Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Katse silmiin!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 4. syyskuuta 2009

Katse silmiin!


Piipahdin eilen Milttonin ja Specsaversin kekkereissä, joissa valittiin optikkoliikkeelle uusi malli laseja edustamaan. Muotinäytöksen tyyliseen kisaan osallistuneet tytöt olivat toinen toistaan hehkeämpiä, mutta tällä kertaa voitto osui ylimmässä kuvassa näkyvän hurmaavan neidon kohdalle. Äärimmäisen kuvauksellinen Elina Haiko säväytti otsatukassaan ja punaisissa huulissaan.


Muutama kisaan osallistunut tyttö totesi, ettei oikeasti itse tarvitse silmälaseja, mutta käyttää niitä ihan ulkonäkösyistä. Olen aina pitänyt niin sanottujen imagolasien käyttämistä vähän hölmönä touhuna, mutta rilleillä saa kyllä aika kivasti ja helposti ulkonäköön uutta ilmettä. Sain itse silmälasit puolitoista vuotta sitten, mutta joudun käyttämään niitä tosi harvoin (vain silmien väsyessä lukulaseina). Omat kakkulani ovat varsin kallista sorttia erityisten linssiensä takia - näössäni ei nimittäin varsinaisesti ole vikaa, mutta kärsin hajataitosta, jota yritetään helpottaa erityishiottujen linssien avulla. Punaiset lasini ovat ihanat, mutta toisinaan haikailen räväkämmän silmälasimallin perään. Olisi kiva ostaa jotkut aivan järjettömät nörttilasit Napoleon Dynamiten hengessä. Koska tarvitsen kuitenkin laseja vain harvoin ja kunnon rillit maksavat mansikoita, olen alkanut lämmetä ajatukselle "feikki-laseista". Olisiko se nyt niin noloa käyttää silmälaseja asusteena, kun minulla sellaiset on oikeastikin?




Alla olevassa kuvassa näkyy vielä palkintosijoille yltänyt voittajakolmikko. Kaikki kolme tyttöä olivat ehdottomasti voittaja-ainesta ja moni lupaava tyttö jäi kovatasoisessa kisassa kärjen ulkopuolelle. Kuvassa säteilevästä kolmikosta vaikutuksen teki kyllä jokainen. Toiseksi tulleen tytön punainen tukka oli aivan mieletön ja kolmannelle sijalle yltänyt tumma tyttö taas säväytti huimalla pituudellaan: 187cm! Punatukkainen tyttö oli muuten aivan ihastuttava tyyppi ja tuli kisan jälkeen juttelemaan meille bloggaajille ja tunnusti lukevansa meidän blogejamme. :D


Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lasit tuo kyllä kivasti uutta ilmettä! Ainoastaan ns. nörttilaseista en pidä, niitä kun tuntuu löytyvän joka toisen 15-vuotiaan neniltä.

4. syyskuuta 2009 klo 18.26  
Blogger More To Love! - Peppi kirjoitti...

Mä rakastan laseja ja haluisinkin sadat erilaiset. En oikein edes osaa olla ilman. :)

4. syyskuuta 2009 klo 19.15  
Blogger Regina kirjoitti...

Silmälasit ovat kyllä mitä täydellisin asuste, ihan vaan sen takia, että ne päässä tuntee itsensä älykkään näköiseksi. Itse joudun pitämään silmälaseja (joskaan en koko ajan) ja kyllä nyppii, kun niitä ei ikäväkseni voi olla joka asuun sopivilla kehyksillä. Tällä hetkellä käytössä siis yhdet lasit, jotka ovat kyllä ihan asialliset ja mukavan näköiset, mutta uudet on kyllä hankittava pikimmiten (näkö huonontunut sen verran 2,5 vuodessa), pitäisi varmaan hyödyntää jonkun liikkeen "kahdet yksien hinnalla" -tarjousta ;)))

4. syyskuuta 2009 klo 20.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä en kyllä millään ymmärrä, miksi huononäköisyyttä pidetään naisilla älykkyyden merkkinä.

4. syyskuuta 2009 klo 21.05  
Anonymous inke // issues kirjoitti...

i <3 my rillit. Omani ovat melko näkyvät ja paksua mustaa muovia.. Tuovat mielestäni jotain pientä, kaivattua viimeistelyä arkiseen olemukseen. Ainakin uskottelen itselleni voivani että voin korvata silmien korostuksen ja panostuksen päivittäiseen ehostukseen heittämällä lasit kasvoille :D

4. syyskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Pena kirjoitti...

Silmälasien kuvailu ei olekkaan niitä kaikkein helpoinpia juttuja mallin kävellessä estradilla. Pyöröpolalla saa kyllä heijastuksia poistettua, mutte vaikeaa liikkuvaan kohteeseen.

Tuli mieleeni Elton John, hänelle silmälasit olivat pukine, kuin vaatekappale.

5. syyskuuta 2009 klo 2.54  
Anonymous kata kirjoitti...

mäkin tykkään silmälaseista vaikka näkö on (vielä) niin hyvä etten niitä tarvitse... en kyllä oikeen lämpene imagolaseille, varsinkaan nyt kun lähes jokaselta löytyy ne nörttilasit vaikkei oikeeta tarvetta laseilla oliskaan, ihan kivalta ne näyttää ei siinä mitään, mutta ne vaan on niin massaa...
kaiken huippu oli kyllä kun ylä-asteella yhellä pojalla oli päässään pelkät kehykset..:D

5. syyskuuta 2009 klo 16.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tajua että joku haluaa käyttää vapaaehtoisesti silmälaseja, itse kun on pakko niitä käyttää :/ Toisaalta taas on hauska ajatus että joku haluaa niitä käyttää, eihän ne silloin voi kovin rumat olla :D

5. syyskuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos. :) Minä tykkään vieläkin niistä nörttirilleistä, koska sellaiset sopivat meikäläisen päähän aika hyvin. :D

More to love!-Peppi: Minä käytän itse tosi harvoin, kun omia lukulaseja tarvitsee käyttää vain silmien ollessa väsyneet ja rasittuneet. Mutta olisi kiva olla vähän erilaisia vaihtoehtoja. :)

Regina: Minulla silmälasien käyttöön ei liity mitään älykkyyden tunteita. :D Mutta mikäs siinä, jos sellainen fiilis itselle tulee! Kannattaa varmaan tosiaan hyödyntää noita tarjouksia, joissa saa useammat yksien hinnalla, koska sittenhän on valinnan varaa. :)

Anonyymi2: En usko, että nämä käsitykset liittyvät vain naisiin. :) Mutta itse en kyllä allekirjoita tuota. :D

Inke/Issues: No ne ovatkin aika ihanat rillit! :) Ja ihan totta se on, että varsinkin sellaiset näyttävät lasit tuovat ilmeeseen usein särmää. :)

Pena: Ei todellakaan! :D Sen sain todeta ihan omakohtaisesti - nämä postauksen kuvat olivat vähiten heilahtaneita, eivätkä nekään kovin tarkkoja. :D Oma kamerani on vielä tuollainen perus-digipokkari ilman mitään hienouksia ja kuvaajakin tasoa amatööri. ;) Mutta aina voi vedota "tunnelmaan", haha. Ja tosiaan, Elton Johnilla on kyllä ollut aika komeita rillejä! :D

Kata: No pelkät kehykset ovat ehkä vähän liikaa. :D Mutta joo, varmaan niitä nörttilaseja on jo aika monella, mutta itselläni siintää suunnitelmissa hiukan erilaiset. :)

Anonyymi3: Ymmärrän, että tilanne on ihan eri, kun laseja joutuu oikeasti käyttämään päivittäin. Minua itseäni on ohjeistettu, että lasit tulee laittaa päähän vasta sitten, kun silmät väsyvät, joten loppujen lopuksi käytän rillejäni vain kovin harvoin. Mutta tosiaan, silmälasithan ovat mainio asuste ja vieläpä oikein valittuina korostavat käyttäjänsä parhaita puolia! Miksipä siis niitä ei haluaisi käyttää. ;)

6. syyskuuta 2009 klo 13.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitatko tänne kuvan itsestäsi lasit päässä! Vai löytyykö sellainen jo jostain aiemmista postauksista?

6. syyskuuta 2009 klo 14.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Tuossa keskimmäisessä kappaleessa on linkki rillikuvaan. :) Löytyy sanan silmälasit kohdalta.

6. syyskuuta 2009 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rillit ei ole enää kalliita :D Esimerkiksi zennioptical.com, postikulut n. 9dollaria per lähetys.

7. syyskuuta 2009 klo 18.44  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Ei kaikki firmat ota erikseen hintaa hajataiton korjauksesta, joten se hinta riippuu eniten siitä kehyksen hinnasta. :)

7. syyskuuta 2009 klo 21.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos vinkistä. :) Laseja saa tosiaan nykyään aika edullisestikin, kun on tullut perinteisten optikkoliikkeiden rinnalle noita halvempia kauppoja.

RagDoll: Hmm, ainakin optikkoliikkeessä sanottiin, että noiden prismojen hionta on huomattavasti kalliimpi operaatio kuin peruslinssit ja nostaa siksi lasien hintaa yleensä melkoisesti. Ja optikko oli tuttu, joten en usko, että siinä omaan pussiin pelattiin. :) Omalla kohdalla suurin osa hinnasta tuli juuri linsseistä.

7. syyskuuta 2009 klo 23.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistan kun hankit lasisi vajaa pari vuotta sitten. Tosi upeet lasit! Itsekin sain lait samoista syistä samoihin aikoihin kuin sinäkin. Mulla silloin oli vahvuus +2.0 ja nyt on jo +3.5 ja pidän ihan koko ajan - aamusta iltaan. Millaiset vahvuudet sulla onkaan? Olisi kiva verrata.

miia_pori

17. marraskuuta 2009 klo 9.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu