni. :)

Epsu: Täytyy kyllä sanoa, että yksi Helsingissä asumisen parhaita puolia on se, että täällä tapahtuu niin paljon kaikkea koko ajan. Valtavasti tapahtumia, keikkoja, näyttelyitä, juhlia - ja kaikki aivan nurkan takana. :) Kolmen viimeisen kuvan tuotokset ovat juuri sen Taikoman, josta viimeisessä tekstipätkässä kirjoittelinkin. :)

Sinna: Kiitos tiedosta. :) En tiedä papiljottilampun hintaa, mutta bongasin puolivahingossa tyypin, joka sen osti omakseen! Tällaisen blogin omistaja:
http://coolnbored-peeta.blogspot.com/

Anonyymi: Onpa hauskat korvikset! Nuo jäivät minulta itseltäni siellä tavarapaljoudessa tyystin huomaamatta. Tuntuu, että kävijöitä tuolla tapahtumassa oli kyllä valtavasti. :) Joka kerta, kun ohitin alueen, se aivan kuhisi ihmisiä!

Christina: No niinpä. :D Minä myös!

8. elokuuta 2009 klo 8.14  
Anonymous Sylvia kirjoitti...

Papiljottilamppu, lääkepurkkilamppu ja monet kuvien korvikset ainakin oli Kiertokulku-nimisen putiikin/suunnittelijoiden tuotoksia.

Tsekatkaa www.kirtokulku.fi
Tosi ihania juttuja ja tilauksia varten VERKKOKAUPPA. sinne vaan hintatiedusteluja menemään! tosi mukavia tyyppejä ja nopeita toimituksia.

8. elokuuta 2009 klo 13.38  
Anonymous Jenni kirjoitti...

Paplarilamppujen ja lääkekuppilampun tekijä oli Kiertokulku eli lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.kiertokulku.fi.

8. elokuuta 2009 klo 22.06  
Blogger Anni kirjoitti...

Voih, hitsi kun en tajunnut aijemmin, oisin voinut mennä tonne. Näyttää ihanalta! Noi salamakorut ja papiliottilamppu on mun feivoritit. Onko tää market ensi vuonna samaan aikaan?

9. elokuuta 2009 klo 16.38  
Blogger Mari kirjoitti...

Haluun tommoset nuottikorvikset! ...ja kitarat!
(ehkä pitäis vaan ne reiät hankkia ensin) :-D

10. elokuuta 2009 klo 12.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sylvia: Kiitos tarkennuksesta. :) Itse asiassa nuo korvikset eivät taida olla samaisen merkin, mutta samantyylisiä oli myös Kiertokulun pöydässä. :)

Jenni: Kiitos vinkistä! :)

Anni: Lasipalatsi Design Markets järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, joten en tiedä tapahtuman kohtalosta. Mutta toivotaan, että ensi vuonna järjestetään uudelleen! :)

Mary: Voihan sitä hankkia korvikset jo varastoon, haha. ;)

12. elokuuta 2009 klo 10.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu