Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MTV Breakfast

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 11. syyskuuta 2009

MTV Breakfast


Piipahdin eilen aamulla Milttonin ja MTV:n järjestämässä aamiastilaisuudessa, jossa saimme kuulla hiukan MTV:n tulevista näkymistä. Ruoka oli hyvää ja seura sitäkin parempaa, kun paikalle olivat ihanien bloggaaja-kollegoiden Hannan, Auroran ja Stellan lisäksi saapuneet Apulannan, Happoradion, Deep Insightin sekä Disco Ensemblen pojat. ;) Kaikki edellämainitut bändit (sekä paikalta puuttunut Cheek) ovat ehdokkaina Best Finnish Act -kategoriassa MTV Europe Music Awardseissa, jotka tänä vuonna järjestetään Berliinissä 5. marraskuuta. Muistakaa käydä äänestämässä! :)

Apulannan Toni ja Sipe pokkasivat samalla kertaa kulta- ja platinalevyt tuoreimmasta albumistaan ja esiintyivät kameran edessä varsin kainoina. :) Pääsimme myös nauttimaan live-musiikista, kun Deep Insight heitti parin biisin keikan akustisesti - täytyy sanoa: ne pojat osaavat soittaa ja laulaa!

Tilaisuuden pääaiheesta eli MTV:n syksyn ohjelmatarjonnasta ja musiikkilinjasta jäi päällimmäiseksi positiivinen fiilis. Luvassa on useiden uutuussarjojen lisäksi The Hillsin 5. ja samalla viimeinen tuotantokausi. Niin ja tosiaan, viime vuoden MTV-kekkereiden jälkimainingeissa uhosin, ettei ole minun juttuni tuo The Hills, mutta näin vuotta myöhemmin olen koukussa. :P Tässä se taas nähdään! Mitä musiikkipuoleen tulee, niin uusi linjaus kuulosti ainakin meikäläisen korviin erittäin tervetulleelta ja kiinnostavalta. Axl Smith vastaa nykyään MTV Finlandin musiikkipuolesta ja kertoili, että luvassa on enemmän muiden medioiden soittolistoista poikkeavaa musiikkia. MTV:llä halutaan palata juurille - takaisin aikaan, jolloin kanava toimi suunnannäyttäjänä ja nosti esille uusia ja tuntemattomia kykyjä. Me likey! :)


Kun useampi bloggaaja kokoontuu samaan paikkaan yhtä aikaa, voi olla varma, että kamerat räpsyvät tiheään tahtiin. Pidimme tilaisuuden päätteeksi ulkona pienet päivän asu -kuvaukset ja Hanna sai napattua minusta näinkin lennokkaan otoksen. :D Päällä oli tällä kertaa H&M:n mekko, kirppisvyö, leggingsit, Converset sekä titiMadamen lintukoru. :)


Tunnisteet: ,

35 kommenttia:

Blogger Joy kirjoitti...

Ihana kuva sinusta, kuinka joku voikin hypätessäänkin näyttää noin sulokkaalta :)!

11. syyskuuta 2009 klo 9.38  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Hei! Kerrottiinko tilaisuudessa tarkkaa päivämäärää, milloin The Hills alkaa?

T. toinen koukuttunut

11. syyskuuta 2009 klo 9.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joy: Kiitos. :D En nyt tiedä, onko minusta tuo sulokas paras sana kuvaamaan minua tuossa kuvassa, mutta kiva jos joku näkee asian niin. :D

Neiti S.: Tutkailin tilaisuudesta saamiani pressimateriaaleja ja niissä sanotaan, että 5. tuotantokausi tulee telkkariin viikolla 39. Eli ensi viikolla pitäisi alkaa! :)

11. syyskuuta 2009 klo 9.58  
Anonymous Stella kirjoitti...

Hahaha, ihan kauhea kuva musta!!!! Voi luoja, toivottovasti en näytä tuolta oikeasti.

Hyppykuva on mahtava - ja yllättäen samaa mieltä Deep Insightista ;)

11. syyskuuta 2009 klo 10.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Stella: Sori muru, ne oli kaikki ihan samanlaisia. :D No can do! Mutta näytät kauniilta, don't you worry. :)

11. syyskuuta 2009 klo 10.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hirveitä kuvii muista ku susta! Yök.

11. syyskuuta 2009 klo 10.41  
Blogger Womppis kirjoitti...

Ei kai tuo viides tuotantokausi suinkaan ole The Hillsin viimeinen, Lauren Conradin viimeinen tosin. Se nimittäin näytettiin jo viime keväänä Jenkeissä ja kohta puoliin alkaa minun tietääkseni siellä jo kutoskausi! (jep, tulevasta kaudesta tuli nimittäin runsaasti vinkkejä jo 5. kauden finaalissa ;) )

11. syyskuuta 2009 klo 10.43  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Ihana kuva :) Ja tukkakin niin hyvin eikä pystyssä kuten yleensä hypätessä, sä kyllä taidat ton poseeraamisen :)

11. syyskuuta 2009 klo 10.47  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Sun kädet näyttää ihan julmetun pitkiltä tossa vikassa kuvassa, mutta se on varmaan just toi asento ja liike, joka sen tekee. :D Söpö kuva, anyways! The Hills on vähän sellainen sarja, että sitä on kiva katsoa jos ei mitään muuta tule telkkarista ja miettiä, että onneksi ei itse ole samanlainen ilmapää kuin ne Kalifornia-blodit. :D Toisaalta, kyllä mua hieman kismittää se niiden työpaikka, olis kiva päästä edes jotenkin Voguen leipiin. ;)

11. syyskuuta 2009 klo 10.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No olipa ilkeästi sanottu. :) Minun silmissäni kyllä kaikki tytöt näyttävät kauniilta! Ja jos kuvissa jotain vikaa jonkun mielestä onkin, niin se johtuu taatusti ennemmin kuvaajasta kuin kuvattavista. :D

Womppis: Hmm... Tilaisuudessa kyllä sanottiin kauden olevan viimeinen? Mutta ehkäpä tarkoitus oli sanoa, että Lauren Conradin viimeinen, mene ja tiedä. Mutta hauskaa, jos ei vielä pääty tähän! :)

Rva Herttainen: No kyllähän se tukka pystyssä on, kun hyppii. :D

11. syyskuuta 2009 klo 10.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itestäs laitoit hienon kuvan ja muista kauheet!

11. syyskuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna-Maria: Olen saanut aina kuulla näistä pitkistä käsistä, että ehkä ne ovat aika pitkät. :D Tosin kuvassa se kyllä asennon takia korostuukin. Ja joo, onhan se The Hills aika heppoista viihdettä, mutta kelpaisi meikäläisellekin työpaikka Voguessa. ;)

Anonyymi: No itse satuin olemaan yhdessä ainoassa kuvassa ja se oli tuo asukuva. Ikävää, jos tänne tullaan haukkumaan muiden kuvia, koska minusta nuo kaikki tytöt näyttävät kuvassa ihan hyvältä.

11. syyskuuta 2009 klo 11.10  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Ja minusta laitoit kanssa ihan kauhean kuvan! (Anteeksi, oli pakko osallistua tähän keskusteluun. ;-D))

11. syyskuuta 2009 klo 12.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jos tämä "keskustelu" alkaa olla tätä tasoa, niin ehkä on sitten parempi poistaa tuo kuva. Se on yksi kuva! Eiköhän jokainen meistä tiedä, miltä nuo tytöt näyttävät eikä kenenkään mielikuva yhdestä kuvasta romutu. :D Mutta tämä nyt herranjestas mikään missikisa ole! Todella ikävää, jos tuota kuvaa nyt pitää täällä ruveta tähän tyyliin arvostelemaan.

Kyllä minustakin on muiden blogeissa ollut joskus kuvia, joihin en itse ole ollut erityisen tyytyväinen. En nyt ihan ymmärrä moista kohua. Kuvia oli muutama, joista yritin valikoida oman arvostelukykyni mukaan sellaisen, missä kaikki näyttäisivät ihan ok:lta. Kuten sanoin, ei tämä ole mikään kauneuskilpailu. Halusin näyttää keitä paikalla oli ja kuva nyt sattui olemaan tällainen.

11. syyskuuta 2009 klo 12.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sorry nyt, mut susta on kyllä aina muiden blogeissa tosi edustavia kuvia. En ole nähnyt että esim Stella olisi ikinä julkaissut kenestäkään yhtä kamalaa kuvaa kuin jonka sä just laitoit siitä..

11. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

No nyt se kuva on poistettu, niin ei tarvitse kenenkään enää asiaa spekuloida. En todellakaan halua julkaista kenestäkään huonoja kuvia, enkä tullut ajatelleeksi, että asiasta nousisi moinen haloo (koska minusta kuva ei todellakaan ollut niin huono kuin mitä näiden kommenttien perusteella voisi nyt kuvitella). Minun silmissäni Stella on aina kaunis, joten en osannut häntä tuossa kuvassakaan nähdä muutoin.

11. syyskuuta 2009 klo 12.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Entäs tuo Auroran kuva? todella "onnistunut" ;D

11. syyskuuta 2009 klo 13.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hei nyt vähän huumorintajua peliin ihmiset! Tuo kuva otettiin hupaisassa hengessä pelleillen. Auroran naamasta näkyy tasan otsa ja silmät sen leivän takaa! :D Jos tähän keskusteluun ei ole enempää annettavaa kenelläkään, niin sen voi varmaankin nyt lopettaa? ;)

11. syyskuuta 2009 klo 13.18  
Anonymous Lina kirjoitti...

Voi ei, Aurora näyttää ihan itkuiselta.

11. syyskuuta 2009 klo 13.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lina: No tiedoksesi, kyse on kyllä naurusta. :D

11. syyskuuta 2009 klo 13.19  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Hei, mun kommentti oli ihan vitsi, ethän ottanut tosissaan. :-) Miksi kaikkien kuvien pitää muutenkaan olla aina täydellisiä? Itse en nähnyt mitään vikaa missään kuvassa.

11. syyskuuta 2009 klo 13.43  
Anonymous Ana kirjoitti...

Bisquits, helppo se on huudella kun itse esiintyy sekä omassa että muiden blogeissa ilman kasvojaan :) En minä ainakaan haluaisi julkiseen jakeluun itsestäni sellaisia kuvia joista tulee lähinnä paha mieli.

11. syyskuuta 2009 klo 14.38  
Anonymous Ransu kirjoitti...

Voi hyvä jumala tuota sööttiyden määrää.

11. syyskuuta 2009 klo 14.46  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

11. syyskuuta 2009 klo 14.56  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Mitä ihmettä, Ana? Kyseessä oli omalta osaltani vitsi, ja tarkoitin kommentillani, että juuri minusta otettu kuva oli huono. En ollut edes koko tapahtumassa! Vitsailin, koska mielestäni kuvia koskevat anonyymikommentit olivat niin outoja. Ilmeisesti vitsini ei sitten mennyt perille, porukka ottaa kaiken aina niin kirjaimellisesti.

Ja mitä "huuteluun" tulee: olen kertonut blogissani hyvin henkilökohtaisia asioita kahden vuoden ajan, on siellä mailiosoitekin mainittu. Joten et viitsisi rinnastaa minua anonyymihuutelijaan. En julkaise blogissani kasvojani henkilökohtaisista syistä, mutta muita kuvia minusta kyllä julkaisen. Pitäisikö julkaista kasvot, jotta saan luvan kommentoida muiden blogeissa? Totta kai ymmärrän, jos joku ei halua itsestä julkaistavan huonoja kuvia, mutta sieviä kuviahan nuo olivat, kaikista. Kai silmissäni sitten oli vikaa...

(Anteeksi Jennille tämä vuodatus, tämä kommentti oli vain vastine edelliseen, koska se oli minulle suoraan osoitettu).

11. syyskuuta 2009 klo 14.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lienee sanomattakin selvää, että kenenkään mieltä en ole halunnut pahoittaa. Kaikki kuvassa olleet tytöt ovat ystäviäni ja tämän älyttömän haloon synnyttyä olen heidän kanssaan asiasta keskustellut. Ja poistin kuvan omasta päätöksestäni, koska kukaan kuvan osapuolista ei ole sitä vaatinut poistettavaksi.

Täytyy nyt kuitenkin muistaa, että jokainen katsoo omia kuviaan kovin kriittisin silmin ja monesti näissä jutuissa on ensisijaisesti kyse makuasioista. Se mikä jonkun silmiin näyttää kamalalta, on toisen mielestä ihan hyvä. Usein sitä itse näyttää lähes jokaisessa valokuvassa kauhealta, vaikka ne muiden mielestä olisivat ihan onnistuneita - tai näin ainakin omalla kohdallani. Jos yksikään tytöistä minun mielestäni olisi oikeasti näyttänyt jotenkin huomiota herättävän kamalalta kuvassa, en toki olisi sitä julkaissut.

Minusta tässä on nyt kärpäsestä paisunut härkänen. En itsekään ole tyytyväinen moniin muiden blogeissa minusta julkaistuihin kuviin, vaikka ne monen muun mielestä olisivat miten hyviä tahansa. Yksi kuva ei kuitenkaan heilauta maailmaa suuntaan tai toiseen, koska kaikki ovat taatusti nähneet yhtä ei-ihan-täydellistä kuvaa vastaan monta onnistunutta. Harvoinpa mielikuva ihmisen ulkonäöstä yhden valokuvan perusteella kovin radikaalisti muuttuu, ei meistä kukaan ole jokaisessa otoksessa parhaimmillaan.

Ehkä ei kuitenkaan pitäisi ottaa asiaa ihan näin vakavasti. Jos kaikki ne osapuolet, joita tämä typerä kohu koskettaa, ovat asian kanssa sujut, ei mielestäni kenelläkään ulkopuolisella pitäisi olla asiaan nokan koputtamista. :) Joten eiköhän nyt jatketa elämää eteenpäin ja yritetä päästä sen yhden valokuvan yli. :D

11. syyskuuta 2009 klo 15.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ja Bisquits: Vuodata aivan vapaasti. :D

11. syyskuuta 2009 klo 15.01  
Anonymous Ana kirjoitti...

Bisquits, ymmärsit väärin tai ilmaisin itseäni epäselvästi. Viittasin tähän: "Miksi kaikkien kuvien pitää muutenkaan olla aina täydellisiä?" Tarkoitin, että et ehkä näe asiaa samalla tavalla kuin omalla kasvoillaan avoimesti esiintyvät bloggarit, koska sinusta ei blogimaailmassa nähdä sen enempää hyviä kuin huonojakaan kuvia (sivuutan nyt päättömät asukuvat). On siis helppo peräänkuuluttaa rentoa epätäydellisyyttä, kun ei kuitenkaan itse tarvitse venyä siihen.

En siis todellakaan viitannut millään tavalla aiempaan vitsiisi tai yrittänyt rinnastaa sinua anonyymihuutelijaan ;)

11. syyskuuta 2009 klo 17.17  
Blogger Aurora kirjoitti...

Hahahah toi syömiskuva :D Ja sitä paitsi Jenni, se poistettu "kohu"kuvakin oli ihan okei - ja lisäksi mua ei edes kamalasti kiinnosta miltä missäkin kuvassa näytän :) Ihana muuten toi sun hyppykuva!

11. syyskuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous Ana kirjoitti...

"lisäksi mua ei edes kamalasti kiinnosta miltä missäkin kuvassa näytän"

Hymyilyttää :) Eipä varmaan niin, siksi omassa blogissasikin on sinusta niin monipuolista kuvamateriaalia ettei kukaan tahdo edes tunnistaa sinua muiden blogien kuvien perusteella.

On ihan ok välittää siitä, miltä kuvissa näyttää. Hassua on yrittää väittää muuta.

11. syyskuuta 2009 klo 21.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tahallaanko laitoit aurorasta noin ruman kuvan

12. syyskuuta 2009 klo 16.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aurora: Joo, minusta on erityisen hauskaa se, että täällä nyt täysin asiaan liittymättömät tyypit loukkaantuvat kuvassa olleiden puolesta, vaikka kukaan kuvassa olleista ei itse ole loukkaantunut. :D

Anonyymi: Hohhoijaa. :D

12. syyskuuta 2009 klo 17.52  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Varmaan paras ja ammattimaisin tapa on kysyä kuvassa olevilta osapuolilta ennen julkaisua, että onko kuva ok julkaistavaksi. Nykyaikana kun kaikilla on digikamerat, niin sitä kuvaahan voi näyttää myös heti kuvanoton jälkeen siitä ruudulta.

Jokainen on kriittinen omille kuvilleen ja varsinkin yhteiskuvia on tosi hankala ottaa, kun kuvan pitää miellyttää niin monia osapuolia. :D

13. syyskuuta 2009 klo 13.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anna-Maria: Niinhän se parhaassa tapauksessa toimii. :) Tässä kyseisessä tilanteessa kaikki napsivat noita kuvia toisistaan, mutta näiden yhteiskuvien kanssa on aina vähän se, että usein joku ei ole omaan nassuunsa tyytyväinen. Kukaan ei kuvaa kuitenkaan pyytänyt poistettavaksi, vaikka sitä vaihtoehtoa kahdenkeskisissä keskusteluissa kyllä tarjosin. Tuntui siis vähän hassulta, että nuo anonyymit ovat nyt täällä vetäneet herneitä nokkaan asianosaisten puolesta. ;) Poistin lopulta "kohua" herättäneen kuvan ihan omasta tahdostani, koska siitä syntynyt vouhotus meni mielestäni niin naurettavaksi.

13. syyskuuta 2009 klo 14.53  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Ana, ymmärrän nyt pointtisi. :-)

14. syyskuuta 2009 klo 11.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu