Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvä kiertämään!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Hyvä kiertämään!


Eilisen postauksen jälkimainingeissa on mukava jatkaa hyvää tekevällä ja ekologisella aiheella. Tällä viikolla nimittäin on käynnissä monta kivaa ja vähän erilaista projektia, joiden myötä pieni ihminen voi omalta osaltaan vaikuttaa asioihin. :) Napatkaa vinkit omaksenne, osallistukaa jos siltä tuntuu ja laittakaa hyvä kiertämään!Twestival
10.9.2009

Twestival eli Twitter Festival on kansainvälinen yhteiskeräys, jossa keräyksen kohde valitaan Twitterissä järjestettävällä äänestyksellä. Ensimmäinen Twestival järjestettiin helmikuussa ja nyt idea on vihdoin rantautunut myös Suomeen. Helsinki on siis tällä kertaa mukana projektissa ja kohteeksi valikoitui äänestyksessä Puhdas Itämeri -kampanja. Hommaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kuluja on pyritty hallitsemaan tiedottamalla tapahtumasta sosiaalisen median kuten Facebookin, Twitterin ja vaikka blogien kautta. Mitä sinä sitten voit tehdä? No voit osallistua mainioihin Twestival-bileisiin, joiden esiintyjäkaartissa on muun muassa Reino Nordin, huomenna torstaina 10.9. ravintola Nudessa klo 21 alkaen. Kemuihin osallistujat voivat tukea Puhdas Itämeri -kampanjaa vapaaehtoisella pääsymaksulla ja lisäksi ravintolan tuotosta on luvattu 10% kampanjalle. Twestivalille avataan myös keräystili, mikäli et pääse kekkereihin, mutta haluat silti kantaa kortesi kekoon. :)Tyhjä kulho
12.9.2009

Helsingissä tällä kertaa Design Weekin yhteydessä järjestettävä Tyhjä kulho -tapahtuma on idealtaan aivan mahtavan innovatiivinen. Nyt seitsemättä kertaa järjestettävän tapahtuman idea piilee siinä, että ostat tapahtumassa valitsemasi uniikin kulhon, jonka tuotto menee lyhentämättömänä UNICEFin toiminnan tueksi ja saat vielä kulhosi täyteen herkullista soppaa. :) Kulhon saat viedä mennessäsi kotiin ja samalla se toimii pienenä muistutuksena kaikista niistä kulhoista maailmalla, jotka vielä odottavat keittojaan. Kaikki tapahtumaan tarvittava saadaan lahjoituksina - kulhot keramiikka- ja lasitaiteilijoilta ja keitot ravintoloilta. Hyväntekeväisyytenä ovat järjestyneet myös tilat sekä elävä musiikki. Minimilahjoitus on 15 euroa, jota vastaan saa siis kulhon sekä sen täyteen herkullista keittoa - enemmänkin saa toki lahjoittaa. Kiinnostuneet saapukoot siis paikalle Tuomiokirkon kryptaan lauantaina 12.9. klo 11-14.Punaisen Ristin takkikeräys
11.9.-4.10.2009

Jos nurkissasi pyörii käyttämättömäksi jääneitä takkeja, nyt on oivallinen tilaisuus pienelle kaappien siivoukselle! Suomen Punainen Risti, Halti ja Intersport keräävät hyviä, käytettyjä takkeja vietäväksi katastrofialueille, puutteessa eläville perheille. Takkikeräys toteutetaan kaikissa Intersport-liikkeissä ympäri maan, joten siihen osallistuminen on helppoa. Vastaan otetaan kaikkia ulkoilutakkeja, mutta niiden on oltava puhtaita ja ehjiä - erityisesti kaivataan talvitakkeja. Lahjoitettua takkia vastaan saa hyvän mielen lisäksi Haltin kierrätysmateriaaleja hyödyntävästä kampanjatakista 80 euroa alennusta. Ja mikäli vanhan takkisi kohtalo kiinnostaa, sujauta takin taskuun lappu, jossa on nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat aikanaan tietää, missä päin maailmaa takkisi on käytössä. :)


Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Sini kirjoitti...

Mahtavia ideoita! Tyhjä kuppi juttu on siitä hieno, että kaikki jutut tehdään hyväntekeväisyysperiaatteella, eikä siitä ole esim. ravintolalle taloudellista hyötyä.

Vintillä on minulle liian iso, lämmin, hyväkuntoinen toppatakki (johon olisi vielä sopivat housut, miksei niitä saa lahjoittaa??) joten se taitaa päästä Intersportin kautta maailmalle :) en ole käyttänyt sitä ainakaan kahteen vuoteen.

9. syyskuuta 2009 klo 8.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sini: Minä tykkään myös tosi paljon tuosta Tyhjä kuppi -jutusta. :) Voi olla, että lauantaina käyn herkuttelemassa keittolounaalla. :) Ja aivan mahtavaa, jos aiot osallistua takkikeräykseen! Uskoisin, että housutkin saa antaa mukaan. ;)

9. syyskuuta 2009 klo 8.45  
Blogger Joy kirjoitti...

Hienoja tapahtumia kaikki! Minä olen muutamia vuosia sitten tehnytkin kuppeja keitoille, kiva projekti oli :)

9. syyskuuta 2009 klo 9.49  
Blogger Salla kirjoitti...

Twitteriin sieltä Jenni! ; )

9. syyskuuta 2009 klo 16.59  
Blogger Noora Katariina kirjoitti...

Mahtavaa, että kirjoitat tämmöisistä tempauksista. :) Kiitos!

9. syyskuuta 2009 klo 20.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joy: Oi, mainiota! :) On kyllä tosi kivoja projekteja. Aloin heti miettiä, josko joku talvitakeistani joutaisi lahjoitettavaksi. :)

Salla: No kai se on liityttävä. :D

Noora Katariina: My pleasure. ;) Minusta on kiva käyttää blogiani tällaisiin hyödyllisiin tarkoituksiin, kun kerran se mahdollisuus on ja tavoitan tällä suhteellisen paljon ihmisiä. :)

10. syyskuuta 2009 klo 6.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu