Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toteutumattomia laukkuhaaveita

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 11. syyskuuta 2009

Toteutumattomia laukkuhaaveita


Nyt on sattunut kaikenlaisia kissanristiäisiä tähän yhdelle viikolle ja jatkoin eilen MTV-aamupalalta yliopiston kautta lopulta Lumin kekkereihin Punavuoreen. Tilaisuudessa esiteltiin Lumin syksyn laukkumallistoa ja bongailinkin paikan päältä kaikenlaista kiinnostavaa. Kaikkein tehokkaimmin huomioni kuitenkin varasti tämä laukku-ihanuus, joka keikkui erään kaunokaisen olkapäällä. Harmikseni sain kuulla, että laukku on vain näytekappale mallista, joka ei ikinä päätynyt tuotantoon asti. WHY OH WHY? Tarkempaa raporttia Lumin uutuuksista on luvassa viikonloppuna. :)

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Annikki kirjoitti...

(ei liity aiheeseen millään tavalla...) Yle Teemalla on sellainen dokkarisarja nimeltä Punklandia. Olen tässä jo pitempään miettinyt, että siellä on töissä joku, joka lukee blogiasi ja on "vähän" ottanut vaikutteita, kun on pitänyt keksiä ohjelman nimi :D

11. syyskuuta 2009 klo 13.04  
Blogger Auri kirjoitti...

Hieno pyramidilaukku. Mua on alkanu kans kiehtoa kolmiulotteiset laukut. Tai no kaikkihan on kolmiulotteisia, mut sellaset missä on jotain erikoisempia ulkonevia muotoja tai yksityiskohtia.

11. syyskuuta 2009 klo 16.37  
Blogger Henna kirjoitti...

Haha tohon punklandiaan, olen lukenut sen telkkuohjelmista et pupulandia ja innoissaan vääntäny kanavan kohdilleen ja pettynyt nyt jo pari kertaa :D

Ihana laukku kyl, sopivasti erikoisen näköinen, tykkään just semmoisista laukuista joissa on se joku juttu ja vielä jos poikkeavat muista.

11. syyskuuta 2009 klo 18.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä opiskelet? tai mikä susta tulee "isona"? :D

11. syyskuuta 2009 klo 18.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annikki: Aijaa, minä olen itse tyystin missannut tällaisen. :D Pitää joskus tutustua. ;)

Auri: Joo, harvemmin näkee mitään kovin erikoisia kolmiulotteisia virityksiä, mutta tuo laukku pisti heti hienoudellaan silmään. :)

Henna: Hahaha. :D En ole vielä telkkarin puolelle siirtynyt! Ja joo, tuollainen erikoisempi laukku toimii juuri näppärästi sellaisena huutomerkkinä tavallisenkin asun ohessa. ;)

Anonyymi: Olen opiskellut puheviestintää Jyväskylän yliopistossa, erikoisalanani teknologiavälitteinen viestintä. En vielä tiedä mikä minusta tulee "isona" ja tällä alalla onneksi on todella paljon vaihtoehtoja. :) Mutta viestintätoimisto-hommat kiinnostavat!

12. syyskuuta 2009 klo 17.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu